×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai varpa silicio juodas

Elementai 97 į 128298 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Oi! Pristatome naują žaislų liniją šlaplės tyrinėtojams! Jei šlaplės zondavimas jums kelia problemų, leiskite šiems sklandiems zondams suteikti didžiausią malonumą! Šlaplė yra išklota itin jautriomis galiūnėlėmis, kurios gali būti labai malonios, kai stimuliuojamos. Be to, gilus šlaplės žaidimas yra vienintelis būdas tiesiogiai masažuoti prostatą.

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Performance Silicone Camo Cock Ring yra minkštas, tamprus žiedas, sukurtas maksimaliam patogumui. Plokščias dizainas tinka aplink jūsų veleną, kad būtų neslysta. „Camo Cock Ring“ korpusas yra saugus, hipoalerginis silikonas, pasižymintis satino lygiu kamufliažiniu dizainu. Jį lengva valyti: tiesiog nuplaukite muilu ir vandeniu ir leiskite išdžiūti.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Butch Cocksheath Night Edition

    Naujiena iš OXBALLS: aksominės silikoninės apdailos NIGHT EDITION įranga PLUS+silicone™ mišinys…tvirtas TPR, užtikrina nuostabų tamprumą + šilkinis silikonas, suteikiantis guminio elastingumo ir šilto pojūčio.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Black

    PUMPUOTA LINIJA YRA TAI, KAD PAVEIKTI ĮSPŪDĮ FANTASTINIU VARPA STIPRINČIŲ PRIETAISŲ ASURIMU!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs Pig-Hole Fuckplug XXL Black

    Yra keletas tuščiavidurių užpakalinių kamščių, bet nė vienas nėra toks kvailas kaip PIG-HOLE, kuris yra suformuotas taip, kad tilptų į jūsų skylę taip, kaip būtų pritaikytas pagal užsakymą. Pagaminta iš odai lanksčios platinos silikono, vienintelės medžiagos, kuri jaučiasi kaip oda, greitai įšyla iki kūno temperatūros, turi pakankamai tvirtumo, kad užpakaliukas būtų atviras, o viduje vis tiek pakankamai minkšta, kad būtų galima dulkintis… ir velniop… ir velniop… Arba paverskite savo skylę kanalizacija ir tapkite vaikščiojančia šlovės skyle.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Patirkite intensyvų malonumą ten, kur to norite! Galinga vibracija ir nuostabus siurbimas apgaubia jūsų varpos galvutę iš visiško pasitenkinimo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Itin glotnus medicininės klasės, be ftalatų susuktas silikoninis modelis turi lygų smailią galiuką, kad būtų lengva įkišti, o garbanos papildomai stimuliuoja šlaplę. Suapvalinta rankenėlė leidžia saugiai ir lengvai ištraukti.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Šis didelis minkštas silikoninis gaidžio žiedas pagerina seksualinę veiklą. Dėvimas ties varpos pagrindu, šis žiedas gali būti naudojamas su prezervatyvu. Jam ir jos malonumui bei puikiai tinka ilgesnei ir tvirtesnei erekcijai.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Suteikite savo kotui ir sėklidėms impulsą šiuo sklandžiu silikono stiprinimo žiedu, kuris atlieka dvigubą funkciją. Itin tamprus, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, žiedas tvirtai suima jūsų gaidį ir kamuoliukus, kad padidėtų išlikimo galia ir būtų patogiai prilaikomas kapšelis. Išnaudokite geriausius savo gaidžio žiedus naudodami vandens pagrindo lubrikantą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Šis P-Strap Milker yra prostatos kištukas, kuris daro viską – sukurtas sustiprinti erekciją su prigludusiu gaidžiu ir rutuliniu dirželiu, sužadinti jūsų bėdą intensyvia vibracija ir melžti prostatą vingiuotu masažuojančiu karoliuku!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Trys funkcijos, kurių nenorėsite praleisti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Locker Black

    Mėgaukitės tobula seksualine patirtimi su šiuo vibruojančiu žiedu peniui ir sėklidėms. Jis specialiai sukurtas siekiant suteikti komfortą ir funkcionalumą, efektyviai pagerinti lytinį aktą. Pagaminta iš silikono, kuris lengvai tempiasi, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, taip pat yra vibruojanti kulka, kuri stimuliuos ir jį, ir ją.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Šis galingas gaidžio žiedas yra puikus stimuliatorius jums ir jūsų partneriui! Naudodami šį silikoninį gaidžio žiedą abu galėsite mėgautis ilgalaike erekcija, o tai reiškia, kad galėsite tęsti ilgiau. Viršuje yra papildomas stimuliatorius su Triušio ausimis ir nuimamas mini kulkų vibratorius, kuris stimuliuoja klitorį, kad jūsų partneris taip pat pasiektų nuostabų orgazmą.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Pirmasis pasaulyje Guybrator™ su patentuota PulsePlate Technology™. PULSE yra daug apdovanojimų pelnęs vyriškas stimuliatorius, kuris stimuliuoja vyrą naudojant svyravimus. Nors PULSE III SOLO buvo sukurtas vyrams solo, PULSE III DUO su nuotolinio valdymo pultu ir vibruojančia apatine dalimi buvo specialiai sukurtas poroms.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Malonumas ir našumas su Renegade Infinity žiedu. Itin tamprus silikonas Jūsų patogumui ir malonumui.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    SVR yra galingas, tylus, įkraunamas ir vandeniui atsparus elegantiškas dizainas, skirtas beprasmiškam, rimtam malonumui.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    „Flux Ring“ – tai kaklelis, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja sėklides ir varpą. Varpos žiedas lengvai spaudžia varpą, o tai pagerins erekciją ir sulėtina ejakuliaciją. Flux žiedas yra tamprus žiedas, atsparus vandeniui ir patogus dėvėti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Mėgaukitės puikia stimuliacija su šiuo rankų darbo masturbatoriumi iš Boners kolekcijos. Masturbatorius yra atviro dizaino, todėl tinka kiekvienam vyrui. Vyrai, turintys erekcijos sutrikimų, taip pat gali naudoti šį masturbatorių.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Cock Ring with Vibration

    Grynas vibruojantis malonumas!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Parsineškite namo PULSE SOLO ESSENTIAL ir atraskite visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Mūsų daugybę apdovanojimų pelnęs vyriškas sekso žaislas, pramintas pirmuoju pasaulyje Guybrator™, leidžia jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Cock & Ball Ring

    Gaidžio/rutulio žiedas ir analiniai karoliukai kartu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand yra pirmasis Bodywand, specialiai sukurtas vyrams. Kompaktiškas galingas USB įkraunamas masažuoklis turi lankstų kaklelį, kuris padeda labiau ar mažiau slėgti norimas vietas. Į komplektą įtraukto daugiafunkcio priedo glotnūs silikoniniai sparnai apgaubia kotą ir gali būti naudojami žaidimams solo, preliudijai arba kaip priedas prie oralinio sekso. Įjunkite 8 greičius ir 20 vibracijos modelių, kad galėtumėte mėgautis stimuliuojančiu lengvos tekstūros priedo vidaus prisilietimu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Jei kada nors dalyvavote mažai / daug užpakalio žaidime arba galbūt paslydote ant vibruojančio gaidžio žiedo, tikriausiai sutiksite, kad abu šie dalykai gali būti gana įkvepiantys ir išmintingi. Tačiau pridėkite šiek tiek tikros elektros ir išangės stimuliavimo bei vibracinio susiaurėjimo menas taps nuo metaforiškai šnypščiančio iki tiesiogine prasme šokiruojančio – labai gerąja prasme! Klasikinę vibraciją sujungęs su jaudinančios elektros dilgčiojimu, bakstelėjimais ir smūgiais, Ouch! E-Stim vibruojantis užpakalio kištukas su žiedu perduoda jums arba jūsų partneriui ne vieną, o du unikalius, visiškai laisvų rankų įrangos pojūčius.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Šis reguliuojamas ir todėl patogus gaidžio žiedas, pagamintas iš aukštos kokybės juodo silikono, sukuria kietą erekciją. Žiedą galima uždėti ir nuimti greitai ir paprastai. Dydis reguliuojamas, todėl tinka bet kokiam dydžiui! SHOTS erekcijos stiprintuvas yra puikus gaidžio žiedas ilgalaikiam malonumui!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 3 Black

    Ženkite kitą svarbų žingsnį savo santykiuose ir užtikrinkite svarbų abipusį pasitenkinimą TOR™ 3 malonumo žiedu. Daugiau vibracijos nustatymų suteikia daugiau erdvės eksperimentams ir unikaliems tinkinimo modeliams naudojant LELO programą. TOR tinka™ visų 3 iš aukščiausios kokybės saugaus silikono, todėl puikiai tinka formoms ir dydžiams, idealiai pojūčius abiem partneriams.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Reguliuojamas klasikinio gaidžio žiedo pasukimas, šis kaklaraištis leidžia pasirinkti tikslų skersmenį, kurio norite, ir turi tekstūruotą malonumo platformą! Galinga 10 kulkų užtikrina, kad jūs abu patirtumėte galingas abipusės stimuliacijos bangas, kad galėtumėte mėgautis dvigubu orgazmu! Mėgaukitės savo poros fantazija po vandeniu, nes šis žaislas yra visiškai panardinamas, o kabantys kaklaraiščiai suvibruoja tarp jūsų šlaunų kaip papildoma premija. Valyti lengva naudojant žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Šis žiedas turi keturis žiedus, kurie yra pritvirtinti vienas prie kito: vienas 4 cm skersmens, vienas 2,5 cm ir du 2 cm skersmens. Didžiausią žiedą (4 cm) reikia nešioti aplink kapšelį. Antrasis žiedas (2,5 cm) turi būti nešiojamas aplink veleną.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Patvarus gelinio silikono išorinis apvalkalas apima du galingus vibratorius su 9 unikaliais režimais, kad paskatintų ekstazę, o prabangus interjeras išklotas dvigubo tankio gelsilikonu, minkštu geliniu silikonu, kuris greitai pritaiko kūno šilumą prie kūno temperatūros. Jamyjob.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    ROOSTER RAGNAR yra tvirtas silikoninis gaidžio žiedas, sujungiantis platų dirželį ir plonas stygas viename dizaine, kad suteiktų dinamišką patirtį. Laso galima lengvai reguliuoti stumdant spintelę aukštyn ir žemyn virvelėmis. Galite nešioti laso aplink visą pakuotę (varpą ir kapšelį) arba tik aplink erekcijos varpos pagrindą, priklausomai nuo to, ko ketinate daryti ir kaip norite, kad jūsų erekcija būtų standi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Silicone P-Spot Anal Lock

    Šilkiškai švelnus P-Spot Analinis užraktas, pagamintas iš aukštos kokybės silikono, žaiskite taip dažnai, kaip norite. Šis vingiuotas analinis žaislas iš prekės ženklo Kioto X yra būtinas jūsų P-Spot kolekcijoje. Šis analinis užraktas su žiedu turi specialų dizainą su kiaušinio formos rutuliu, kurio skersmuo 29 mm. Žiedo vidinis skersmuo yra 45 mm ir yra lankstus.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Išplėskite savo malonumą ir erekcijos jėgą naudodami šį paprastą, sklandų silikoninį 3 užsegimų dirželį. Lengva užsidėti, lengva atleisti; tiesiog užfiksuokite jį aplink gaidžio pagrindą. Plokščias, tamprus, patogus, saugus kūnui silikonas lieka ten, kur jį padėjote, ir sulaiko jūsų apnašą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128298 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.