×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai

Elementai 65 į 8787 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Prie šio glotnaus, elastingo silikoninio gaidžio žiedo pridėjome savo ikonines laimingas triušio ausis ir suteikėme jam nuostabių 30 nuotoliniu būdu valdomų vibracijos režimų, kad būtų begalinis malonumas laisvų rankų įranga.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Bunny Buzzer Deep Teal

    Atraskite malonumo galimybes su Bunny Buzzer. Šis tamprus gaidžio žiedas pagamintas iš aksomo lygaus silikono, prigludęs ir patogus, puikiai tinkantis ilgesnei, stipresnei erekcijai palaikyti. Vibruojanti zuikio kulka suteikia pojūtį ir stimuliuoja jums ir partneriui. Laisvė žaisti!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson FirmTech Performance Ring

    Originalus „FirmTech“ montavimo žiedas suteikia individualų komfortą ir pritaikymą maksimaliam malonumui ir našumui be techninių duomenų iš mūsų techninio žiedo. „Seksas“ randamas asimetriškame žiedo skląsčio ir kilpos konstrukcijoje, todėl jį lengva užlipti ir nulipti atsižvelgiant į jautrią anatomiją.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO x Diesel TOR 2

    Įneškite savo daiktus į miegamąjį arba iš jo dėvėdami sezono seksualumą, visiškai atsparų vandeniui vibruojantį poros žiedą su paprasta valdymo sąsaja ir šešiais stimuliavimo režimais. LELO x Diesel TOR™ 2 vieno dydžio žiedas, tinkantis visiems, jaučiasi patogus, bet galingas, todėl abiem partneriams suteikia taip reikalingą malonumą. Tai atnaujinimas, kurio laukėte. Kiekvienas TOR™ 2 yra gražioje dovanų dėžutėje su satino laikymo maišeliu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prowler RED Stainless Steel Magnetic Ring 20mm

    Magnetizmas, tu jį myli arba nekenti. Na, mums tai patinka ir manome, kad patiks ir jūsų partneriai. Iš šono šį magnetinį varpos žiedą porų žaidimų, kuris pagerina abiejų dalyvaujančių partnerių patirtį. Jis taip pat stilingas, diskretiškas ir puikiai tinka bet kokiam dydžiui.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes 7X Vibrating Silicone Ball Sack

    Tiems, kurie mėgsta stimuliuoti kamuoliukus, šis vibruojantis silikoninis kamuoliukų maišelis yra sukurtas kaip tik jums! Tamprus, šilko švelnumo silikoninis maišelis slysta tiesiai ant jūsų kamuoliukų, naudojant vandens pagrindo lubrikantą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Rise Smart Wearable Cockring Black

    „Magic Rise“ yra puikus dvigubas žiedas, leidžiantis dalytis meile ir aptikti poroms sekso signalą su savo patogumu ir saugumu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Big Bang Black

    Pristatome unikalų žiedo dizainą, kuris yra itin patogus ir nuožmiai tinti. Reguliuojami silikoniniai dirželiai surišami aplink jus kaip virvelė ir užbaigiami dviem nerūdijančio plieno kamuoliukais, kurie judėdami kabo ir masažuojasi.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Enhance Vibrating Cock and Ball Toy

    Tvirtas, bet lankstus gaidukas ir rutulinis žiedas leidžia ilgiau dirbti. Šeši stipriai vibruojantys režimai suteikia pojūčių naudotojui ar partneriui, priklausomai nuo to, kaip jis dėvimas.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Vibe Endurance Kit

    Bathmate Vibe ištvermės rinkinys yra geriausias vyrų pasirodymų paketas, skirtas padėti vyrams pasiekti naujas seksualinės ištvermės aukštumas.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Mr & Mrs Vibe Black Onyx

    Šis pulteliu valdomas vibruojantis gaidžio žiedas iš minkšto silikono taps slaptu poros partneriu!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha SVR Kasumi

    Užfiksuokite subtilias, nuolat besikeičiančias dangaus spalvas.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Just Right Black

    Šis C formos žiedas suteikia papildomą apimtį dėl lankstaus sustiprinančio apvalkalo ir leis jaustis kaip tikra. Padidinkite ištvermę ir pojūčius naudodami elastingus silikoninius dvigubus žiedus, kurie apgaubia varpą ir kamuoliukus, kad užtikrintų reikiamą sandarumą. Nešiojant partnerio žaidimo metu, jūsų partneris gali mėgautis papildoma stimuliacija dėl gilios vibracijos, sklindančios iš dviejų galingų variklių.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Men 28X Vibrating Balls Large Black

    Suteikite savo žaidimui linksmybių ir įsigykite vibruojančių kamuoliukų, kuriuos pritvirtinsite prie žaislo ar partnerio! Šie sunkūs kamuoliukai pagaminti iš aukščiausios kokybės silikono be ftalatų, todėl yra saugūs kūnui ir yra suderinami su vandens pagrindo lubrikantais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Workout Ring Black

    Šis unikalus silikoninis treniruočių žiedas turi suapvalintą sparną, kuriame telpa iki trijų mažų svorių. Kiekviena skylė su grioveliais palaiko 2 uncijų nuimamą plieninį rutulį, kuris saugiai užsifiksuoja bet kokiai žaidimo veiklai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hünkyjunk REVHAMMER Vibrating Shaft Ring Clear Ice

    REVHAMMER vibruojantis varpos kotas Hünkyjunk

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hünkyjunk REVSLING Vibrating Cocksling Clear Ice

    Hünkyjunk REVSLING gaidžio sruogos su vibruojančia kulka

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Treasure Robin Vibrating Ring Watchme Wireless Technology Compatible

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Robin yra tobulas vibruojantis žiedas poroms dėl savo sumanios ir lanksčios galvutės, jame esančio tekstūruoto stimuliatoriaus ir žiedo. Puikiai tinka trijulei.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X The Wrangler Black

    Wrangler yra naujoviškas 3 dalių žaislas su dviem galingais varikliais, kurie veikia nepriklausomai nuotolinio valdymo pultu. Vibruojanti centrinė dalis ir tekstūruotas ovalus kotas susijungia su plonu lanksčiu kaklu, o dvi tamprios kilpos išsilenkia iš kito galo, sukurdamos daugybę galimybių.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Mr. Tickler Black

    Sureguliuokite šį vibruojantį C formos žiedą pagal savo idealų apimtį su 4 dydžiais, kurie užsifiksuoja, kad būtų patogu ir lengva. Du galingi varikliai skleidžia vibraciją tiek stambiame, sutvirtintame stimuliatoriuje, tiek ilgame silikoniniame kote, kuris yra sukurtas taip, kad tilptų šalia veleno. Varikliai veikia nepriklausomai nuo nuotolinio valdymo pulto, kurio veikimo nuotolis viršija 100 pėdų. Magnetiškai įkraunamas, visiškai panardinamas į vandenį ir lengvai valomas.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Twosome Fun Purple

    Galingas novatoriško, patogaus dizaino varpos/sėklidės žiedas, sukurtas taip, kad padėtų pasiekti ilgalaikę ir stipresnę erekciją, su klito kutenimu, stimuliuojančiu jautriausias kūno vietas. 2 galingi ir tylūs varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai).

    91,90 €

    57,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Hot Octopuss Atom Plus Lux Cock Ring with Remote Control

    Žiūrėk, be rankų! Pristatęs universalų ATOM PLUS LUX nuotolinio valdymo pultą, dabar galite sklandžiai perjungti nustatymus, neliesdami žaislo. Jo legendinis dizainas ir toliau suteikia gilią tarpvietės stimuliaciją ir intensyvias virpesius į koto viršų, o tai suteikia neįtikėtiną klimato patirtį.

    209 €

    129 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Sport Fucker MOTOVibe NutSack Black

    Kam reikalauti, kad jie priglaustų jūsų kamuoliukus, kai galite tai padaryti patys? Šis grožis prasideda nuo ypač minkšto skysto silikono puodelio, kuriame tilps „berniukai“, ir yra laikomas tampriu 1,25 colio skersmens sraigtu. Vos kelis kartus spustelėjus belaidį nuotolinio valdymo pultą, įkraunamas NutSack (USB įkrovimo laidas įtrauktas) pradeda veikti, sukurdamas stimuliuojančias vibracijas ten, kur reikia. Pasirinkite savo mėgstamiausią iš 10 iš anksto užprogramuotų vibravimo režimų ir atsisėskite bei atsipalaiduokite.

    129 €

    80,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 8787 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.