×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai įkraunamas

Elementai 129 į 160180 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Su lanksčiais sparneliais, kurie pakiša po lytinėmis lūpomis, o Eva II sėdi viršuje, galite stimuliuoti klitorį skvarbaus sekso metu. „Eva II“ yra mažesnė, lengvesnė ir paprasta naudoti – be to, ji visiškai atspari vandeniui ir komplektuojama su aptakia įkrovimo baze / kelioniniu dėklu.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    MĖGAUKITE SAVO LAISVĖS SU DOXY NUMERIU 3R – ŽAISKITE VISUR, KAD ATKREIPĖME KABELĮ.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya Wave Black

    Protą sukrečiančio malonumo potvynio banga.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Sensacijų ieškotojai džiaugiasi! Trigubi mūsų svertinio ir vibruojančio Snug & Tug jausmai suteikia didžiulę stimuliavimo dozę, įtraukdami erogenines zonas ir įdomias funkcijas. Dėvėkite penio žiedą, kad erekcija būtų ilgesnė ir stipresnė, o mėgaukitės galingu vibruojančiu ir maloniai apsunkintu vidiniu kamščiu, skirtu išangės ir prostatos pojūčiams.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Zoa Black

    ZOA, moteriai, kurie mėgsta jėgą ir subtilumą. Jo rafinuotas ir unikalus dizainas puikiai derės prie jūsų makšties linkių, vienu metu padengtas klitorį, lytinės lūpas ir tarpvietę. Malonus sukibimas leis tiksliai ir be vargo nustatyti patinkamas vietas. Jo galingas vartas siūlo dešimt beprotiškai jaudinančių vibracijų režimų, kurie palydės jus iki daugybės įsimintinų orgazmų. Greitai taps vienu iš jūsų patinkančių!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Uždarykite save ir išlaisvinkite malonumą su šiuo trigubo veiksmo masažuokliu. Pasižymi savo išskirtiniu judesiu, 12 galingų vibracijos režimų, itin sklandžiu silikonu ir platesniu intensyvumo diapazonu – sušauk tobulą audrą su INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Įkvėptas garsiausio pasaulyje klitorio masažuoklio, SILA leidžia tyrinėti naujus būdus pasiekti kulminaciją. Turi platų garso bangų intensyvumo diapazoną visam klitoriui stimuliuoti, o burna švelniai apgaubia jūsų malonumo centrą, kad būtų nuolatinis pasitenkinimas.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    „Sway“ apgalvotai išpuoselėta forma ir triukšmingos vibracijos kiekviename gale yra sukurtos taip, kad pasiektų visas maloniausias jūsų vietas tiek viduje, tiek išorėje. Lygi kreivė ir pakeltas stimuliavimo taškas viename gale idealiai tinka Gspot ir klitorio tyrinėjimui, o didesnis, bulbesnis galas puikiai tinka žaisti P tašku ir mėgautis visu kūnu. Papildomi prabangūs šildantys pojūčiai suteikia atpalaiduojančią ir patogią patirtį visiems naudotojams.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas, kuris turi ilgiau trunkantį ir intensyvų orgazmą. Jums patiks partneriu, kad nustebintumėte su nauju orgazmo paslaptimi, vienas n-pateikite daugiau nustatymų, kad jį pasiūlytumėte kaip pirštą.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Ženkite kitą svarbų žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite svarbų abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikaliems tinkinimo modeliams naudojant LELO programą. TOR tinka™ visų 3 iš aukščiausios kokybės saugaus silikono, todėl puikiai jaučiasi formų ir dydžių, idealiai pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad integruotų didelio našumo variklių sistemas ir tikslias elektros pavaros struktūras. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į naują lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    „Nexus Beat“ naudoja ritmišką „triukšmo“ technologiją, kad stimuliuotų jūsų prostatą, kitaip nei bet kada anksčiau. Mėgaukitės maloniais pojūčiais kartu su daugiafunkciu tarpvietės masažuokliu dvigubai stimuliacijai. Beat pakelia prostatos žaidimą į visiškai naują lygį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Sukurtas raumenų stimuliacijai ir giliųjų audinių masažui, Bodywand VersaWand atpalaiduoja labiausiai įsitempusius raumenis, todėl esate žvalūs ir pasiruošę veiklai. „VersaWand“ komplektuojamas su šešiais priedais, skirtais tam tikriems sąnariams ir raumenims koncentruotai atjauninti ir atsipalaiduoti.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Žingsnis nuo PULSE DUO, PULSE DUO LUX derina universalumą ir didžiulę galią. Su dviem nešiojamaisiais nuotolinio valdymo pulteliais, leidžiančiais kiekvienam partneriui visiškai kontroliuoti savo patirtį, šis porų sekso žaislas gali padėti jums abiems pasiekti be rankų. Sumanus dizainas reiškia, kad tai tobulas žaislas kiekvieniems santykiams.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Visa daugiaus apie savo slapčiausias fantazijas n visiškai SILA™ Cr – idealiu pasirinkimu sekso žaislų pradedantiesiems, esantiems jausmų tyrinėjimų lenksčio. Pasiekite savo svajonių kulminaciją švelniomis bangomis, kurias pajusite nuo galvos iki kojų. SILA™ Cruise siūlo naują būdą patirti preliudiją ir meilę sau, erzindamas tik lėtai pasiekti kulminaciją, kai klausotės savo kūno, kad patirti daugiau orgazmą.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    MEA pasaulis sukasi aplink jus ir tuo pačiu kyla iš jūsų jausmingiausių svajonių. Pajuskite šiltą glostantį vėją ir tyrinėkite kalvotų kalvų kraštovaizdį ir subtiliai kvepiančių gėlių jūrą. Tada – pasinerkite į skaidrų, be galo gilų ežerą, kurio krante aksomiškai raibuliuoja vanduo.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Le Wand Petite yra mažesnė mūsų ikoninio, įkraunamo lazdelės masažuoklio versija. „Le Wand Petite“ yra mažesnio dydžio, bet didelės galios.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    MEA pasaulis sukasi aplink jus ir tuo pačiu kyla iš jūsų jausmingiausių svajonių. Pajuskite šiltą glostantį vėją ir tyrinėkite kalvotų kalvų kraštovaizdį ir subtilius kvepiančių gėlių jūrą. Tada – pasinerkite į skaidrų, be galo gilų ežerą, kurio krante aksomiškai raibuliuoja vandenį.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Savitarnos prekės ženklas Iroha pristato lankstų lenktų ir bangų formos masažuoklį Iroha FIT MINAMO. Iroha FIT yra minkštas ir lankstus, skirtas švelniai prisitaikyti prie moterų erogeninių zonų.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Mūsų naujausias su programėlėmis prijungtas dvigubas vibratorius IDA™ Wave su LELO patentuota WaveMotion™ technologija pasirodo kaip malonumo ikona, kuri niekada nenuvilia, idealiai tinka seksualiniam pažadinimui jūsų sąlygoms.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave 2 Plum

    Užimą save ir išlaisvinkite malonumą su šiuo trigubo veiksmo masažuokliu. Pasižymi savo išskirtiniu judesiu, 12 galingų vibracijos režimų, itin sklandžiu silikonu ir platesniu intensyvumo diapazonu – sušauk tobulą audrą su INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Aqua

    LELO DOT yra naujoviškas klitorio vibratorius, suteikiantis daug orgazmų, siųsdamas naujus pojūčius išorėje klitoryje ir kitose erogeninėse srityse. naudoti Infinite Loop technologiją, juda nuolatiniu elipsiniu judesiu, o minkštas ir lankstomas stimuliuoja jus visiškai tiksliai. Jame yra aštuonių įvairaus intensyvumo malonumo modeliai, supakuoti į netradicinę formą. LELO DOT puikiai tinka vienišiams ir poroms, trokštančioms patirti kitokio tipo orgazmą.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Kritikų pripažintas triušio vibratorius buvo patobulintas! Pagaminta iš švelniausio silikono, INA 3 yra puikus dvigubas stimuliatorius, norint pasiekti šios trilogijos kulminaciją. Su 10 išskirtinių vibravimo režimų, vidinio ir išorinio stimuliavimo – pasinerkite į jaudinančią patirtį su ekstazės kupinu finalu.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Zoa Raspberry

    ZOA, moteriai, kuri mėgsta jėgą ir subtilumą. Jo rafinuotas ir unikalus dizainas puikiai derės prie jūsų makšties linkių, vienu metu padengdamas klitorį, lytines lūpas ir tarpvietę. Malonus sukibimas leis tiksliai ir be vargo nustatyti pageidaujamas vietas. Jo galingas variklis siūlo dešimt beprotiškai jaudinančių vibracijų režimų, kurie palydės jus iki daugybės įsimintinų orgazmų. Greitai taps vienu iš jūsų mėgstamiausių!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    Užimą save ir išlaisvinkite malonumą su šiuo trigubo veiksmo masažuokliu. Pasižymi savo išskirtiniu judesiu, 12 galingų vibracijos režimų, itin sklandžiu silikonu ir platesniu intensyvumo diapazonu – sušauk tobulą audrą su INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand All That Glimmers Set Pink

    Prestižinių moterų sveikatos FEMTECH apdovanojimų laimėtoja „All That Glimmers“ yra specialus „Le Wand Petite“ leidimas – universalus lazdelės vibratorius, įrodantis, kad didelė galia gali būti tiekiama mažose pakuotėse. Ši mažesnė legendinio „Le Wand Massager“ versija pasižymi 10 triukšmingų vibracijos greičių ir 6 vibracijos raštais.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love Distance Range Vibrating Egg App Controlled

    Ar esate pasiruošę įdomiai patirti? Love Distance Range vibruojantis kiaušinis yra puikus žaislas poroms. Pagamintas iš kūnui saugaus silikono, šis kiaušinis yra ergonomiško dizaino su lanksčiu antgaliu. Įdėkite šį kiaušinį į makštį ir atsisiųskite nemokamą programą.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Pasukite 4 žaidimo būdus! Nexus Revo Twist yra keičiamas besisukantis ir vibruojantis sekso žaislas, kurį galima naudoti 4 skirtingais būdais. Viename gale yra 6 greičių vibruojantis užpakalinis kištukas, o kitame - 2 greičių besisukantis velenas. Įdėkite bet kuriuo būdu, kad vienu metu stimuliuotumėte išangę ir tarpvietę.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Užmegzkite ryšį ir sinchronizuokite savo pojūčius! Dvipusis masažuoklis „Fuse“ turi „Bluetooth“ ryšį ir dvipusį ryšį, todėl jūs ir jūsų partneris galite dalytis savo malonumais iš bet kokio atstumo. Integruota jutiklių technologija leidžia valdyti prijungtus įrenginius abiem kryptimis, kad bet kuris iš jūsų galėtų valdyti veiksmą. Šviečianti LED lemputė suteikia vaizdinį grįžtamąjį ryšį.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Zoa Light Pink

    ZOA, moteriai, kurie mėgsta jėgą ir subtilumą. Jo rafinuotas ir unikalus dizainas puikiai derės prie jūsų makšties linkių, vienu metu padengtas klitorį, lytinės lūpas ir tarpvietę. Malonus sukibimas leis tiksliai ir be vargo nustatyti patinkamas vietas. Jo galingas vartas siūlo dešimt beprotiškai jaudinančių vibracijų režimų, kurie palydės jus iki daugybės įsimintinų orgazmų. Greitai taps vienu iš jūsų patinkančių!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Miyo Purple

    MIYO buvo sukurtas moteriai, kurie mėgsta padvigubinti savo malonumą! Jis puikiai tiks klijuoti sričiai, nepaisant jūsų formos, tuo pačiu intensyviai stimuliuodamas makšties srityje ir G tašką. Lengva ir patogi rankena leis jums pabėgti į drąsiausias fantazijas ir pasiekti su daugybe orgazmų. Seksualinis susijaudinimas pačiame aukštyje!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160180 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.