×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai

Elementai 65 į 7676 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Mėgaukitės šiuo įdomiu vibruojančiu gaidžio žiedu iš Cala Azul kolekcijos kartu! Uždėkite žiedą ant varpos ir lengvai įjunkite gaidžio žiedą mygtuku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Cockring & Ball Stimulator Blue

    Su Boners Cockring & Ball stimuliatoriumi jums garantuojama ilgesnė ir sunkesnė erekcija! Uždėkite svirtį aplink varpos pagrindą, kai jis suglebęs, nukreipdami dvi išsikišusias dalis link kapšelio. Erekcijos metu žiedas tvirtai priglus prie varpos ir sumažins kraujotaką.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs COCK-B Bulge Cockring Yellow

    COCK-B yra sodrus, švelnus, minkštas "paminkštintas" sraigtas, kuris puikiai tinka ilgalaikiam didesniam iškilimui. Jis glotnus ir lygus, bet turi pakankamai sukibimo, kad liktų ten, kur jį padėjote. Šis žiedas yra itin guminis, kad tiktų bet kokio dydžio vaikinui, o stora forma stumia jus aukštyn ir lauk.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Loveline Pointed Vibrating Cock Ring Licorice Black

    Šis smailus vibruojantis gaidžio žiedas skirtas sustiprinti ir pailginti erekciją, kad būtų didesnis dydis, kietumas ir ištvermė. Atraskite begalę džiaugsmo ir staigmenų akimirkų su šiuo Loveline daiktu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Triple Orgasm Enhancer Purple

    Padidinkite savo malonumą, kai įslysite į silikoninį įkraunamą trigubą orgazmo stipriklį. Nors tamprus žiedas laikosi tvirtai, jaudinantys dvigubi tvarsčiai suteikia pilno kontakto stimuliaciją kelioms malonumo zonoms.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring Black

    Stipriai padidinkite malonumą naudodami Ramrod Strong Vibrating Cockring! Šis aukščiausios kokybės penio žiedas turi 2 variklius, kurie varo 10 stiprių vibracijų, suteikdami intensyvius pojūčius abiem partneriams.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Superhero Couples C-Ring Blue

    Mums visiems kartais reikia herojaus, kuris paįvairintų mūsų seksualinį gyvenimą! Su Superhero Couples C-Ring jūs ir jūsų partneris turėsite viską, ko tik galite norėti. Tiesiog uždėkite žiedą ant varpos, įjunkite du variklius ir patirkite gilias vibracijas, masažuojančias veleną ir sėklides.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • DNGEON Cock Ring Rope Black

    Nėra tokio žiedo kaip žiedas! Šie du žiedai yra pritvirtinti prie aukštos kokybės virvės, taip pat yra karabinas. Visas gaminys yra maloniai tvirtas ir patvarus, todėl su juo galėsite mėgautis net grubiausiu žaidimu. Užmaukite žiedą ant penio, o karabiną pritvirtinkite prie kitų priedų, jūsų fantazijai nėra ribų.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Taurus Enhancer Red

    Silikoninis įkraunamas Taurus™ Enhancer sujungia 10 intensyvių vibracijos funkcijų su plazdančiomis svirtelėmis ir dviem varikliais, kad būtų dvigubai daugiau malonumo, kai drebina kelius. Stimuliatoriaus žiedas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems paįvairinti viską universaliu prigludimu, arba erotikos ekspertams, norintiems savo arsenalui suteikti intensyvaus malonumo triukšmingomis vibracijomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! Cock Ring 28X Silicone & Bullet with Remote Black

    Patobulink savo gaidį šiuo aksominiu silikoniniu žiedu ir vibruojančių kulkų deriniu! Šis gaidžio žiedas iš Bang! Jame yra du tamprūs žiedai, vienas jūsų kotui ir kitas jūsų maišui, kad padidintų erekcijos kietumą ir trukmę, tuo pačiu užtikrinant malonų apkabinimą. Šis galingas silikoninis žiedas taip pat pasižymi intensyvia kulkos vibracija, strategiškai išdėstyta taip, kad stimuliuotų jūsų mėgėjų klitorį su kiekvienu smūgiu!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! Silicone Cock Ring & Bullet with Remote Control Purple

    Patobulink savo gaidį šiuo aksominiu silikoniniu žiedu ir vibruojančių kulkų deriniu! Šis gaidžio žiedas iš Bang! Jame yra du tamprūs žiedai, vienas jūsų kotui ir kitas jūsų maišui, kad padidintų erekcijos kietumą ir trukmę, tuo pačiu užtikrinant malonių apkabinimą. Šis galingas silikoninis žiedas taip pat intensyvia kulkos vibracija, strategiškai išdėstyta taip, kad stimuliuotų jūsų mėgėjų klitorį su kiekvienu smūgiu!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Black

    Sujungėme savo ikonines laimingas triušio ausis su galingu 12 funkcijų vibruojančiu gaidžio žiedu, kad suteiktume jums jaudinančios stimuliacijos ir vibracijos dviems.

    57,90 €

    33,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 65 į 7676 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.