×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai įkraunamas

Elementai 33 į 64104 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Tor 3 Black

    Ženkite kitą svarbų žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite svarbų abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikaliems tinkinimo modeliams naudojant LELO programą. TOR tinka™ visų 3 iš aukščiausios kokybės saugaus silikono, todėl puikiai tinka formoms ir dydžiams, idealiai pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Ženkite kitą didelį žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite didelį abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikalioms tinkinimo parinktims naudojant LELO programą. TOR™ 3 pagamintas iš aukščiausios kokybės kūnui saugaus silikono, todėl puikiai tinka visų formų ir dydžių, idealiai perduoda pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Vibruojantis varpos žiedas Joël iš Dream Toys Elite kolekcijos turi stilingą aukso spalvos vibruojančią kulką, kuri puikiai atrodo su minkštu juodu žiedo siliciu. Kulką laikančioje rankovėje yra triušis su dviem lanksčiomis ausimis ir nutrinta tekstūra, kuri kutena ir stimuliuoja klitorį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Benediktas yra su varikliu, dėl kurio jūsų keliai nusilps. Sukuria intensyvias vibracijas, kad suteiktų palaimingą stimuliaciją.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlomą galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programėlę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Majestic Duo

    Pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, „Satisfyer Majestic Duo“ gali būti naudojamas įvairiais būdais, nes sukasi kilpa. Naujovišką dizainą užbaigia intuityvus valdymas ir intensyvi vibracija.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlo galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Mio Black

    Itin švelnus, lankstus, galingas – pasidalykite stipresniu, ilgesniu, tuo pačiu metu orgazmu su savo partneriu naudodami Mio.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Blue

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiam tikslui pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: priklausomai nuo jūsų pageidavimų, variklius galima naudoti atskirai arba kartu, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio pagamintas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagų mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą padėtį. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai valdyti pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag – tai sėklidžių ir varpos stimuliatorius, gerinantis erekciją ir atitolinantis ejakuliaciją. Vibruojantis žiedas yra ypač tamprus ir patogus nešioti. Jis veiksmingai stimuliuoja sėklides, varpą ir tarpvietę. „Fun Bag“ lengva nešioti ant koto pagrindo, kuris apgaubia kamuoliukus. Kabelio žiedo skersmuo Ø 3,3 cm.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Nesvarbu, ar norite žaisti su partneriu, ar leisti laiką jausmingai solo, šis galingas silikoninis nuotolinio žaidimo rinkinys skirtas įvairiapusiškam malonumui. Šį jaudinantį rinkinį sudaro lenktas stimuliatorius su apyrankės nuotolinio valdymo pulteliu ir kontūrinis stiprinimo žiedas su rankiniu nuotolinio valdymo pultu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Išlaisvinkite savo orgazmo potencialą naudodamiesi žaislu, specialiai sukurtu tam, kad jūsų kamuoliukai būtų surišti su erotinėmis vibracijomis – ir daugiau niekada nesijaudinkite dėl laikinų kamuoliukų dūzgimo sprendimų! Įsukite į dvigubą kilpą – vieną varpai, kitą kamuoliukams – ir įstatykite variklį tiesiai už šeimos brangenybių, mėgaudamiesi kreminio silikono lankstumu ir tekstūra. Pasirinkite iš 9 vibracijos modelių, kad rastumėte optimalų ritmą solo ar porų žaidimui, net ir po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Perduokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui, kad galėtumėte nustebinti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Purple

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiame pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: nuo jūsų tikslios galios, variklius naudoti atskirai, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio gaminamas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagos mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai pridėti nuotolinio valdymo pultą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvigubo Penetrator varpos žiedų dizainas jūsų ekstremaliam malonumui

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Patirkite gilesnį ir malonesnį ryšį jums ir savo partneriui naudodami galingą Link Up™ Edge. Dvigubas stimuliuojantis žiedas suteikia intensyvų malonumą su 10 galingų vibracijos funkcijų, pridėtu Ultra-Soft™ atraminiu žiedu ir erzinanti briaunota tekstūra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Tai įkraunamas gaidžio žiedas su specialiu papildomu žiedu kamuoliukams laikyti! Tamprus, tačiau prigludęs silikoninis varpos žiedas ir galingas variklis su dešimt atskirų funkcijų pagreitina jūsų erekciją, todėl ji tampa stipresnė ir kietesnė, o vibracijos taip pat įkvepia jūsų partnerį pasiekti kulminaciją prasiskverbimo metu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Mėgaukitės ilgalaike ir intensyvia stimuliacija su Saturno gaidžiu ir rutuliniu žiedu iš Hueman kolekcijos. Žiedas riboja kraujotaką, todėl jūsų varpa ir kamuoliukai tampa ypač jautrūs liesti, o erekcija taps sunkesnė ir truks ilgiau. Žiedas turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (3 greičiai ir 7 raštai). Jis turi tvirtą šerdį su minkšta silikonine danga patogiam naudojimui.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Aprūpinkite savo pakuotę galingu silikoniniu žiedu, skirtu sustiprinti jūsų veržlumą, su aksominiu žiedu, kad jūsų meilužis galėtų atsitrenkti ir trintis! Šis gaidžio žiedas turi galingą vibruojančią šerdį, padengtą šilkiniu silikoniniu paviršiumi, kad jaustumėtės prabangiai – įrenkite šį žiedą ir patogiai apribokite kotą bei krepšį, kad padidintumėte erekcijos trukmę ir kietumą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Vibruojantis žiedas Thor of Feelztoys pailgina ir sustiprina erekciją, turi stiprią vibraciją ir gali būti naudojamas žaidimams solo arba poroms.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Šis dvigubas motorinis vibruojantis gaidžio žiedas Zeus padarys jūsų erekciją ilgesnę, stipresnę ir suteiks jums antgamtinį gebėjimą įtikti. Du varikliai, esantys viršutinėje ir apatinėje šio gaidžio žiedo dalyje, suteikia jausmingų vibracijų, kurios privers jus ir jūsų partnerį patirti intensyvesnius orgazmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Prabangi, prieinama kaina Charged™ linija didžiuojasi galėdama pristatyti įkraunamą galimybę vienam iš populiariausių Screaming O žaislų BigO®, todėl tai yra puikus pradinio lygio įkraunamas vibracinis žiedas. Storas, tamprus gaidžio žiedas su vibruojančiu varikliu, The Charged™ BigO® tuo pačiu metu pagerina erekciją ir stimuliuoja klitorių.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų seksualinę patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Stipri erekcija su nuostabiomis vibracijomis!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Svajojate apie sunkesnę ir ilgiau trunkančią erekciją ir dar daugiau stimuliacijos? Tai įmanoma su Neptūno vibruojančiu gaidžio žiedu! Kai varpa suglebusi, uždėkite žiedą aplink varpos pagrindą. Erekcijos metu žiedas apribos kraujotaką varpoje, o tai užtikrina sunkesnę ir ilgalaikę erekciją.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sniper Black

    Pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono ir turintis 2 kilpas, kurių vienos dydis yra reguliuojamas, „Satisfyer Sniper“ užtikrina didesnį kraujo sulaikymą, kad pailgėtų mylėtis. Papildomos vibracijos stimuliuoja abu partnerius.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Pagyvinkite savo sekso žaidimą su šia visiškai nauja ELECTROSHOCK žaislų linija!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Sujungėme savo ikonines laimingas triušio ausis su galingu 12 funkcijų vibruojančiu gaidžio žiedu, kad suteiktume jums jaudinančias stimuliacijas ir vibracijos dviems.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Ieškote laimės kartu? Tada šis C formos žiedas suteiks jums didžiausią malonumą. Happiness C formos žiedas apsunkina erekciją ilgiau. Mėgaukitės šio C formos žiedo geromis vibracijomis. Stimuliuokite klitorį ir tuo pačiu metu siųskite vibraciją į varpos ašį. Mėgaukitės dvigubu linksmumu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Silikoninis įkraunamas French Kiss™ Enhancer naudoja puikų 12 vibracijos funkcijų derinį su mirgančiu erzinimo žiedu, kad suteiktų dvigubai didesnį kelio drebėjimo malonumą. Tamprus dvigubas atraminis žiedas sukurtas tam, kad sustiprintų malonumą ir pradedantiesiems, ir erotikos ekspertams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Ženkite kitą svarbų žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite svarbų abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikaliems tinkinimo modeliams naudojant LELO programą. TOR tinka™ visų 3 iš aukščiausios kokybės saugaus silikono, todėl puikiai jaučiasi formų ir dydžių, idealiai pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64104 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.