×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibraciniai ir erekcijos žiedai juokinga vyrams silicio

Elementai 129 į 160240 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Siekite stipresnės erekcijos ir veskite ilgesnius mylėjimosi seansus su paprastu A Perfect O paprastumu.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Boners V formos kamuoliukų skirstytuvas yra silikoninis žaislas, kuris atskiria kamuoliukus. Sekso žaislas nešiojamas aplink varpos pagrindą. Maži žiedeliai nešiojami aplink sėklides, todėl suteikia traukimo ir spaudimo pojūtį. Skirstytuvas reguliuojamas užsegimais, todėl galite būti tikri, kad puikiai tiks. Galite patys nuspręsti, ar norite ją kuo labiau aptempti, ar norite nešioti šiek tiek laisviau. Silikoninė medžiaga yra lanksti ir minkšta, kad būtų patogu dėvėti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Thimble Black

    Tekstūruota, malonus ir velniškai intensyvus sukibimas! Pagamintas iš silikono, šis neįtikėtinas žiedas turi vidinę vibruojančią kulką ir visą rumbuotą tekstūrą, kad klitorio malonumas būtų dvigubai didesnis.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Aprūpinkite savo pakuotę galingu silikoniniu žiedu, skirtu sustiprinti jūsų veržlumą, su aksominiu žiedu, kad jūsų meilužis galėtų atsitrenkti ir trintis! Šis gaidžio žiedas turi galingą vibruojančią šerdį, padengtą šilkiniu silikoniniu paviršiumi, kad jaustumėtės prabangiai – įrenkite šį žiedą ir patogiai apribokite kotą bei krepšį, kad padidintumėte erekcijos trukmę ir kietumą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ohnut Classic Soft Buffer Rings Set of 4 Jade

    Sukurta naudojant FDA patvirtintą kūnui saugią medžiagą, „Ohnut“ minkštas ir tamprus jausmas yra jaukus visiems.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Sukurta taip, kad sustiprintų, padidintų ir sustiprintų ekstazę kiekvieną kartą, kai užsimaunate ant plieno karoliukų dvigubo silikono maksimizatoriaus. Tvirtas, tačiau tamprus silikoninis dvigubas stiprinimo žiedas palaiko, o judantys plieniniai malonumo karoliukai sujaudins jus ir jūsų meilužį.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Vibruojantis žiedas Thor of Feelztoys pailgina ir sustiprina erekciją, turi stiprią vibraciją ir gali būti naudojamas žaidimams solo arba poroms.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų seksualinę patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    Išplėskite savo malonumą ir erekcijos jėgą naudodami šį sklandų, patogų silikoninį gaidžio ir kamuoliuko dirželį. Lengvai uždedamas ir lengvai atleidžiamas. Perkiškite gaidį per žiedą ir tiesiog užfiksuokite dirželį aplink gaidžio pagrindą ir kamuoliukus. Plokščias, lygus, patogus, saugus kūnui silikonas lieka ten, kur jį padėjote, ir sulaiko jūsų apnašą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Šis dvigubas motorinis vibruojantis gaidžio žiedas Zeus padarys jūsų erekciją ilgesnę, stipresnę ir suteiks jums antgamtinį gebėjimą įtikti. Du varikliai, esantys viršutinėje ir apatinėje šio gaidžio žiedo dalyje, suteikia jausmingų vibracijų, kurios privers jus ir jūsų partnerį patirti intensyvesnius orgazmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Šis galingas gaidžio žiedas yra puikus stimuliatorius jums ir jūsų partneriui! Naudodami šį labai elastingą gaidžio žiedą, pagamintą iš silikono, mėgausitės ilgalaike erekcija, todėl galėsite tęsti ilgiau. Viršuje yra papildomas stimuliatorius su nuimamu mini kulkos vibratoriumi, kuris stimuliuoja klitorį, kad jūsų partneris taip pat patirtų nuostabų orgazmą.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Curitis Black

    Padidinkite savo pasirodymą ir partnerio malonumą miegamajame, kai užsimaunate legendinį juodą silikoninį vibruojantį gaidžio žiedą. Šis nuostabus vyriškas sekso žaislas turi du besikabinančius čiuptuvus, kurie sudaro reguliuojamą žiedą, kad visada būtų saugus ir patogus; puikiai pritaikytas jūsų kūnui, kad būtų efektyviausias.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Stipri erekcija su nuostabiomis vibracijomis!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Struktūrinio dizaino varpos rankovė su antgaliu iš vientisos medžiagos (apie 2,30 cm / 0,91 colio) ir vibracine kulka. Antgalis vizualiai prailgina ir intensyviai stimuliuoja jūsų partnerį su kiekvienu postūmiu. Klitorio stimuliatorius su 10 galingų vibracijos funkcijų suteikia partneriui rafinuotą pasitenkinimą. Tamprus silikonas geriausiai tinka jūsų peniui. Pridedamas satininis maišelis laikymui.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Pagyvinkite savo sekso žaidimą su šia visiškai nauja ELECTROSHOCK žaislų linija!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Nuo įžūlių pradedančiųjų iki erotikos žinovų – Alpha™ skysto silikono tikslus žiedas apgaubs jus iš malonumo su itin pliušiniu, itin tampriu stiprinimo žiedu. Žaismingas žiedas pagamintas iš itin elastingo skysto silikono su drąsiu dvigubo žiedo dizainu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Double Booster Black

    Reguliuojamas gaidžio žiedas, pagamintas iš juodo silikono, sukuriamas kietas erekciją. Žiedą lengva ir greita uždėti bei nuimti. Žiedas reguliuojamas, todėl tinka bet kokiam dydžiui. Tobulas žiedas ilgalaikei erekcijai!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Svajojate apie sunkesnę ir ilgiau trunkančią erekciją ir dar daugiau stimuliacijos? Tai įmanoma su Neptūno vibruojančiu gaidžio žiedu! Kai varpa suglebusi, uždėkite žiedą aplink varpos pagrindą. Erekcijos metu žiedas apribos kraujotaką varpoje, o tai užtikrina sunkesnę ir ilgalaikę erekciją.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Reguliuojamas gaidžio žiedas, pagamintas iš juodo silikono, sukuria kietą erekciją. Žiedą lengva ir greita uždėti bei nuimti. Žiedas reguliuojamas, todėl tinka bet kokiam dydžiui. Tobulas žiedas ilgalaikei erekcijai!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Šis mažasis „Mister B lasso“ žiedas yra lengviausias būdas suburti save geruoju būdu! Patogus mygtuko atleidimas leidžia akimirksniu atidaryti ir uždaryti sraigtą, kad atitiktų jūsų poreikius. Šis reguliuojamas žiedas yra toks patogus ir lengvas, kad tikriausiai pamiršite jį užsidėję, išskyrus tai, kad jūsų penis puls, visiškai stačias atlikdamas savo pagrindinę funkciją.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sniper Black

    Pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono ir turintis 2 kilpas, kurių vienos dydis yra reguliuojamas, „Satisfyer Sniper“ užtikrina didesnį kraujo sulaikymą, kad pailgėtų mylėtis. Papildomos vibracijos stimuliuoja abu partnerius.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Pristatome „Sport Fucker“ „Fusion“ liniją!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Sujungėme savo ikonines laimingas triušio ausis su galingu 12 funkcijų vibruojančiu gaidžio žiedu, kad suteiktume jums jaudinančias stimuliacijas ir vibracijos dviems.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Visiems, norintiems atrasti naujus analinius pojūčius vienas arba su partneriu! „Anal Adventures“ siūlo daugybę pasirinkimų. Šis kištukas ir vibruojantis C žiedas su galinga vieno greičio kulka suteikia pojūčių ir ilgalaikio malonumo derinį. „Ultrasilk™“ silikonas, pasižymintis šilko švelnumo pojūčiu, puikiai skleidžia vibracijas.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Trap Black

    Gražus penio žiedas sekso mėgėjams. Trap yra lankstus ir tamprus, pagamintas iš ypač minkšto silikono. Jis turi labai intensyvų vibratorių, kuris paskirsto vibraciją per visą varpą ir savo ruožtu palaiko erekciją ilgiau. Šis žiedas yra su vidine vibruojančia kulka, kurią galima nuimti ir naudoti preliudijai, klitoriui ar speneliui stimuliuoti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Nuo niūrių pradedančiųjų iki erotikos ekspertų – Alpha™ skysto silikono dvigubos atramos Magnum žiedas apgaubs jus iš malonumo su itin minkštu, itin elastingu stiprinimo žiedu. Žaismingas žiedas pagamintas iš itin elastingo skysto silikono su drąsiu dvigubo žiedo dizainu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Performance VS8 Silicone Double Cock & Ball Strap

    Išplėskite savo malonumą ir erekcijos jėgą naudodami šį sklandų, patogų silikoninį dvigubą strypą ir kamuoliuką. Lengvai uždedamas ir lengvai atleidžiamas. Perkiškite kamuoliukus per žiedą ir tiesiog užfiksuokite trumpą dirželį aplink kotą, o ilgesnį - aplink gaidžio pagrindą ir kamuoliukus.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160240 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.