×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai stimuliuojantis

Elementai 97 į 128494 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto funkciją, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai nauju būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą naudojant. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip ne tik tyliau naudoti, bet ir mėgautis malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Saugus magnetinis dangtelis užtikrina, kad žaislas neliktų naudojimo metu ir stimuliuoja klitorį vaikštant, sėdint, šokant ar gulint. Puikus pasirinkimas norint paerzinti ar patirti orgazmą, nesvarbu, kokioje aplinkoje atsiduriate!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy yra galingiausias pasaulyje iš tinklo valdomas lazdelės masažuoklis. 2013 m. pristatytas jis pritraukia vis daugiau entuziastų, norinčių eksperimentuoti su šiuo sunkiu, bet valdomu intymiu masažuokliu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Hera 1 Masturbator

    Suraskite labiausiai norintį meilužį ir pasirinkite „Hera 1“ mega masturbatorių. Šis didelis masturbatorius visada pasiruošęs jums ir visiems jūsų norams. Masturbatorius yra visiškai pagamintas iš labai minkštos ir lanksčios medžiagos, kuri atrodo tikroviška ir greitai prisitaiko prie jūsų kūno temperatūros.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jessy Summer Sofia

    Ši Jessy Summer natūralaus dydžio meilės lėlė Sofija beveik nesiskiria nuo tikros moters! Sofija turi tobulą 3D veidą su ilgomis blakstienomis ir jausmingomis lūpomis. Jos mielos tamsiai rudos akys gali būti pakeistos į viliojančias žalias su uždara akių pora. Norint greitai pakeisti tipą, jos gražius ilgus plaukus taip pat galima pakeisti iš brunetės į rausvai juodus.

    3 079 €

    1 919 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Atraskite naujus seksualinius horizontus su TIANI Duo. Pasidalykite gilių vidinių ir išorinių vibracijų pojūčiu, kad poros būtų patenkintos. Apdovanojimus pelnęs glotnus, raižytas silikoninis dizainas yra belaidžiu būdu valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, todėl galite valdyti malonumą pagal savo norą.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tantaly Dita 4.2kg Mini Portable Sex Doll

    Dita yra mažiausia lėlė, kuri yra tikrai maža ir miela, kaip žaislas. Nepaisant mažo dydžio, ji vis dar turi visas sekso lėlės liemens funkcijas. Pavyzdžiui, galite lengvai pasimėgauti makšties, analiniu ir krūtų pratimais ir pasirinkti savo mėgstamą padėtį, kaip norite. Be to, jos puikų svorį ir tikrovišką tankį tikrai lengva laikyti, nešiotis ir valyti, o tai tikrai puikus sekso lėlės pasirinkimas naujokui.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Labai ypatingas Doxy Massager leidimas, pagamintas iš poliruoto aliuminio/titano lydinio. Stipresnis nei originalus Doxy.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass XL Masturbator Light

    Atėjo laikas įgyvendinti visas savo naudotojes fantazijas su mūsų Perfect Ass XL masturbatoriumi!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Men Rough Rider Beige

    Rough Rider yra natūralaus dydžio malonumo lėlė. Tai labai unikalus produktas, kurį gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys. Varpą sudaro patentuota Sensa Feel[tm] Dual Density technologija ir Multi Flex technologija, užtikrinanti tikrovišką ir malonią patirtį.

    379 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    Kokybė ir ergonomika yra strap-on-me® bruožai. Pagamint iš švelnaus prisilietimo ir aprūpintas 3 itin galingais ir silikono valdomaisiais varikliais, šis vibruojantį dirželį taip pat labai lengvas dėl lankstaus kaklo su padėties atmintimi, kad puikiai prisitaikytų prie kiekvienos intymios anatomijos. Siūlo dvigubą klitorį ir G taško stimuliaciją, yra įvairių dydžių, kad patenkintų visus norus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Apsvaisk! Pristatome LoveBotz Saddle – galingą vibruojančią mašiną, kuri nuves jus į jūsų gyvenimo kelionę! Turite tai jausti, kad patikėtumėte!

    1 349 €

    959 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Nubausk ir pamalonink savo žaisliuką šiame apgaulingai išskirtiniame pavėsyje! Suvaržykite savo mylimąjį už kaklo, abiejų riešų ir kulkšnių, nes juos perveria gyslotas juodas gaidys! Visos šio nuostabaus daikto dalys yra reguliuojamos, todėl galite išplėsti pagrindo juostą, pritaikyti dildo ir apykaklės aukštį ir pakeisti savo meilužių riešų ir kulkšnių vietas. Konstravimas negali būti lengvesnis, naudojant paprastus varžtais sandarius jungiamuosius vamzdžius. Visi prabangūs, patvarūs rankogaliai yra užbaigti su fiksuojamuoju laikikliu, užtikrinančiu, kad jie negalėtų ištrūkti, ir D formos žiedu, skirtu prijungti juos prie audeklo ar net naudoti kitose vergijos scenose! Praturtinkite savo BDSM fantazijas, kai jos atgyja, naudodami unikalų instrumentą, skirtą užblokuotam skverbimuisi.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

    Visada svajojote taip išdulkinti ilgakojį gražuolį, tad ko lauki? Išimk savo apskretelę iš dėžutės, pastumk paleidimą kietajame DVD, išimk nemokamą losjoną ir daužyk tą kalę, kol išdulkinsi jai kvailą!

    649 €

    539 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Ar nori viso to? Ar trokštate pajusti aistringą meilužio veržimąsi, jo pirštų pulsą prie jūsų G taško, pirštų galiukų plazdėjimo į jūsų lytines lūpas?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Novatoriška oro pagalvių technologija sukurta taip, kad išsipūstų ir išsisklaidytų, tuo pačiu apjuosiant kotą stimuliuojančiu suspaudimu ir atpalaidavimo malonumu. Kelios oro pagalvės su įvairiomis funkcijomis kartu su galingu hermetišku siurbimu, kad melžtų kiekvieną gaidžio colį, suteiks jums geriausią masturbacijos patirtį jūsų gyvenime!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Naujoviška SUCK-O-MAT® HANDS FREE MASTUBATION TECHNOLOGIJA su intervalais valdoma stimuliacija leidžia tai padaryti. Jei turite SUCK-O-MAT®, jums nereikia daryti įprastų rankų judesių – tereikia atsigulti ir mėgautis. Galingi siurblio/siurbimo impulsai priverčia minkštą, lanksčią silikoninę movą automatiškai, ritmingai judėti aukštyn ir žemyn varpą – imituoja aistringą burną, teikiančią karštą malonumą... Oho! Be to, integruotas malonumo žiedas padidins nuostabų čiulpimo pojūtį!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Patarimas F1S V2 m-cup dizainas leidžia optimizuoti optimalų pasitenkinimą, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad patirti orgazmą. Atsi „AndroidiOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    „Twerks“, „Shakes“ IR „Grates“ kaip išprotėjęs! Melžimas daro gerą gaidį! Tikimės, kad esate pasiruošę, nes ruošiatės mėgautis intensyviausia ir tikroviškiausia melžimo patirtimi pasaulyje su Milk Me Silly! Šis milžiniškas burbulinis užpakalio masturbatorius yra paruoštas numelžti jūsų gaidį su dviem itin galingais sukimo varikliais, kurie vibruoja ir masažuoja tuo pačiu metu. Galite rinktis iš 5 skirtingų sukimosi ir 5 skirtingų vibravimo funkcijų, kad galėtumėte mėgautis begaliniu melžimo malonumo deriniu. Nieko tokio, kaip sušikuoti didelį sultingą burbulo užpakalį ir sveriantį daugiau nei 20 svarų. mūsų firminio Fanta FleshTM, Milk Me Silly tikrai perkelia jį į kitą lygį!

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Veronia Masturbator

    Realistiška Veronijos išvaizda ir provokuojanti poza neleidžia atsispirti šiai seksualiai meilės lėlei. Didelė sekso lėlė yra visiškai pagaminta iš TPR, kuri jaučiasi kaip tikra oda. Lėlė turi dideles, apvalias krūtis ir 2 angas: makštį ir išangę.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Purple

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Pirmasis dėvimas išorinis vyriškas Lovense žaislas

    219 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NMC Hot Lucy Personal Trainer Life Size Inflatable Doll

    Šviesiaplaukė Lucy pasiruošusi, ar tu?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentruota 10 skirtingų masažo modelių galia nuramina skausmingus raumenis ir mažina stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite mėgautis valandų valandas patirtais malonumais.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Elise 2 Purple

    Viso kūno vibratorius su šilkiniu lygiu paviršiumi

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite mėgautis geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – automatiškai. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens pagrindo lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valiklį, kad įsitikintumėte, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow išvalyti yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Black

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Oknyeo Masturbator

    „Oknyeo“ masturbatorius paverčia jūsų grubiausias fantazijas realybe. „Oknyeo“ visada pasiruošęs jums, kada ir kur norite, ir jį lengva perkelti. Ji turi 2 angas: makštį ir išangę. Abu turi savo unikalią vidinę struktūrą, kuri suteikia dar daugiau pojūčių.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Big Bang Penetrator

    Pramogos be rankų su iki 150 smūgių per minutę!

    769 €

    379 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128494 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.