×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai ypatingas

Elementai 129 į 1601016 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Palepinkite save ir savo partnerį šiuo įdomiu BDSM rinkiniu. Šiame 10 dalių rinkinyje rasite įvairių bondage ir S&M gaminių, skirtų jaudinančiai nakčiai miegamajame. Šis rinkinys labai tinka poroms, kurios domisi BDSM, bet dar neturi daug su juo patirties.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Šio išangės stimuliatoriaus pagrindinė savybė yra labai švelnus ir minkštas prisilietimas dėl dvigubo silikono sluoksnio sistemos. Itin patrauklaus melsvo atspalvio, ergonomiškos formos ir ypač dviejų sluoksnių sistema „Little Rocket“ užtikrina lengvą įdėjimą, puikiai prisitaikanti prie anatomijos.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gläs Curved G-Spot Stimulator Glass Dildo

    Nukreipkite į G tašką naudodami 7 colių sklandų, lygų stiklą. Šis gražus, svarus 7 colių lenkto stiklo G taško stimuliatorius turi švelnią kreivę, padedančią nukreipti jį tiesiai į G tašką. Svogūninis antgalis suteikia skanų pripildymo pojūtį, o platus paviršius padengia jūsų G tašką. galingas viso kūno orgazmas. Kitame stiklinio stimuliatoriaus gale yra dar viena lemputė, leidžianti ją suimti, kai panardinate į pasirinktą angą. Šis universalus žaislas taip pat gali būti naudojamas norint pasiekti P tašką užpakalinių durų žaidimas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Vienas taikinys. Dviejų rūšių stimuliacija. Galingiausias We-Vibe mini-vibe ir originalus Womanizer Premium dabar sujungti į vieną išskirtinį dėžutę. Sukurta švęsti dviejų prekių ženklų sąjungą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Body Extensions Be Risqué Hollow Silicone Strap-On Set with Rechargable Vibrating Harness

    BŪK kuo tik nori būti. Doc Johnson® Body Extensions Hollow Strap-On System yra unisex diržų ir tuščiavidurių priedų kolekcija, skirta stimuliuoti ir leisti įsiskverbti į silikoną nuo naudotojo anatomijos tipo ar funkcijų.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Ši Kiotos Monstar dildo BEAST atrodo nuostabiai dėl kaklaraiščio dažų efekto ir madingo dildo dizaino. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Žvilgtelėkite į jos tobulai apvalią stelažą ir puikiai išdėstytus asmenis ir sužinosite, kodėl mes ją vadiname „Perfect 10“! PDX Plus+ Perfect 10 Torso ne tik atrodo neįtikėtinai; tai atrodo taip tikroviška, kad iš tikrųjų gali pamiršti, ką tu velni! Pagaminta iš mūsų apdovanojimus pelniusio Fanta Flesh® TPE, ši itin aukščiausios kokybės formulė imituoja natūralios odos išvaizdą ir jausmą, kad būtų neįtikėtinas tikroviškumas ir sprogstamos kulminacijos.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium eco

    Atsižvelgėme į viską, dėl ko mūsų pavyzdinis produktas Womanizer PREMIUM buvo toks geras, ir sumažinome kiek įmanoma daugiau plastiko. Žinoma, jis turi tuos pačius 12 intensyvumo lygių, yra įkraunamas per USB ir yra atsparus purslams. Naudinga planetai, NEĮTIKĖTINA jūsų kūnui – tai puikus sekso žaislas tiems, kurie rūpinasi aplinka.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dinoo TPE Dildo 03 Black

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukusDinoo TPE linija skirta tiems, kurie mėgsta DIDELIUS ir REALISTUS žaislus, kurie mėgsta tikrovišką TPE medžiagos pojūtį ir svorį! Šiuo nuostabiu atributu reikia didžiuotis! Pasitelkite savo vaizduotę ir palepinkite save arba savo partnerį su šiuo įspūdingu dildo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

    Šis gudrus treniruoklis jūsų šuniukui suteikia daug šoko. Siūlo veiksmingą treniruotę naudojant elektrostimuliaciją, vibraciją, garso tonus ir vaizdinius signalus.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Lush Kira Velvet

    Pasiruošę neribotoms malonumo galimybėms? Lush Kira triušis turi du vibracijos taškus ir stumiantį, besisukantį ir šildantį veleną. Triušio ausys siūlo erdvinio garso stiliaus klitorio stimuliavimą. „Kira“ siūlo 7 vibravimo funkcijas, kurios siūlo daugybę pasirinkimų! UltraSilk silikonas maloniai priglunda prie kūno. USB magnetinis įkraunamas ir atsparus purslams, todėl jį lengva valyti.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Door Swing

    Paverskite įprastas savo namų duris meilės sūpynėmis vos per kelias minutes su šiomis neįtikėtinomis „Deluxe Fantasy Door Swing“.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Vaginal Speculum

    Pakelkite savo gydytojų ir slaugytojų vaidmenis į kitą lygį naudodami šį fantastišką spekuliaciją. Patirkite geresnę prieigą prie geresnio oralinio sekso ir tyrinėjimo.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Bubblesplug Dildo Black

    Šis Bubblesplug Dildo sudarytas iš 14 cm ilgio įkišamo ir iki 6,5 cm pločio. Jo forma yra originali ir stebina. Kištuko paviršių kerta keli burbuliukai, stipriai stimuliuojantys seksualinę zoną įkišimo metu. Šis sekso žaislas puikiai tinka seksualinei akimirkai paįvairinti. Jis pagamintas iš kokybiško vinilo. Jis pagamintas iš vinilo be ftalatų.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Black

    Juoda, lygi ir blizgi vinilo paklodė, skirta įgyvendinti jūsų fetišines svajones. Neplaukite mašinoje, o nuvalykite drėgna šluoste. Dydis: 200 cm x 230 cm.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Naudodama mūsų geriausias medžiagas ir naujausias technologijas, Tenga didžiuojasi galėdama pristatyti naujausią „Male Pleasure Technology“ – „Flip Zero“. „Tenga“ savo unikalią „Flip“ seriją pakėlė į naujas malonumo aukštumas.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 22

    Šis nuostabus gyvūnas Dildo BEAST iš Kiotos Monstar atrodo kaip tikras gyvūno gaidys su 2 spalvų efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai. Su gražiu raudonos, pilkos ir baltos spalvų deriniu, šis dildo yra 24,5 cm ilgio ir 4,5 cm skersmens ir pagamintas iš kūnui saugios medicininės silikoninės medžiagos.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Įelektrinkite pojūčius su jaudinančiu Volt™ Electro-Flare. Nuotolinio valdymo elektrostimuliacinio zondo masažuoklyje yra 5 nepriklausomos e-stim lygių funkcijos ir 7 vibracijos funkcijos, suteikiančios elektrifikuojantį malonumą. Aptakus kūginis kištukas yra pritaikytas lankstyti jūsų judesiams, o apkūnus korpusas suteikia pažangaus dydžio malonumą.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Gyvas ir kūno temperatūros intensyviai stimuliuoja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Sensacijų ieškotojai džiaugiasi! Trigubi mūsų svertinio ir vibruojančio Snug & Tug pojūčiai suteikia didžiulę stimuliavimo dozę, įtraukdami kelias erogenines zonas ir daugybę funkcijų. Dėvėkite penio žiedą, kad erekcija būtų ilgesnė ir stipresnė, o mėgaukitės galingu vibruojančiu ir maloniai apsunkintu vidiniu kamščiu, skirtu išangės ir prostatos pojūčiams.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx First. Together [S]Experience Starter Set

    Pirmas. „Together [S]Experience Starter Set“ yra puiki starto dėžutė poroms, kurios domisi žaislais, bet neturi patirties arba jos neturi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Men Sweet Jasmine Sex Doll Natural

    Norėsite pamatyti, koks jazminas gali būti patenkintas ir mielas! Ji yra natūralaus dydžio, visada trokšta, kad tavo kietas gaidys priglaustų ją vinis, ir viskas, ką tu turi nuspręsti, tai pritvirtinti ją iš nugaros, pasidaryti pūtimą, ar mylėti senamadiškai – makšties būdu.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSD20 Bullet Anal Dildo 26.5cm Black

    Ar pavargote nuo tikroviškų dildo ir ieškote kažko šiek tiek kitokio savo analiniam vartojimui? Šis malonios formos dildo yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, turi prabangią tekstūrą ir seksualiai minkštą paviršių. Mėgaukitės savo malonumo kelione su juo ir naudokite siurbtuką pabaigoje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Ashley Vanilla

    Ashley trokšta pasiimti tave kada tik panorėsi. Šis minkštas, makšties formos masturbatorius pagamintas iš tikroviško X5, kad būtų tobula minkštumo ir tvirtumo pusiausvyra. Be to, vieno greičio vibruojanti kulka suteikia dar daugiau pojūčių aukštyn ir žemyn velenu. Patogiam glostymui viena ranka pritaikytas Ashley atviras galas, tinkantis bet kokiam ilgiui, ir turi neslystančią rankeną, todėl galite valdyti savo stūmimo greitį ir gylį. Mėgaukitės Ashley viena arba su savo partneriu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bad Kitty Mask 2491923

    Tvirtai prigludusi kaukė, pagaminta iš labai blizgios juodos „wetlook“. Atvėrus burną, galima susikalbėti... Elastingas apvadas aplink kaklo dalį.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Plus 9.5" Triple Density Double Penetrator

    „King Cock Plus Triple Density“ didlo yra iš geriausios kokybės tikroviškos „Fanta Fle“. Jis turi stovi vidinį veleną, minkštą išorinį pamušalą ir tvirtą siurbtuką! Išsami odos tekstūra suteikia dar daugiau tikroviško pojūtio, kurio ieškote, o kaušelis tvirtai prisitvirtina prie daugumos plokščių paviršių ir neleidžia jam paslysti, kai veiksmas įkaista. Kartu tai tikroviškiausias dildo, kurį kada nors pajusite!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Plus King Dong 8 Inch Vibrating Cock Vanilla

    Susipažinkite su karaliumi Dongu. 8 colių storio tikroviško malonumo. Su keliais greičiais reguliuojama vibracija, sklindančia šalia veleno galo, ir tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris taip pat yra suderinamas su diržais. King Dong pagamintas iš laboratorijoje patikrinto kūno saugaus minkšto TPE.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Patobulintas F1S V2 m-cup dizainas leidžia mėgautis optimaliu pasitenkinimu, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad galėtumėte patirti orgazmą. Atsisiųskite „iOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dragon Dildo Beast 31

    Šis nuostabus drakonas kaip Dildo BEAST iš Kiotos Monstar atrodo kaip tikras pabaisos gaidys su tikroviško blizgančio kūno spalvos efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Stay Hard Cock Sleeve 01 Clear

    Ši elastinga patobulinimo rankovė yra paprastas būdas suteikti savo meškerei ar mėgstamam dildo nauju malonumo ir pojūčio lygiu. Tiesiog užmaukite rankovę ant koto. Paprasta naudoti ir laikosi vietoje!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Patirkite intensyvius pojūčius ir pasiekite asmeninio seksualinio pasitenkinimo viršūnę su Milker Pro. Leiskite sau tyrinėti, kaip melžiamas kiekvienas iš jūsų išeinantis šlapias lašas, kai jaučiate tekstūruotą, tamprią rankovę su grioveliais ir gumbeliais, trina jūsų falą kiekvienu siurbimu ir smūgiu.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Šis vibruojantis, stumiantis ir besisukantis dildo iš „Get Real Naked by TOYJOY“ kolekcijos pasižymi tikroviškomis varpos savybėmis, tačiau iš tikrųjų gali pasiūlyti daugiau nei tikras daiktas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1601016 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.