×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai violetinė vibruojantis

Elementai 129 į 160723 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella yra burnos klitorio stimuliatorius, kuris stimuliuoja ir sužadina klitorį įvairiais greičiais, raštais ir prisirišimais. Oralinio sekso jausmas dabar pasiekiamas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingų malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus aksominis paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai seksualinei atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Malonumo teikėjas su laižymo funkcija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Beta Rabbit Vibrator 3in1 Purple

    Patirkite intensyvų malonumą su Beta Rabbit – galingu naujuoju Tracy's Dog triušių vibratoriumi. Su 10 siūbavimo režimų, kintamų vibracijos modelių ir čiulpimo funkcija, šis žaislas sukurtas taip, kad suteiktų įvairių formų stimuliuojamą orgazmą. Pagaminta iš kūnui saugių, minkštų medžiagų, Beta Rabbit yra atspari vandeniui ir puikiai tinka naudoti visur, kur tik norite.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Patirkite dvigubai daugiau fantazijos pramogų! Šis dviejų galų įkraunamas silikoninis žaislas leidžia mėgautis stipria lazdelės vibracija vienoje pusėje, o jauduliu iš jo besisukančio vibruojančio šildomo koto kitoje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Queen Thrusting Rabbit Vibrator yra aukščiausios klasės, universalus Tarzan vibratorius su 2 galingais varikliais. Apvali galva stumia, o mielos triušio ausys puikiai stimuliuoja klitorį.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Magic Egg 3.0 Purple

    Ergonomiškas, kompaktiškas ir tylus meilės kiaušinis su belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Front Row purple

    Tegul klasikinė elegancija tave suvilioja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Brighty yra silikoninis dvigubas vibratorius su 2 vibruojančiais varikliais ir 30 vibracijų tipų. Jis gali vienu metu stimuliuoti g tašką ir klitorį, o jo minkštas aukštos kokybės silikono paviršius pasieks kiekvieną moterį. Susijaudinti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Woomy Gili-Gili Vibrator with Heat Purple

    Ar jums patinka tyrinėti jaudinantį žaismingumą? „Woomy“ kolekciją sudaro žavūs žaislai, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, pasižyminčių smagia ir elegantiška išvaizda bei geriausiomis savybėmis. Woomy kolekcijoje yra šis žavus vibratorius, tuo pačiu stimuliuojantis G tašką ir klitorį. Mėgaukitės švelnaus silikono prisilietimu ir malonia šiluma, nes vibratorius gali įkaisti iki 40°C!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Įkraunamas Wand Vibe iš Elegant serijos su švelnia aksomine tekstūra. 15 skirtingų vibracijos režimų vienu mygtuko paspaudimu, kurie suteikia tyrą masažo malonumą, puikiai tinkantį kiekvienam vartotojui – turi ir švelnių vibracijų, ir intensyvių pulsacijų. Masažo lazdelė yra labai lengva ir puikiai telpa rankoje, vadinasi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    O trise? Jei tai skamba gerai, šis purpurinės spalvos dirželis jums puikiai tiks! Džiaukitės savo partneriu iš nugaros, taip pat iš priekio – tuo pačiu metu! Vibro kulka klitorio stimuliatoriuje (nuimama) ir dilde suteikia papildomo malonumo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Yale Purple

    Šis naujas analinis kištukas, turintis draugišką formą ir elastingą, glotnų silikono išorę, puikiai tinka pradedantiesiems žaisti analinį žaidimą arba veteranui, turinčiam analinio žaidimo patirties. Dėl ergonomiško dizaino žaislą lengva valdyti, o žaislą galima sklandžiai įkišti į išangę. Jis yra atsparus vandeniui, todėl jį lengva valyti. Šio kūdikio 12 galingų vibracijos nustatymų yra sukurti įdomiai kelionei į didžiausią analinį malonumą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Lavender

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslams. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Infinite Thrusting Sex Machine Purpurinis vibratorius. Šis didelis vibratorius leidžia jūsų vaizduotei paleisti tikras fantazijas, nes jis švelniai arba stipriai stumia, priklausomai nuo jūsų troškimo. Pasiekite kuo arčiau tikro įsiskverbimo jausmo su prabangiai minkštu silikoniniu kotu, kuris slysta ir išslysta pasirinktu greičiu, su intensyvia vibracija, kuri pasiųs jus iki galo. Dydis 11,75 colio x 1,5 colio, 3,5 colio stūmimo diapazonas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibepad Purple

    Pasivažinėkite malonumo bangomis! Inovatyvus vibracinis įklotas su 2 varikliais ir 2 anatominės formos stimuliacinėmis bangomis, puikiai pritaikytomis prie makšties ir išangės. Abi bangos siūlo 7 galingus vibracijos režimus, kuriuos galima valdyti atskirai. Komplekte esantis nuotolinio valdymo pultas garantuoja patogų valdymą.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Šis vibratorius yra ne tik graži jūsų naktinio staliuko puošmena!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bouncy Bliss Flow Sit-On Vibrator Purple

    Laisvų rankų darbo vibratorius Bouncy Bliss suteikia daug ir džiaugsmingų įspūdžių. Šilko švelnumo ergonomiškas dizainas padengia visą moters klitorio U formą ir suteikia visapusišką stimuliaciją. Jo 3 galingi ir sąveikaujantys varikliai skleidžia ne tik tradicines vibracijas, bet ir judesius, kurie masažuoja jautrias sritis, tokias kaip vulva, dugnas ir vidinė šlaunų dalis.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SuperLove Rabbit Snail & Flapping Vibrator Purple

    Šis suaugusiųjų sekso žaislas su vibratoriumi triušiu yra naujoviškas sraigės formos dizainas šoninėje dalyje, lygus paviršius, užtikrinantis lanksčią veikimą ir sklandų naudojimą, ir minkšta silikoninė jungtis, kuri daro jį lankstesnį ir gali būti riesta. Šiuo įkraunamu vibruojančiu stimuliatoriumi galima pasiekti klitorio stimuliaciją įvairiais kampais, priklausomai nuo įterpimo gylio. Padarykite savo tyrinėjimo kelionę kupiną linksmybių ir suteikite jums įvairių ir pasitenkinimo teikiančių įspūdžių.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Grynas malonumas! Sweet Smile stumiantis perlinis vibratorius su lanksčiu klitorio vibratoriumi ir besisukančiomis karoliukais kotelyje, kad orgazmas būtų malonus, pasiekiantis net G tašką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    The Legend yra masažuoklis, pasižymintis gryna stimuliuojančia galia. Švelnus prisilietimas, prašmatnus dizainas turi lygią rankeną ir šiek tiek lanksčią, apibrėžtą galvą, kad jaustumėte visaapimantį malonumą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Šis kelnaičių stimuliatorius turi 2 labai skirtingas funkcijas. Vienas iš jų – vibracija, 5 vibracijos režimai, keliaujantys per Donnyel kūną, 2-oji jo funkcija yra Donnyel viršūnėje.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ieškote universalaus ir paprasto naudoti žaislo? Šis įkraunamas kiaušinių vibratorius puikiai papildys jūsų žaidimą solo, tačiau jis taip pat yra puikaus dydžio rankena žaidžiant porą. Pagamintas iš purpurinio silikono su lanksčia virvele, kiaušinis puikiai tinka išoriniam stimuliavimui, bet tinka ir nešioti viduje. Kodėl gi nepabandžius nešioti šio stimuliuojančio kiaušinio per preliudiją su savo partneriu ar net neįkišus jo išdykusiai kelionei į parduotuves?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Triguba 10 greičių stimuliacija itin mažoje pakuotėje! Vienas storos tekstūros kotas su nuostabiai stambaus diržo apvadu susiduria su dviem plonais kotais, kurie išsiskleidžia kaip skersinis svirtis ir apgaubia jus tyru malonumu iš visų pusių.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Įkraunami Kegelio kamuoliukai su baterijomis valdomu nuotolinio valdymo pulteliu. Šį vibratorių nešiojate makšties viduje su ištraukiamu laidu. Galite pradėti mankštintis dėvėdami žaislą keletą minučių kiekvieną dieną ir pailginti treniruotės trukmę, kai sustiprėsite intymieji raumenys. Labai malonu sustiprinti savo meilės gyvenimą ir labai naudinga nėštumo metu ir po jo. Atskirai, saugiai ir smagiai praleisdami naktį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Pasiruošę kiaušinienės malonumui? Make My Orgasm Egg-plode suvirpins jūsų erogenines zonas savo galinga vibracija ir besisukančiu antgaliu. Šis aukštos kokybės meilės kiaušinis turi 7 stimuliavimo ir pulsavimo režimus su lengvu valdymu vienu mygtuko paspaudimu. Šis gražuolis pagamintas iš kūnui saugaus, švelnaus prisilietimo silikono, o kartu su nuotolinio valdymo pulteliu, kad būtų galima smagiai naudotis laisvų rankų įranga. Palepinkite save šio aukščiausios kokybės dizaino kiaušinių nepaprastu pasitenkinimu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Bullets #Happy Vibrating Bullet Purple

    „OMG Bullet“ yra linksmas, flirtuojantis ir sukurtas jūsų malonumui! Mažo dydžio, bet didelės galios, ši itin sklandi silikoninė kulka turi patogų vieną valdymą, leidžiantį valdyti 20 vibracijos režimų, kurie tenkina ir patinka. Prijunkite USB maitinamą kulką ir padėkite kūginį antgalį ten, kur norisi OMG malonumu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Itin lankstus įvairiai stimuliacijai!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Hitsens 3 Purple

    Aukščiausios kokybės dildo, pagamintas iš ypač minkšto silikono su dvigubu SILEXPAN® tankiu: didžiausias pojūtis, tankis ir lankstumas. Ypač stiprus siurbimo pagrindas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Sukurtas didžiausias bendram pasitenkinimui Kokteilis yra galingas dviejų variklių porų žaislas, sukurtas taip, kad sekso metu džiugintų išangę ir makštį, o kartu stimuliuotų varpą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160723 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.