×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai juodas įkraunamas

Elementai 129 į 160595 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Sveikiname Shoty – vibruojančią kulką, su kuria jūsų naktys niekada nebebus tokios, kokios buvo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Legendary Duo

    Šis vibratorius puikiai tinka erekcijai sustiprinti ir palaikyti, kartu didinant ir slopinant malonumą. Kiekvienas Duo vibratorius turi galingą variklį, kuris perduoda 12 vibracijų nustatymų per silikonines juostas ir variklio galvutę, tuo pačiu sujaudindamas jūsų partnerį įsiskverbimo metu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibracijos, kad pamalonintumėte kamuoliukus, tiekiamos naudojant šį Mr Pleasure vibruojantį kapšelį, kad gautumėte maksimalų malonumą! Vibruojantis kapšelio stimuliatorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi patogius penio dirželius. Tiesiog paspauskite stimuliatoriaus arba nuotolinio valdymo pulto mygtuką ir mėgaukitės jaudinančiais vibracijos pojūčiais, stimuliuojančiais jūsų kamuoliukus! Vibracijos ritmą lengva pakeisti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Arba padovanokite jį savo partneriui, kuris gali jus nustebinti, valdydamas nuotolinio valdymo pultą per atstumą ir žaisdamas įdomiai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Naujausias Revo šeimos papildymas turi dvigubą gaidžio žiedą, kad galėtumėte dirbti sunkiau ir ilgiau!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Su tvirtesne medžiaga nei originalus FLIP ZERO EV, vibruojantis FLIP ZERO EV BLACK suteikia stipresnius pojūčius ir stipresnį suspaudimą. Mėgaukitės dinamiškiausia ūžesio stimuliacija su vidinėmis detalėmis, patobulintomis, kad atitiktų intensyvius tvirtesnės medžiagos pojūčius, ir dviejų vibracijų šerdies ūžesio stimuliacija!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Kai norite pakelti savo analinį žaidimą į kitą lygį, Anal Fantasy® Elite Collection yra geriausias pasirinkimas aukščiausios klasės analiniam susijaudinimui ir prostatos žaidimui. Pagaminta iš mūsų itin higieniško Elite Silicone™, Elite kolekcija yra saugi kūnui, be ftalatų, be latekso ir skirta žaisti sunkiai. Naudojant naujausią USB įkraunamą technologiją, Elite Collection kištukai ir zondai yra ergonomiški, kad būtų užtikrintas maksimalus patogumas ir garantuotas pasitenkinimas. Puikiai tinkanti bet kuriai lyčiai, unisex kolekcijoje yra daug pribloškiančių funkcijų, kurios siūlo neįtikėtiną jaudulį ir įspūdingus rezultatus!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Moove – prekės ženklas, sudarytas iš daugybės produktų, su kuriais mėgausitės savo seksualumu paprasčiausiu ir maloniausiu būdu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Unikali vibruojančio penio žiedo rago forma padidina pasitikėjimą savimi, myli savo partnerį, kol partneris įsiskverbia į jus iš nugaros, leiskite jam apeiti ir paglostyti jūsų vibruojantį kotą. Atsigulkite ant savo varpos ir leiskite pajusti vibracijas, sklindančias per jūsų dalį. Maksimalus kontaktas su dalimi reiškia, kad vibracijos galite gauti naudos abiem.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Šis gražus naujas analinis žaislas privers tą grobį virpėti vienu mygtuko paspaudimu! Tegul malonumas valdo šį lengvai valdomą nuotoliniu būdu įkraunamą prostatos vibratorių! Nesvarbu, ar vertinate patogumą žaidžiant solo, ar galią porų žaidimo metu, belaidis nuotolinio valdymo pultas yra įdomi funkcija, skirta naudoti namuose ar mieste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Jūsų klitorį kaip niekad užlies malonumas: Satisfyer Pro 2 3 kartos yra čia! Naujausia šio klasikinio „Satisfyer“ karta su mūsų naujoviška „Liquid Air“ technologija imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Be intensyvios vibracijos, kurią taip pat galima valdyti programėle, „Satisfyer Men Vibration+“ siūlo elegantišką dizainą ir ergonomišką formą, kuri patogiai telpa rankoje. Kviečianti anga pagaminta iš kūnui draugiško silikono.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL…¡ siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Šiuolaikinės masturbacijos su šiuolaikišku dizainu CONTROL Power-Bator siūlo spaudimą be rankų, raminančią šilumą ir seksualų kalbėjimą bei dejavimą vienu metu arba atskirai. Įkraunamas variklis pasižymi galingu našumu su 7 intensyvaus stūmimo režimais, suteikiančiais asmeninį malonumą. Vidinė įvorė apgaubia kotą lanksčiomis, provokuojančiomis tekstūromis, kad sustiprintų šią galingą masturbacijos patirtį.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Šis USB įkraunamas daugiafunkcis vibratorius yra atsparus vandeniui ir skirtas spontaniškam žaidimui vonioje, duše ar kt. Ši lazdelė idealiai tinka kelionėms dėl mažesnio dydžio, tylaus variklio ir USB įkraunamo dizaino.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Elise 2 Black

    Viso kūno vibratorius su šilkiniu lygiu paviršiumi

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Analinis vibratorius Ass-Gasm Pro P-Spot Milker iš Anal Fantasy Elite Collection turi tarpvietės stimuliatorių ir gaidžio žiedą. Išgalvotas lenktas vibratoriaus antgalis taip pat turi intensyvius linktelėjimo judesius, kurie ne tik priverčia prostatą pulsuoti – linksėjimo judesiai taip pat perduodami į griovelį turintį tarpvietės stimuliatorių ir gaidžio žiedą, kad būtų sukurta papildoma, jaudinanti trintis.

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Dabar taip pat galima įsigyti kaip Black Edition: Mystim E-Stim Vibes sujungia vibraciją ir elektrinę stimuliaciją viename įrenginyje: Electric Eric vibruoja, dilgčioja ir pulsuoja pats.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One gaidžio žiedas, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, suteiks daugiau ištvermės ir standumo bei atitolins ejakuliaciją. Gilios vibracijos taip pat stimuliuoja abu partnerius ir gali būti valdomos per programėlę.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Mūsų meilės trikampis sujungia patikrintą Air-Pulse technologiją su giliomis vibracijomis ir lygia silikonine galvute. Jo praktiškas dangtelis užtikrina higienišką ir diskretišką laikymą bet kuriuo metu, net ir keliaujant.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Trokštate šiek tiek tiek... daugiau? Patirkite riaumojančią analinę stimuliaciją visiškai su nauju kištuko vibratoriumi Rotator Plug 1+. Įrengtas du varikliai, Rotator Plug 1+ turi vieną variklį, skirtą stiprioms vibracijoms, ir vieną variklį, skirtą sudėtingiems besisukantiems apatinės pusės granulėms.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Vibruojantis kiaušinis Virdžinija gali būti tokia maloni paslaptis, kad sunku neparodyti tokio poveikio. Kai jį nešiojanti moteris perduoda nuotolinio valdymo pultą savo partneriui, tai gali būti giliai paslėpta jųdviejų paslaptis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Ieškote daugiau? Sukurta tobulumui, patirkite gryną palaimą stimuliuodami varpą naudodami Power Masturbator.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Šis elegantiškas G-Spot vibratorius turi naujos kartos itin galingą F1 variklį, kuris vibruoja stulbinančiu 7200 aps./min. Jame yra 10 unikalių vibracijos funkcijų (7 vibracijos modeliai su 3 skirtingais intensyvumo lygiais), kurios suteiks žemę drebinantį orgazmą, kurio nusipelnė kiekviena moteris.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Ilgi glostymai, skirti laimingiems vaikinams, „The Renegade Deep Stroker“ pasižymi padidintu judesių diapazonu, suteikiančiu gilų veržimąsi ir intensyvų orgazmo malonumą. Galingos vibracijos prisideda prie sprogstamųjų malonumų, kuriuos teikia Renegade's Deep Stroker. Šis galingas ir įkraunamas žaislas pagamintas iš kūno saugaus silikono.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming XL

    Dabar pagal populiarumą galima įsigyti naują, patobulintą ir didžiausią iki šiol b-Vibe kištuką – apvado kaištį XL. Pirmasis ir vienintelis ypač didelis aukščiausios kokybės vibruojantis užpakalinis kištukas, kuris sujungia apvado pojūtį per besisukančius rutuliukus ir tekstūrą kištuko kaklelyje su galingu vibruojančiu varikliu kištuko gale.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurių nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo sklandus, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, todėl SONA Cruise yra neįtikėtinai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Silicone Twin Turbo Stroker buvo sukurtas maksimaliai solo stimuliacijai, tvirtai apgaubdamas varpą malonia šiluma ir galinga vibracija iš dvigubų kulkų, strategiškai išdėstytų viršuje ir apačioje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Šis lankstus varpos rankovės nuotoliniu būdu valdomas varpos prailginimas iš Rebel, pasižymintis švelnia lietimo tekstūra, padeda varpai įgauti tokią formą, kad ji galėtų suteikti malonių akimirkų. Tvirtas galvutė taip pat pailgina varpą 8 cm. Tvirtai prigludusi, erekciją palaikanti rankovė uždedama ant varpos, o rutulinis žiedas užtikrina, kad jis tvirtai ir patogiai priglustų – taip pat neleidžia nuslysti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Pristatome „Booty Beads“ – patį įvairiausią ir lanksčiausią analinį žaislą planetoje – DABAR ĮKRAUJAMAS!

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Stimuliuokite savo varpą viduje ir išorėje su šiuo garso ir galvos erzinančio žaislo deriniu. Galingas galvos trinktelis vibruos ant jūsų varpos galvos, o lankstus silikoninis šlaplės įdėklas stimuliuos jūsų narį iš vidaus. Pagaminta iš aukščiausios kokybės, be ftalatų, saugaus kūno silikono, todėl galite žaisti ramiai.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Triguba stimuliacija keliaujant! Šis kelnaičių vibratorius suteikia trigubą stimuliaciją! Išangėje yra siauras kamuoliukas, makštyje yra vibratorius, o ant malonumo perlo yra stimuliatorius.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Šis automatinis glostymo žaislas turi intensyvesnio sukimosi variklį, kuris suteikia galingą ir reguliuojamą stiprumą, kad pasiektumėte tiek toli, kiek norite, o laisvų rankų įrangos masturbatoriaus LED ekranas rodo režimą ir baterijos įkrovimą kiekvieną kartą naudojant. ištirti giliausius masturbuojančių vyrų norus.

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160595 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.