×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai juodas silicio

Elementai 129 į 1601216 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Atraskite naujus seksualinius horizontus su TIANI Duo. Pasidalykite gilių vidinių ir išorinių vibracijų pojūčiu, kad poros būtų patenkintos. Apdovanojimus pelnęs glotnus, raižytas silikoninis dizainas yra belaidžiu būdu valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, todėl galite valdyti malonumą pagal savo norą.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naujus autopiloto naujus, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip tik tyliau naudoti, bet ir ne malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 1 9" Black

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektas: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje jis tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštesnę įtaką (tampa minkštesnė) ir žemę (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    „Hush 2“ yra antrosios kartos galingas „Bluetooth“ valdomas analinis kištukas. Naujas aptakus ir sklandus dizainas daro jį patogesnį trumpiems ar ilgiems užsiėmimams bet kur.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegantiškas, nesenstantis stilius ir patogus ergonomiškas dizainas su „Aya Wearable Vibrator“ iš Legend serijos. Aptakios, lenktos ir kompaktiškos formos, kuri puikiai priglunda prie kūno, Aya yra unikaliai pritaikoma įvairiems žaidimams. Mėgaukitės išorine vulvos stimuliacija iš kontūro Aya kūno, taip pat gilia vidine stimuliacija, kurią sukelia nuimamas silikoninis priedas, kuris yra išlenktas ir su svogūniniu antgaliu, nukreiptu į G tašką.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    „Dick Spand“ varpos išvaizda yra tikroviška, o jo galva ir nelygus kotas suteikia sodrią tekstūrą ir malonų suspaudimą. Mėgaukitės maloniu jo įprasto nuleisto koto įdėjimu ir patenkinkite savo poreikį užpildyti lengvai pritaikomą pripūtimo funkciją – puikiai tinka tiems, kurie mėgsta užpildyti didelius žaislus, bet ne nepatogaus įdėjimo. Siurbkite lemputę, kol pasieksite norimą užpildymą ir mėgaukitės tempimu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Black Velvets Gaidžio narvas su užpakalio kištuku sujungia gaidžio narvelį su rutuliniu žiedu, kuris yra sujungtas per tvirtą grandinę su grioveluotu analiniu kištuku. Be puikaus pojūčio, gaidžio narvas suteikia jaudinantį vaizdą ir yra jaudinantis kontrolės ir tyrumo žaidimo priedas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AfterDark Luvest Box Silicone Anal Plugs Collection Black 4 pack

    „Afterdark“ yra prekės ženklas, kurio jums reikia, kad saugiai ir maloniai jums patiems neklaužada malonumais.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Black

    Puikios formos ir kampo, kad būtų galima atlikti prabangų ir galingą prostatos masažą, vandeniui atsparus, įkraunamas LOKI™ turi 6 kintamus nustatymus kulminacijai, kuri pasiekia stulbinantį intensyvumą.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Belaidis lazdelės masažuoklis su 5 galingais greičiais, 10 vibracijos modelių, skirtų kaklo nugaros giliųjų audinių masažui, PALOQUETH rankinis lengvas įkraunamas kūno masažuoklis su nuimamu 360° sulenkiamu silikonu

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Manote, kad vikriems pirštams nėra pakaitalo? Negerai! Šis unikalus prostatos stimuliatorius yra įkvėptas vikriausių pirštų ir gali lengvai juos imituoti. Mėgaukitės švelnaus silikono prisilietimu ir 10 vibracijos režimų, kurie jūsų nepaliks šalti.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Elegantiška, vibruojanti kulka, derinanti galingą vibraciją ir sklandų galiuką, užtikrinantį tikslią tikslumą, stimuliuojanti jūsų intymias vietas ir teikianti intensyvų malonumą.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – varpos masažuoklis. Jautrus, naujoviškas, galingas. COBRA LIBRE II yra sekso žaislas, skirtas varpos galvutei!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Mėgaukitės neįtikėtina laisvų rankų stimuliacija su vibruojančiu silikoniniu speneliu Lassos.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Beads Black 2 pack

    Papuoškite savo meilės gyvenimą ir pasinerkite į jausmingų analinių nuotykių pasaulį su Satisfyer Beads. Nesvarbu, ar naudojate juos aistringoms solo sesijoms, ar norite supažindinti juos su savo meilės gyvenimu kaip porą: naudodamiesi šiais viliojančiais džiaugsmo nešėjais nesuklysite. Jie yra jausmingi po du ir nori padaryti jus ir jūsų užpakalinį praėjimą laimingus.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    2 vibruojančių žaislų rinkinys vienoje pakuotėje. Įkraunamas guldomas vibratorius taip pat yra nuotolinio valdymo pultelis intymiam vibruojančiam kiaušiniui. Antklodė gali būti naudojama kaip rankinis kišeninis vibratorius arba kaip stimuliatorius, dėvimas kelnaičių viduje. Įkraunami vibruojantys kegelio kamuoliukai gali būti valdomi nuotoliniu būdu ir padeda treniruoti dubens dugną, kad išsiugdytų stipresnius intymius raumenis ir padidintų seksualinį malonumą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Pasinerkite į savo užpakalines duris – šis lenktas patogus kištukas yra sukurtas taip, kad užpildytų jūsų užpakalį ir patrintų prostatą savo aksomine išore ir sunkiojo metalo svoriu! Šis aukščiausios kokybės užpakalinis kištukas yra ergonomiškos formos, kad užpildytų jūsų grobį dviem lemputėmis, kurių kiekviena turi vidinį metalinį svorį, kad galėtumėte suspausti tvirtą masę ir skaniai patraukti į apačią skylę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Butt Anal Plug Set

    Šie kištukai yra puikūs analinio žaidimo treniruokliai. Antgaliai yra gražiai suapvalinti, forma yra graži, laipsniškai išlenkta iki didžiausios lemputės dalies, o įdėjus ji išliks savo vietoje, kol būsite pasiruošę ją išimti.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Norite maksimalaus našumo. „Stay Hard“ silikoninės kilpos žiedas yra minkštas, lygus ir visiškai reguliuojamas. Jame yra laso stiliaus užrakinimo slankiklis. Paspauskite slankiklio mygtuką, kad atidarytumėte žiedą. Pritvirtinkite kilpą prie gaidžio pagrindo arba už kamuoliukų.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Speneliai yra jautriausia krūtų dalis. Dėl daugybės nervų galūnėlių speneliuose tai, be jokios abejonės, yra svarbi erogeninė zona. Patirkite pilnesnius ir stačiusius spenelius naudodami TABOOM vibruojančius spenelių siurbiklius. Šie čiulptukai skirti padidinti kraujo tekėjimą į spenelį – padidina jautrumą. Įjunkite kelių greičių kulką, kad gautumėte dar daugiau malonumo! Mygtukas siūlo 10 pulsavimo ir vibracijos modelių, kuriuos galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Vienas taikinys. Dviejų rūšių stimuliacija. Galingiausias We-Vibe mini-vibe ir originalus Womanizer Premium dabar sujungti į vieną išskirtinį dėžutę. Sukurta švęsti dviejų prekių ženklų sąjungą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Galimas šlapinimasis ir ejakuliacija! Įdėkite jį, pajuskite ir mėgaukitės – vyrams, kurie nori patirti naują malonumą. Tuščiaviduris juodas plečiamasis įkišamas į šlaplę. Lankstus. Ilgis 11,8 cm, įterpimo gylis 10,7 cm. Ø 0,7-1,3 cm. Medžiaga: silikonas, be ftalatų pagal ES reglamentą REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, jūsų naujasis „Intouyou“ prekės ženklo analinis kištukas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Palepinkite savo nuotaiką viliojančia pagunda. 17x P-Trigasm turi galingai zvimbiantį tarpvietės stiebą su 3 greičiais ir 4 išorinės vibracijos modeliais. Jame taip pat yra kelios besisukančių karoliukų eilės po veleno pagrindo paviršiumi, kurios viliojančiai sukasi aplink sfinkterį su 5 nustatymais. Galiausiai, po galiuko paviršiumi esantis karoliukas judės aukštyn ir žemyn, melždamas jūsų mielą vietą dar 5 judesio režimais.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Body Extensions Be Risqué Hollow Silicone Strap-On Set with Rechargable Vibrating Harness

    BŪK kuo tik nori būti. Doc Johnson® Body Extensions Hollow Strap-On System yra unisex diržų ir tuščiavidurių priedų kolekcija, skirta stimuliuoti ir leisti įsiskverbti į silikoną nuo naudotojo anatomijos tipo ar funkcijų.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation 8 Ring

    Labai vaizdingas ir ergonomiškas dizainas, minkštas, higieniškas, neakytas, bekvapis, antialergiškas, patvarus, lengvai valomas, be ftalatų. Medžiaga: 100% silikonas, Ø 3,8cm ir 4,5cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos The Strangler Red

    „Red Strangler“ yra puikus silikoninis gaidžio žiedas, kurį galima užtraukti aplink varpą ar rutulinį krepšį. Jūs nuspręsite, kiek norite, kad jis būtų tvirtas, ir paspaudus mygtuką jis vėl bus laisvas. Idealiai tinka greitai priimantiems sprendimus, nes visada tinka ir nekainuoja daug.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    „Hush 2“ yra antrosios kartos galingas „Bluetooth“ valdomas analinis kištukas. Naujas aptakus ir sklandus dizainas daro jį patogesnį trumpiems ar ilgiems užsiėmimams bet kur.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Padvigubinkite savo malonumą ir dvigubai smagiau...su šiuo dirželiu pririšamu dildo du geriau nei vienas! Silikono žiedas, esantis koto viršuje, veikia kaip našumą gerinantis gaidžio žiedas, o didesnis apatinis žiedas sukasi aplink jo kamuoliukus, kad būtų itin tvirtai suspaustas.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Laikykite savo partnerį įtemptą ir pasiruošę veiksmui! Šie diržai sujungia kietą, negailestingą metalinį gaidžio žiedą su raibuliuotu silikoniniu užpakalio kištuku. Ištraukite varpą ir kapšelį per žiedą, kad sukurtumėte kietą ir itin jautrią erekciją. Įstumkite smailėjantį kištuko galiuką ir mėgaukitės partnerių malonumu, kai po to įdubimai prasiskverbia. Priveržkite dirželius taip, kad jie jaustųsi įstrigę ir mėgaukitės savo neviltimi! Kištuką taip pat galima išimti, kad būtų galima žaisti savarankiškai, naudojant patogų siurbtuko pagrindą. Nesuderinamas su silikoniniu lubrikantu. Nuvalykite švelniu muilu ir šiltu vandeniu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Susipažinkite su pirmuoju aukščiausios kokybės kištuku, kuriame yra besisukančių karoliukų, kad būtų galima pajusti apvadą, o galiukų vibracija – orgazmo stimuliacija. Šis kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis silikoninis kištukas yra stipriai įkraunamas, kad stimuliuotų visas reikiamas vietas.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Power Ring M

    Labai vaizdingas ir ergonomiškas dizainas, minkštas, higieniškas, neakytas, bekvapis, antialergiškas, patvarus, lengvai valomas, be ftalatų. Medžiaga: 100% silikonas, Ø 4,0 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1601216 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.