×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai taškuota stimuliuojantis

Elementai 33 į 64108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink

    Magic Sundae yra mažas ir mielas, protingas, linksmas vibratorius. Jis meta iššūkį techninei ribai integruoti išorinę anteną į mygtuko dalį, kiek įmanoma išvengti signalo blokavimo ir pasiekti valdymą bet kada ir bet kur.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Brutus Cruncher sujungia klasikinį rutulinį trupintuvą su šilkiausia silikonine medžiaga, kurią kada nors pajusite. Pajuskite lygaus silikono ir aštrių spyglių derinį, kai Cruncher apsivynioja aplink jūsų kamuoliukus. Smulkintuvą galima lengvai laikyti vietoje, sujungus abi puses su pridedama spynele.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Lazdelė su kompaktiška rgonomiška konstrukcija ir lanksčiu kaklu. Įkraunamas ir galingas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Geo Coral

    Sudėtingos detalės, įkvėptos matematikos ir gamtos, puošia TENGA GEO išorę.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O The LingO Purple

    LingO paverčia jūsų liežuvį žmogaus vibratoriumi su geriausiai vibruojančiu liežuvio žiedu iš Screaming O. Suteikite dilgčiojimo posūkį oraliniam seksui su šiuo saugiu ir patogiu mini vibratoriumi su galingu varikliu, kuris lengvai stimuliuoja.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Mėgaukitės besisukančio pasitenkinimo tekstūra! Šis prabangus dildo, puikiai suprojektuotas taip, kad tilptų į standartinius dirželius, yra pagamintas iš skysto silikono, kad būtų sukurtas aksominis, glotnus ir lankstus apdaila. Mėgaukitės 3 greičiais ir 7 galingos vibracijos režimais, lengvai valdomu belaidžiu nuotolinio valdymo pultu, kad būtų patogiau ir jaudinatės.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Su šiuo automatiniu vakuuminiu siurbliu padidinkite makšties jautrumą. Vakuumas stimuliuoja kraujo tekėjimą į jūsų erogeninę zoną, todėl ji tampa itin jautri. Jūsų vulva, klitoris ir lytinės lūpos atrodys gyvybingesnės ir vešlesnės. Galingas vieno greičio vibratorius stimuliuos klitorį ir aplinkinę sritį. Jei atsiranda diskomfortas, naudokite atleidimo vožtuvą, kad slėgis būtų nedelsiant išleistas.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Šis dvigubas vibruojantis žaislas komplektuojamas su vibruojančiu nuotolinio valdymo pulteliu / stimuliatoriumi ir vibruojančia kulka, skirta visiškai belaidžiam ir nuotoliniam stimuliavimui. Ne tik tai, bet ir žaislas, ir nuotolinio valdymo pultas gali būti naudojami atskirai, nereikalaujant kito, o tai suteikia dvi tikrai skirtingas patirtis už vieno kainą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. CONTROL vibruojantis silikoninis apvadų treniruoklis buvo sukurtas maksimaliai solo stimuliacijai, apjuosiant visą kotą lanksčiais FlexFit sparnais ir galinga vibracija. Abu „FlexFit“ sparnai apsigauna ir leidžia pritaikyti individualų prigludimą bei pritaikomą slėgį, o įkraunamas variklis visada pasiruošęs sustiprinti malonumą. Vandeniui atsparus dizainas gali būti naudojamas bet kurioje drėgnoje aplinkoje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Kai jūsų „pirštui“ reikia šiek tiek pagalbos ir palaikymo, šis aptakus pirštų vibratorius padės jums! Arba, šiuo atveju geriau, sulenktas stimuliavimo pagalvėlė, skirta malonumui! Pagamintas iš glotnaus 100 % silikono ir su dešimties greičių vibratoriaus kulka, šis žaislas padidins stulbinamą 11 000 aps./min., kad būtų užtikrintas pasitenkinimas! Itin žemas triukšmo lygis, mažesnis nei 60 dB, ir ergonomiškas dizainas daro šį žaislą labai diskretišką ir malonų akims!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Faust Purple

    Šis vibratorius ir oralinio sekso stimuliatorius suteikia vartotojui 12 vibracijos režimų ir 12 laižymo nustatymų, skirtų klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Lazdelė su kompaktiška rgonomiška konstrukcija ir lanksčiu kaklu. Įkraunamas ir galingas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA83 Tower Shape Anal Toy KlicLok 10.24" Black

    Šis 10,24 colio storio silikoninis dildo, pagamintas iš aukštos kokybės skysto silikono su turtingomis išsipūtusiomis venomis. Pasiruoškite patirti begalines galimybes maloniai žaisdami su šiuo didžiuliu gaidžiu

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Mėgaukitės šiek tiek išlenkto penio dušo kištuko patirtimi su šiuo tuščiaviduriu nerūdijančio plieno varpos kištuku su karoliukų raštu ir padarykite savo orgazmą dar intensyvesnį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges

    M for Men Soft & Wet puodelis yra kupinas linksmybių! Šis kišeninis glostiklis yra savaime sutepamas. Įpilkite šiek tiek vandens ar seilių ir viskas pasidarys slidu. Kaip tikra! Su puelį ir atidarykite arba užduokite oro vožtuvą, kad įsiurbtumėte ir maloniau. M for Men masturbatoriai yra minkšti, lankstūs ir pripildyti sensacingų tekstūrų.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Love Probe Black

    Pasinaudokite Silicone Love Probe™ – graduotu lanksčiu kištuku su širdies formos piršto kilpa, sukurta su meile intensyviam užpakalinių durų stimuliavimui. Silikoninis analinis zondas suteikia jaudinantį analinį malonumą nuo siaurėjančio viršaus iki lankstaus, pakopinio koto.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma jums patinka naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Gilus ir diskretiškas malonumas be rankų!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Myth Pink

    Susipažinkite su Myth – G taško vibratoriumi, kuris yra galingas ir paruoštas veiksmui. Ne taip tolimoje šalyje gyvena legenda apie G tašką. Atėjo laikas atrasti tiesą, o Mythas yra puikus partneris ieškant ją. Su stebuklinga unikalia tekstūra, sukurta intensyviems pojūčiams ir kūno džiaugsmo link, jūsų kelionė tik prasideda. Mergina nelaimėje? Ne, mažute, tu esi šios istorijos herojus!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Nuo niūrių pradedančiųjų iki erotikos ekspertų – Alpha™ skysto silikono dvigubos atramos Magnum žiedas apgaubs jus iš malonumo su itin minkštu, itin elastingu stiprinimo žiedu. Žaismingas žiedas pagamintas iš itin elastingo skysto silikono su drąsiu dvigubo žiedo dizainu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Felix Purple

    Šis švelnus silikoninis triušio vibratorius turi 30 vibracijos greičių, kad suteiktų intensyvų malonumą, kai tik to pageidaujate. Ši graži nuotaika pakutens jūsų klitorį savo intensyviomis galingomis triušio ausimis. Išlenktas vibratoriaus velenas yra sukurtas masažuoti jūsų G tašką su savo unikalia sukimosi funkcija veleno viduje. Žaislas pagamintas iš aukštos kokybės, švelnaus prisilietimo silikono, kuris suteikia seksualų, šilkinį pojūtį, kad liktų visiškai patenkinti visą naktį.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Sukurta galinti daryti įtaką, CONTROLš siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Beginner Silicone Cock Teaser buvo sukurtas taip, kad greitai perkeltų jus nuo suglebimo iki suklydimo, tvirtai apgaubdamas visą galvą galinga vibracija. Su gerai išdėstytu vidiniu varikliu 10 vibracinių raštų apjuosia jautrią varpos galvutę, kad būtų malonu masturbuotis. Vandeniui atsparus dizainas gali būti naudojamas bet kurioje drėgnoje aplinkoje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stroker Pocket Masturbator Twister

    Labai paprastas naudoti, skaidrus Pocket Masturbator Twister iš Stroker su įdomia punktyrine ir griovelio tekstūra viduje. Lankstus masturbatorius taip pat turi taškuotą paviršių, o tai reiškia, kad karštų solo užsiėmimų metu jis neišslys iš rankų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The G-Rave Purple

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Paverskite savo miegamąjį reivo klubu su žaislu, kuris nuteikia jūsų malonumui! Leiskite švytinčioms koto ir antgalio lemputėms naršyti žaidime su švelniai išlenkta galva, kuri kiekvieną kartą atsitrenkia į G tašką. Ribotas apykaklė kutena pakeliui, kad jaustųsi žavinga, o jūs galite pasirinkti iš 7 galingų greičių – net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    „Mister B Vibrating Sounds Beaded“ yra aukščiausios kokybės vibratorius, sukurtas tiems, kuriems reikia papildomo stūmimo, be to, jūsų malonumui yra rumbuotas. Jis yra stiprus, intensyvus ir gilus. Šis žaislas sukurtas išrankiausiems naudotojams ir intensyviai stimuliuoja savo karoliukų forma, traukdamas jus į vidų. Suapvalintas galiukas palengvina įkišimą ir malonumą prasiskverbti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Lengvai laikomas Rabbit Vibe iš Elegant serijos su klitorio stimuliatoriumi, skirta vienu metu stimuliuoti makštį ir klitorį. 15 vibracijos režimų suteikia labai įvairų malonumą dvigubos stimuliacijos metu. Režimus galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Pagaminta iš kokybiškos odos, šie parašiuto rutuliniai neštuvai ne tik puikiai atrodo, bet ir puikiai tinka jūsų papuošalams! Tiesiog apvyniokite parašiutą aplink savo rutulius, naudodamiesi spaustukais, kad jie saugiai priglustų, ir pajusite maždaug aštuntosios colio ilgio smeigtukų pojūtį, kurie pradės jus badyti ir kasyti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sinner Gear Multi-Stim Pleasure Wand Metal Anal Dildo

    Multi-Stim Pleasure Wand yra prabangus dildo, kurį galima naudoti tiek makšties, tiek išangės stimuliacijai. Šis žaislas pagamintas iš metalo be nikelio, todėl jaučiasi sunkesnis ir lygesnis nei bet kuris kitas sekso žaislas. Metalinis dildė turi lenktą kotą, apvalų galą ir tris stimuliuojančius kamuoliukus kitame gale, kurie suteiks jums šį žaviai intensyvų pojūtį naudojant analiai. Šį dildę galima naudoti su bet kokiu lubrikantu, ją galima greitai ir kruopščiai nuvalyti. Žaislas pristatomas gražioje laikymo dėžutėje.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Padovanokite sau tikrą gaidžio erzinimą naudodami šį dvigubą gaidžio erzinimą! Tamprios, TPE rankovės viduje yra įbrėžtas vidus, kuris reaguoja į galingą kulkų vibraciją, kad erzintų ir sujaudintų jūsų kotą! Dvigubos vibruojančios kulkos nuslysta į lygiagrečias kišenes abiejose rankovės pusėse.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Jei negalite atsispirti seksą stiprinančiai gaidžio žiedo galiai, tuomet jums patiks šis triušio gaidžio žiedas. Pats žiedas apkabins jo kotą ir padės ilgiau išlaikyti sunkesnę erekciją. Šilkinis silikonas trins jos klipą ir siųs intensyvias vibracijas į klipą ir visą jo kotą, kad būtų nuostabiai stimuliuojama kaip niekada anksčiau. Pritvirtinta kulka gali pasigirti dešimčia skirtingų vibracijos modelių, todėl ji gali suteikti bet kokį pojūtį. Mėgaukitės šiuo aukštos kokybės silikoniniu gaidžio žiedu už prieinamą kainą ir neprilygstamą jausmą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvigubai malonu, o la la! Jausmingas „French Kiss™“ keičiamas „Suck & Play“ rinkinys žino, ko jums reikia, su 2 keičiamais priedais su 12 vibracijos arba 12 siurbimo funkcijų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CS07 Luxury Vibrating Penis pump

    CRUIZR CS07 yra prabangus penio pompa su 5 vibravimo nustatymais ir čiulpimo funkcija. Varpos siurblys skatina kraujo tekėjimą į varpą ir užtikrina, kad jūsų varpa žymiai padidės. Tuo pačiu mėgausitės nuostabia intensyvia stimuliacija. Šis siurblys turi permatomą vamzdelį, kad galėtumėte gerai matyti norimą rezultatą. Norėdami jaustis patogiai, naudokite vandens pagrindo lubrikantą. Varpos pompa tiekiama su USB laidu. Prieš naudodami pirmą kartą, visiškai įkraukite siurblį.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.