×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai varpa vibruojantis

Elementai 97 į 128560 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Novatoriška suspaudimo technologija PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER sukurta taip, kad automatiškai apsuptų jūsų kotą stimuliuojančiu slėgiu, suteikdama neįtikėtiną suspaudimo ir atleidimo malonumą. Permatomas langas leidžia matyti veiksmą, kai kiekvienas gaidžio colis melžiamas vėl ir vėl 6 įgalinančiais greičiais.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ši spurga tikrai yra gaidžio žiedas su didžiuliu noru pasaldinti jūsų meilės gyvenimą. „Satisfyer“ žiedas suteikia jūsų vyriškumui jausmingumo ir užtikrina, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės dilgčiojančiu malonumu. Didelis klitorio stimuliatorius turi platų skersmenį ir 10 intensyvių vibracijos nustatymų, siūlantis jūsų moters meilės karoliuką žadinančią stimuliaciją vienu mygtuko paspaudimu. Tačiau net per audringus solo seansus jis suvilios jus savo giliomis vibracijomis ir neklystamai katapultuos iki kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Hot Honey Rider Vibrating Skin

    Mėgaukitės autentiškos formos makštimi ir analiniu kanalu. Šis masturbatorius suteiks jums abi svarbias skylutes su stimuliuojančia vidine tekstūra. Du mini vibratoriai taip pat palaikys tobulą patirtį. Šis svarbiausios moters dalies atvaizdas pagamintas iš medžiagos, kurią vargu ar atpažintum iš žmogaus odos.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Elegantiška, vibruojanti kulka, derinanti galingą vibraciją ir sklandų galiuką, užtikrinantį tikslią tikslumą, stimuliuojanti jūsų intymias vietas ir teikianti intensyvų malonumą.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Vibrating Rider Mouth

    Atidarykite dangelį ir įlašinkite kelis tepalo, kad pasiektumėte pakankamai rezultatų. Prezervatyvai nebūtini, bet rekomenduojami geresnei higienai. Po to išvalykite puodelį apversdami ir nuplaukite žaislų pasirinkimą. Kruopščiai išskalauti. Laikyti kambario kambaryje.

    18,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – dangaus mėlynos spalvos universalus prietaisas stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo pagrindinio variklio, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įdomių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – varpos masažuoklis. Jautrus, naujoviškas, galingas. COBRA LIBRE II yra sekso žaislas, skirtas varpos galvutei!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    „Hismith“ daugiausia dėmesio skiria sekso aparato ir suderintų priedų gamybai, šis vyriškas masturbacijos puodelis yra skirtas vyrams, todėl aparatą gali naudoti pora, 100% suderinamas su „Hismith“ aukščiausios kokybės sekso aparatu. Realus masturbatorius pagamintas iš super TPR ir ekologiško ABS, 7,087 colio rankovių kostiumo daugumai vyrų. Be to, šis kišeninis pūlingas glostiklis su vibruojančiu kiaušiniu, 10 raštų vibracijos režimu, galite rasti savo malonumo tašką.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Kad ir kur, vienas ar vienas, patirkite visų rūšių orgazmus su mūsų riboto leidimo HAVE IT ALL BOX. HAVE IT ALL BOX su ne vienu, o trim pirmos klasės bestseleriais iš Vokietijos suaugusiųjų žaislų ekspertų FUN FACTORY – tai ne tik stilinga dovana, bet ir puikus pasiūlymas. Didelės santaupos ir orgamai – ar galite įsivaizduoti ką nors geresnio? Palepinkite save ar mylimą žmogų ir mėgaukitės stimuliacija kaip niekada anksčiau.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Reali alternatyva masturbacijai yra šis nuostabus, įkraunamas masturbatorius! Padėkite siurbtuką ant pasirinkto paviršiaus, įstumkite suteptą penį į vidų ir pamaloninkite save stebuklingais judesiais pirmyn ir atgal taip, tarsi kažkas kitas jus džiugintų.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Mėgaukitės geriausiais iš abiejų pasaulių su tvirta, jaudinančia pūlinga ir puikia oralinio sekso patirtimi! Unikaliai išlenktas, kad jaustųsi kaip tikroviška gerklė ir pūlingas, dvigubos prasiskverbimo vibruojantis glostiklis yra išklotas itin tikrovišku Fanta Flesh, kad masturbacija būtų kuo tikroviškesnė.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Ashley Vanilla

    Ashley trokšta pasiimti tave kada tik panorėsi. Šis minkštas, makšties formos masturbatorius pagamintas iš tikroviško X5, kad būtų tobula minkštumo ir tvirtumo pusiausvyra. Be to, vieno greičio vibruojanti kulka suteikia dar daugiau pojūčių aukštyn ir žemyn velenu. Patogiam glostymui viena ranka pritaikytas Ashley atviras galas, tinkantis bet kokiam ilgiui, ir turi neslystančią rankeną, todėl galite valdyti savo stūmimo greitį ir gylį. Mėgaukitės Ashley viena arba su savo partneriu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Sensacijų ieškotojai džiaugiasi! Trigubi mūsų svertinio ir vibruojančio Snug & Tug pojūčiai suteikia didžiulę stimuliavimo dozę, įtraukdami kelias erogenines zonas ir daugybę funkcijų. Dėvėkite penio žiedą, kad erekcija būtų ilgesnė ir stipresnė, o mėgaukitės galingu vibruojančiu ir maloniai apsunkintu vidiniu kamščiu, skirtu išangės ir prostatos pojūčiams.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Pasirinkite pasitenkinimą teikiantį seksualinį gyvenimą, rinkitės gilų čiulpimą ir intensyvias vibracijas, rinkitės šį unikalų masturbatorių. Jis siūlo geriausius tiek vibracijos, tiek siurbimo pasaulius. Tikėkite, kad būsite apimtas jaudinančio vakuumo, įsiurbtas ir atsipalaidavęs. Tikėkitės intensyvių vibracijų ir naujoviško dizaino!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Patobulintas F1S V2 m-cup dizainas leidžia mėgautis optimaliu pasitenkinimu, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad galėtumėte patirti orgazmą. Atsisiųskite „iOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Glorious Duo

    Dėl kompaktiškos, tačiau didelės formos, vibruojantis klitorio stimuliatorius ir du žiedai varpai ir sėklidėms silikoninis Satisfyer Glorious Duo yra idealus kompanionas ilgoms naktims.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Šis revoliucinis patentuotas dizainas leidžia jums pritaikyti savo malonumą naudojant ištraukiamą vamzdelį, kuris užsifiksuoja tiksliu ilgiu, kurio norite. „Extender Pro“ vibracinis siurblys turi pažangią IST technologiją su neįtikėtinai tikrovišku nutrūkstamu siurbimu, kad būtų užtikrintas tikroviškas „melžimo“ pojūtis ir geriausias jūsų gyvenimo smūgis!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Patirkite intensyvius pojūčius ir pasiekite asmeninio seksualinio pasitenkinimo viršūnę su Milker Pro. Leiskite sau tyrinėti, kaip melžiamas kiekvienas iš jūsų išeinantis šlapias lašas, kai jaučiate tekstūruotą, tamprią rankovę su grioveliais ir gumbeliais, trina jūsų falą kiekvienu siurbimu ir smūgiu.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 2 Black

    Patogus ir puikiai prigludęs vibruojantis poros žiedas, kurį nešioja vyrai mylėdamiesi, TOR™ 2 sustiprina abiejų partnerių sekso pojūčius.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Mėgaukitės galinga vibracija viduje ir išorėje su šiuo tekstūruotu prostatos masažuokliu ir elastingu gaidžio žiedu su tarpvietės stimuliatoriumi! Dvigubi varikliai siunčia virpulį į jūsų išangę ir suteršia, kol jūsų varpa yra kieta. Nesvarbu, ar vertinate patogumą žaisdami solo, ar galią žaisdami poromis, belaidis nuotolinio valdymo pultas yra įdomi funkcija, skirta naudoti namuose ar mieste... 30 pėdų veikimo nuotolis!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Patirkite aukščiausią masturbacijos našumą ir didžiausią malonumą! Minkštas, lankstus silikonas tvirtai apgaubia jūsų kotą vibruojančiu malonumu – tiesiog priveržkite rankeną ir visiškai mėgaukitės masažuojančiais šonkauliais bei stimuliuojančiu malonumu. Vibruojantis silikoninis stimuliatorius yra specialiai sukurtas stimuliuoti apatinę varpos dalį, kad būtų galima masturbuotis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Padvigubinkite malonumą ir dvigubai smagiau su neįtikėtinu nuotolinio valdymo pulteliu „Double Penetrator“! Nustokite kovoti dėl nuotolinio valdymo pulto ir mėgaukitės dvigubo įsiskverbimo jauduliu, neįvesdami į rinkinį trečiojo partnerio!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Sustiprinkite savo intymų malonumą naudodami paprastą naudoti Optimum Power Ultimate Power Stroker. Kompaktiškas, autonominis žadintuvas gali pasigirti septyniomis intensyviomis vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijomis bei itin stipria glostymo ekstaze.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Būkite didesnis ir triukšmingesnis naudodamiesi šio unikalaus vibruojančio penio stipriklio, kuris puikiai tinka žaisti poroms, galia. Dvi minkštos ir tamprios kilpos valdo rutulius ir varpą, o varpa yra palaikoma išilgai viršaus, todėl sklandžiai sukuriamas didesnis įterpiamas plotis, kad būtų patenkintas įsiskverbimas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Whale

    Naujasis banginis partneris įtikina savo mielu, gaiviu dizainu ir suteikia abipusių akcentų mylintis. Jis skirtas pirmą kartą besinaudojantiems meilės žaislais, taip pat jaunesnėms poroms, kurios ieško linksmo žaislo, kuris paįvairintų savo seksualumą.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Meilužė Alexis maldauja tavęs prikimšti jai pilną kvapą! Šis seksualus šoninis pūlingas ir užpakalinis masturbatorius turi tikrovišką išvaizdą ir jausmą, tikroviškas rankomis pieštas detales ir du įtemptus meilės tunelius, kad galėtumėte patirti didžiausią tikrovišką malonumą. Nuimama kulka turi 10 vibracijos ir pulsavimo modelių, suteikiančių daugybę malonumo. Atviro galo dizainas palengvina valymą. Išdidžiai pagamintas JAV iš aukštos kokybės medžiagų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    „Hot Octopuss Pulse Solo Interactive“ yra jūsų vartai į visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Originalus Pulse Solo Essential buvo pavadintas pirmuoju pasaulyje Guybrator, o dabar jis yra interaktyvus! Daugybę apdovanojimų pelnęs „Hot Octopuss“ vyriškas sekso žaislas gali padėti jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    Pirmasis interaktyvus vyriškas masturbatorius, skirtas nepamirštamiems pojūčiams. Yra judesio aktyvinimo funkcija, patogus analinis įėjimas, įmontuotas įkraunamas Hi-Fi garsiakalbis, galinga mikro kulka ir stačias gaidys. Palietus jo gyvą odą, kietą gaidį ir išgirdus seksualų balsą, nebegalėsite susilaikyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Pajuskite plazdėjimą su Monarch – nešiojamo drugelio atmosfera, kuri skraido klitoriu ir apgaubia jį supančią jautrią sritį stimuliuojančia vibracija. Sukurtas pagal garsųjį drugelių masažuoklį – klasikinį porų pamėgtą – monarchas sujungia intymų masažą be rankų su itin stipriu patobulinimu, kad patirtų nuostabiai didingą patirtį.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Pagaminta iš aukščiausios kokybės, neakyta ir be ftalatų silikono, šis vibruojantis karoliukų garsas yra saugus kūnui ir lengvai valomas!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina Vibrating

    Atidarius, ši Vulcan prinokusi makštis yra pasiruošusi atlikti tikrą meilės darbą. Jis pagamintas iš odos atspalvio Realistic Love Skin medžiagos, turi tekstūruotą vidinį tunelį, o linksmybes galite pridėti vibracijų: 6 vibracijos ir pulsavimo lygiai. Visas dydis: apytiksl. 15 cm, sandaraus, bet lankstaus tunelio skersmuo. Komplekte esantis mini vibe yra nuimamas. Medžiaga: PP, SEBS (masturbatorius), ABS (mini vibracija). Komplekte yra baterija (LR1).

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128560 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.