×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai plieno

Elementai 33 į 6479 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiotos Steel Cock Torture Tube Chastity

    Šis skaistumo narvas pagamintas iš nerūdijančio plieno, be chromo ir nikelio, tik nupoliruotas rankomis. Tai tikras bdsm darbas pažengusiems vergams. Įdėjus varpą į narvą, gaunamas 35 mm skersmuo. Prie jo tvirtinamą antrankį galima reguliuoti nuo 50 mm iki 70 mm. Varžtus su gana bukais galiukais galima prisukti tada, kai išlindo visas varpas. Nedrįskite gauti kaulų

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    Rutuliai plieniniame narve už grotų. Koks gražus vaizdas, bet dar gražiau, kai tai yra tavo kapšelis. Intensyvus beveik 500 gramų svorio jausmas, traukiantis jūsų kapšelį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Black Label nerūdijančio plieno spygliuotas rutulinis trupintuvas su kapšelio skyrikliu

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Vibrating Samurai Sound Dilator

    Kioto nerūdijantis vibruojantis plienas. Šis gražus samurajų kardas turi lygią poliruotą apdailą, plieninį vibratorių, kuris pakels jus į naujas aukštumas. Pagaminta iš 100% nerūdijančio plieno ir aukščiausios kokybės.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Ribbed Double-ended Steel Dildo

    Šis grubus elegantiškas briaunuotas plieninis dildo gali būti naudojamas iš abiejų galų.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher-Stretcher

    Pats geriausias „viskas viename“ rutulio tempimo žaislas. Įdėkite riešutų maišelį į šį įrenginį, lėtai pasukite varžtą ir pasiruoškite. Jame yra du patogūs sraigto žiedai su atsukamu anga, kad būtų lengva pasiekti, ir jis pagamintas iš tvirto nerūdijančio plieno. Jis yra hipoalergiškas ir lengvai valomas.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Premium Steel Beaded Stick

    Plieninė karoliukų lazda erzina jūsų skylę, kai briaunota apdaila juda į jus ir išeina iš jūsų. Jis turi storą rankeną, todėl ją lengva laikyti ir naudoti, kai kišate savo partnerio skylę.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Sinner Gear Multi-Stim Pleasure Wand Metal Anal Dildo

    Multi-Stim Pleasure Wand yra prabangus dildo, kurį galima naudoti tiek makšties, tiek išangės stimuliacijai. Šis žaislas pagamintas iš metalo be nikelio, todėl jaučiasi sunkesnis ir lygesnis nei bet kuris kitas sekso žaislas. Metalinis dildė turi lenktą kotą, apvalų galą ir tris stimuliuojančius kamuoliukus kitame gale, kurie suteiks jums šį žaviai intensyvų pojūtį naudojant analiai. Šį dildę galima naudoti su bet kokiu lubrikantu, ją galima greitai ir kruopščiai nuvalyti. Žaislas pristatomas gražioje laikymo dėžutėje.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Nipple Stretch Device

    Spenelių neštuvų įtaisas iš Kiotos Steel.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Premium Steel Thick Stick

    Plieninė plona lazdelė yra paprastas, bet labai efektyvus įrankis, skirtas pabarstyti prostatą! Jis turi storą rankeną, todėl ją lengva laikyti ir naudoti, kai kišate partnerio skylę.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Sinner Gear Drang Fun Metal Anal Plug

    Drang Fun Anal Plug yra prabangus užpakalinis kištukas iš Easytoys Sinner Gear Unbendable serijos. Šis žaislas pagamintas iš metalo be nikelio, todėl jaučiasi sunkesnis ir lygesnis nei bet kuris kitas sekso žaislas. Šis metalinis kaištis turi apvalią galvutę ir kotą su iškilimais. Viename gale yra apvali rankena, kad galėtumėte lengvai ir saugiai ją įdėti ir išimti. Dildo galima naudoti su bet kokiu lubrikantu, jį galima greitai ir kruopščiai išvalyti. Žaislas pristatomas gražioje laikymo dėžutėje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Fetish Breatherable Ball Gag With Nipple Clamps

    Dabartinis fetišo naudojimas tinka vyrams sferai. Populiaria kalba tai reiškia malonumą arba susižavėjimą tam tikromis kūno dalimis ar daiktais tokiu būdu, kuris sukelia jaudulį ar malonumą. Ohmama jums siūlo visus elementus ir priedus, kad pasiūlytų medžiagų juos atlikti kaip anksčiau be kompleksų tinka aukščiausios kokybės

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Mėgaukitės dar daugiau su šiuo nerūdijančio plieno XL varpos kištuku ir padarykite savo orgazmą dar intensyvesnį. Plieninis varpos kištukas yra švelniai poliruotas ir lengvai įkišamas, kad orgazmas būtų dar intensyvesnis. Kioto velenas pagamintas iš 100% nerūdijančio plieno ir sklandžiai poliruotas.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Dance Pole Black

    Palepinkite savo mylimąjį žaismingą juostelių šou, miegamąjį ar svetainę paversdami savo privačia šokių scena. Ach! „Dance Pole“ privers jus akimirksniu puikuotis savo vidiniu striptizo šokėja. Tiesiog įstatykite stulpą bet kurioje savo namų vietoje ir akimirksniu paverskite bet kurią patalpą savo fantastinių šokių stulpų studija.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sinner Gear Elegant Seven Metal Dildo

    Elegant Seven yra prabangus G taško ir prostatos dildo iš Easytoys Sinner Gear Unbendable serijos. Šis žaislas pagamintas iš metalo be nikelio, todėl jaučiasi sunkesnis ir lygesnis nei bet kuris kitas sekso žaislas. Metalinis dildo turi du apvalius galus ir įpjovas kotelyje, todėl jį lengva paimti. Kiekvienas galas gali būti naudojamas įsiskverbimui ir P taško bei G taško stimuliavimui. Dildo galima naudoti su bet kokiu lubrikantu, jį galima greitai ir kruopščiai išvalyti. Žaislas pristatomas gražioje laikymo dėžutėje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Chisa Sins Inquisition Mighty Magnetic Nipple Orbs Kit

    Sins Inquisition Mighty magnetinių spenelių rutulių rinkinys. Nuleiskite juos ant kelių su šiais galingais magnetiniais spenelių rutuliais. Šis keturių galingų įmagnetintų rutulių rinkinys gali būti mažo dydžio (viena pora 8 mm ir viena pora 10 mm), tačiau šie intensyvūs rutuliukai daro didelį spaudimą.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Modern Steel Handcuffs

    Sunkūs kioto plieniniai antrankiai su dviem raktais.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    Šis kolinas yra toks mažas, kad gali būti naudojamas įvairiems tikslams. Tai tikrai pradedančiųjų kolinas pradedantiesiems ir yra labai mažas, bet jei norite išbandyti analinį pratimą, kad patirtumėte tempimo jausmą, tai puikus kolinas pradžiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Fancy Anal Plug

    Šis gražus kioto plieno analinis kištukas turi du privalumus. Galite naudoti su dviem kamuoliukais arba su 1 kamuoliuku. Vidurinį rutulį galite išsukti, todėl ant blizgančios rankenos turėsite tik 25 mm rutulį. Arba galite jį naudoti su dviem 25 mm ir 30 mm rutuliais. Gražus papuošalas

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Ši nerūdijančio plieno įkraunama kulka turi 6 stiprius vibracijos modelius, iš kurių galite rinktis. Žemas, vidutinis, didelis, lėtas pulsas, greitas pulsas ir didėjantis. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad lengvai ir efektyviai slinktumėte per platų pasirinkimą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Fist Butplug Blue Gem M

    Šis plieninis užpakalinis kištukas su ranka ir brangakmeniu yra itin vingiuotas ir tuo pat metu elegantiškas! Akivaizdu, kad ranka reiškia mušimąsi kumščius, bet dėl mažo dydžio ir permatomo brangakmenio šis užpakalio kištukas yra itin seksualus ir gundantis.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head XL Plug

    Mėgaukitės dar labiau su šiuo nerūdijančio plieno varpos kištuku SHOWERHEAD XL ir padarykite savo orgazmą dar intensyvesnį ir purslesnį. Plieninis varpos kištukas yra švelniai poliruotas ir lengvai įkišamas, kad orgazmas būtų dar intensyvesnis. Dušo galvutės skersmuo – 20 mm, varpos lazdelės įdėklas – 8 mm skersmens ir 120 mm ilgio.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Aneros Tempo Unisex Anal Stimulator

    Unisex analinis žaidimas vyrams, moterims ir poroms iš egzotiškos medžiagos, nerūdijančio plieno. Pagal porų scenarijų, kai jį dėvi moteris, vyras iš tikrųjų gali jausti jo kontūrus per makšties sieneles! Kaip jus išjudins Tempo?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Dance Pole Silver

    Palepinkite savo mylimąjį žaismingu juostelių šou, miegamąjį ar svetainę paversdami savo privačia šokių scena. Ouch! „Dance Pole“ privers jus akimirksniu puikuotis savo vidiniu striptizo šokėja. Tiesiog įstatykite stulpą bet kurioje savo namų vietoje ir akimirksniu paverskite bet kurią patalpą savo fantastinių šokių stulpu studija.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Didžiausias kankinimas deveice! Šis barstytuvo strypas pagamintas iš nerūdijančio plieno ir padengtas blizgančiu poliravimu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Pinwheel Light Deluxe

    Šis prabangus ratukas yra lengvoji kieto rato versija. Daugelis žmonių mano, kad paprastas sraigtas yra per kietas ir per aštrūs. Ši lengva versija suteikia jums saugesnį jausmą žaidžiant su juo ir galite lengvai padidinti spaudimą, kad jausmas būtų intensyvesnis. Kioto plienas pagamintas iš aukščiausios kokybės 100% nerūdijančio plieno.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Classic Cops Handcuffs

    Policijos antrankiai iš nerūdijančios rankenos.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos Metal Cage Butt Plug 9cm

    Įspūdingi įspūdžiai analitikams!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Vac-U-Lock Mouth Gag

    Šis rutulinis kamštelis su VAC-U-LOCK yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir odos. Įdėkite kamuoliuką į burną ir pakankamai tvirtai priveržkite dirželius iš abiejų pusių, pritvirtindami sagtis.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Chisa Sins Inquisition Spring Metal Nipple Clamps

    Sins Inquisition Spring metaliniai spenelių spaustukai Mėgaukitės jaudinančia spenelių stimuliacija su šiais spenelių spaustukais. Tai gražiai išbaigtas apvalus sekso žaislas, suteikiantis jums didelį malonumą.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Metal Claw Black

    Pristatome BDSM Metal Catnail – geriausią priedą kiekvienam, norinčiam savo BDSM žaidimui suteikti skausmo ir malonumo. Pagaminta iš įprasto plieno, ši kačių naga yra patvari ir ilgaamžė, todėl tai puiki priemonė tyrinėti naujus ir įdomius pojūčius miegamajame.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Palepinkite savo povandenį šiuo metaliniu katės-devynių uodegų plaktuku su ypač slaptu metaliniu pagodos kištuku, kuris atsukamas nuo rankenos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6479 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.