×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai stimuliuojantis silicio

Elementai 97 į 128217 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Nesvarbu, ar norite žaisti su partneriu, ar leisti laiką jausmingai solo, šis galingas silikoninis nuotolinio žaidimo rinkinys skirtas įvairiapusiškam malonumui. Šį jaudinantį rinkinį sudaro lenktas stimuliatorius su apyrankės nuotolinio valdymo pulteliu ir kontūrinis stiprinimo žiedas su rankiniu nuotolinio valdymo pultu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Patirkite gilesnį ir malonesnį ryšį jums ir savo partneriui naudodami galingą Link Up™ Edge. Dvigubas stimuliuojantis žiedas suteikia intensyvų malonumą su 10 galingų vibracijos funkcijų, pridėtu Ultra-Soft™ atraminiu žiedu ir erzinanti briaunota tekstūra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Mėgaukitės didžiausiu pasitenkinimu, atsižvelgiant į juslinį malonumą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag – tai sėklidžių ir varpos stimuliatorius, gerinantis erekciją ir atitolinantis ejakuliaciją. Vibruojantis žiedas yra ypač tamprus ir patogus nešioti. Jis veiksmingai stimuliuoja sėklides, varpą ir tarpvietę. „Fun Bag“ lengva nešioti ant koto pagrindo, kuris apgaubia kamuoliukus. Kabelio žiedo skersmuo Ø 3,3 cm.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Išlaisvinkite savo orgazmo potencialą naudodamiesi žaislu, specialiai sukurtu tam, kad jūsų kamuoliukai būtų surišti su erotinėmis vibracijomis – ir daugiau niekada nesijaudinkite dėl laikinų kamuoliukų dūzgimo sprendimų! Įsukite į dvigubą kilpą – vieną varpai, kitą kamuoliukams – ir įstatykite variklį tiesiai už šeimos brangenybių, mėgaudamiesi kreminio silikono lankstumu ir tekstūra. Pasirinkite iš 9 vibracijos modelių, kad rastumėte optimalų ritmą solo ar porų žaidimui, net ir po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Perduokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui, kad galėtumėte nustebinti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dvigubas žiedas papildomam prigludimui!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Siekite stipresnės erekcijos ir veskite ilgesnius mylėjimosi seansus su paprastu A Perfect O paprastumu.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Sukurtas taip, kad atitiktų jūsų kūno formą, kiekvieną Revolution Ring išlinka tiksliai išdėstyta taip, kad maksimaliai padidintumėte tai, ką jau turite. Šis universalus žiedas, dėvimas kaip žiedas, rutulinis neštuvas arba abu, buvo sukurtas tam, kad nenutrūktų!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Velv'Or JBoa 301 Adjustable Cock Ring

    „JBoa by Velv'Or“ yra visiškai reguliuojamas penio žiedas, skirtas sutraukti varpą ties jo pagrindu, todėl susidaro ypač kieta, ilgiau trunkanti erekcija ir euforiška ejakuliacija.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Pristatome „Sport Fucker“ „Fusion“ liniją!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Dorcel žengia dar toliau, tenkindamas jusles, ir pristato naują kolekciją, pagamintą iš tamsoje šviečiančio silikono. Visa eilė 3 iš naujo interpretuotų bestselerių, kurie tamsoje taps naujais geriausiais draugais.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Nori pakilti lygiu? „Bcharmed Basic Plus“ yra dvigubas masažinis žiedas su stipriu mini varikliu, puikiai tinka žaisti tiek solo, tiek partneriams. 100% kūnui nekenksmingas silikonas suteikia jai lanksčios tempimo, kad priglustų taip patogiai, kad greitai tarnausite ilgiau. Jo šilkinis pojūtis kartu su penkiais vešliais vibracijos modeliais jam suteikia stipresnę erekciją ir tuo pačiu metu jai malonumą klitoriui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Purple

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiame pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: nuo jūsų tikslios galios, variklius naudoti atskirai, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio gaminamas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagos mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai pridėti nuotolinio valdymo pultą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Tai įkraunamas gaidžio žiedas su specialiu papildomu žiedu kamuoliukams laikyti! Tamprus, tačiau prigludęs silikoninis varpos žiedas ir galingas variklis su dešimt atskirų funkcijų pagreitina jūsų erekciją, todėl ji tampa stipresnė ir kietesnė, o vibracijos taip pat įkvepia jūsų partnerį pasiekti kulminaciją prasiskverbimo metu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Silikono įkraunamas dvigubas Clit Flicker sumaišo 7 intensyvias vibracijos funkcijas su erotiškai plazdančiu paketu, kad būtų dvigubai didesnis malonumas. Šis dviejų dydžių stimuliatoriaus žiedas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems paįvairinti, arba erotikos ekspertams, norintiems savo arsenalą suteikti intensyvaus malonumo.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Cage Ring Black

    Varpos rankovė su sėklidžių žiedu ir stimuliuojančia žiedo struktūra. Tvirtai prigludusi, erekciją gerinanti varpos rankovė, pagaminta iš elastingo, minkšto silikono, geriausiai tinka jūsų varpai, o sėklidės žiedas – tvirtai, patogiai priglunda ir neslysta.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Thimble Black

    Tekstūruota, malonus ir velniškai intensyvus sukibimas! Pagamintas iš silikono, šis neįtikėtinas žiedas turi vidinę vibruojančią kulką ir visą rumbuotą tekstūrą, kad klitorio malonumas būtų dvigubai didesnis.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Sukurta taip, kad sustiprintų, padidintų ir sustiprintų ekstazę kiekvieną kartą, kai užsimaunate ant plieno karoliukų dvigubo silikono maksimizatoriaus. Tvirtas, tačiau tamprus silikoninis dvigubas stiprinimo žiedas palaiko, o judantys plieniniai malonumo karoliukai sujaudins jus ir jūsų meilužį.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Boners V formos kamuoliukų skirstytuvas yra silikoninis žaislas, kuris atskiria kamuoliukus. Sekso žaislas nešiojamas aplink varpos pagrindą. Maži žiedeliai nešiojami aplink sėklides, todėl suteikia traukimo ir spaudimo pojūtį. Skirstytuvas reguliuojamas užsegimais, todėl galite būti tikri, kad puikiai tiks. Galite patys nuspręsti, ar norite ją kuo labiau aptempti, ar norite nešioti šiek tiek laisviau. Silikoninė medžiaga yra lanksti ir minkšta, kad būtų patogu dėvėti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų seksualinę patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvigubo Penetrator varpos žiedų dizainas jūsų ekstremaliam malonumui

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Cruiser Ring PF Blend Clear

    Tobulas gaidžio žiedas, kurio tikėjotės, dabar tapo realybe. Ne per minkštas ir ne per kietas, tiesiog puikiai tinka.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Vibruojantis žiedas Thor of Feelztoys pailgina ir sustiprina erekciją, turi stiprią vibraciją ir gali būti naudojamas žaidimams solo arba poroms.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Stipri erekcija su nuostabiomis vibracijomis!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Curitis Black

    Padidinkite savo pasirodymą ir partnerio malonumą miegamajame, kai užsimaunate legendinį juodą silikoninį vibruojantį gaidžio žiedą. Šis nuostabus vyriškas sekso žaislas turi du besikabinančius čiuptuvus, kurie sudaro reguliuojamą žiedą, kad visada būtų saugus ir patogus; puikiai pritaikytas jūsų kūnui, kad būtų efektyviausias.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Aprūpinkite savo pakuotę galingu silikoniniu žiedu, skirtu sustiprinti jūsų veržlumą, su aksominiu žiedu, kad jūsų meilužis galėtų atsitrenkti ir trintis! Šis gaidžio žiedas turi galingą vibruojančią šerdį, padengtą šilkiniu silikoniniu paviršiumi, kad jaustumėtės prabangiai – įrenkite šį žiedą ir patogiai apribokite kotą bei krepšį, kad padidintumėte erekcijos trukmę ir kietumą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Šis dvigubas motorinis vibruojantis gaidžio žiedas Zeus padarys jūsų erekciją ilgesnę, stipresnę ir suteiks jums antgamtinį gebėjimą įtikti. Du varikliai, esantys viršutinėje ir apatinėje šio gaidžio žiedo dalyje, suteikia jausmingų vibracijų, kurios privers jus ir jūsų partnerį patirti intensyvesnius orgazmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Pagyvinkite savo sekso žaidimą su šia visiškai nauja ELECTROSHOCK žaislų linija!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Šis galingas gaidžio žiedas yra puikus stimuliatorius jums ir jūsų partneriui! Naudodami šį labai elastingą gaidžio žiedą, pagamintą iš silikono, mėgausitės ilgalaike erekcija, todėl galėsite tęsti ilgiau. Viršuje yra papildomas stimuliatorius su nuimamu mini kulkos vibratoriumi, kuris stimuliuoja klitorį, kad jūsų partneris taip pat patirtų nuostabų orgazmą.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    Mes iš naujo sukūrėme savo populiarųjį MOTOVibe Rev Cockring, kad įtrauktume fantastišką ašaros formą. Šis priedas suteikia papildomų stimuliuojančių vibracijų išilgai dėmės, taip pat rutulių ir veleno.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Ribbed Ring Black

    Nepamirškite pigių trapų gaidžio žiedų, kurie lūžta vos kelis kartus panaudojus, briaunotas žiedas yra aukščiausios kokybės ilgaamžių ir nenutrūkstančių gaidžio žiedų standartas.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128217 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.