×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai juodas vibruojantis

Elementai 161 į 1921170 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus Ace Small yra puikus vibruojantis užpakalio kištukas pradedantiesiems arba tiems, kurie nori sušilti prieš analinį seksą.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Mėgaukitės galinga vibracija viduje ir išorėje su šiuo tekstūruotu prostatos masažuokliu ir elastingu gaidžio žiedu su tarpvietės stimuliatoriumi! Dvigubi varikliai siunčia virpulį į jūsų išangę ir suteršia, kol jūsų varpa yra kieta. Nesvarbu, ar vertinate patogumą žaisdami solo, ar galią žaisdami poromis, belaidis nuotolinio valdymo pultas yra įdomi funkcija, skirta naudoti namuose ar mieste... 30 pėdų veikimo nuotolis!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    Kokybė ir ergonomika yra strap-on-me® bruožai. Pagamint iš švelnaus prisilietimo ir aprūpintas 3 itin galingais ir silikono valdomaisiais varikliais, šis vibruojantį dirželį taip pat labai lengvas dėl lankstaus kaklo su padėties atmintimi, kad puikiai prisitaikytų prie kiekvienos intymios anatomijos. Siūlo dvigubą klitorį ir G taško stimuliaciją, yra įvairių dydžių, kad patenkintų visus norus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Pirštų linksmybės (ne tik) prie užpakalinių durų!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Vinyl P-Shape Vibrator No.2 Black

    Juodas tikroviškas vibratorius puikiai stimuliuoja prostatą. Jis yra siaurėjančios formos ir siūlo įvairius vibracijos režimus, tarp kurių orientuositės galiniu ratuku. Jis pagamintas iš PVC medžiagos ir reikalauja 2 AA baterijų, kurios neįeina.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du moderniausi F1 varikliai, užtikrinantys neįtikėtiną galią. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas dvigubai stimuliacijai. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja atitinkamai 7200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Mėgaukitės raminančia vibracija, kad ir kur eitumėte su šiuo belaidžiu mini masažuokliu. Mini Wanachi masažuoklis, varomas tylaus variklio, yra geriausias pasirinkimas pavargusių raumenų atgaivinimui.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Skinny G Black

    Sveiki atvykę į liesą G taško stimuliaciją! Ne visi, turintys G tašką, nori storos svogūninės galvutės – kartais vos mažesnis nei colis yra pakankamai apimties, kad pasiektų tą palaimos zoną. Vibruojantis tokiu greičiu, kokio norite, nuo švelnaus iki laukinio, šis švelniai išlenktas tekstūruotas galiukas stimuliuoja legendinę liauką, kuri gali sukelti intensyviausius orgazmus, kokius kada nors esate patyrę! Paimkite savo ploną G po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas, ir leiskite lanksčiam velenui judėti kartu su kūnu, pakeldami malonumą aukščiau nei bet kada anksčiau.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Vibrating Strap-On Set Black

    Už karštą vaidmens pasikeitimą!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Butt Quiver Vibrating Butt Plug

    Pajuskite virpančias gryno stipraus užpakalinio malonumo bangas, kai užpakalis kutena ir vargina jūsų prostatos aistros vietą.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Dinamiška stūmimo, vibravimo ir sukimosi stimuliacija, užtikrinanti jaudinančią intymią patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Moving Rings Butt Plug Black

    Kūginis, dviejų variklių vibro užpakalinis kištukas RC Moving Rings Butt Plug iš ANOS, skirtas intensyviam išangės masažui. Be to, smailėjančioje dalyje esantys 2 judantys masažo žiedai (Moving Rings) tiksliai stimuliuoja išangę.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 2 Black

    Patogus ir puikiai prigludęs vibruojantis poros žiedas, kurį nešioja vyrai mylėdamiesi, TOR™ 2 sustiprina abiejų partnerių sekso pojūčius.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim yra besisukantis prostatos ir tarpvietės masažuoklis, puikiai tinkantis pradedantiesiems masažuoti prostatą arba tiems, kurie nori kažko šiek tiek mažesnio. Naudodamas tą pačią technologiją, kaip ir visame pasaulyje žinomas revo asortimentas, „revo slim“ suteiks intensyvią, tikslinę prostatos ir tarpvietės stimuliaciją. „Slim“ turi papildomas daugiakrypčio veleno sukimosi parinktis ir yra atsparus vandeniui, kad būtų lengviau valyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx First. Together [S]Experience Starter Set

    Pirmas. „Together [S]Experience Starter Set“ yra puiki starto dėžutė poroms, kurios domisi žaislais, bet neturi patirties arba jos neturi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Ženkite į ateitį su BLACQ, kur vibratoriai yra patobulinti naujovišku skaitmeniniu ekranu! BLACQ supranta, kad kiekvienas yra unikalus. Štai kodėl mūsų vibratoriai siūlo nustatymų, kad būtų sukurta idealią stimuliaciją. Su greitį, tyrinėkite reguliuokite vibracijos modelį ir raskite tobulą ritmą.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Būkite didesnis ir triukšmingesnis naudodamiesi šio unikalaus vibruojančio penio stipriklio, kuris puikiai tinka žaisti poroms, galia. Dvi minkštos ir tamprios kilpos valdo rutulius ir varpą, o varpa yra palaikoma išilgai viršaus, todėl sklandžiai sukuriamas didesnis įterpiamas plotis, kad būtų patenkintas įsiskverbimas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Sustiprinkite savo intymų malonumą naudodami paprastą naudoti Optimum Power Ultimate Power Stroker. Kompaktiškas, autonominis žadintuvas gali pasigirti septyniomis intensyviomis vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijomis bei itin stipria glostymo ekstaze.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V apjungia apdovanojimus pelniusią populiariausio pasaulyje vyriško G taško stimuliatoriaus formą ir anatomiškai suprojektuotus kontūrus su papildomu vibracijos intensyvumu. Rezultatas – didžiulės galios ir gilumo orgazmai, tokie intensyvūs išgyvenimai, kad visam laikui pakeis jūsų požiūrį į seksualinį malonumą.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    „Hot Octopuss Pulse Solo Interactive“ yra jūsų vartai į visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Originalus Pulse Solo Essential buvo pavadintas pirmuoju pasaulyje Guybrator, o dabar jis yra interaktyvus! Daugybę apdovanojimų pelnęs „Hot Octopuss“ vyriškas sekso žaislas gali padėti jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Slim Rider Ribbed Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Lieknas kotas, subtilios tekstūros ir 9 neįtikėtini vibracijos režimai išskiria šį gražų dirželį be petnešėlių! Šis įkraunamas malonumo įrankis turi du variklius, užtikrinančius 3 greičius ir 6 galingo vidinio dūzgimo modelius.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ši masažo lazdelė sukuria jausmingiausias vibracijas, kurias kada nors pajusite! Su 10 greičių režimu ir ypač stipriu, bet mažai triukšmingu (55 dB) varikliu, dangus yra riba! Minkšta silikoninė medžiaga puikiai jaučiasi prie odos ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Jo lanksti galvutė suteikia didelį komfortą ir malonumą naudoti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Ergonomiškas, kompaktiškas ir tylus meilės kiaušinis su belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Niza Vibe with Heating and Clitoris Triple Tongue Black

    Nice yra naujasis jūsų mėgstamiausio žaislų prekės ženklo Intoyou narys.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 Black

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Speneliai yra jautriausia krūtų dalis. Dėl daugybės nervų galūnėlių speneliuose tai, be jokios abejonės, yra svarbi erogeninė zona. Patirkite pilnesnius ir stačiusius spenelius naudodami TABOOM vibruojančius spenelių siurbiklius. Šie čiulptukai skirti padidinti kraujo tekėjimą į spenelį – padidina jautrumą. Įjunkite kelių greičių kulką, kad gautumėte dar daugiau malonumo! Mygtukas siūlo 10 pulsavimo ir vibracijos modelių, kuriuos galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Vibruojantis lūpdažis – prašmatnus ir diskretiškas itin galingas, daugiafunkcis mini vibratorius, užmaskuotas kaip lūpų dažai su švelniu pojūčius sufokusuojančiu „lanksčiu antgaliu“.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alston Black

    Ši maloni atmosfera veikia kaip magija! Antgalis pakrypsta į toliau, nukreipiamas 12 galingų vibracijų lygių tiesiai į karštąją zoną. Šilko glotnus silikonas ir lankstus kotas kiekvieną akimirką paverčia visiškai palaima. Šis gaminys yra atsparus vandeniui, todėl juo maitina duše ar vonioje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Galinga kišeninė vibracija. Patogus odai, ergonomiško dizaino, tylus. 7 vibracijos vienu mygtuko paspaudimu. Ilgis apytiksl. 9 cm, Ø 2 cm. Medžiaga: ABS. Baterija įsk.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Jo 21 cm strypas yra Ypatingai lankstus ir leidžia naudoti šį gaminį bet kokioje padėtyje, atskirai arba poroje. Ovali forma leidžia lengvai įdėti. DEEP EXPLORER yra tuo pačiu metu išangės, prostatos, makšties, G taško ir klitorio stimuliatorius. GILIŲ TYRĖJAS, gilaus malonumo apreiškėjas!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Backie Black

    Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Jis gali būti naudojamas klitorio, makšties, išangės ir spenelių stimuliavimui, bet kam sustoti, kai galite jį naudoti bet kur!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 161 į 1921170 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.