×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai violetinė

Elementai 65 į 961009 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LateToBed Orio Huevo Vibrating & Telescopic Up & Down Movement Remote Control Purple

    Šiuo atveju randame ryškios ir gundančios violetinės spalvos kiaušinį Oriao. Jis turi 7 teleskopinio judėjimo aukštyn ir žemyn bei vibracijos su nuotolinio valdymo pultu funkcijas. Jo 7 aukštyn ir žemyn teleskopinio judėjimo funkcijos bus derinamos su 7 vibravimo funkcijomis, kad galėtumėte rasti jums labiausiai patinkantį derinį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Magic Egg 3.0 Purple

    Ergonomiškas, kompaktiškas ir tylus meilės kiaušinis su belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Sužinokite daugiau apie savo slapčiausias fantazijas naudodamiesi SILA™ Cruise – idealiu pasirinkimu sekso žaislų pradedantiesiems, esantiems jausmingų tyrinėjimų slenksčio. Pasiekite savo svajonių kulminaciją švelniomis bangomis, kurias pajusite nuo galvos iki kojų. SILA™ Cruise siūlo naują būdą patirti preliudiją ir meilę sau, erzindamas jus lėtai pasiekti kulminaciją, kai klausotės savo kūno, kad patirtumėte intensyvesnį orgazmą.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Double Whammy Purple

    Dvigubai malonumas, dvigubai smagus! Šis tvirtas, bet minkštas dvigalas dildo puikiai tinka mėgautis su partneriu arba kaip dvigubas įsiskverbimas. Itin lanksčią dildo lengva nuvalyti ir vėl naudoti kitam pilnaverčiam nuotykiui! Pakankamai lankstus, kad būtų galima sulenkti ir formuoti, kad pasiektumėte mėgstamas vietas!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Beta Rabbit Vibrator 3in1 Purple

    Patirkite intensyvų malonumą su Beta Rabbit – galingu naujuoju Tracy's Dog triušių vibratoriumi. Su 10 siūbavimo režimų, kintamų vibracijos modelių ir čiulpimo funkcija, šis žaislas sukurtas taip, kad suteiktų įvairių formų stimuliuojamą orgazmą. Pagaminta iš kūnui saugių, minkštų medžiagų, Beta Rabbit yra atspari vandeniui ir puikiai tinka naudoti visur, kur tik norite.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Get Real Bend Over Boyfriend Silicone Purple

    TOYJOY Bend Over Boyfriend yra puikus pasirinkimas, jei miegamajame ieškote papildomo įspūdžio. Šis silikoninis dirželis be petnešėlių įgalina bet kurią moterį prisiimti atsakomybę ir įsiskverbti į savo partnerį.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA – tai prabangus dvigubo veiksmo garsinis masažuoklis, sukurtas suvirpinti visą klitorį – jo matomas ir nematomas dalis – ir G tašką, kad orgazmas būtų toks intensyvus, kad daug galėtumėte, kad paliktumėte šią planetą. Pasižymi geriausios garso bangomis klitorio išorėje ir švelniu vidinės rankos pulsavimu jūsų kūne, ENIGMA™ plazda visose tinkamose vietose, kad orgazmas, kurio nepamiršite.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, iš kūnų nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrinti saugų potyrį. „Plug-ilicious 1“ gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • ToyJoy Helix Remote Vibrating Egg Purple

    Unikalus Helix yra geriausias dvigubos stimuliacijos rinkinys, susidedantis iš vibruojančio kiaušinio ir specialaus nuotolinio valdymo pulto; kuris taip pat gali būti naudojamas kaip vibruojantis stimuliatorius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Love Balls su 2 funkcijomis iš Javida su vibracija ir stūmimo funkcija antgalyje. 10 tylių, bet intensyviai pulsuojančių režimų patogiai valdomi nuotolinio valdymo pultelio mygtukais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Blizgėkite ir spindėkite, kai patiriate vidinį galingo vibruojančio variklio malonumą su 6 vibracijos lygiais ir 15 vibracijos modeliais, nuo švelnių pulsacijų iki gilių ir galingų. Kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis, silikoninis su USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos iš eilės.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Happiness Knock Knock Eggstavagant Purple

    Pasiruošę kiaušinienės malonumui? Knock Knock Eggstavagant pamalonins jūsų erogenines zonas galinga vibracija ir aptakiais išlinkimais. Šis aukštos kokybės meilės kiaušinis turi 8 stimuliavimo ir pulsavimo režimus su lengvu valdymu vienu mygtuko paspaudimu. Šis gražuolis pagamintas iš kūnui saugaus, švelnaus prisilietimo silikono, o kartu su nuotolinio valdymo pulteliu, kad būtų galima smagiai naudotis laisvų rankų įranga. Palepinkite save šio aukščiausios kokybės dizaino kiaušinių malonumu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Pasiruošę kiaušinienės malonumui? Make My Orgasm Egg-plode suvirpins jūsų erogenines zonas savo galinga vibracija ir besisukančiu antgaliu. Šis aukštos kokybės meilės kiaušinis turi 7 stimuliavimo ir pulsavimo režimus su lengvu valdymu vienu mygtuko paspaudimu. Šis gražuolis pagamintas iš kūnui saugaus, švelnaus prisilietimo silikono, o kartu su nuotolinio valdymo pulteliu, kad būtų galima smagiai naudotis laisvų rankų įranga. Palepinkite save šio aukščiausios kokybės dizaino kiaušinių nepaprastu pasitenkinimu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Galingas ir nenugalimas „Cockring“. 3 vibracijos režimai. 1 Galingas variklis. Pagaminta iš super minkšto silikono. Ergoninis. Šnabždėti tyliai. Atsparus vandeniui. Baterijos neįeina.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Įkvėptas garsiausio pasaulyje klitorio masažuoklio, SILA leidžia tyrinėti naujus būdus pasiekti kulminaciją. Turi platų garso bangų intensyvumo diapazoną visam klitoriui stimuliuoti, o burna švelniai apgaubia jūsų malonumo centrą, kad būtų nuolatinis pasitenkinimas.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Joanne Purple

    Pretty Love Joanne yra baterijomis valdomas, nuotoliniu būdu valdomas intymus kiaušinių vibratorius su 12 vibravimo funkcijų.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Mylėk savo vulvą, mylėk save! Pasinerkite į palaimą su visiškai nauju dvigubu Air Pulse vibratoriumi Vulva Lover 1.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ieškote universalaus ir paprasto naudoti žaislo? Šis įkraunamas kiaušinių vibratorius puikiai papildys jūsų žaidimą solo, tačiau jis taip pat yra puikaus dydžio rankena žaidžiant porą. Pagamintas iš purpurinio silikono su lanksčia virvele, kiaušinis puikiai tinka išoriniam stimuliavimui, bet tinka ir nešioti viduje. Kodėl gi nepabandžius nešioti šio stimuliuojančio kiaušinio per preliudiją su savo partneriu ar net neįkišus jo išdykusiai kelionei į parduotuves?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Purple

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiame pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: nuo jūsų tikslios galios, variklius naudoti atskirai, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio gaminamas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagos mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai pridėti nuotolinio valdymo pultą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Debby Purple

    Su šiuo kompaktišku ir lengvai naudojamu 12 funkcijų nuotoliniu būdu valdomu kiaušiniu galite suteikti papildomos stimuliacijos savo seksualiniam gyvenimui. Šis nuotolinis kiaušinis turi nuostabiai suapvalintus kontūrus, kad būtų tobula tekstūra prie odos. Kiaušinis yra su belaidžiu rankiniu nuotolinio valdymo pulteliu, todėl naudojimo metu galite keisti intensyvumą. Vibracijos yra su 12 kintamų greičių, todėl galite patirti daugybę pojūčių su vienu žaislu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvigubo Penetrator varpos žiedų dizainas jūsų ekstremaliam malonumui

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Perifit Care+ Kegel treniruoklis sukurtas kiekvienam, turinčiam makštį kiekviename gyvenimo etape, norinčiam atkurti, regeneruoti ir sustiprinti dubens dugną. Šis anatomiškai protingas dubens treniruoklis juda kartu su jūsų kūnu, pasiūlydamas daugiau judėjimo galimybių, stiprindamas dubens raumenis ir paruošdamas juos tikroms situacijoms. Mūsų patentuota dvigubo jutiklio technologija suteikia jums tiksliausius bet kurio rinkoje esančio Kegelio treniruoklio matavimus.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA70 Dream Sky Silicone Vibrating Dildo KlicLok 8.38" Purple

    Šis 8,38 colio silikoninis dildo, sukurtas pagal realų žmogaus dydį, nėra nei per didelis, nei per mažas, tik tinkamo dydžio, kad atitiktų daugumos žmonių poreikius, be to, tikroviškos gyslos suteiks jums realaus pasaulio potyrius. Be to, Hismith prideda papildomą vibracijos funkciją, padvigubindami intensyvų malonumą dabar. Įkraunamas ličio jonų akumuliatorius, įkraunamas 80 minučių, trunka 1 valandą intensyviai vibruodamas! Jei jums reikia sveikatos ir saugos sekso žaislo „Hismith Premium Sex Machine“, turite turėti visą silikoninį vibracinį dildo, 100% pinigų grąžinimo vienerių metų garantija už kokybės problemą.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Ar esate pakankamai drąsus, kad savo jausminę kontrolę perduotų savo partneriams? Ar norėtum būti nustebintas pačiu mieliausiu būdu?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Silicone Remote Pinpoint Pleaser yra unikalios formos jūsų svajonių užpakalinių durų anonsas. Viliojantis analinis zondas turi žavų ritininį rutulinį antgalį, briaunuotą veleną ir 12 vibracijų funkcijų, kurios sujaudina kiekvieną erzinantį prisilietimą. Pasirinkite savo malonumo intensyvumą ir pasinerkite į orgazminę vidinę stimuliaciją su galinga voleliu stimuliacija.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Sukurtas didžiausias bendram pasitenkinimui Kokteilis yra galingas dviejų variklių porų žaislas, sukurtas taip, kad sekso metu džiugintų išangę ir makštį, o kartu stimuliuotų varpą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 961009 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.