×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai TPR

Elementai 129 į 160312 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • XR Brands Loadz 7" Squirting Dildo Medium

    Pasiruoškite linksmybėms su šiuo vibruojančiu purškiančiu dildo! Šiame 7 colių dilde yra 10 vibracijos režimų, kad atitiktų bet kokią nuotaiką – pasinerkite į orgazmą ir linksminkite save, savo partnerį ar auditoriją pasirinktu skysčiu, kur tik norite.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Automatinis pūtimas – nereikia rankų!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Juliana 2 In 1 Masturbator

    Juliana suteikia jums viską, ko jums reikia kompaktiškame tikroviško dizaino masturbatoriuje. Masturbatorius turi dideles, apvalias krūtis su kietais speneliais. Ar nesugebate valdyti savo norų? Tada atraskite Julianos makštį su tekstūruotu, stimuliuojančiu kotu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Susipažinkite su Oxballs Atomic Jock Unit-X Stretch Sling gaidžio žiedu ir rutuliniais neštuvais iš originalaus Cocksling ir Nuttsling išradėjų.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Snug Double Fucker Pussy/Ass

    Snug Double Fucker Pussy/Ass siūlo dvigubai daugiau intymių pramogų už vieno kainą! Šis universalus Hidden Desire Bangers kolekcijos masturbatorius turi ir makšties, ir analinę angą. Leidžia perjungti skirtingus stimuliavimo tipus, atsižvelgiant į tai, kokio išdykusio malonumo trokštate.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Brown

    Torso-Masturbator 360° Banger von PDX Plus turi patrauklią makšties ir išangės angą. Tai tikroviška liemens kopija su dideliais sėdmenimis, viršutine kojų dalimi ir apatine pilvo dalimi. Jis gali būti pasukamas į įvairias padėtis (pvz., misionierius, šuniškas stilius, kauburė ir kt.) ir gali būti prasiskverbtas iš abiejų galų. Abu ankšti, bet lankstūs malonumo kanalai turi įmantrią ir įvairią tekstūrą, skirtą intensyviems masažams.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Black

    Jei esate klasikinio geriausiai parduodamo SCREWBALLS spiralės gerbėjas, jums patiks ši nauja ir patobulinta versija… „Oxballs Atomic Jock HUMPBALLS“.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite pagerinti geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Ring True

    Uždėkite žiedą ant liežuvio, kad sustiprintumėte savo partnerio oralinį potyrį ir leiskite galingoms vibracijoms veikti kartu su jūsų liežuviu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Juicy Rider Masturbator

    Juicy Rider masturbatorius yra minkštas, prieinamas pradinio lygio masturbatorius. Lygus dizainas pagamintas iš TPR, tikroviškos kūno spalvos, lengvai suimamas ir patogus.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adonis Extension Clear

    Dydis turi reikšmės! Suteikite sau daugiau darbo. Adonis Extension yra minkšta, skaidri, itin tekstūruota TPR (termoplastinės gumos) rankovė, kuri priglunda prie varpos, kad padidintų centimetrus, apimtį ir papildomą stimuliaciją sekso metu, arba ją galima naudoti ant dildo viršaus žaidžiant solo.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Sexy Lady Masturbator

    Jei norite, šis moteriškas kūno masturbatorius per kelias sekundes nuves jus į septintąjį dangų! Jame yra makštis, išangė ir pakliuvęs papai! Taigi galite įgyvendinti visas savo seksualines svajones: makšties, krūtinės ir analinio sekso? Viskas yra įmanoma!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Butch Cocksheath Night Edition

    Naujiena iš OXBALLS: aksominės silikoninės apdailos NIGHT EDITION įranga PLUS+silicone™ mišinys…tvirtas TPR, užtikrina nuostabų tamprumą + šilkinis silikonas, suteikiantis guminio elastingumo ir šilto pojūčio.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT – tai klitorį stimuliuojantis žiedas ir makšties žadintuvas, su kuriuo galite padidinti malonumą intymiuose santykiuose iki net neįtariamų ribų.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Friend with Benefits Ashley Rose Mega Masturbator

    Ashley Rose Masturbator yra didelė tokio tipo mergina ir paverčia jūsų troškimus realybe! Ji visada šalia jūsų, o šis tikroviškas modelis yra švelniai švelnus ir tikroviškas. Ashley Rose turi du plyšius, vieną makšties ir vieną analinį. Jie sukurti su briaunuotais paviršiais, kad būtų galima papildomai stimuliuoti prasiskverbimo metu.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    „Moto Bator X“ pagerina masturbaciją galingu stūmoklio stūmokliu, kad būtų galima patirti geriausią glostymo patirtį. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogiam spaudimui laisvų rankų įranga, apgaubdama savo varpą minkštų malonumo galvučių eilėmis ir eilėmis. Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Gloria Masturbator

    Gloria Masturbator yra kompaktiškas, tikroviškas masturbatorius. Dėl briaunuotos struktūros viduje patirsite nepakartojamą stimuliaciją. Masturbatorius pagamintas iš labai minkštos ir lanksčios medžiagos, kad jaustųsi patogus ir tikroviškas.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Three Sisters Virgin Masturbator

    Mergelė yra tikroviškas masturbatorius su itin aptemptomis rankovėmis. Vidus yra briaunotas ir užsegtas, kad būtų galima labiau stimuliuoti kiekvieną kartą. Minkšta medžiaga užtikrina tikrovišką pojūtį. Po naudojimo masturbatorių lengva nuplauti šiltu vandeniu ir žaislų valikliu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Gilinkitės į nepasotinamą suaugusiųjų žvaigždę Kendra Lust! Tiesiai iš Kendros makšties suformuotas gyvenimiškas įėjimas yra minkštas ir slidus, su puikiu dovanojimo ir atšokimo kiekiu, kad imituotų jaudinantį seksą su jūsų mėgstamiausia žvaigžde! Pridedamas 16 valandų trukmės DVD su išskirtinėmis Kendra Lust scenomis jūsų fantaziją pavers dar ryškesne! Jį lengva valyti, nes jis atviras ir gali būti naudojamas su vandens pagrindu arba silikoniniu lubrikantu, kad važiavimas būtų dar sklandesnis!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Travel Beaver Skin

    Ar jums patinka griežtas, šlapias ir tikroviškas masturbacijos veiksmas? Tuomet jums patiks Hidden Desire „Bangers“ kolekcijos „Super Wet Travel Beaver“!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Wet Kitten Self Lubricating Pussy To Go

    Tinkamas bus čia, kai tik jo prireiks. Ši kompaktiška Private Wet Kitten makštis gali būti tinkama, tinkanti ne tik kelionėms. Jis padės jums gerai pasirodyti bet kada ir bet kur, yra diskretiško dizaino, tikroviško interjero ir telpa kaip pirštinė rankoje. Nori geriausio, trokšti savo tikro malonumo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    3 dalių prailginimo rinkinys yra 3 itin aptemptų, prigludusių rankovių rinkinys su briaunuota tekstūra viduje ir išorėje, kad būtų galima intensyviai stimuliuoti. Šios didinančios rankovės priglunda, kad padidintų apimtį, ilgį ir padidintų malonumą kiekvienam dalyvaujančiam. Erotinio stiprinimo rankovės itin tampri medžiaga ir erdvi kamera pritaikyta net ir didžiausiam vyrui.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tuomet jums patiks Hidden Desire „Bangers“ kolekcijos „Horny Fuck Slut Vibrating“! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Sexy Sista To Go

    Sexy Sista To Go by Private yra kompaktiškas, kelionėms atsparus masturbatorius, pasiruošęs džiuginti jus bet kur ir kada tik norite! Šis kompaktiškas ir diskretiškas dizainas sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus glostymas ir siurbimas. Minkštos tikroviškos tekstūros ir patogios rankenos – jausmingas pasirinkimas intymiam pasitenkinimui. Privačios kolekcijos dalis „Sexy Sista To Go“ yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą, tikrovišką patirtį ir lengvą valymą. Jei norite aukščiausių standartų išdykusiose linksmybėse, „Private“ padės jums ir jūsų vyriškumui!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Transparent

    TRI-SPORT yra naujas futuristinis sportinis ATOMIC JOCK.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Double Whammy Purple

    Dvigubai malonumas, dvigubai smagus! Šis tvirtas, bet minkštas dvigalas dildo puikiai tinka mėgautis su partneriu arba kaip dvigubas įsiskverbimas. Itin lanksčią dildo lengva nuvalyti ir vėl naudoti kitam pilnaverčiam nuotykiui! Pakankamai lankstus, kad būtų galima sulenkti ir formuoti, kad pasiektumėte mėgstamas vietas!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Pretty Love Emily masturbatorius turi permatomą langą, nes malonumas taip pat yra vizualinis. Jo nuimamas vidinis apvalkalas pagamintas iš TPR, labai minkštos ir elastingos medžiagos, kaip oda. Jūsų penis bus apgaubtas stimuliacijos dar net nepradėjus. Kai jį įjungsite, apačioje esantis pakutenas pradės laižyti ir masažuoti iki gilios ir galingos kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    Patirkite daugiau malonumo iš dirželio nei bet kada anksčiau!

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Cockring Transparent

    „Sport Fucker“ yra universaliausias žaislas „Gaidžio ir kamuoliuko“ rinkoje.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Cleo Anus Masturbator

    Cleo suteikia jums viską, ko jums reikia, bet kada ar bet kur. Šis masturbatorius turi apvalius sėdmenis ir išangę su briaunuotu kotu. Masturbatorius yra labai minkštas ir lankstus, puikiai jaučiasi ant odos. Dėl plokščio dugno Cleo galima dėti ant kiekvieno lygaus paviršiaus. Jūsų lova, virtuvės stalas, sofa, Cleo visada pasiruošęs išpildyti intymiausius jūsų norus. Kada jus suvilios Kleo?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160312 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.