×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai įkraunamas

Elementai 65 į 96255 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Gaidžio žiedas su RC rutuliniu masažuokliu iš Rebel yra anatominės formos rutulinis vibratorius, kuris taip pat puikiai tinka. Gaidžio žiedas ir rutulinis žiedas laiko puošnų vibratorių vietoje. Žaislas yra labai tamprus ir lankstus, todėl puikiai priglunda ir užtikrina maksimalų komfortą. Įspūdingas tvirtas prigludimas efektyviai palaiko erekciją, kad sekso metu veiktų stipriai. Gilios vibracijos stimuliuoja kamuoliukus, o maža, lanksti ranka stimuliuoja tarpvietę, kad pasiektų galingas kulminacijas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Pasiruošę kiaušinienės malonumui? „You Crack Me Up“ džiugins jūsų erogenines zonas galinga vibracija ir besisukančiais meilės karoliukais. Šis aukštos kokybės meilės kiaušinis turi 7 stimuliavimo ir pulsavimo režimus su lengvu valdymu vienu mygtuko paspaudimu. Šis gražuolis pagamintas iš kūnui saugaus, švelnaus prisilietimo silikono, o kartu su nuotolinio valdymo pulteliu, kad būtų galima smagiai naudotis laisvų rankų įranga. Palepinkite save šio aukščiausios kokybės dizaino kiaušinių nepaprastu pasitenkinimu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Couples Choice „Couple's Vibrator 2“ sujungia varpos/sėklidės žiedą su labai lanksčiu vibratoriumi ir klitorio stimuliatoriumi. Žiedai užslysti ant varpos ir sėklidžių taip, kad plokščias stimuliuojančios tekstūros vibratorius įsitaisytų ant varpos viršaus. Tai padidina varpos apimtį ir abu sekso metu mėgaujasi įtemptomis vibracijomis. Be to, varpos žiedas ilgą laiką palaiko jo erekciją dėl kraujo stazės efekto, sėklidės žiedas užtikrina tvirtą, patikimą laikymą, o banguotas klitorio stimuliatorius papildomai lepina jos židinį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Šis vibratorius turi suapvalintą galiuką, tiesią formą ir elegantišką išvaizdą, taip pat turi spyruoklę viršutinėje dalyje ir lanksčiausią galvutę, skatinančią klitorį.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Šis kūno masažuoklis gali padėti vartotojui sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, padidinti kraujospūdį ir pagerinti bendrą kūno minkštųjų audinių sveikatą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Clitella yra burnos klitorio stimuliatorius, kuris stimuliuoja ir sužadina klitorį įvairiais greičiais, raštais ir prisirišimais. Oralinio sekso jausmas dabar pasiekiamas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrina saugų potyrį. „Plug-ilicious 1“ gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA Glans čiulpimo masturbatorius suteikia fantastišką burnos stimuliaciją ir taip pat gydo save. Šildymo funkcija leis jums pasiekti maksimalią 45 laipsnių Celsijaus temperatūrą, ją galima įjungti ir išjungti atskirai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kas nenori savo seksualios paslapties? Ji paraudo, kai ant pirštų dėvėjo HER Finger Vibe, kad būtų atliktas vibracinis spenelių masažas, o po to įsimetė jį į nėriniuotas kelnaites. Šilkinis, lygus silikonas švelniai sušildė iki kūno temperatūros. Ji pritvirtino lanksčius dirželius aplink kelnaičių išorę ir patogiai pritaikė variklio guzą prie klipo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Suteikite savo kotui ir sėklidėms impulsą šiuo sklandžiu silikono stiprinimo žiedu, kuris atlieka dvigubą funkciją. Itin tamprus, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, žiedas tvirtai suima jūsų gaidį ir kamuoliukus, kad padidėtų išlikimo galia ir būtų patogiai prilaikomas kapšelis. Išnaudokite geriausius savo gaidžio žiedus naudodami vandens pagrindo lubrikantą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Power Gem® Vibrating Crystal Probe yra akinantis, lankstus silikoninis zondas, sukurtas tam, kad palengvintų jaudinantį analinį malonumą. Lankstus, ergonomiškas dizainas ir galingi vibraciniai varikliai leidžia šiam zondui lankstytis kartu su jūsų judesiais, tuo pačiu skleidžiant intensyvias vibracijas. Patirkite asmeninį malonumą, kol aptakus zondas pulsuoja 10 gyvybingų vibracijų, aistringo pulsavimo ir erotinio paūmėjimo. Valdykite įvairias orgazmo galimybes lengvai paliečiamu brangakmenio mygtuku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Malonumo teikėjas su laižymo funkcija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Double Diver Pink

    Patrigubinkite malonumą miegamajame, kai įslysite į silikoninį įkraunamą Double Diver™. Nors tamprus žiedas prilaiko jus tvirtai, jaudinantis zondas ir burzgiantis erzintuvas suteikia viso kontakto stimuliaciją.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Orca

    „Orca“ yra „Satisfyer“ dvigubo oro impulsų vibratorių asortimento išplėtimas. Dėl žaismingo dizaino ir dvigubos funkcijos (su ikoniniu oro impulsu) jis puikiai tinka pradedantiesiems. Orca dizainas yra panašus į populiariojo pingvino stilių, bet taip pat su vibracija. Jis turi supaprastintą formą, kad būtų lengva valdyti, 2 nepriklausomai valdomi varikliai su 11 slėgio bangų intensyvumo ir 12 vibracijos nustatymų klitoriui stimuliuoti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Praktiškas magnetas leidžia Sexy Secret diskretiškai įsidėti į kelnaites ir stimuliuoja klitorį savo ergonomiška forma ir intensyviais virpesiais. Odai nekenksmingas silikonas ir valdymo per Connect App galimybė papildo šį seksualinės gerovės įrenginį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, iš kūnų nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrinti saugų potyrį. „Plug-ilicious 1“ gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella yra burnos klitorio stimuliatorius, kuris stimuliuoja ir sužadina klitorį įvairiais greičiais, raštais ir prisirišimais. Oralinio sekso jausmas dabar pasiekiamas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Patvarus gelinio silikono išorinis apvalkalas apima du galingus vibratorius su 9 unikaliais režimais, kad paskatintų ekstazę, o prabangus interjeras išklotas dvigubo tankio gelsilikonu, minkštu geliniu silikonu, kuris greitai pritaiko kūno šilumą prie kūno temperatūros. Jamyjob.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Galingiausias, bet mieliausias visų laikų G taško vibratorius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrina saugų potyrį. Plug-ilicious 2 gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Adrien Lastic Kegel Vibe dubens dugno treniruoklis. Stiprios vibracijos. Pridedamas nuotolinio valdymo pultas. Spalva Violetinė. Pagaminta naudojant medžiagas be ftalatų.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud yra analinis kištukas, kuris suteikia jums pojūčių kaip niekada anksčiau. Analinis kištukas turi du perlus su 10 vibracijų ir gali būti įkraunamas naudojant USB laidą. 2 kamuoliukai puikiai tinka dvigubai analinei stimuliacijai, ergonomiškas dizainas užtikrina idealų analinį įkišimą, o Twinny Bud yra ypač minkštas dėl skysto silikono.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Orui nepralaidus siurblys užtikrina, kad įsvirtimas į vidų ar rutuliai būtų giliai, PDX Elite Air-Tight Pussy Stroker suteiks jums geriausią masturbacijos patirtį jūsų gyvenime!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Mylėk savo vulvą, mylėk save! Pasinerkite į palaimą su visiškai nauju dvigubu Air Pulse vibratoriumi Vulva Lover 2.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Pasiruošę kiaušinienės malonumui? Make My Orgasm Egg-plode suvirpins jūsų erogenines zonas savo galinga vibracija ir besisukančiu antgaliu. Šis aukštos kokybės meilės kiaušinis turi 7 stimuliavimo ir pulsavimo režimus su lengvu valdymu vienu mygtuko paspaudimu. Šis gražuolis pagamintas iš kūnui saugaus, švelnaus prisilietimo silikono, o kartu su nuotolinio valdymo pulteliu, kad būtų galima smagiai naudotis laisvų rankų įranga. Palepinkite save šio aukščiausios kokybės dizaino kiaušinių nepaprastu pasitenkinimu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Lazdelės vibratoriai dažnai yra dideli ir sunkūs, tačiau Aida yra ne kas kita! Šis kompaktiškas vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų, kad būtų užtikrinta geriausia stimuliacija. Aida lazdelės masažuoklis siūlo patogią rankeną ir gali būti valdomas viena ranka. Vibratorius taip pat yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas duše ir vonioje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    Itin stipri vibracija tuo pačiu metu lepina jūsų G tašką ir klitorį – ir visa tai be apsauginio tinklo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Austin yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96255 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.