×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai makšties

Elementai 129 į 1602456 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • HiSmith HSA128 Dual-Density Realistic Silicone Curved Dildo KlicLok 8.86" Skin

    Hismith yra integruotos įmonės projektavimas, plėtra ir gamyba. daugiausia dėmesio skiriame aukščiausios klasės sekso mašinų projektavimui ir gamybai. Mūsų tikslas – padėti klientams siekti didžiausio malonumo asmeniniame gyvenime. Mūsų verslo filosofija yra simbiozė ir abipusiai naudingi su kitais prekių ženklais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Pirmasis pasaulyje be petnešėlių su nuotolinio valdymo pulteliu, šis porų žaislas suteikia patogesnį vibruojantį malonumą pririšimo ar įsiskverbimo metu be varpos. Forma vienam partneriui įkišti leidžia mažiau galą į makštį, prilaikant jį savo kegelio raumenimis arba pridedant diržus papildomai atramai. Pagalvėlė su įdubomis suteikia klitorio palaimą, kai jie šlifuoja prieš jį.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Crush

    „Dual Crush“ sujungia stimuliuojančią slėgio bangų technologiją su lenktu, vibruojančiu kotu, pagamintu iš lankstaus silikono. Tiek klitorį, tiek G tašką galima stimuliuoti intensyvia vibracija naudojant intuityvų valdymo skydelį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Austin yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Black

    Šis patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurių nematote – ir sukuria nepanašų į bet kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir gilų pasitenkinimą teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA111 Super Huge Silicone Dildo KlicLok 12.4" Black

    Hismith Super Huge silikoninis dildo su kliclok jungtimi suteikia jums neįtikėtiną patirtį. Pritvirtintas prie Hismith aukščiausios kokybės sekso aparatų, galinčių patenkinti visus jūsų poreikius.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Vibrating Red

    TOYJOY Classics „Bend Over Boyfriend Red“ yra vibruojantis dirželis be petnešėlių, sukurtas žaismingam malonumui!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Dėl lanksčios uodegos jis prisitaiko prie jūsų kūno. Labai patogus ir tylus, idealiai tinka žaisti lauke ir viešose vietose. IPX7 atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Green

    Ar esate pakankamai drąsus, kad savo jausminę kontrolę perduotų savo partneriui? Ar norėtum būti nustebintas pačiu mieliausiu būdu?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Perifit yra revoliucinis sprendimas dubens gydymui ir jėgos treniruotėms. Dalies programėlė, dalis treniruoklis, Perifit suteikia jūsų Kegelio pratimams šiuolaikišką atnaujinimą naudojant įdomią žaidimų technologiją.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ieškote universalaus ir paprasto naudoti žaislo? Šis įkraunamas kiaušinių vibratorius puikiai papildys jūsų žaidimą solo, tačiau jis taip pat yra puikaus dydžio rankena žaidžiant porą. Pagamintas iš purpurinio silikono su lanksčia virvele, kiaušinis puikiai tinka išoriniam stimuliavimui, bet tinka ir nešioti viduje. Kodėl gi nepabandžius nešioti šio stimuliuojančio kiaušinio per preliudiją su savo partneriu ar net neįkišus jo išdykusiai kelionei į parduotuves?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    ENIGMA – tai prabangus dvigubo veiksmo garsinis masažuoklis, sukurtas suvirpinti visą klitorį – jo matomas ir nematomas dalis – ir G tašką, kad orgazmas būtų toks intensyvus, kad manytumėte, kad palikote šią planetą. Pasižymi geriausiomis garso bangomis klitorio išorėje ir švelniu vidinės rankos pulsavimu jūsų kūne, ENIGMA™ plazda visose tinkamose vietose, kad orgazmas, kurio nepamiršite.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    XOCOON Heartbreaker: revoliucinis „du viename“ stimuliatorius. Atraskite jausmingo malonumo pasaulį su XOCOON širdies formos klitorio ir spenelių stimuliatoriumi. Sudaužykite širdį ir mėgaukitės viena dalimi su mikrovibracijos funkcija ir viena dalimi su laižymo funkcija. Šis „Heartbreaker“ suteikia naujo įspūdžio jūsų solo žaidimui ar intymioms akimirkoms su partneriu. Šilko glotnumo silikonas ir diskretiškas dizainas suteikia tikslingą stimuliaciją jūsų mieliausioms vietoms. Nesvarbu, ar jums labiau patinka intensyvios vibracijos, ar erzinantys laižymai, šis širdies formos stebuklas padės jums patirti stulbinantį orgazmą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Pink

    Padvigubinkite savo malonumą su mūsų 16 colių dvigubu dildo. Šis dvigubas dildo puikiai tinka lesbiečių poroms, kuriuos abi mėgsta įsiskverbti. Jei bendras ilgis yra 16 colių, kiekvienam iš jūsų lieka 8 colių.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Berry

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Pasiruošę kiaušinienės malonumui? Make My Orgasm Egg-plode suvirpins jūsų erogenines zonas savo galinga vibracija ir besisukančiu antgaliu. Šis aukštos kokybės meilės kiaušinis turi 7 stimuliavimo ir pulsavimo režimus su lengvu valdymu vienu mygtuko paspaudimu. Šis gražuolis pagamintas iš kūnui saugaus, švelnaus prisilietimo silikono, o kartu su nuotolinio valdymo pulteliu, kad būtų galima smagiai naudotis laisvų rankų įranga. Palepinkite save šio aukščiausios kokybės dizaino kiaušinių nepaprastu pasitenkinimu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSD40 Monster Tentacle Dildo Suction Cup 25.7cm Blue-Green

    Jei ieškote tekstūros, „Beleala“ pristato kastuvais! Dėl savo ryškios galvos, plonesnio ko ir tekstūruotos atramos jis sukurtas begaliniams pojūčiams. Slysdami per didelį iškilimų, griovelių ir pojūčių kupinų tekstūrų, pajusite tikrai malonų malonumą.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSD18 Huge Dragon Egg Dildo Suction Cup 9.96" Purple-Pink

    Hismith yra integruotos įmonės projektavimas, plėtra ir gamyba. daugiausia dėmesio skiriame aukščiausios klasės sekso projektavimui ir gamybai. Mūsų tikslas – padėti klientams siekti didžiausio malonumo asmeniniame gyvenime. Mūsų verslo filosofija yra simbiozė ir abipusiai naudingi su kitais prekių ženklais.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Šokiruokite ir šurmuliuokite viduje ir išorėje su šiuo E-Stim silikoniniu kiaušiniu! Su galingais vidiniais varikliais, užtikrinančiais intensyvų vibravimą ir lengvą elektrinį stimuliavimą, nereikia maitinimo dėžutės, laidų ar elektrodų. Puikiai tinka žmonėms, kurie nori paprasto būdo žaisti elektromobiliais – šokiruokite save arba savo mylimąjį vidumi ir išore mėgaudamiesi intensyviu zvimbimu ir įelektrinkite savo pojūčius!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    Smart Dream II yra nuotoliniu būdu valdomas vibruojantis kiaušinis su išoriniu klitorio stimuliatoriumi, jis turi hipoalerginę tekstūrą ir siūlo dvigubą stimuliaciją: klitoriui iš vidaus ir iš išorės. „Smart Dream II“ kiaušinis yra pagamintas iš minkštos silikoninės medžiagos ir turi puikų šilko švelnų prisilietimą. Šis specialus vibruojantis kiaušinis sukuria puikią stimuliaciją, nukreiptą į erogenines zonas. Su dviem galingais ir tyliais varikliais jis pradžiugins išrankiausius vartotojus.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA67 Slight Curved Silicone Vibrating Dildo KlicLok 10.2" Skin

    Ar galite pajusti 10,2" grynos palaimos su tikrovišku makšties dildo? Leiskite savo mylimajam kvėpuoti laukdamas ir raitytis iš orgazmo malonumo su šia iš paties vyro pagaminta kopija.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Love Balls su 2 funkcijomis iš Javida su vibracija ir stūmimo funkcija antgalyje. 10 tylių, bet intensyviai pulsuojančių režimų patogiai valdomi nuotolinio valdymo pultelio mygtukais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSD31 Realistic Silicone Tentacle Dildo Strong Suction Cup 8.59" Pink-Purple

    Jei ieškote tekstūros, „Beleala“ pristato kastuvais! Dėl savo ryškios galvos, plonesnio koto ir tekstūruotos atramos jis sukurtas begaliniams pojūčiams. Slysdami per daugybę iškilimų, griovelių ir pojūčių kupinų tekstūrų, pajusite neįtikėtiną seksualinį malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Mes niekada nesame patenkinti status quo, todėl visada peržengiame ribas, kad pasiūlytume ką nors tikrai ne šio pasaulio. Susipažinkite su ENIGMA – prabangiu dvigubo veikimo masažuokliu, kuris suderina geriausią iš abiejų pasaulių – gilaus klitorio ir G taško stimuliaciją. ENIGMA buvo sukurtas garsiniam, anapusiniam orgazmui.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Imperium Jelly Dildo

    Supreme pagamintas iš 100% hipoalerginės želė, minkštos ir be ftalatų. Jis yra visiškai atsparus vandeniui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA69 Extra-Length Silicone Vibrating Dildo KlicLok 11.8" Skin

    Ar galite pajusti 11,8" grynos palaimos su tikrovišku makšties dildo? Leiskite savo meilužiui kvėpuoti laukdamas ir raitytis iš orgazmo malonumo su šia iš paties vyro pagaminta kopija. Šis papildomo ilgio pabaisa dildo yra naujai sukurtas Hismith Premium Sex aparato priedas. Pilna pagundų visoms moterims.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Ar ieškote trejeto be trečio asmens? Tada pasiimkite naujas ritualines kulkas, nes tai suteikia jūsų seksualiniam gyvenimui didžiulį postūmį! Užmaskuotas kaip įprasta vibruojanti kulka, ji slepia aistros sūkurį, trokštantį tyrinėti jūsų intymias vietas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Pink

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1602456 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.