×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai įkraunamas masažas

Elementai 97 į 128148 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Gražiai supakuota Je Joue rožinio aukso plunksnų dizainu, ši dėžutė yra daugiau nei tik dovana, tai meilės gestas ir pažadas praleisti daugiau kokybiško laiko su mylimu žmogumi. Palepinkite tą ypatingą žmogų savo gyvenime su šia riboto leidimo seksualinės gerovės dovanų dėžute, kurią sukūrė Je Joue.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Pagaliau atskleista nematerialios energijos dvasinė išmintis, kurią tūkstantmečių dinastijos laikė paslaptyje. Tobula su atsipalaidavimu ir malonumu susijusių vibracijų sintezė eina kartu su aukštosiomis technologijomis lazdoje. Įtraukite energijos galią į savo gyvenimą ir suderinkite savo centrus džiaugsmo keliu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    „Mini Wanderful“ turi galingą variklį, kuris skleidžia stiprias vibracijas, būdamas tylus ir diskretiškas. Lankstus kaklas sukasi, kad kuo geriau prisitaikytų prie jūsų anatomijos. Su 8 greičiais ir 20 vibracijos režimų įvairiems deriniams, šis mažo dydžio klitorio stimuliatorius suteiks maksimalų malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Cheeky be vargo įkūnija grožį, linksmumą ir jėgą prabangioje lazdoje, kurią norėsite neštis į lovą naktį iš vakaro. Kiekviena kruopščiai suprojektuota funkcija buvo sukurta tam, kad galėtumėte mėgautis. Rankena suteikia paminkštintą pagalvėlės tekstūrą, kuri užtikrina komfortą ir sukibimą, o viską valdote vienu mygtuku, kuris apakina Swarovski kristalais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    SUPER MINKŠTAS SILIKONAS, 7 vibracijos funkcijos, 5 greičio valdymo lygiai, atmintis, atsparus vandeniui, USB įkraunamas

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    „Megawand“ yra įkraunamas išorinis stimuliatorius, suteikiantis begalę orgazmo derinių. 20 vibracijos režimų ir 8 intensyvumo nustatymų „Megawand“ siūlo 160 skirtingų galimybių. Lanksti silikoninė galvutė švelniai stimuliuoja klitorį ir visas erogenines kūno zonas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo variklį, kuris gali būti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Jums nereikia būti karališku, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. Po juo glotniai medicininės klasės silikono išorė paslėpta neprilygstama kilmė. Apvalus BRILLIANT viršus puikiai tinka mažoms erogeninėms zonoms stimuliuoti. Magnetinis visiškai įkraunamas patentuotas naujos kartos F-1 variklio dizainas tolygiai skleidžia protą pučiančias vibracijas visame žaislo paviršiuje. Neapsigyvenkite dėl bendro, rinkitės būti karališku.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masažuokite kūną arba stimuliuokite jautrias vietas su Shaka lazdelės vibratoriumi! Šis universalus žaislas gali būti naudojamas išoriniam visų jautrių vietų stimuliavimui arba maloniam atpalaiduojančiam masažui. Lankstus kaklas užtikrina, kad vibratorius lengvai pasiektų visas kūno dalis. Vibratorius turi galingą variklį su 3 skirtingais vibracijos nustatymais ir 5 greičiais. Juos lengva valdyti rankenos mygtukais. Shaka įkraunama naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Po kiekvieno naudojimo nuvalykite vibratoriaus galvutę drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Sukurtas raumenų stimuliacijai ir giliųjų audinių masažui, Bodywand VersaWand atpalaiduoja labiausiai įsitempusius raumenis, todėl esate žvalūs ir pasiruošę veiklai. „VersaWand“ komplektuojamas su šešiais priedais, skirtais tam tikriems sąnariams ir raumenims koncentruotai atjauninti ir atsipalaiduoti.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Šis juodas silikoninis Wand vibratorius yra kompaktiška klasikinės formos versija, kurią mėgsta visi. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana yra lazdelės stimuliatorius, pagamintas iš minkšto kieto silikono ir ABS su PU danga. Jis yra saugus kūnui, be latekso ir be ftalatų. Su 3 vibracijos greičiais ir 7 ritmais Nana siūlo visų mėgstamą vibracijos nustatymą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Opulence

    Didelės galios masažuoklis sukurtas su lanksčiu korpusu, leidžiančiu be vargo valdyti stimuliaciją.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Le Wand Petite yra mažesnė mūsų ikoninio, įkraunamo lazdelės masažuoklio versija. „Le Wand Petite“ yra mažesnio dydžio, bet didelės galios.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Suteikite šiek tiek magijos į savo miegamąjį su Enchanted Exciter. Nukeliaukite į malonių stebuklų šalį su 4 veleno sukimosi funkcijomis, 4 stūmimo funkcijomis ir 12 malonių vibracijos funkcijų. Lankstus kotas ir mirgantis zuikio kutenimas lankstosi ir juda kartu su kūnu, kad suteiktų intensyvią G taško ir klitorio stimuliaciją.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Šis tvirtas lazdelės masažuoklis iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jacky O. Jis turi tvirtą galvutę ant lankstaus kaklo, kad pasiektų visas karštas vietas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Išbandykite Mustang prostatos masažuoklį vienas arba kartu su savo partneriu. Prostata yra vyriška g taško versija, o jos stimuliavimas turi daug seksualinės naudos. Prostatos spaudimas sustiprina ir pailgina varpos erekciją ir netgi gali sukelti stulbinantį orgazmą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    OMG! Lazdelė – tai viskas, kas jums patinka dėl patogaus asmeninio dydžio lazdelių. #SUGUNKITE save šilkine silikonine galvute, lanksčiu kaklu ir galingu įkraunamu varikliu, kuris yra ikoniškos lazdelės formos, kuri sukurta taip, kad būtų diskretiška ir paruošta kelionėms. #ENJOY 3 triukšmingų vibracijos lygių ir 4 jaudinančių vibracijos modelių mygtuko paspaudimu. Ir jis yra atsparus vandeniui, kad būtų galima smagiai praleisti laiką duše ir vonioje. Suteikite sau malonumą, kurio nusipelnėte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Lici G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško ir lenkto dizaino bei 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Lici vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos stebėjimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Dinamiška geltona masažo lazdelė iš „Your New Favorite“ su lanksčia, ypač didele masažo galvute, skirta viso kūno masažams ir taškiniam stimuliavimui. 5 vibracijos režimai 3 greičiais suteikia karšto masažo malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Aukščiausios poros žaidžia lazdele.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Įkraunama masažo lazdelė Super Strong Wand Vibratorius iš You2Toys su ypač ilga rankena ir kilnojama masažo galvute. 5 vibracijos režimai 3 greičiais suteikia individualų masažo malonumą, o režimus ir greitį galima lengvai reguliuoti rankenos mygtukais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Abu gulimo vibratoriaus Warming Mini Massager iš Cupa galai gali būti naudojami įvairiam viso kūno masažo malonumui, taip pat taškiniam malonumo stimuliavimui. Vienoje pusėje yra kamuoliuko formos masažuokliai, kitoje – išlygintas gulimas vibratorius su šildančiomis funkcija. Ergonomiška forma reiškia, kad lengvas vibratorius yra lengvai laikomas, o jo gulimas paviršius taip pat puikiai prisitaiko prie kūno.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Brush Crush turi plokščią ir tekstūruotą galvutę, kuri intensyviai stimuliuos klitorį ar kitas erogenines kūno zonas. Lazdelės vibratorius siūlo 20 skirtingų vibracijos nustatymų ir 8 intensyvumo lygius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Gražus dizainas viso kūno masažams ir stimuliacijai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Gili G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško dizaino ir 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Gili vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Buttercup Yellow

    Ši geltonos spalvos vairasvirtė su 10 greičių turbininiu varikliu ir panardinamu vandeniu leis jus į palaimingą saulėtą žavesį. Gausus lazdelės antgalis su maksimalia galia vienu mygtuko paspaudimu užgniaužia kvapą iš malonumo, nes ranka patogiai laikosi lengvai suimama kilpa. Leiskite lanksčiai galvai judėti kartu su kūnu, kai vėl ir vėl pasieksite intensyvią kulminaciją. Nuvalykite Evolved Toy Cleaner ir šiltu vandeniu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Itsy Bitsy yra mini lazdelės vibratorius, sukurtas stipriai stimuliuoti. Dėl kompaktiško dydžio jis yra patogus ir diskretiškas pasirinkimas tiems, kurie ieško nešiojamo sprendimo savo intymiems poreikiams. Itsy Bitsy yra universalaus dizaino ir gali tarnauti dviem tikslams – naudojamas ir kaip masažuoklis, ir kaip stimuliatorius. Dėl stiprių ir malonių vibracijų jis siūlo įvairialypius pojūčius, kuriais galima mėgautis vienas arba su partneriu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand All That Glimmers Set Pink

    Prestižinių moterų sveikatos FEMTECH apdovanojimų laimėtoja „All That Glimmers“ yra specialus „Le Wand Petite“ leidimas – universalus lazdelės vibratorius, įrodantis, kad didelė galia gali būti tiekiama mažose pakuotėse. Ši mažesnė legendinio „Le Wand Massager“ versija pasižymi 10 triukšmingų vibracijos greičių ir 6 vibracijos raštais.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Pasukite 4 žaidimo būdus! Nexus Revo Twist yra keičiamas besisukantis ir vibruojantis sekso žaislas, kurį galima naudoti 4 skirtingais būdais. Viename gale yra 6 greičių vibruojantis užpakalinis kištukas, o kitame - 2 greičių besisukantis velenas. Įdėkite bet kuriuo būdu, kad vienu metu stimuliuotumėte išangę ir tarpvietę.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128148 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.