×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai juodas geresnė erekcija

Elementai 129 į 160193 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Mister B Tight Bumper Black

    Mister B Tight yra naujausia Mister B žaislų gaidžių ir kamuoliukų kolekcija. Jie skirti naudoti įvairiais būdais, kaip gaidžio žiedas arba kamuoliukų neštuvai, kad ir kaip jums labiau patinka. Pagaminta Europoje iš aukštos kokybės, lanksčios ir patogios TPR.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Pristatome „Sport Fucker“ „Fusion“ liniją!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Nuo niūrių pradedančiųjų iki erotikos ekspertų – Alpha™ skysto silikono dvigubos atramos Magnum žiedas apgaubs jus iš malonumo su itin minkštu, itin elastingu stiprinimo žiedu. Žaismingas žiedas pagamintas iš itin elastingo skysto silikono su drąsiu dvigubo žiedo dizainu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Trap Black

    Gražus penio žiedas sekso mėgėjams. Trap yra lankstus ir tamprus, pagamintas iš ypač minkšto silikono. Jis turi labai intensyvų vibratorių, kuris paskirsto vibraciją per visą varpą ir savo ruožtu palaiko erekciją ilgiau. Šis žiedas yra su vidine vibruojančia kulka, kurią galima nuimti ir naudoti preliudijai, klitoriui ar speneliui stimuliuoti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Skaldyk ir užkariauk su šiuo apsukru kūriniu. Įkiškite varpą per pagrindinį skyrių, tada per skyriklį įkiškite sėklides: ši T formos pertvara viską tvirtai laiko savo vietoje. Pagaminta iš lankstaus TPR, šis erekcijos stipriklis išsitempia, kad tilptų ant naudotojo ir būtų pakankamai prislopintas, kad viskas būtų įdomu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Double Booster Black

    Reguliuojamas gaidžio žiedas, pagamintas iš juodo silikono, sukuriamas kietas erekciją. Žiedą lengva ir greita uždėti bei nuimti. Žiedas reguliuojamas, todėl tinka bet kokiam dydžiui. Tobulas žiedas ilgalaikei erekcijai!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 50 + 55mm

    Sustiprinkite erekciją ir orgazmą toliau Rimba gaidžio žiedą.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Sukurtas taip, kad atitiktų jūsų kūno formą, kiekviena Revolution Ring išlinka buvo tiksliai išdėstyta taip, kad maksimaliai padidintumėte tai, ką jau turite. Šis universalus žiedas, dėvimas kaip žiedas, rutulinis neštuvas arba abu, buvo sukurtas tam, kad nenutrūktų!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Šis mažasis „Mister B lasso“ žiedas yra lengviausias būdas suburti save geruoju būdu! Patogus mygtuko atleidimas leidžia akimirksniu atidaryti ir uždaryti sraigtą, kad atitiktų jūsų poreikius. Šis reguliuojamas žiedas yra toks patogus ir lengvas, kad tikriausiai pamiršite jį užsidėję, išskyrus tai, kad jūsų penis puls, visiškai stačias atlikdamas savo pagrindinę funkciją.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Ar norite praleisti nepamirštamą aistros naktį? Pasiekti ilgiau trunkančią erekciją ir atitolinti ejakuliaciją? Jei norite padidinti žaidimo laiką, šis žiedas varpai ir sėklidėms, pagamintas iš hipoalerginio tpr ir gumos, yra idealus norint pasiekti pojūčių, kurie nepaliks abejingų.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Performance VS8 Silicone Double Cock & Ball Strap

    Išplėskite savo malonumą ir erekcijos jėgą naudodami šį sklandų, patogų silikoninį dvigubą strypą ir kamuoliuką. Lengvai uždedamas ir lengvai atleidžiamas. Perkiškite kamuoliukus per žiedą ir tiesiog užfiksuokite trumpą dirželį aplink kotą, o ilgesnį - aplink gaidžio pagrindą ir kamuoliukus.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Padidinkite savo seksualinį gyvenimą! „OptiMALE“ įkraunamas vibruojantis C žiedas turi 7 galingus nustatymus ir daugybę dizaino funkcijų, leidžiančių optimizuoti ir pagerinti jūsų žaidimą miegamajame.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Varpos žiedas, skirtas padėti pasiekti ilgalaikę ir stipresnę erekciją. 2 varikliai su 10 galingų vibracijos funkcijų papildomai stimuliuoja klitorį, tačiau šis žiedas idealiai tinka ir sėklidėms stimuliuoti. Pridedamas satininis maišelis laikymui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Enduro Silicone Ring

    Pagamintas iš ypač tampraus silikono, šis gaidžio žiedas be ftalatų yra vieno dydžio ir puikiai tinka intymiems žaidimams su partneriu.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Triple Ball and Cock Ring

    Varpos žiedas su dviem žiedais sėklidėms (kiekvienas Ø apie 3 cm, lankstus). Varpos žiedą galima reguliuoti naudojant stumdomą karoliuką. Visas ilgis apytiksl. 13 cm. Juoda. Medžiaga: silikonas, ABS.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Tight Sucker Black

    Mister B Tight yra naujausia Mister B žaislų gaidžių ir kamuoliukų kolekcija. Jie skirti naudoti įvairiais būdais, kaip gaidžio žiedas arba kamuoliukų neštuvai, kad ir kaip jums labiau patinka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Hero žiedas yra reguliuojamas žiedas, kurį galima pritvirtinti prie varpos arba sėklidžių pagrindo. Tai suteiks lengvą spaudimą, kuris palaikys kraujotaką, sustiprins erekciją ir atitolins ejakuliaciją. Pakabukas yra švelnaus prisilietimo, patogus nešioti ir pritaikomas prie visų dydžių.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    TENGA SVR serijos pakėlimas į naujas aukštumas yra SVR+! Su 1,5 karto didesne galia nei originali SVR serija, mėgaukitės dar stipresniais pojūčiais ir malonumu bendradarbiauti. Sustiprinkite aistringas naktis su SVR+.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Silicone Cord-Cock and Testicles Ring Black

    O mama! Žinome, kad yra keletas dalykų, geresnių už gerą orgazmą ir geros seksualinės sveikatos išsaugojimo svarbą dėl daugybės privalumų: gerina kraujotaką, pakelia nuotaiką, padeda užmigti, pagerbti kūno sveikatą, yra natūralus analgetikas, palaikomas stresas, be geros savijautos užtikrinimo ir emocinės sveikatos gerinimo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Jei negalite atsispirti seksą stiprinančiai gaidžio žiedo galiai, tai jums patiks. Pats žiedas apkabins jo kotą ir padės ilgiau išlaikyti sunkesnę erekciją. Šilkinis silikonas trins jos klipą ir siųs intensyvias vibracijas ant klipo ir per visą jo kotą, kad būtų nuostabiai stimuliuojama kaip niekada anksčiau. Pritvirtinta kulka gali pasigirti dešimčia skirtingų vibracijos modelių, todėl ji gali suteikti bet kokį pojūtį. Mėgaukitės šiuo aukštos kokybės silikoniniu gaidžio žiedu už prieinamą kainą ir neprilygstamą jausmą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Ringer Cockring 3-pack Night Edition

    Naujiena iš OXBALLS: aksominės silikoninės apdailos NIGHT EDITION įranga PLUS+silicone™ mišinys…tvirtas TPR, užtikrinantis nuostabų tamprumą + šilkinis silikonas, suteikiantis guminio elastingumo ir šilto pojūčio.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Prabangus odinis aksesuaras peniui ir sėklidėms.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Puikus sekso žaislas poroms, laimingas triušis Vibrating Rabbit Cock Ring turi du itin tamprus žiedus, kurie pagerina išlikimą, ir triušio varomas zuikio ausis intensyviai stimuliuoja klitorį. Išbandykite 12 vibracijos režimų, kad galėtumėte mėgautis bendromis pramogomis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Šilko lygus ir minkštas silikonas yra saugus kūnui ir yra tinkamiausia medžiaga geriausiems sekso žaislams. Mėgaukitės dvigubu gaidžio žiedo ir nešvarumų stimuliatoriaus patobulinimu. Išlaikydami ir stiprindami erekciją, taip pat galite mėgautis galinga vibracija, sklindančia iš vibratoriaus, esančio prieš tarpvietę. Pasirinkite iš 3 greičių ir 4 vibracijos modelių.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Cock Harness Black

    Slim and Trim ir turi tris malonumo žiedus viename įrenginyje. „Cock Harness“ jau yra geriausiai parduodamas Europoje, o JAV – jau kelyje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Naujiena iš OXBALLS: aksominės silikoninės apdailos NIGHT EDITION įranga PLUS+silicone™ mišinys…tvirtas TPR, užtikrinantis nuostabų tamprumą + šilkinis silikonas, suteikiantis guminio elastingumo ir šilto pojūčio.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160193 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.