×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai įkraunamas

Elementai 97 į 128210 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bodywand MensWand Black

    MensWand yra pirmasis Bodywand, specialiai sukurtas vyrams. Kompaktiškas galingas USB įkraunamas masažuoklis turi lankstų kaklelį, kuris padeda labiau ar mažiau slėgti norimas vietas. Į komplektą įtraukto daugiafunkcio priedo glotnūs silikoniniai sparnai apgaubia kotą ir gali būti naudojami žaidimams solo, preliudijai arba kaip priedas prie oralinio sekso. Įjunkite 8 greičius ir 20 vibracijos modelių, kad galėtumėte mėgautis stimuliuojančiu lengvos tekstūros priedo vidaus prisilietimu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Blizgėkite ir spindėkite, kai patiriate vidinį galingo vibruojančio variklio malonumą su 6 vibracijos lygiais ir 15 vibracijos modeliais, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų. Kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis, silikoninis su USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos iš eilės.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker siūlo visapusišką jutiminio malonumo patirtį su reaguojančiu erotiniu bendravimu. Be aistringų dejonių, 20 gundančių tiesioginių reakcijų ir 10 seksualių judesių sužadintų reakcijų sužadins jūsų protą ir suteiks nepakartojamo, padidinto intensyvaus malonumo kiekvienam masturbacijos seansui.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Pirmasis pasaulyje be petnešėlių su nuotolinio valdymo pulteliu, šis porų žaislas suteikia patogesnį vibruojantį malonumą pririšimo ar įsiskverbimo metu be varpos. Forma vienam partneriui įkišti leidžia mažiau galą į makštį, prilaikant jį savo kegelio raumenimis arba pridedant diržus papildomai atramai. Pagalvėlė su įdubomis suteikia klitorio palaimą, kai jie šlifuoja prieš jį.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Blizgėkite ir spindėkite, kai patiriate vidinį galingo vibruojančio variklio malonumą su 6 vibracijos lygiais ir 15 vibracijos modeliais, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų. Kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis, silikoninis su USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos iš eilės.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Ženkite kitą didelį žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite didelį abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikalioms tinkinimo parinktims naudojant LELO programą. TOR™ 3 pagamintas iš aukščiausios kokybės kūnui saugaus silikono, todėl puikiai tinka visų formų ir dydžių, idealiai perduoda pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition siūlo jums stilingą magijos akimirką. Kaip ir jūs, šis žaislas yra tikras originalas: puiki elegancija, paprastumo ir malonumo derinys.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Nuo Black

    „Nuo“ siūlo du variklius, skirtus dvigubai stimuliacijai – vieną vidinį ir vieną dažnai pamirštamai tarpvietės sričiai. Ponios, taip (ir ponai!), jums bus malonu išgirsti, kad žaislas yra unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Nuostabios formos analinis vibratorius Auto-Throb pripučiamas vibruojantis kištukas iš Anal Fantasy Elite Collection su stimuliuojančia griovelių tekstūra ir kamščiu saugiam naudojimui. Jis gali būti automatiškai pripučiamas, kad būtų labai didelis – nuostabus sotumo jausmas. Taip pat puikiai tinka ištempti išangę.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Pristatome Vesper: pirmąjį pasaulyje prabangų įkraunamą vibratoriaus vėrinį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Jis gali būti naudojamas solo žaidimui, poroms žaisti per atstumą arba galite prijungti prie mėgstamos erotikos.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Šio lazdelės vibratoriaus dizaino įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuramintius raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Realus malonumas – su vibracija per nuotolinio valdymo pultą!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Kurkime nuotaiką. Pirma, jaudinantis siurbimas, padidinantis kraujotaką ir jautrumą. Tada, kai tik rasite iškirptą čiulpimo pojūtį, laikas žaisti su 6 skirtingais siurbimo būdais. Ir paskutinis, bet tikrai ne mažiau svarbus dalykas, apie jausmingą liežuvį, kai jis juda ir vibruoja 6 nepamirštamais būdais. Dabar tai maloni patirtis, sukurta kaip tik jums!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pasiruoškite neįtikėtiniausiam, intensyviausiam, pažangiausiam besisukančiam masturbatoriui, kokį tik kada nors įsivaizdavote!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    „iVibe Select iWand“ pakelia klasikinį lazdelės masažuoklį nuo žaislų dėžutės iki daugiamačio malonumo įrankio. Be 7 vibruojančių ir pulsuojančių masažo modelių, sukurtų optimaliam sužadinimui, silikoninė iWand pasižymi švelniu šildančiu efektu, kuris lėtai įkaitina silikoninės lazdelės galvutę iki malonios, kūnui saugios temperatūros. iWand galima naudoti kartu arba po vieną įjungus šildymo ir vibravimo režimus.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Gigi 2 Blue

    Geriausiai parduodamas G taško vibratorius pasaulyje. GIGI™ 2 yra patobulinta LELO itin populiaraus G taško vibratoriaus versija, be abejonės, labiau teigiamai įvertintas kada nors sukurtas malonumo objektas.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Laikas persvarstyti žodžio „širdies troškimas“ prasmę, nes mūsų Širdies troškimas ją įgyvendins kiekvieną kartą. Galite tuo pasikliauti dėl jo dizaino, kuris yra suformuotas taip, kad atitiktų jūsų natūralius kontūrus, taip pat dėl galingo ir labai tylaus variklio, kuris jus džiugins 8 vibracijos programomis. Ir lyg to būtų negana, taip pat galite įjungti elektrostimuliaciją ir pasilepinti švelniu dilgčiojimu ar intensyviai stipriu pulsavimu – tai, kas jums tinka.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 vibravimo funkcijų, 3 glostymo greičiai, 2 galingi varikliai – visa tai sudaro vieną dangiškai laimingą triušį®. Šis zuikis, sukurtas su suformuotu antgaliu, kuris švelniai perbraukia jūsų G tašką, trokšta patirti orgazminę ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Pasiruoškite geriausiam glostymo potyriui savo gyvenime! PDX Elite Hydrobator sukurtas neįtikėtinai vandens stimuliacijai, nes jo naujoviškas dvigubas atviras galas leidžia vandeniui tekėti tuneliu, o tuo pat metu automatizuota glostymo technologija suteikia visapusišką glostymo patirtį. Sukurtas su tuščiaviduriu tuneliu, kad tilptų bet kokio ilgio veleną, prieinama Hydrobator forma leidžia automatiškai glostyti šlapiu ar sausu būdu ir vibruoti, todėl jis puikiai tinka masturbacijai po dušu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Gvibe Gballs 3 yra pažangus ir patobulintas asmeninis raumenų treniruoklis su valdymu išmaniuoju telefonu. Kegelio treniruotės su Gballs 3 lengvos, lengvos ir žaismingos. Tam nereikia skirti daug laiko, tik pusvalandį per dieną ir po 3-4 savaičių pamatysite tikrus pokyčius. Gballs 3 siūlo tai, ko nepaprasti makšties rutuliukai – atsiliepimus, padedančius suprasti, ką ir kaip daryti su savo kegelio raumenimis.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Nexus B Stroker yra tikrai unikalus ir universalus žaislas.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 yra naujausia originalaus Furious Rabbit versija: ši 2.0 versija turi galingą dviejų variklių ir pusiau tikrovišką dizainą. Šis stumiamas vibratorius yra „trys viename“: stumianti galvutė, besisukantys karoliukai ir vibruojančios ausys. Be to, stumiantis vibratorius stimuliuoja G tašką, o vibruojančios ausys – klitorį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Prostate Silicone Remote Anal Plug Black

    Trokškite kreivės, prašykite išsipūtimo ir mėgaukitės bangavimu! Išplėskite savo malonumą su šiuo pripučiamu ir vibruojančiu analiniu žaislu, nepanašiu į bet kurį kitą. Šis šilkinio glotnumo silikoninis kištukas švelniai išsipūs jūsų viduje ir pajusite neįtikėtiną pilnumo pojūtį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Vibrating Mega X-tension with Remote Light

    Padidina varpos apimtį 66%, o ilgį – 7,6 cm ir priverčia ją vibruoti!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Taigi, jums patinka išbandyti naujus žaislus ir mūsų novatoriška, pulsuojanti technologija patraukė jūsų dėmesį? Tada Stronic Petite gali būti kaip tik jums tinkamas žaislas. Mūsų mažiausias ir lengviausias pulsatorius veikia pats, kad būtų linksma laisvų rankų įranga. Be to, smailėjantį antgalį lengva įkišti, todėl tai puikus pirmasis pulsatorius ar sekso žaislas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Pro Rider 9X Vibrating Silicone Strapless Strap On with Remote Control Black

    Paspausdami nuotolinio valdymo pultelio mygtuką, siųskite vibraciją į šio dvipusio dildo ploną kotą ir tekstūruotą lemputę. Šis įkraunamas malonumo įrankis turi du variklius, užtikrinančius 3 greičius ir 6 galingo vidinio smūgio modelius abiem partneriams.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Šis nešiojamas stimuliacinis žiedas, valdomas programėle arba nuotolinio valdymo pulteliu, švenčia seksualinių partnerių ryšį ir pabrėžia smalsaus, nuotykių kupino intymumo svarbą. Dėvėkite Bond po drabužiais, kad kiekviena akimirka būtų maloni, ir naudokite jį, kad jūsų preliudija pakiltų į kitą lygį.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    AIRTURN3 masturbatorių patogu laikyti ir jo išorė yra visiškai silikoninė. AIRTURN 3 turi 3 siurbimo modelius ir 6 vibracijos modelius (kiekvienas su 3 intensyvumu). Naudojant viršuje esančią 4 krypčių vairasvirtę, labai lengva perjungti skirtingas funkcijas. Nuimama minkšta silikoninė varpos rankovė turi smeigtukus ir įdubimus, kurie optimaliai stimuliuoja jūsų varpą. Visada naudokite lubrikantą ant varpos, kad būtų patogiau. Po naudojimo nuvalykite žaislą drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Aquamarine

    Blizgėkite ir spindėkite, kai patiriate vidinį galingo vibruojančio variklio malonumą su 6 vibracijos lygiais ir 15 vibracijos modelių, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų. Kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis, silikoninis su USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos iš eilės.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128210 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.