×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai makštis atsparus vandeniui

Elementai 65 į 96265 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls Brown

    Šį gražų ir tikrovišką vibratorių su kamuoliukais galima sulenkti į bet kokią padėtį ir jis lieka vietoje. Tai reiškia, kad jį galima naudoti bet kokiu kampu – net ir tais kampais, kurie atrodo neįmanomi. Siurbtukas gali prilipti prie bet kokio lygaus paviršiaus. Šis vibratorius taip pat yra geras palydovas vonioje ar duše, nes yra atsparus vandeniui. Jis taip pat puikiai tinka kaip dirželis.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Magnum Opus yra aukščiausios kokybės vibratorius, turintis neįtikėtiną 8 centimetrų (3 colių) išsiplėtimo galimybę. Elegantiškas USB įkraunamas dizainas turi specialų „armonikos stiliaus“ kotą, kuris naudojimo metu jus įtrauks į mintyse sukrečiančią ekstazę. Atmosfera taip pat pateikiama su prabangiomis aukso detalėmis ir lengvai naudojamais intuityviais mygtukais, kad būtų galima maksimaliai valdyti žaidimą. Su 4 pulsavimo nustatymais, 3 vibracijos greičiais ir 3 stūmimo režimais šis grožis yra būtinas bet kuriame asortimente ir nustebins vartotojus savo sensacingais įgūdžiais ir įspūdžiais.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Šio lazdelės vibratoriaus dizainas įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuraminti skausmingus raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Indy Red

    SMARTBALLS DUO yra paprastas ir efektyvus būdas treniruoti dubens dugno raumenis atlikti įprastą kasdienę veiklą.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    TOYJOY Classics Retro Ultra Slimline yra aptakus vibratorius, sukurtas žaismingam malonumui. Šis jaudinantis dizainas pagamintas iš higieniško ABS ir turi glotnų klasikinį siluetą. Jis turi lengvai valdomą pasukamo dangtelio valdiklį ir kelių greičių vibraciją. „Retro Ultra Slimline“ naudoja 2 AA tipo baterijas ir yra visiškai saugus kūnui.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Dutchess Vibrator yra nuostabus žaislas su galingu varikliu ir pulsuojančiu judesiu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Šis aukščiausios kokybės dildo iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, atrodo labai tikroviškai ir suteikia tikrovišką patirtį su unikaliu magnetiniu pulsuojančiu judesiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    „SilexD“ siūlo maloniai dildo su ypač minkšta aukštos kokybės silikonine oda su dvigubo tankio SILEXPLAN užpildu ir vidiniu kietu šerdimi, kad jaustumėte itin tikrovišką ir nepakartojamą malonumą. Revoliucinė patentuota SILEXPLAN formulė, naudojama mūsų gaminiams medžiagai, užtikrina didesnį dildo tankį ir didesnį lankstumą. Suteikia nuostabų pojūtį ir didesnį elastingumą. Siekdami didžiausių orgazmo malonumų, SilexD savo kolekciją papildo vibracijos funkcija, kuri patenkins jūsų giliausias seksualines fantazijas. Nėra termoreaktyvios funkcijos.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Elegancija, galia ir naujovės atkeliavo į Petite Couture kolekciją. Serenity yra stulbinančiai galingas G taško vibratorius, sukurtas jūsų didžiausiam malonumui...

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 10" Flesh

    Neįtikėtinai tikroviškas su dviejų sluoksnių kotu ir tikroviškai išsipūtusia galvute, Lovetoy dviejų sluoksnių silikoninis gamtos gaidys sukuria autentišką kulminaciją su savo 10 neįtikėtinų vibracijų ir sukimosi režimų.

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Purple

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kaipimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultą, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekto nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Ar trokštate džiaugsmo, kuris yra nesumeluotas ir tikras? Susipažinkite su neįtikėtinai gražiu ir tikrovišku „Silexd“ nuotolinio valdymo pulteliu su galinga vibracija. Išpildykite savo giliausias svajones, aistras ir troškimus su tikrovišku svajonių dildo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Infinite Thrusting Sex Machine Purpurinis vibratorius. Šis didelis vibratorius leidžia jūsų vaizduotei paleisti tikras fantazijas, nes jis švelniai arba stipriai stumia, priklausomai nuo jūsų troškimo. Pasiekite kuo arčiau tikro įsiskverbimo jausmo su prabangiai minkštu silikoniniu kotu, kuris slysta ir išslysta pasirinktu greičiu, su intensyvia vibracija, kuri pasiųs jus iki galo. Dydis 11,75 colio x 1,5 colio, 3,5 colio stūmimo diapazonas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Fireball yra kūno masažuoklis ir vibratorius viename. Vibruojantys masažo voleliai privers visą jūsų kūną dilgčioti iš džiaugsmo, o patogus vibratorius patenkins visus jūsų norus. Be seksualinio malonumo suteikimo, Fireball gali būti naudojamas raumenims atpalaiduoti ir skausmams malšinti.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 8.0" Flesh

    Neįtikėtinai tikroviškas su dviejų sluoksnių kotu ir tikroviškai išsipūtusia galvute, Lovetoy dviejų sluoksnių silikoninis gamtos gaidys sukuria autentišką kulminaciją su savo 10 reikšmingų vibracijų ir sukimosi režimų.

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Marvelous Four

    „Satisfyer Marvelous Four“ sudaro 4 keičiami geriausiai parduodami silikoniniai gaminiai. Mėgaukitės maksimalia įvairove ir įvairiapusiška stimuliacija su triušiu, analiniu ir slėgio bangų vibratoriumi bei masažuokliu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 9.0" Flesh

    Neįtikėtinai tikroviškas su dviejų sluoksnių kotu ir tikroviškai išsipūtusia galvute, Lovetoy dviejų sluoksnių silikoninis gamtos gaidys sukuria autentišką kulminaciją su savo 10 reikšmingų vibracijų ir sukimosi režimų.

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Šis švelnus, aukščiausios kokybės silikoninis žaislas, kuriame nėra ftalatų, suteiks jums intensyvios vibracijos ir padidins jūsų kotą! Naudodami nuotolinio valdymo pultą keiskite nustatymus ir pasirinkite iš 2 greičių ir 8 skanių vibracijų modelių.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Orio Huevo Vibrating & Telescopic Up & Down Movement Remote Control Purple

    Šiuo atveju randame ryškios ir gundančios violetinės spalvos kiaušinį Oriao. Jis turi 7 teleskopinio judėjimo aukštyn ir žemyn bei vibracijos su nuotolinio valdymo pultu funkcijas. Jo 7 aukštyn ir žemyn teleskopinio judėjimo funkcijos bus derinamos su 7 vibravimo funkcijomis, kad galėtumėte rasti jums labiausiai patinkantį derinį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    „Bgood Deluxe Curve“ yra įtraukta į natūralų galvos išlinkimą, todėl žaidimo metu storas ir suapvalintas galiukas užtikrinamas aprėptį.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Elegantiška rožės forma ne tik atrodo gražiai, bet ir pašalina sekso žaislų gėdą ir yra dvigubas malonumas pojūčiams. Tavo gera nuotaika prasideda tada, kai tai pamatai. Romantiškų rožių derinys su meile – tai sekso patirties rojus, kurio nesinori praleisti. Šis erotinis vibratorius pagamintas iš minkšto silikono, saugus ir netoksiškas, patogus liesti, naudokite jį drąsiai.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Chris Multi-Speed Vibe Red

    Įeikite į Fun Vibe ir susipažinkite su Chrisu – nauju maloniu vibratoriumi, kuris jūsų nuobodžias naktis pavers nepamirštamomis naktimis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    Patirkite daugiau malonumo iš dirželio nei bet kada anksčiau!

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bfit Basic Magenta

    Galiausiai, treniruotė, kurios nekantriai lauksite mūsų Bfit Basic meilės kamuoliukų dėka. Šis išmanus ir įmantrus prietaisas, skirtas stiprinti kegelio raumenis, kad padidėtų susijaudinimas, sukurtas augti kartu su jumis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Queen Thrusting Rabbit Vibrator yra aukščiausios klasės, universalus Tarzan vibratorius su 2 galingais varikliais. Apvali galva stumia, o mielos triušio ausys puikiai stimuliuoja klitorį.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fucktools Plumbing Paul Dildo

    Pagaminta Europoje iš aksominio minkšto vinilo be ftalatų, Mister B FUCKTOOLS yra specialiai suprojektuoti su skylute jų pagrinde, todėl galite juos pritvirtinti prie siurbtuko. Siurbtukas yra tvirtas ir itin gerai laikosi ant lygių paviršių, tokių kaip plytelės, veidrodžiai, durys ir lovos šonas. Šalia siurbtuko Mister B FUCKTOOLS yra suderinami su HUNG sistemos priedais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black S

    Sukūrėme „Bendable Dildo“ su išoriniu sluoksniu, kad galėtume pasiūlyti patį tikroviškiausią prisilietimą, kuris kada nors buvo sukurtas, kad sukeltumėte pačius maloniausius pojūčius!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Atraskite dvigubą prasiskverbimą kaip niekad anksčiau su Orgasmic Double Do – unikaliu dvigubu dildo ir vibratoriumi viename. Šis dvigubas dildo turi dvi skirtingas galvutes su varikliais, kurie suteikia galingą vibraciją. Viena galva siūlo 9 aukštyn ir žemyn stūmimo režimus, o kitoje galvutėje – 9 vibracijos režimus, puikiai tinkančius analiniam, makšties ir klitorio stimuliavimui. Dildo turi sulankstomą korpusą, kuris įsimena padėtį ir formą. Be to, dvigubas dildo ir vibratorius viename gali būti naudojamas neribotam pramogoms, nes jis visiškai įkraunamas per USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Šio lazdelės vibratoriaus dizaino įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuramintius raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Atlas Pink

    Šią aptakią, be rūpesčių atmosferą nepaprastai lengva naudoti. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad įjungtumėte žaislą ir dar kartą perjungtumėte vibracijos nustatymus, iš kurių galite rinktis iš 10, todėl žinome, kad smagiai praleisite laiką! Silikono korpusas turi ryškią galvą, kuri yra specialiai išlenkta, kad būtų nukreipta į jūsų G tašką. Kad būtų dar lengviau, šiek tiek lankstus kaklas leidžia rasti puikų kampą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96265 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.