×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai prostata

Elementai 129 į 160299 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Patirkite aukščiausią prostatos stimuliavimo lygį naudodami P-Massage glostymo karoliuko galiuką ir vibruojančią kotą! Lygus velenas vibruoja su galingu dvigubu varikliu, galinčiu 10 skirtingų zvimbimo modelių, o vidiniai masažo antgalio rutuliukai stimuliuoja jūsų mėgstamas vietas 10 unikalių masažo būdų, kuriuos galima valdyti apačioje esančiais valdikliais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Visada norėjai pasitempti užpakalį? Neieškokite daugiau, nes šis nuostabus dvigubo variklio prostatos masažuoklis yra viskas, ko jums reikia! Mygtukai leidžia reguliuoti 10 greičių vibraciją, 5 greičių elektrorežimą, taip pat 2 šviesos elektrošoko sritis papildomai stimuliacijai.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley yra rožinės spalvos prostatos vibratorius, kuris puikiai prisitaiko prie jūsų kūno kontūrų, o dėl savo kompaktiško dydžio puikiai priglunda prie delno. Lankstus banguotas dizainas turi šiek tiek išlenktą tikrovišką galvutę, kuri leidžia lengvai įdėti ir patogiai dėvėti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Palepinkite save šiuo patogiu lenktu prostatos masažuokliu. Tai puikus žaislas pradedančiajam, norinčiam eksperimentuoti su analiniu varikliu. Šis masažuoklis pagamintas iš plastiko kartu su minkštu silikonu. Išlenktos dalys užtikrina, kad jūsų tarpvietė būtų masažuojama. Tvirta rankena leidžia patogiai naudotis.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size L Black

    Leiskite save sužavėti nauju hibridiniu „dildo kištuko“ asortimentu, sukurtu įvairinti malonumus, galimybes ir pritaikytą prie kūno linkių.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Sulenkite jį norimu kampu, tada mėgaukitės išorine vibracija ir prostatos melžimu! 7x P-Bender galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 greičius ir 4 tarpvietės vibracijos modelius, taip pat 5 melžimo judesių režimus iš mažo rutuliuko, esančio po koto galiuko paviršiumi. Dvigubas malonumas yra tobulas dėl koto lankstumo, leidžiančio puikiai jį išdėstyti smeigtukui prostatos stimuliavimui.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Silicone P-Spot Anal Lock

    Šilkiškai švelnus P-Spot Analinis užraktas, pagamintas iš aukštos kokybės silikono, žaiskite taip dažnai, kaip norite. Šis vingiuotas analinis žaislas iš prekės ženklo Kioto X yra būtinas jūsų P-Spot kolekcijoje. Šis analinis užraktas su žiedu turi specialų dizainą su kiaušinio formos rutuliu, kurio skersmuo 29 mm. Žiedo vidinis skersmuo yra 45 mm ir yra lankstus.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Itin lankstus įvairiai stimuliacijai!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Stimuliuoja prostatą, išangę ir tarpvietę vienu metu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Suaktyvinkite savo sekso žaidimą su šia visiškai nauja ELECTRO SHOCK žaislų linija! Naudodami elektros sroves nervų galūnėms stimuliuoti erogeninėse zonose, šie vibruojantys stimuliatoriai pakels jūsų orgazmą į visiškai naują lygį! Nukreipdama į intymiausias vietas, bet pridedant elektros, ypač erotinės elektros stimuliacijos, ši aukštųjų technologijų sekso forma siųs smūgio bangas į miegamąjį, sukeldama daug triukšmo tarp paklodžių!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 18

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą. Kiekviena rankomis pūsta Icicle stiklinė lazdelė yra aptaki, unikali ir skirta žaisti sunkiai.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Sukurtas stimuliuoti prostatą ir tarpvietę vienu metu, Vector yra analinis triušio vibratorius, skirtas intensyviai dvigubai stimuliacijai.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Palepinkite savo prostatą tiek vibracijos, tiek glostymo pojūčiais. 7x P-Stroke gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Jei jums patinka analinis stimuliavimas, naudodamiesi šiuo ergonomiškai sukurtu žaislu nesuklysite! Įrengtas 10 greičių, USB įkraunamas vibracijos režimas, GERON visada bus šalia jūsų didžiausio malonumo! Lygus 100% grynas silikonas ir ABS užtikrina, kad kartu su pakankamu sutepimu sklandžiai patektų ir išliptų kiekvieną kartą, kai GERON budi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Nuo Black

    „Nuo“ siūlo du variklius, skirtus dvigubai stimuliacijai – vieną vidinį ir vieną dažnai pamirštamai tarpvietės sričiai. Ponios, taip (ir ponai!), jums bus malonu išgirsti, kad žaislas yra unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium

    Naujausios kartos prostatos stimuliatoriai, kurie ne tik efektyviai plečia savo seksualumą, bet ir leidžia tyrinėti. X2 suteikia puikią pusiausvyrą tarp prostatos, išangės ir tarpvietės stimuliacijos.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ergonomiškos formos analinis vibratorius Hyper-Pulse P-Spot Massager iš Anal Fantasy Elite Collection yra puikus, nes lengvai suranda, pasiekia ir intensyviai stimuliuoja prostatą. Ant galo yra minkšta silikoninė membrana, kuri tiesiogiai patenka į P tašką, kad galėtų jį masažuoti papildomais pulsuojančiais impulsais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Patirkite puikią išangės stimuliaciją su šiuo stilingu vibruojančiu užpakalio kištuku iš Hueman kolekcijos. Kištukas pagamintas iš minkšto silikono ir turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (4 greičiai ir 6 raštai). Užpakalio kamščio kotas yra sulenktas prostatos stimuliavimui ir susideda iš trijų skirtingų dydžių karoliukų, skirtų stimuliavimui įkišant ir pašalinant. Po naudojimo kruopščiai nuvalykite užpakalinį kištuką žaislų valikliu ir vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick S

    „Steel Joy Stick“ puikiai tinka bakstelėti į prostatą, o jo galas yra lygus, kietas. Jaučiasi taip gerai, nes jis taip pat lengvai įslysta į skylę ir iš jos! Jis yra dviejų dydžių, skirtas pradedantiesiems ir pažengusiems analiniams žaidėjams. Lazda turi guminį galą, kad būtų užtikrintas saugus ir tvirtas sukibimas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Pristatome Sfinksą – didžiausią vyrų malonumų centrą. Su šildomu / vibruojančiu / lanksčiu prostatos masažuokliu, vibruojančiu rutulinio maišelio žiedu, 2 įkraunamais varikliais ir kūnui saugiu prabangiu silikonu, Sfinksą galima naudoti su pridedamu belaidžiu valdikliu arba atskirai, kad būtų galima valdyti laisvų rankų įrangą. 7 funkcijos / greičiai. Tinka visiems lubrikantams.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Rellis Prostatic Massager Black

    Analiniai žaislai pristatomi į Latetobed, apgalvoti ir sukurti analinio sekso mėgėjams.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Pretty Love matinis juodas prostatos vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator analinis kištukas yra jausmingas silikoninis žaislas, sukurtas tam, kad palengvintų jaudinantį išangės ir prostatos malonumą. Elegantiškas apyrankės nuotolinio valdymo pultas valdo 12 galingų vibracijos funkcijų su intensyviais sinchronizuotais sukimosi, stūmimo veiksmais ir dviem galingais varikliais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Patirkite vibruojančią lemputės, įkištos į jūsų skylę, apimtį, o tarpvietės stimuliatorius zvimbia jus iš išorės. 10x P-Flexer gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 vibracijos greičius ir 7 pulsavimo modelius, tiekiami viduje ir išorėje per galingus dvigubus variklius. Didelė lemputė yra ant lankstaus, siauro stiebo, leidžiančio jai prisitaikyti prie natūralių jūsų vidinio veikimo kampų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Lygios kreivės ir didelis galiukas užtikrina puikų G taško orgazmą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size XXL Black

    Leiskite save sužavėti naujos hibridinės serijos „dildo kištukas“, sukurtos įvairinti malonumus, galimybes ir specialiai pritaikytos prie kūno linkių.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off The-Vibe

    The-vibe yra unikalus visiškai lankstus daugiafunkcis vyriškas dirželis ir analinis stimuliatorius, kurį galima suformuoti taip, kad jis puikiai priglustų prie kūno. Profesionaliai sukurtas skiriant absoliutų dėmesį detalėms „The-Vibe“ užtikrins, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės bendrais malonumais. Plonas įkišamas analinis kotas buvo sukurtas taip, kad jūsų partneris tilptų kartu ir pagerintų jūsų žaidimą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Duke Black

    Seras DUKE'as: Kunigaikščio klasės P-taško stimuliavimo įvykdymas.

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Pasiduokite tvirtam, visapusiškam vyriškam potyriui, kai apsikabinate ikoninį Rude -Boy Xtreme, kad gautumėte gilų, stiprų prostatos ir tarpvietės malonumą.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Domi Male Attachment

    Vyriškas priedas turi prostatos masažuoklio ranką ir varpos stimuliatorių. Rankena yra lanksti P formos rankena, kuri leidžia lengvai rasti tą mielą vietą. Stimuliatorius gali prisitaikyti prie visų dydžių.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160299 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.