×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai įkraunamas daugiafunkcinis

Elementai 97 į 128333 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Love Triangle Black

    Mūsų meilės trikampis sujungia patikrintą Air-Pulse technologiją su giliomis vibracijomis ir lygia silikonine galvute. Jo praktiškas dangtelis užtikrina higienišką ir diskretišką laikymą bet kuriuo metu, net ir keliaujant.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Vibruojantis kiaušinis Virdžinija gali būti tokia maloni paslaptis, kad sunku neparodyti tokio poveikio. Kai jį nešiojanti moteris perduoda nuotolinio valdymo pultą savo partneriui, tai gali būti giliai paslėpta jųdviejų paslaptis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 yra nauja ir patobulinta LELO ikoninio vidutinio dydžio vibratoriaus versija, užtikrinanti intensyviausius pasitenkinimo pojūčius švelniu ir jausmingu prisilietimu. Šis patobulintas LELO bestseleris turi 100 % galingesnę vibraciją.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Puikiai tinka šildantiems viso kūno masažams!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Viso kūno masažams ir tiksliam stimuliavimui!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Palengvinkite grobio palaimą su analiniu aksesuaru, kuris dūzgia ir sukasi. 7x P-Gyro galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje. Tuo tarpu antgalis judės jumyse ratais, besisukdamas į jūsų mielą vietą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave Pink

    Dėl didžiulio mišraus orgazmo. Pasiklysti nevaldomo malonumo bangose. Pirmojo pasaulyje dizaino INA Wave įkvėptas įsimylėjėlio pirštų glamonių, nes ji natūraliu judesiu „atei čia“ masažuoja jūsų G tašką.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Šis aukščiausios kokybės dildo iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, atrodo labai tikroviškai ir suteikia tikrovišką patirtį su unikaliu magnetiniu pulsuojančiu judesiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Šio lazdelės vibratoriaus dizainas įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuraminti skausmingus raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Pasiruošę kiaušinienės malonumui? „You Crack Me Up“ džiugins jūsų erogenines zonas galinga vibracija ir besisukančiais meilės karoliukais. Šis aukštos kokybės meilės kiaušinis turi 7 stimuliavimo ir pulsavimo režimus su lengvu valdymu vienu mygtuko paspaudimu. Šis gražuolis pagamintas iš kūnui saugaus, švelnaus prisilietimo silikono, o kartu su nuotolinio valdymo pulteliu, kad būtų galima smagiai naudotis laisvų rankų įranga. Palepinkite save šio aukščiausios kokybės dizaino kiaušinių nepaprastu pasitenkinimu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Tai svajonė: jūs ir jūsų partneris vienas kito glėbyje, jūsų malonumas skatina vienas kitą. Įgykite ypač sunkią erekciją, kuri prailgsta, arba pajuskite malonumo virpulius per klitorį. Jaudulys ateina tol, kol vienu metu jūs abu patiriate tokį orgazmą, dėl kurio matote žvaigždes.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Mėgaukitės kiekvienu išsipūtimu savo skylėje, bet įsivaizduokite pojūtį, kai vienas iš jų pradeda glamonėti jūsų prostatą! 7x P-Milker gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Jūsų graži, mažytė atmosfera: matinis juodas dėklas, bronzinės detalės valdymo mygtukas ir tobulas orgazmo atspalvis. Nešiokitės savo slaptą vibratorių rankinėje ar kišenėje ir niekas kitas nebus išmintingesnis...

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Šis kūno masažuoklis gali padėti vartotojui sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, padidinti kraujospūdį ir pagerinti bendrą kūno minkštųjų audinių sveikatą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya 2 Black

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Black

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai lengvai jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriuos galite naudoti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Moterims, kurias pasitenkins ne ką mažiau, nei apdovanojimus pelniusiu oraliniu seksu, ORA 3 leidžia jums ištirpinti tikros palaimos akimirkoje. „PreMotion Technology“ naudoja tvirtesnį ir tikslesnį sukamąjį judesį, kad būtų 25 % greitesnis tikrasis burnos stimuliavimas. Malonumo mazgas sukasi ir vibruoja, kaip liežuvis, bet geriau. Pats intuityviausias pasaulyje oralinio sekso simuliatorius siūlo oralinio sekso pojūtį, kuris privers jus sugrįžti ne kartą.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijos modeliai – su 3 stumiančiais koto judesiais ir 7 triušio ausų vibracijos modeliais, PALOQUETH stumiamasis vibratorius suteikia jums 3x7 parinktis. Nedvejodami perjunkite režimus, kad jie atitiktų jūsų meilės greitį.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kas nenori savo seksualios paslapties? Ji paraudo, kai ant pirštų dėvėjo HER Finger Vibe, kad būtų atliktas vibracinis spenelių masažas, o po to įsimetė jį į nėriniuotas kelnaites. Šilkinis, lygus silikonas švelniai sušildė iki kūno temperatūros. Ji pritvirtino lanksčius dirželius aplink kelnaičių išorę ir patogiai pritaikė variklio guzą prie klipo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser puikiai tinka įvairiai stimuliuoti visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris ir speneliai: Pirštų vibratorių labai lengva ir intuityviai naudoti dėl lanksčios angos.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinkantis bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei įvairius pulso ir bangų modelius, patenkinančius tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiau praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Šis „Swirling P-Pleaser“ buvo sukurtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Ilgiausias, varpos formos galas vyriškame „grobyje“, trumpiausias briaunotas galas stimuliuos tarpvietę. Ypatinga „Swirling P-Pleaser“ savybė yra galimybė atlikti sukimosi judesius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Atsipalaiduokite mėgaudamiesi aukštesniu masažo pojūčiu su tobula vibruojančia lazdele. Kaip matyti iš pavadinimo, šios lazdelės lemputės briaunotas deimantų tekstūra suteikia intensyvesnį masažą. Mažos vibracijos rankena leidžia pajusti 8 nustatymus 3 skirtingais stiprumo lygiais norimoje vietoje, o ne sugerti juos rankoje. Naudodami iš viso 24 režimus galite rasti palengvėjimą, kuris jums tinka.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Šis vibratorius gali suteikti tiesioginio, malonumo stimuliavimo ir viso kūno masažą ir (arba) masažuoti intymias vietas. Galima naudoti abu vibratoriaus galus.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Pasidalykite savo interaktyvia patirtimi su blogiausia mergina Jessica Drake™. Ši „Wicked Pictures“ superžvaigždė yra daugybę apdovanojimų pelniusi suaugusiųjų aktorė, rašytoja, režisierė ir sekso pedagogė. Ji išmokys jus vieno ar dviejų dalykų, kaip elgtis miegamajame.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Marvelous Four

    „Satisfyer Marvelous Four“ sudaro 4 keičiami geriausiai parduodami silikoniniai gaminiai. Mėgaukitės maksimalia įvairove ir įvairiapusiška stimuliacija su triušiu, analiniu ir slėgio bangų vibratoriumi bei masažuokliu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Double Diver Pink

    Patrigubinkite malonumą miegamajame, kai įslysite į silikoninį įkraunamą Double Diver™. Nors tamprus žiedas prilaiko jus tvirtai, jaudinantis zondas ir burzgiantis erzintuvas suteikia viso kontakto stimuliaciją.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    „Bayek“ yra „ZALO Legend“ serijos dalis ir sukurta siekiant pagerinti porų patirtį. Elegantiškas, minkštas silikonas padengia ergonomišką formą, kuri patogiai telpa tarp dviejų korpusų, kad pagerintų prasiskverbimą iš vidaus ir išorės.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Black

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem 10 funkcijų naujos kartos F1 varikliais ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti nepriklausomai).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128333 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.