×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai įkraunamas nepralaidus vandeniui

Elementai 97 į 128904 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Elise 2 Purple

    Viso kūno vibratorius su šilkiniu lygiu paviršiumi

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties silikoninis vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų jus tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Veidrodinis veidrodis ant sienos, kodėl aš visai negaliu atsipalaiduoti? Jūsų naujasis masažuoklis iš Satisfyer – tai priemonė: pagaliau kompanionas, kuris nesiskundžia tausojantis masažą! Dėl įspūdingo XXL dydžio ir už viliojančios silikoninės galvutės paslėptos galios Wand-er Woman išsprendžia problemas, mažina įtampą ir subraižo bet kokį orgazmą sukeliantį niežulį.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Black

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Skirtingai nuo daugelio kitų Kegelio pratimų gaminių, mūsų rinkinyje yra 4 skirtingo svorio kamuoliukai. Nuimamas dizainas leidžia surinkti skirtingus svorius pagal valią arba pagal sistemingą stiprinimo planą. Siūlome naudotis mūsų vadovu, norėdami išmokti modernizuotų metodų per visą mokymo programą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ši spurga tikrai yra gaidžio žiedas su didžiuliu noru pasaldinti jūsų meilės gyvenimą. „Satisfyer“ žiedas suteikia jūsų vyriškumui jausmingumo ir užtikrina, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės dilgčiojančiu malonumu. Didelis klitorio stimuliatorius turi platų skersmenį ir 10 intensyvių vibracijos nustatymų, siūlantis jūsų moters meilės karoliuką žadinančią stimuliaciją vienu mygtuko paspaudimu. Tačiau net per audringus solo seansus jis suvilios jus savo giliomis vibracijomis ir neklystamai katapultuos iki kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Melt Coral

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mia 2 Purple

    Nekaltoje MIA 2 išorėje slypi raktas į jūsų slaptus troškimus. Mažas, bet galingas, šis USB įkraunamas vibratorius yra puikus priedas prie jūsų piniginės malonumui keliaujant. Tyli vibracija, vandeniui atspari išorė (iki 1 metro gylio) ir 6 vibracijų modeliai garantuoja, kad niekada nepavargsite nuo intensyvių MIA2 pojūčių – kad ir kur jie jus nuvestų.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Novatoriškas Rrrolling Pleasure du kartus išlepina intensyviomis vibracijomis ir riedančiu kamuoliuku antgalyje. Patirkite intensyvių G taško stimuliavimą su lenktu dizainu ir subtilia griovelio struktūra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Snaky Vibe

    Unikali Eternal forma ir galingos vibracijos puikiai tinka žaisti iki naujų orgazmo aukštumų. Dvigubas galas su tvirta kiaušinio forma viename gale ir lenkta minkšta virvelė, užtikrinanti neįtikėtiną bendrą įsiskverbimą.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naujus autopiloto naujus, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip tik tyliau naudoti, bet ir ne malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Nuotolinio valdymo pultas vibruojanti kulka.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gplug Small Neon Pink

    Gplug Small yra mažiausias įkraunamas užpakalinis kištukas rinkoje!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – dangaus mėlynos spalvos universalus prietaisas stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo pagrindinio variklio, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įdomių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Manote, kad vikriems pirštams nėra pakaitalo? Negerai! Šis unikalus prostatos stimuliatorius yra įkvėptas vikriausių pirštų ir gali lengvai juos imituoti. Mėgaukitės švelnaus silikono prisilietimu ir 10 vibracijos režimų, kurie jūsų nepaliks šalti.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – varpos masažuoklis. Jautrus, naujoviškas, galingas. COBRA LIBRE II yra sekso žaislas, skirtas varpos galvutei!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Nuostabios slėgio bangos be kontakto stimuliuoja klitorį 11 intensyvumo. Love Breeze taip pat įkvėps savo minkšta silikonine galvute, įkraunama baterija ir ergonomiška, vandeniui atsparia apdaila.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser naudoja cinko lydinio stimuliatorius, kad automatiškai tonizuoja ir sustiprina dubens raumenis, atsakingus už susijaudinimą ir kulminaciją. Mūsų dilgčiojančio kegelio svarelis turi 7 vibravimo funkcijas, 5 elektrostimuliatorius ir lankstų paėmimo laidą. Tonuokite, stiprinkite ir įtempkite dubens dugno raumenis, kol jūs arba jūsų meilužis naudojasi patogiu nuotolinio valdymo pultu, kad galėtumėte mėgautis galingais pojūčiais iki 10 m atstumu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Black

    Puikios formos ir kampo, kad būtų galima atlikti prabangų ir galingą prostatos masažą, vandeniui atsparus, įkraunamas LOKI™ turi 6 kintamus nustatymus kulminacijai, kuri pasiekia stulbinantį intensyvumą.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Dėl kompaktiško žuvies dizaino ir dilgčiojančio slėgio bangų bei vibracijos derinio silikoninis Satisfyer Sugar Rush yra idealus palydovas keliaujant. Jo du varikliai yra ypač galingi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mona Wave Purple

    Kad orgazmas užbaigtų visus orgazmus. Pasiduokite bangai po bangos intensyvių pojūčių su pirmuoju pasaulyje G taško stimuliatoriumi, kuris tikrai masažuoja jus viduje.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Vienas taikinys. Dviejų rūšių stimuliacija. Galingiausias We-Vibe mini-vibe ir originalus Womanizer Premium dabar sujungti į vieną išskirtinį dėžutę. Sukurta švęsti dviejų prekių ženklų sąjungą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    JĖGOS IR Universalumo DERINIMAS SU DU VARIKLIAIS IR DVIGU GALU KLITORO, G TAŠKO IR ANALINIU STmuliacijai

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Butterfly Effect

    Plaukioti kaip drugelis ant tyro malonumo sparnų ir vienu metu pildyti vidines fantazijas, pasirenkant asmeninį intensyvumo lygį. Su šiuo unikaliu žaislu vibruojantis drugelis buvo išlaisvintas iš porų žiedo stiliaus ir atsidūrė dėmesio centre kaip dviguba vibracija, suteikianti gilų klitorio pasitenkinimą, kurį gali pasiūlyti tik plačiai pasiekiantys sparnai, kartu su kelių greičių kotu, kuris užbaigia patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimu pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują įrenginį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Vini

    Būkite valdomas, kad ir kur būtumėte, naudodami programą „Magic Motion“.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Reali alternatyva masturbacijai yra šis nuostabus, įkraunamas masturbatorius! Padėkite siurbtuką ant pasirinkto paviršiaus, įstumkite suteptą penį į vidų ir pamaloninkite save stebuklingais judesiais pirmyn ir atgal taip, tarsi kažkas kitas jus džiugintų.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Lush Kira Velvet

    Pasiruošę neribotoms malonumo galimybėms? Lush Kira triušis turi du vibracijos taškus ir stumiantį, besisukantį ir šildantį veleną. Triušio ausys siūlo erdvinio garso stiliaus klitorio stimuliavimą. „Kira“ siūlo 7 vibravimo funkcijas, kurios siūlo daugybę pasirinkimų! UltraSilk silikonas maloniai priglunda prie kūno. USB magnetinis įkraunamas ir atsparus purslams, todėl jį lengva valyti.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Jums nebe „Tinder“, kad reikia vienam maloniu seksu ar su partneriu. Atsparus vandeniui, galingas, švelnios tekstūros, kviečiančios pasilepinti, kad padidintumėte trynimo malonumą, ir su dviem varikliais, o ne vienu varikliu precedentu neturinčiam dvigubam stimuliavimui, Bruno by Intense yra poroms skirtas vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris suartins jus. . Nei safaris per savaną

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128904 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.