×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai mėlyna įkraunamas

Elementai 65 į 9292 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Be klasikinio triušio vibratoriaus.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda rasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Naujasis Womanizer STARLET 3 – tai originali Womanizer Pleasure Air technologija kartu su penkiomis naujomis ryškiomis žaidimų spalvomis ir dar dviem intensyvumo lygiais, tačiau jis vis dar yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB – už priimtiną kainą.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Savitarnos prekės ženklas Iroha pristato lankstų lenktų ir bangų formos masažuoklį Iroha FIT MINAMO. Iroha FIT yra minkštas ir lankstus, skirtas švelniai prisitaikyti prie moterų erogeninių zonų.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    „Wild“ yra stumiantis ir vibruojantis analinis kištukas, turintis galingą variklį su 7 skirtingais pulsavimo režimais ir 3 vibraciniais greičiais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Su DUKE gausite du žaislus viename: prostatos užpakalio kamštį, kuris puikiai priglunda prie kūno ir apkabina tarpvietę bei nuimamą 5 padėčių vibratorių.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    RRRING yra jaudinantis, kupinas nuotykių ir tuo pat metu smagus. Įsivaizduokite pirmojo pasimatymo jaudulį ir jaudulį išlipant iš komforto zonos, kai bandote kažką naujo. Giliai pasinerkite, kas žino, kad jums gali net patikti.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Pripučiamas vibratorius žinovams!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Coco Blue

    Atraskite savo naują vibratorių – tikrą sveikatingumo priedą. Kadangi jis labai minkštas ir universalus, puikiai tinka užmegzti ryšį su savimi.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Ieškote laimės kartu? Tada šis C formos žiedas suteiks jums didžiausią malonumą. Happiness C formos žiedas apsunkina erekciją ilgiau. Mėgaukitės šio C formos žiedo geromis vibracijomis. Stimuliuokite klitorį ir tuo pačiu metu siųskite vibraciją į varpos ašį. Mėgaukitės dvigubu linksmumu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Atraskite naujus pojūčius su Zumio i naudodami elipsinį sukimąsi, o ne vibraciją, kad tiksliai stimuliuotumėte ten, kur to norite. „Zumio i“ šaukšto formos antgalis skleidžia stimuliuojančią energiją didesniame plote, sukurdamas platesnį pojūčių diapazoną, o elipsinis raštas, 8 greičiai ir jautrumas spaudimui leidžia visiškai valdyti savo malonumą.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 yra G taško vibratorius ir triušio vibratorius viename. Dėl vidinio laido jį galima reguliuoti ir pasukti pagal pageidavimą. Du galingi varikliai lepina klitorį ir G tašką maloniomis vibracijomis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    Užimą save ir išlaisvinkite malonumą su šiuo trigubo veiksmo masažuokliu. Pasižymi savo išskirtiniu judesiu, 12 galingų vibracijos režimų, itin sklandžiu silikonu ir platesniu intensyvumo diapazonu – sušauk tobulą audrą su INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 83

    Varveklis Nr. 83 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį sujaudinant solo sekso seansus arba dalinkitės ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių! Šis daugiafunkcinis vibruojantis stiklo kištukas turi jausmingų kontūrų karoliukus, platėjantį pagrindą, kad būtų lengva paimti, ir belaidį nuotolinio valdymo pultą, kad valdymas būtų po ranka arba, dar geriau, jūsų partnerio rankose! Pereikite per 10 unikalių vibracijos modelių, kad patirtumėte tikrai intensyvų, lakštą gniaužiantį orgazmą!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Padvigubinkite savo malonumą, kai užsimaunate silikoninį įkraunamą 10 karoliukų Maximus® žiedą. Elastingas žiedas yra pamuštas drąsiais malonumo karoliukais, o viršuje – trinktelėjęs tvarstuvas, kuris sukrečia 12 vibracijos funkcijų ritmu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Naujausia patentuota SVAKOM technologija džiaugiasi galėdama parodyti jums, ką ji gali. Patirkite maloniausią malonumą, kurį nors jautėte, nukreipdami tikslinį siurbimą, kuris tikrai sukels giliausias dejones

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    To paties stiliaus, kaip ir kiti Goddess Collection žaislai, Atropos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Elegantiškas dueto vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis duetas turi minkštą galiuką ir yra šilko švelnumo liesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Ypatingai lankstus „Jülie“ mini triušio vibratorius, skirtas dvigubai stimuliacijai: lankstus kotas su išskirtine galvute intensyviai masažuoja makštį iki taško G, o klitoris tuo pat metu lepinamas dilgčiojančia vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    NIYA 5 yra gulimas vibratorius su nuotolinio valdymo pultu, puikiai tinkantis įvairiapusiam naudojimui ir maksimaliai stimuliuoti. Vibratorius skirtas intensyviai stimuliuoti klitorių ir turi 10 vibracijos režimų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Niya N1 Vibrating Kegel Massager with Remote Control Light Blue

    NIYA 1 yra Kegelio masažuoklis su nuotolinio valdymo pulteliu. Vibruojantis Kegelio masažuoklis sukurtas su vienu varikliu, esančiu kiaušinyje, o kitu – uodegoje. Tai suteikia dvigubą stimuliaciją, kad patirtumėte daugiau pasitenkinimo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    NIYA 4 yra delne laikomas masažuoklis, skirtas diskretiškam ir lengvam naudojimui. Jis siūlo jutiminį prisilietimą ir puikiai tinka tiek solo, tiek dueto malonumui, leisdamas stimuliuoti visas erogenines zonas, įskaitant spenelius, klitorį ir sėklides.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Šis prabangus rinkinys yra puikus atspirties taškas kiekvienam, norinčiam tyrinėti jausmingą ir intensyvų kulkų vibratorių pasaulį. Varomas neįtikėtino „PowerBullet“ variklio, „Desires“ suteiks jums gilų triukšmą nuo lengvo iki laukinio greičio. Padidinimo greitis lengvai valdomas paspaudus ir palaikius mygtuką ant pagrindo. Jūs kontroliuojate savo malonumo lygį!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Niya N3 Precision Point Finger Massager Light Blue

    NIYA 3 yra pirštu valdomas masažuoklis, skirtas stimuliuoti erogenines zonas, tokias kaip speneliai, klitoris ar sėklidės. Dėl kompaktiško dydžio ir lanksčios konstrukcijos pirštų vibratorių lengva naudoti, todėl galite nukreipti vibraciją būtent ten, kur jų reikia.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Niya N2 Couple Massager Light Blue

    NIYA 2 yra ergonomiško dizaino porų masažuoklis, skirtas jutiminiam prisilietimui. Dėl unikalios formos ir universalaus dizaino jis tinka tiek solo, tiek duetui. Nesvarbu, ar ieškote atpalaiduojančio masažo, ar ieškote naujų intymių pojūčių, NIYA 2 buvo sukurtas taip, kad atitiktų ir viršytų jūsų lūkesčius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Mini Coco Blue

    Šiek tiek malonu už jūsų visišką malonumą! Mini Coco į mūsų elektroninę parduotuvę atkeliavo iš Prancūzijos ir nestokoja tipiško prancūziško žavesio. Jis rūpinasi jūsų klitoriu, sukurdamas slėgio bangas, imituojančias 10 intensyvumo lygių siurbimą per jaudinantį vakuumą. Turėkite jį su savimi visą laiką ir mėgaukitės gardžiais orgazmais per kelias sekundes, kada tik panorėsite!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Puissante Toupie Blue

    Puikus vibratorius visoms erogeninėms zonoms! Dėl aukščiausios formos jį labai lengva laikyti ir visas kūnas vibruoja iš malonumo ;)

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasikinis ir stilingas Satisfyer Pro 2 debiutuoja mūsų patentuota Air-Pulse technologija, skirta sužadinti jūsų klitorį į gryną palaimą. Turėdamas tylų varinę ir minkštą galvutę, „Pro 2“ sukuria nuotaiką silikoną pasiekti jūsų troškimų viršūnę.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Duo Blueberry

    DUO suteikia puikų klitorio ir G taško stimuliacijos derinį. DUO klitorio stimuliatoriuje naudojama Pleasure Air™ technologija, o jūsų G taškas masažuojamas tobulai išlenktu ir galingu vibratoriumi. Pasiruoškite mišriam orgazmui, kurio visada norite.

    229 €

    169 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 65 į 9292 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.