×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai už reiklumą įkraunamas

Elementai 65 į 96189 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai suteiks jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP01 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su 10 besisukančių ir 5 čiulpimo funkcijų. Galite mėgautis skania varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti vieną iš visų variantų. Masturbatorius atlieka sraigtinį sukimosi judesį ir turi šildymo funkciją, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o viduje yra daug smeigių ir įdubų.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurių nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo sklandus, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, todėl SONA Cruise yra neįtikėtinai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Mėgautis imituojamu oraliniu seksu pagal poreikį dar niekada nebuvo taip paprasta! Tai būtina vyrui, kuris staiga susidomi seksualiniu pomėgiu, kad ir ką žiūrėtumėte ar miegotumėte. Ilgai paspauskite mygtuką, kad įjungtumėte ir mėgstate garsiakalbį ar „Alexa“ tipą. daiktu siekiama paglostyti galvą...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Pristatome „Booty Beads“ – patį įvairiausią ir lanksčiausią analinį žaislą planetoje – DABAR ĮKRAUJAMAS!

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Trio Plug Black

    Pasiruoškite išbandyti vienintelį aukščiausios kokybės kištuką, kuris trijų galingų variklių stiprumą sujungia lanksčiame, vidutinio dydžio kištuke.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Šio lazdelės vibratoriaus dizainas įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuraminti skausmingus raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Black

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai lengvai jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriuos galite naudoti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Moterims, kurias pasitenkins ne ką mažiau, nei apdovanojimus pelniusiu oraliniu seksu, ORA 3 leidžia jums ištirpinti tikros palaimos akimirkoje. „PreMotion Technology“ naudoja tvirtesnį ir tikslesnį sukamąjį judesį, kad būtų 25 % greitesnis tikrasis burnos stimuliavimas. Malonumo mazgas sukasi ir vibruoja, kaip liežuvis, bet geriau. Pats intuityviausias pasaulyje oralinio sekso simuliatorius siūlo oralinio sekso pojūtį, kuris privers jus sugrįžti ne kartą.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Keliaukite malonumo bangomis – dabar su papildoma šildymo ir laižymo funkcija! Novatoriška vibro-pagalvėlė vibepad 2 turi 2 variklius ir 2 anatominės formos stimuliuojančias bangas, puikiai pritaikytas prie makšties, klitorio ir išangės. Abi bangos turi 7 galingus vibracijos režimus – didesnė banga išsiskiria ir integruotu vibro liežuviu (7 laižymo režimai), o mažesnė banga turi papildomą atšilimo funkciją (maks. 55°C).

    269 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA Glans čiulpimo masturbatorius suteikia fantastišką burnos stimuliaciją ir taip pat gydo save. Šildymo funkcija leis jums pasiekti maksimalią 45 laipsnių Celsijaus temperatūrą, ją galima įjungti ir išjungti atskirai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Infinite Thrusting Sex Machine Purpurinis vibratorius. Šis didelis vibratorius leidžia jūsų vaizduotei paleisti tikras fantazijas, nes jis švelniai arba stipriai stumia, priklausomai nuo jūsų troškimo. Pasiekite kuo arčiau tikro įsiskverbimo jausmo su prabangiai minkštu silikoniniu kotu, kuris slysta ir išslysta pasirinktu greičiu, su intensyvia vibracija, kuri pasiųs jus iki galo. Dydis 11,75 colio x 1,5 colio, 3,5 colio stūmimo diapazonas.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Būkite pirmųjų, įžengusių į interaktyvų pasaulį su galingiausiu automatizuotu vyrų masturbatoriumi.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Melt Blue

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSD07 Squamule Vibrating Silicone Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Hismith yra integruotos įmonės projektavimas, plėtra ir gamyba. daugiausia dėmesio skiriame aukščiausios klasės sekso projektavimui ir gamybai. Mūsų tikslas – padėti klientams siekti didžiausio malonumo asmeniniame gyvenime. Mūsų verslo filosofija yra simbiozė ir abipusiai naudingi su kitais prekių ženklais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Įkiškite raketą į užpakalį ir laukite sprogimo! Išplėskite savo malonumą su šiuo pripučiamu ir vibruojančiu analiniu žaislu, nepanašiu į bet kurį kitą. Šis šilkinio glotnumo silikoninis kištukas švelniai išsipūs jūsų viduje ir pajusite neįtikėtiną pilnatvės pojūtį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Marvelous Four

    „Satisfyer Marvelous Four“ sudaro 4 keičiami geriausiai parduodami silikoniniai gaminiai. Mėgaukitės maksimalia įvairove ir įvairiapusiška stimuliacija su triušiu, analiniu ir slėgio bangų vibratoriumi bei masažuokliu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Čiulpti, laižyti, vibruoti! 216 orgazmų, kurių niekada nebandėte.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Black

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem 10 funkcijų naujos kartos F1 varikliais ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti nepriklausomai).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma suteiks jums naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Axis High Specification Electro Stimulator

    AXIS by ElectraStim yra aukštos kokybės dvigubos išvesties elektrinis sekso stimuliatorius ir pirmasis pasaulyje, kuriame yra keli įvesties jutikliai, kad būtų galima išties pritaikoma e-stim patirtis.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Valdomas nuotoliniu būdu per FeelConnect3.0 APP, atsisakyk galios ir leisk savo partneriui vesti tave į malonią kelionę iš bet kur ir bet kada.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Šis išskirtinis rinkinys yra puikus perkurtų detalių švelnaus gelio ir karšto malonumo derinys. Tankios detalės išdėstytos taip, kad tilptų kartu, kad būtų visiškai apgaubiamos, o kartu su kūno šilumą primenančia šiluma suteikia svaiginantį malonumą.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, trečios kartos, įspūdingai išmanus žaislas, didelis malonumas tiek moterims, tiek vyrams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Black

    Ženkite kitą svarbų žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite svarbų abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikaliems tinkinimo modeliams naudojant LELO programą. TOR tinka™ visų 3 iš aukščiausios kokybės saugaus silikono, todėl puikiai tinka formoms ir dydžiams, idealiai pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker siūlo visapusišką jutiminio malonumo patirtį su reaguojančiu erotiniu bendravimu. Be aistringų dejonių, 20 gundančių tiesioginių reakcijų ir 10 seksualių judesių sužadintų reakcijų sužadins jūsų protą ir suteiks nepakartojamo, padidinto intensyvaus malonumo kiekvienam masturbacijos seansui.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Ženkite kitą didelį žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite didelį abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikalioms tinkinimo parinktims naudojant LELO programą. TOR™ 3 pagamintas iš aukščiausios kokybės kūnui saugaus silikono, todėl puikiai tinka visų formų ir dydžių, idealiai perduoda pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Tikrai universalus! Šis žaislas turi dvigubo tankio, raibuliuotą, lankstantį, vibruojantį kotą. Galima naudoti į makštį arba analiniu būdu, į vidų arba išoriškai. Rankena palengvina valdymą tiek vienam, tiek su partneriu. Galima rinktis iš 6 vibracijos nustatymų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96189 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.