×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai vibruojantis

Elementai 129 į 160178 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Padidinkite savo bendrą malonumą su šiuo žaismingu porų žaislu, kuris suteikia jam – ir jai – pojūtį! Jis išliks kietesnis, ilgiau – dėl itin tampraus varpos žiedo tvirtai priglundančio prie jo koto pagrindo. Tuo pačiu metu tikslingas klitorio dvelksmas perduos ją per kraštą su kiekvienu postūmiu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Pakilkite į viršų su Magic Motion Cockring Dante!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Jei negalite atsispirti seksą stiprinančiai gaidžio žiedo galiai, tai jums patiks. Pats žiedas apkabins jo kotą ir padės ilgiau išlaikyti sunkesnę erekciją. Šilkinis silikonas trins jos klipą ir siųs intensyvias vibracijas ant klipo ir per visą jo kotą, kad būtų nuostabiai stimuliuojama kaip niekada anksčiau. Pritvirtinta kulka gali pasigirti dešimčia skirtingų vibracijos modelių, todėl ji gali suteikti bet kokį pojūtį. Mėgaukitės šiuo aukštos kokybės silikoniniu gaidžio žiedu už prieinamą kainą ir neprilygstamą jausmą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    RRRING yra jaudinantis, kupinas nuotykių ir tuo pat metu smagus. Įsivaizduokite pirmojo pasimatymo jaudulį ir jaudulį išlipant iš komforto zonos, kai bandote kažką naujo. Giliai pasinerkite, kas žino, kad jums gali net patikti.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Padidinkite savo malonumą ir pailginkite žaidimo laiką! „Play With Me“ vibruojančius C formos žiedus galima nešioti aplink koto pagrindą arba po kamuoliukais, jie yra minkšti ir tamprūs, kad patogiai tilptų visiems.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Tai paprasta, elegantiška ir galinga! Mūsų klasikinis „Sport Fucker Universal Cockring“ (vienas iš geriausiai parduodamų metų metus) dabar turi variklį! Šis ypač minkštas silikoninis žiedas su 10 vibravimo funkcijų zvimbės kartu su jūsų smūgiais ir sukels stimuliuojantį dilgčiojimą jums (ir jūsų partneriui, jei reikia). Baterija yra įkraunama naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą, o visa tai yra pakankamai plona, kad galėtumėte nešioti visur, kur eitumėte, ir suaktyvinama naudojant belaidį nuotolinio valdymo pultą.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Stipri erekcija su 10 jaudinančių vibracijos režimų!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Puikus sekso žaislas poroms, laimingas triušis Vibrating Rabbit Cock Ring turi du itin tamprus žiedus, kurie pagerina išlikimą, ir triušio varomas zuikio ausis intensyviai stimuliuoja klitorį. Išbandykite 12 vibracijos režimų, kad galėtumėte mėgautis bendromis pramogomis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Ieškote laimės kartu? Tada šis C formos žiedas jums didžiausią malonumą. Happiness C formos žiedas apsunkina erekciją ilgiau. Mėgaukitės šio C formos žiedo geromis vibracijomis. Stimuliuokite klitorį ir tuo pačiu metu paspauskite vibraciją į varpos ašį. Mėgaukitės dvigubu linksmumu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Romantiški gaminiai ryškia rubino raudonumo spalva ir prabangia išvaizda. Aukštos kokybės našumas, kurį galite tikėtis iš prabangių Dream Toys.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Daugiau ištvermės ir tuo pačiu metu patirtų orgazmų!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Triušio gaidukas turi 1 greičio kulką. Žiedas pagamintas iš silikono, todėl itin tamprus. Stimuliuojančios ausys taip pat suteiks jūsų partneriui pasitenkinimo jausmą. Puikiai tinka jam ir jai.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Triple Ball Bangin Vibrating Ring Pink

    Suteikite šiek tiek svyruojančios stimuliacijos su šiuo unikaliu vibruojančiu penio žiedu. Maži griaunantys kamuoliukai bakstelėkite ir erzinkite, kad galėtumėte bendrauti ne iš šio pasaulio! Tamprus, tekstūruotas žiedas puikiai priglunda, kad ilgiau išliktų kietas. Nuimama 10 greičių kulka priverčia jūsų kotą burzgti kaip sekso mašina, o klitorį jaudina. Po kotu 3 guma aptraukti plieniniai karoliukai siūbuoja ir stimuliuoja jus abu su kiekvienu viliojančiu postūmiu! Pasimėgaukite dušu su šiuo vandeniui atspariu sekso žaislu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Ieškote laimės kartu? Tada šis C formos žiedas suteiks jums didžiausią malonumą. Happiness C formos žiedas apsunkina erekciją ilgiau. Mėgaukitės šio C formos žiedo geromis vibracijomis. Stimuliuokite klitorį ir tuo pačiu metu siųskite vibraciją į varpos ašį. Mėgaukitės dvigubu linksmumu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Gaidžio žiedas The Crown Jewels – vibruojantys siūbuojantys kamuoliukai iš King Cock Elite su sveriamais siūbuojančiais vibro kamuoliukais. Kamuoliukai yra tikroviškos kopijos, pagamintos iš dvigubo tankio silikono, o jų tekstūra yra minkšta ir panaši į odą. Viduje yra 2 pasverti rutuliai. Vibruojantys rutuliai tikroviškai siūbuoja su kiekvienu stūmimu ir pliaukštelėja į intymią zoną suteikdami papildomo malonumo.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Prie šio glotnaus, elastingo silikoninio gaidžio žiedo pridėjome savo ikonines laimingas triušio ausis ir suteikėme jam nuostabių 30 nuotoliniu būdu valdomų vibracijos režimų, kad būtų begalinis malonumas laisvų rankų įranga.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Poros vibratorius daugiafunkcis Couple's Vibrator iš Couples Choice turi (gaidžio) žiedą ir judamus vibrorankius. 3 varikliai (po vieną viduryje ir po vieną kiekvienoje rankoje) turi 10 vibracijos režimų 3 greičiais. Režimus ir greitį galima valdyti atskirai nuotolinio valdymo pulteliu (atstumas: 10 metrų) – puikiai tinka poroms žaidimams!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Pasiekite maksimalų savo gebėjimą mylėti su Romeri, naujuoju vibruojančiu žiedu iš Latetobed.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Soft Silicone Stud C-Ring

    Hidden Desire Stud C-Ring yra aukštos kokybės gaidžio žiedas, puikiai tinkantis nuotykių kupinam BDSM žaidimui ir seksualiems intymiems tyrinėjimams. Žiedas pagamintas iš minkšto ir itin elastingo aukščiausios kokybės silikono. Puikiai priglunda ten, kur tai svarbiausia. Su šiuo privalomu dizainu dirbkite sunkiau, ilgiau ir tyrinėkite savo paslėptą (-us) troškimą (-us) su šiuo patvariu, aukščiausios klasės erotinio malonumo gaminiu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    ROOSTER DRAKE yra dvigubas, minkštas silikoninis, gaidžio žiedas su vibruojančia kulka, kad suteiktų jums ir jūsų partneriui malonumą jos vibracijos. Jo dizainas reiškia, kad galite paįvairinti save įvairiais būdais, kad galėtumėte mėgautis vibracija savo varpos apačioje arba už kapšelio. Galite nešioti abu žiedus už visos pakuotės (varpos ir kapšelio), kai kulka yra ties erekcijos varpos pagrindu, arba už kapšelio, arba su vienu žiedu aplink visą pakuotę, o kitu – aplink varpą ar kapšelį. Mėgaukitės tyrinėjimu, kad maksimaliai padidintumėte savo malonumą. Šis tamprus žiedas su daugybe nešiojimo galimybių gali suteikti daug pramogų.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Visiems, norintiems atrasti naujus analinius pojūčius vienas arba su partneriu! „Anal Adventures“ siūlo daugybę pasirinkimų. Šie karoliukai ir vibruojantis C žiedas su galinga vieno greičio kulka suteikia pojūčių ir ilgiau trunkančio malonumo derinį. Ultrasilk Silicone, pasižymintis šilko švelnumo pojūčiu, puikiai skleidžia vibracijas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Su šiuo unikaliu poroms skirtu vibratoriumi iš Cala Azul kolekcijos galite mėgautis jaudinančiu žaislu! Apvalioji pusė gali būti naudojama kaip masturbatorius, stumdant žiedą aplink varpą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Padvigubinkite savo malonumą, kai užsimaunate silikoninį įkraunamą 10 karoliukų Maximus® žiedą. Elastingas žiedas yra pamuštas drąsiais malonumo karoliukais, o viršuje – trinktelėjęs tvarstuvas, kuris sukrečia 12 vibracijos funkcijų ritmu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Play with Me Pleaser Rechargeable C-Ring Purple

    Padidinkite savo malonumą ir pailginkite žaidimo laiką! „Play With Me“ vibruojančius C formos žiedus galima nešioti aplink koto pagrindą arba po kamuoliukais, jie yra tamprūs ir minkšti, tokio dydžio, kad patogiai tilptų visiems. „Play With Me Pleaser“ turi galingą vibraciją, leidžiančią žaisti kartu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Sujungėme savo ikonines laimingas triušio ausis su galingu 12 funkcijų vibruojančiu gaidžio žiedu, kad suteiktume jums jaudinančios stimuliacijos ir vibracijos dviems.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Vibruojantis žiedas, kurio norėjote turėti, ir ant jūsų mėgstamo erotinių žaislų prekės ženklo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    Dvigubas vibracinis erekcijos žiedas ColorPoP Big O 2 turi du galingus variklius, užtikrinančius dvejopo veikimo pojūčius. Poros mėgaujasi 3 greičių ir pulso pasirinkimais viršuje ir stipria ir pastovia stimuliacija apačioje, kad būtų maksimaliai patenkinti „Technicolor“. Ypatingai ryškiomis spalvomis aprūpintas ColorPOP Big O 2 yra aukščiausios kokybės ryškios vibracijos!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Silicone Vibrating Ring 3cm

    O mama! Žinome, kad yra keletas dalykų, geresnių už gerą orgazmą ir geros seksualinės sveikatos išsaugojimo svarbą dėl daugybės privalumų: gerina kraujotaką, pakelia nuotaiką, padeda užmigti, palaiko smegenų sveikatą, yra natūralus analgetikas, mažina stresą, be geros savijautos užtikrinimo ir emocinės sveikatos gerinimo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Varpos/sėklidžių žiedas sukurtas tam, kad padėtų pasiekti ilgalaikę ir stipresnę erekciją. 10 galingų vibracijos funkcijų suteikia išskirtinį klitorio ar sėklidžių stimuliavimą, paprastą valdymą vienu pirštu naudojant įjungimo/išjungimo mygtuką. Pridedamas satininis maišelis saugojimui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Weighted Black

    Gaidžio žiedas The Crown Jewels – sveriami siūbuojantys kamuoliukai iš King Cock Elite su sveriamais siūbuojančiais kamuoliukais. Kamuoliukai yra tikroviškos kopijos, pagamintos iš dvigubo tankio silikono, o jų tekstūra yra minkšta ir panaši į odą. Viduje yra 2 pasverti rutuliai. Jie tikroviškai siūbuoja su kiekvienu stūmimu ir pliaukštelėja į intymią zoną, kad suteiktų papildomo malonumo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Pliušinis kūnui saugus silikoninis žiedas pagerina ištvermę ir apimtį, kad jūsų meilužis aimanuotų daugiau, daugiau, dar daugiau. Tamprus žiedas yra išklotas 5 karoliukais, kad padidintų jautrumą ir pakeltų pojūtį visoje varpoje, kad vyrai galėtų mėgautis ilgesniu ir galingesniu malonumu. Kol pasieksite kitą malonumo lygį, 12 vibravimo funkcijų ir smeigtukai paliks jūsų moterį orgazminės palaimos būsenoje. Ponios, kol jo malonumas didėja, didės ir jūsų! Jausmingas dygliuotas stimuliatorius suteikia aiškų malonumą intymiausiose saldžiosiose vietose.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160178 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.