×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai prabanga sklandžiai makštis

Elementai 129 į 160218 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Gražiai supakuota Je Joue rožinio aukso plunksnų dizainu, ši dėžutė yra daugiau nei tik dovana, tai meilės gestas ir pažadas praleisti daugiau kokybiško laiko su mylimu žmogumi. Palepinkite tą ypatingą žmogų savo gyvenime su šia riboto leidimo seksualinės gerovės dovanų dėžute, kurią sukūrė Je Joue.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    TOYJOY Designer Edition poroms skirtas masažuoklis Icon Superbe yra puikus aukščiausios klasės funkcionalumo ir negąsdinančios, elegantiškos estetikos derinys. Naudokite jį jausmingam solo žaidimui, perkelkite jį per visas partnerio erogenines zonas seksualaus viso kūno masažo metu arba paslydykite aplink varpos kotą, kad mylėdamiesi sujaudintumėte dvigubą stimuliaciją.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvigubo Penetrator varpos žiedų dizainas jūsų ekstremaliam malonumui

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Njoy Pure Plug L

    „Njoy Pure Plugs“ kištukai tikrai šviečia ten, kur nešviečia saulė!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Luna Smart Bead Pink

    LUNA Smart Bead™ išmatuoja jūsų orgazmo potencialą ir nustato jums tinkamą rutiną. Pereikite į 5 vibracijos valdomus lygius ir akimirksniu mėgausitės ilgesniais ir stipresniais orgazmais.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 43

    Šis išskirtinis, rankomis pūstas stiklo dildo puikiai tinka masažams. Dildo gali būti sušildomas arba atvėsinamas vandenyje ir galima patirti nepaprastai jaudinančių malonumo akimirkų. Stiklas yra visiškai besiūlis ir pats savo hipoalerginėmis savybėmis.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Zoa Black

    ZOA, moteriai, kurie mėgsta jėgą ir subtilumą. Jo rafinuotas ir unikalus dizainas puikiai derės prie jūsų makšties linkių, vienu metu padengtas klitorį, lytinės lūpas ir tarpvietę. Malonus sukibimas leis tiksliai ir be vargo nustatyti patinkamas vietas. Jo galingas vartas siūlo dešimt beprotiškai jaudinančių vibracijų režimų, kurie palydės jus iki daugybės įsimintinų orgazmų. Greitai taps vienu iš jūsų patinkančių!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    „Dual Explorer“ turi 9 vibracijos režimus ir 9 stūmimo aukštyn ir žemyn nustatymus, kad stimuliuotų visas erogenines zonas. Stimuliatorius yra labai lankstus ir gali stimuliuoti makštį, klitorį, išangę, tarpvietę ir spenelius.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Impulse™ Intimate E Stimulator nuotolinio dvigubo Kegelio treniruoklis naudoja cinko lydinio stimuliatorius, kad automatiškai tonizuoja ir sustiprina dubens raumenis, atsakingus už susijaudinimą ir kulminaciją. Mūsų dilgčiojančio kegelio svarelis turi 7 vibracijos funkcijas, 5 elektrinio stimuliavimo lygius ir lankstų paėmimo laidą.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya Wave Black

    Protą sukrečiančio malonumo potvynio banga.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Padidinkite savo seksualinį gyvenimą! „OptiMALE“ įkraunamas vibruojantis C žiedas turi 7 galingus nustatymus ir daugybę dizaino funkcijų, leidžiančių optimizuoti ir pagerinti jūsų žaidimą miegamajame.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Elipsės formos, mikrovibracijos dizaino ir jautrios, lengvai valomos išorės MYA karoliukai yra stiprus praktiškumo ir malonumo derinys.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Stainless Steel Arch

    Pasimėgaukite slenkančiomis kulminacijomis ir patirkite begalinį pasitenkinimą su Le Wand arka. Pusmėnulio formos dviejų galų forma šios nerūdijančio plieno lazdelės yra sukurtos naujo lygio G taško stimuliacijai. Nustumkite arką į vietą, prispauskite ją prie savo G taško ir leiskite šiam dvipusiam malonumo įrankiui nusiųsti jus į orgazminę palaimą

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Dorcel Flexi Fabbit yra naujausias itin lankstus žaislas, kuris vienu metu stimuliuoja klitorį ir g tašką. Jo galingos vibracijos ir tekstūruotas paviršius suteiks vartotojui intensyvaus malonumo akimirkų.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda rasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Ombra Pink

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. Ombra atrodo prabangiai, todėl ji yra labai seksuali, o dinamiška forma leis jums pasiekti neįsivaizduojamas ekstazės aukštumas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Stainless Steel Contour

    Sukurtas be pastangų dirbti su natūraliais jūsų kūno linkiais, „Le Wand Contour“ patenkins kiekvieno pažengusio malonumo ieškotojo troškimą pripildyti pojūčių savo aptakiais itin plonais pojūčiais ir švelniais išlinkimais. Tvirtai spaudžiant visas savo malonumo vietas ir svertiniu spaudimu, nerūdijančio plieno kontūrinė lazdelė taps visų dydžių karalienės mėgstamiausiu žaislu.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess patogiai telpa rankoje ir siūlo tiksliausią stimuliaciją dėl naujoviškos DirectPower technologijos. Jis sutelkia dėmesį į jautrius taškus su variklio apsisukimais iki 10 000 kartų per minutę, kad suteiktų tobulą orgazmo patirtį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Suteikite šiek tiek magijos į savo miegamąjį su Enchanted Exciter. Nukeliaukite į malonių stebuklų šalį su 4 veleno sukimosi funkcijomis, 4 stūmimo funkcijomis ir 12 malonių vibracijos funkcijų. Lankstus kotas ir mirgantis zuikio kutenimas lankstosi ir juda kartu su kūnu, kad suteiktų intensyvią G taško ir klitorio stimuliaciją.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Pagerinkite savo energiją, naudojamą gyvenimą, sustiprinkite dugno raumenis (iš naujo) susisiekite su savo moteriška pašalinkite erzinančius moterų nepatogumus, tokius kaip PMS simptomai ar nepageidaujamas netikėtas netekimas, mūsų 100% natūralius yoni kiaušinius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    OhMyG yra tylus G taško masažuoklis sekso žaislas kūnams su makštimi. Klausiate, kas yra G taško masažuoklis? Tai sekso žaislas, skirtas vidiniam naudojimui ir sukurtas masažuoti G tašką – sritį, kuri iš tikrųjų yra jūsų klitorio tinklo dalis, esančios makšties viduje,.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Cato Purple

    Pulso bangomis įkraunamas silikoninis g taško triušis (Cato) turi 10 funkcijų pulso bangos ir vibruojančio taško antgalį bei 10 funkcijų klitorio vibratorių, todėl „Cato“ patenkins jūsų giliausius troškimus. 3 naujos kartos f-1 varikliai suteiks daugiau nei 1000 galimų unikalių nustatymų, su kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Niva Purple

    360 laipsnių kampu besisukantis įkraunamas silikoninio taško triušis (Niva) turi 10 funkcijų, 360 laipsnių įvairiomis kryptimis besisukantį g taško antgalį, 10 funkcijų vibracinį tašką ir 10 funkcijų klitorio vibratorius. „Niva“ patenkins jūsų giliausią troškimą.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    Pagerinkite savo energiją, naudojamą gyvenimą, sustiprinkite dugno raumenis (iš naujo) susisiekite su savo moteriška pašalinkite erzinančius moterų nepatogumus, tokius kaip PMS simptomai ar nepageidaujamas netikėtas netekimas, mūsų 100% natūralius yoni kiaušinius.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Ben Wa Balls

    Rosy Gold Ben Wa Balls yra lygūs metaliniai rutuliai ir tinka dubens dugno raumenims treniruoti. Treniruoti dubens dugno raumenys užtikrina stangresnę makštį ir daugiau stimuliacijos įsiskverbimo metu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Porų masažuoklis su dviem varikliais, kurie veikia kartu, kad sustiprintų abiejų partnerių pojūčius sekso metu. Lygią, įsegamą uodegą nešioja moteris ir ji teikia malonumą abiem partneriams, o didesnė viršūnė suteikia klitoriui malonių vibracijų.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Sirius Silicone Noir Prostate Massager

    Šis išbandytas vyriškas sekso žaislas suteikia unikalią ir priklausomybę sukeliančią seksualinę patirtį, kuri gali paskatinti jus patirti orgazmą be rankų (HFO). Pakreipkite kūną prieš 4 colių Siriuso ilgį, o tarpvietės stimuliatorius erzins jūsų jautrią saldumyną savo patirtimi. Pasiduokite pojūčiams, kai Sirijus priverčia tavo užpakalį jausmingai tvinkčioti ir susigniaužti, nepriekaištingu ritmu pristumdamas lenktą galiuką į P tašką.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160218 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.