×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai įkraunamas

Elementai 129 į 160288 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Visada norisi daugiau?... Intensity Plug nenuvils. Sukurtas taip, kad būtų lengva įkišti, Intensity kištukas lengvai priartėja prie analinio žaidimo. Kūnui nekenksminga, elastinga medžiaga sukuria malonias vibracijas dėl ergonomiško dizaino, todėl tai puikus kištukas naujokams ir profesionalams.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Intensyvus stūmimas ir sukimasis smagu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Faust Purple

    Šis vibratorius ir oralinio sekso stimuliatorius suteikia vartotojui 12 vibracijos režimų ir 12 laižymo nustatymų, skirtų klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 galingi varikliai, besiūlė silikoninė apdaila ir tuo pačiu metu stimuliuojamas G taškas bei klitoris daro Mono Flex kiekvienos kolekcijos akcentu. Jis taip pat turi sudėtingą formą ir programų valdymą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Analinis stimuliatorius su besisukančiu kūnu ir vibruojančia galvute, su 12 vibracijos funkcijų ir 3 sukamosiomis funkcijomis iš Pretty Love.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Susipažinkite su Magic Motion's Candy; Didžiausias jūsų klitoris malonumas! Ar mėgsti saldumynus? Tiesiog negalite atsispirti savo Candy pataisymui per ilgą darbo dieną?

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    „Pocket Wand“ yra sukurtas aplink labai galingą vibracijos variklį, skleidžiantį didžiausią galią ir nenusileidžia daugeliui didelių lazdelių masažuoklių. Gaminys turi 3 vibracijos intensyvumo ir 4 vibracijos režimus, kurie padeda lengvai pasiekti kulminaciją pasirinkus pageidaujamus nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Massager

    Mėgaukitės garais su mylimuoju duše arba masažuokite skaudančius raumenis – universalus Hype Massager gali patenkinti visus jūsų poreikius. Itin pliušinis silikoninis korpusas, lanksti galvutė ir 10 vibravimo funkcijų tikrai sukurs žaismingo malonumo jausmą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Black

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kutenimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultelį, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekte nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover turi du variklius, vienas klitorio stimuliatoriuje ir kitą veleną. Išlenktas antgalis ant vibratoriaus koto puikiai masažuoja G tašką. Abu varikliai valdomi atskirai – per valdymo pultą arba per Bluetooth programėlę. Be to, Hot Lover suteikia daugiau dimensiją: šis triušio vibratorius gali įkaisti iki 40 laipsnių. Dubens dugno raumenų atsipalaidavimas ir suaktyvėjęs kraujotaka užtikrins stipresnį malonų potyrį, o įsiskverbimas jausis patogiau.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Vibes of Love Remote Duo Pleaser yra dvigubas malonumas su varpos forma, kuriuo galima mėgautis makštyje, ir pritvirtintas klitorio stimuliatorius su tinkamomis kreivėmis, kad būtų galima liesti klitorį ir perduoti vibracijas. 9 skirtingi vibracijos modeliai pasklinda visame žaisle ir gali būti lengvai valdomi belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Remote Duo Pleaser gali būti įkraunamas naudojant pridedamą magnetinį USB laidą ir gali būti saugiai naudojamas vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Passion

    Mūsų Hot Passion analinis vibratorius su savo tūriniu kotu stimuliuoja prostatą stipriomis vibracijomis ir stimuliuojančia šilumos funkcija. Minkštas silikoninis paviršius patraukia jus švelniu prisilietimu ir natūraliu pojūčiu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų silikonų tik tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Išradingai ir sumaniai sukurtas masturbatorius su stimuliuojančiais grioveliais, stimuliuojančiais smaigaliais ir stimuliuojančiais sparnais, kad būtų galima intensyviai stimuliuoti varpą ir gaktą. Masturbatoriuje, kurį galima naudoti viena ranka, yra 2 galingi varikliai su 10 vibracijos funkcijų, kuriuos galima lengvai valdyti režimo mygtukais.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Elvira Pink

    Suteikite malonumą vėl ir vėl. Pagaminta iš ypač minkšto medicininio silikono, 12 vibracijos nustatymų užtikrina, kad visada rastumėte tobulą vibracijos pojūtį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įrenginį įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    CRUIZR CM06 masturbatorius yra diskretiškas varpos stimuliatorius su 10 skirtingų vibracijos nustatymų. Nusukite dangtelį nuo viršaus ir atraskite minkštą lanksčią rankovę su makšties anga. Jis turi dygliuotą ir briaunuotą vidų ir atrodo tikroviškai. Rankovė yra nuimama, todėl galite lengvai ją išvalyti. Paspauskite balso aktyvavimo mygtuką ir mėgaukitės tvankiu moterišku balsu, kuris aiškiai leidžia suprasti, kad jai tai patinka taip pat, kaip ir jums! Taip pat yra patogus atskiras ausinių lizdas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Padvigubinkite savo malonumą su šiuo žaismingu dizainu, kuriame lankstus klitorio stimuliavimas derinamas su tvirtu kotu. Prabangi šildymo funkcija imituoja tikroviškų prisilietimų šilumą ir turėtų suvaldyti jūsų įtampą bei užpildyti jūsų malonumo puodelį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Svajojate apie sunkesnę ir ilgiau trunkančią erekciją ir dar daugiau stimuliacijos? Tai įmanoma su Neptūno vibruojančiu gaidžio žiedu! Kai varpa suglebusi, uždėkite žiedą aplink varpos pagrindą. Erekcijos metu žiedas apribos kraujotaką varpoje, o tai užtikrina sunkesnę ir ilgalaikę erekciją.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Abu „Cupa“ masažo lazdelės „Wand Vibrator“ galai gali būti naudojami įvairiam viso kūno masažo malonumui arba tiesioginio malonumo stimuliavimui. Viename gale yra apvali vibruojanti masažo galvutė, o kitame – vibruojantis šildantis paviršius. Ilgą, ploną rankeną labai lengva laikyti ir tai reiškia, kad masažo lazdelę patogu naudoti. Jis taip pat lengvai pasiekia visas kūno vietas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Šis elegantiškas analinis vibratorius iš Hueman kolekcijos buvo specialiai sukurtas prostatos stimuliavimo entuziastams. Vibratoriaus velenas yra išlenktas ir smailėjantis, kad būtų optimaliai stimuliuojama prostata. Vibratorių lengva naudoti dėl siauro viršaus, o minkšta silikoninė medžiaga yra labai patogi. Žaislas turi 10 skirtingų vibracijos režimų, įskaitant 4 greičius ir 6 raštus. Juos lengva nustatyti naudojant belaidį nuotolinio valdymo pultą. Po naudojimo visada kruopščiai nuvalykite vibratorių žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Karštoji vieta! Kaip visada ištikimas ir geidžiamas kompanionas, kosmopolitiškas vibratorius yra šalia jūsų tiek namuose, tiek šio pasaulio metropoliuose ir viešbučių kambariuose su deginančiu entuziazmu ir programėlės funkcija. Jo sulenktas, stimuliuojančiai tūrinis galiukas glosto jūsų G tašką su daug jausmų ir, be intensyvių virpesių, užtikrina šildantį jausmą širdyje – hm, atsiprašau, žinoma, turime omenyje kelnaites.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Programėlė G-Spot Flex 4 Connect suteikia jums ypač talentingo meilužio patirties. Dėl vidinio laido G taško vibratorius tampa triušio vibratoriumi vos vienu judesiu. Valdykite jį naudodami „Satisfyer Connect“ programą, kad sukurtumėte asmeninį erotiškumą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Programėlėmis valdomas „Sweet Seal“ įkvėps jus savo galingu varikliu, erdvia, apvalia forma ir intuityviu valdymu. Taip pat silikoninį analinį vibratorių galite naudoti įvairiais būdais su Satisfyer Connect programėle.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Sukurta galinti daryti įtaką, CONTROLš siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Beginner Silicone Cock Teaser buvo sukurtas taip, kad greitai perkeltų jus nuo suglebimo iki suklydimo, tvirtai apgaubdamas visą galvą galinga vibracija. Su gerai išdėstytu vidiniu varikliu 10 vibracinių raštų apjuosia jautrią varpos galvutę, kad būtų malonu masturbuotis. Vandeniui atsparus dizainas gali būti naudojamas bet kurioje drėgnoje aplinkoje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Su įpurškiamu skysto silikono korpusu jis yra unibody, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite įdėti jį į patogesnę ir malonesnę padėtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Pasigrožėkite šiuo itin dideliu kulkos vibratoriumi! Sužavėkite savo pojūčius šilkine, lygia medžiaga, žaisdami su 3 galingais vibracijos greičiais tiek išorėje, tiek viduje. Nepaprastas variklis priblokš jūsų mintis. Erzinkite save link kažko didelio ir gražaus, mėgaudamiesi kiekvienu sukrėtimu per savo šerdį, kai esate vis arčiau krašto... iki BANG! Žaisti su partneriu? Parodykite jiems, kaip jums tai patinka, tada leiskite jiems valdyti – arba sužinokite, kur jiems patinka šiek tiek vibracijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Įspūdingas French Kiss™ Charmer yra kelionėms paruoštas mirgantis liežuvis, skirtas jausmingai stimuliuoti. Kompaktiškas masažuoklis telpa tarp pirštų, kad suteiktų galingą mirgėjimo malonumą su 12 jausmingų plazdančios vibracijos funkcijų per visą įdėklą ir liežuvį primenantį galiuką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160288 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.