×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai varpa sklandžiai kulminacijos vėlavimas

Elementai 65 į 96147 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlo galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Large Cock Ring Set

    Mėgaukitės intensyvia seksualine patirtimi su šiuo 3 dalių gaidžio žiedų rinkiniu! Žiedai pagaminti iš minkšto ir lankstaus silikono, kad būtų gerai ir patogiai prigludę. Kai varpa suglebusi, uždėkite žiedą aplink varpos pagrindą. Erekcijos metu žiedas riboja kraujotaką, kad erekcija būtų sunkesnė ir ilgalaikė. Dėl to orgazmas tampa intensyvesnis.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Siekite stipresnės erekcijos ir veskite ilgesnius mylėjimosi seansus su paprastu A Perfect O paprastumu.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toylie Latex Sleeve with Penis and Testicle Ring Gil Black

    Gilas yra tarp žaisliukų, puikiai tinkantis sekso žaisliukui uždelsti ejakuliaciją ir ilgesnę erekciją.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Mėgaukitės didžiausiu pasitenkinimu, atsižvelgiant į juslinį malonumą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Dorcel žengia dar toliau, tenkindamas jusles, ir pristato naują kolekciją, pagamintą iš tamsoje šviečiančio silikono. Visa eilė 3 iš naujo interpretuotų bestselerių, kurie tamsoje taps naujais geriausiais draugais.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Tai įkraunamas gaidžio žiedas su specialiu papildomu žiedu kamuoliukams laikyti! Tamprus, tačiau prigludęs silikoninis varpos žiedas ir galingas variklis su dešimt atskirų funkcijų pagreitina jūsų erekciją, todėl ji tampa stipresnė ir kietesnė, o vibracijos taip pat įkvepia jūsų partnerį pasiekti kulminaciją prasiskverbimo metu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lankstinės vielos dėka universalaus prietaiso gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Sukurtas taip, kad atitiktų jūsų kūno formą, kiekvieną Revolution Ring išlinka tiksliai išdėstyta taip, kad maksimaliai padidintumėte tai, ką jau turite. Šis universalus žiedas, dėvimas kaip žiedas, rutulinis neštuvas arba abu, buvo sukurtas tam, kad nenutrūktų!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Begalinės aistros nakčiai geriausia naudoti gerą gaidžio žiedą. Bet jei pridėtume vieną prie sėklidės, naktis negalėtų būti geresnė. Reguliuojantis laikikliais šis žiedas suteiks jums tą sukibimą, kurio taip trokštate, ir jūs ne tik mėgausitės tuo, matydami, koks jūsų penis, bet ir jūsų partneris galės mėgautis įsiskverbimais stipriau nei bet kada.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Nori pakilti lygiu? „Bcharmed Basic Plus“ yra dvigubas masažinis žiedas su stipriu mini varikliu, puikiai tinka žaisti tiek solo, tiek partneriams. 100% kūnui nekenksmingas silikonas suteikia jai lanksčios tempimo, kad priglustų taip patogiai, kad greitai tarnausite ilgiau. Jo šilkinis pojūtis kartu su penkiais vešliais vibracijos modeliais jam suteikia stipresnę erekciją ir tuo pačiu metu jai malonumą klitoriui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Pristatome „Sport Fucker“ „Fusion“ liniją!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į skirtingas formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Silikono įkraunamas dvigubas Clit Flicker sumaišo 7 intensyvias vibracijos funkcijas su erotiškai plazdančiu paketu, kad būtų dvigubai didesnis malonumas. Šis dviejų dydžių stimuliatoriaus žiedas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems paįvairinti, arba erotikos ekspertams, norintiems savo arsenalą suteikti intensyvaus malonumo.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Galingas ir nenugalimas „Cockring“. 3 vibracijos režimai. 1 Galingas variklis. Pagaminta iš super minkšto silikono. Ergoninis. Šnabždėti tyliai. Atsparus vandeniui. Baterijos neįeina.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Boners V formos kamuoliukų skirstytuvas yra silikoninis žaislas, kuris atskiria kamuoliukus. Sekso žaislas nešiojamas aplink varpos pagrindą. Maži žiedeliai nešiojami aplink sėklides, todėl suteikia traukimo ir spaudimo pojūtį. Skirstytuvas reguliuojamas užsegimais, todėl galite būti tikri, kad puikiai tiks. Galite patys nuspręsti, ar norite ją kuo labiau aptempti, ar norite nešioti šiek tiek laisviau. Silikoninė medžiaga yra lanksti ir minkšta, kad būtų patogu dėvėti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    „JBoa by Velv'Or“ yra visiškai reguliuojamas penio žiedas, skirtas sutraukti varpą ties jo pagrindu, todėl ypač kieta, ilgiau trunkanti erekcija ir euforiška ejakuliacija.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Šis didelis minkštas silikoninis gaidžio žiedas pagerina seksualinę veiklą. Dėvimas ties varpos pagrindu, šis žiedas gali būti naudojamas su prezervatyvu. Jam ir jos malonumui bei puikiai tinka ilgesnei ir tvirtesnei erekcijai.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Visiems, norintiems atrasti naujus analinius pojūčius vienas arba su partneriu! „Anal Adventures“ siūlo daugybę pasirinkimų. Šis kištukas ir vibruojantis C žiedas su galinga vieno greičio kulka suteikia pojūčių ir ilgalaikio malonumo derinį. „Ultrasilk™“ silikonas, pasižymintis šilko švelnumo pojūčiu, puikiai skleidžia vibracijas.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Reguliuojamas gaidžio žiedas, pagamintas iš juodo silikono, sukuria kietą erekciją. Žiedą lengva ir greita uždėti bei nuimti. Žiedas reguliuojamas, todėl tinka bet kokiam dydžiui. Tobulas žiedas ilgalaikei erekcijai!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Aprūpinkite savo pakuotę galingu silikoniniu žiedu, skirtu sustiprinti jūsų veržlumą, su aksominiu žiedu, kad jūsų meilužis galėtų atsitrenkti ir trintis! Šis gaidžio žiedas turi galingą vibruojančią šerdį, padengtą šilkiniu silikoniniu paviršiumi, kad jaustumėtės prabangiai – įrenkite šį žiedą ir patogiai apribokite kotą bei krepšį, kad padidintumėte erekcijos trukmę ir kietumą.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Sujungėme savo ikonines laimingas triušio ausis su galingu 12 funkcijų vibruojančiu gaidžio žiedu, kad suteiktume jums jaudinančias stimuliacijas ir vibracijos dviems.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 2

    „Satisfyer Partner Box“ suteikia papildomo malonumo mylėtis: abu partneriai gali mėgautis jausmingomis vibracijomis su „Double Joy“ poros vibratoriumi ir „Royal One“ gaidžio žiedu. Abu seksualinės gerovės įrenginius galima valdyti naudojant Satisfyer Connect programėlę.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 3

    Mėgaukitės jausminga mylėjimosi įvairove – su Satisfyer Partner Box! Jame yra „Double Joy“ poros vibratorius, „Sexy Secret“ kelnaičių vibratorius ir „Royal One“ gaidžio žiedas, kurie yra suderinami su „Satisfyer Connect“ programa.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Patenkinkite savo meilužio erotinius poreikius su universaliu Premium silikoninių žiedų rinkiniu. 3 dalių rinkinį sudaro vidutinio, didelio ir XL dydžio penio žiedai, skirti padidinti apimtį ir išlaikyti ištvermę ilgai trunkančio intymaus malonumo metu.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvigubo Penetrator varpos žiedų dizainas jūsų ekstremaliam malonumui

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Hercules Penis Sheath III Black

    Su sklandžiu kreivės dizainu, suteikiančiu daugiau sotumo jausmą. Šis vibruojantis gaidžio žiedas, turintis 10 skirtingų funkcijų, užtikrina ilgesnę, tvirtesnę erekciją ir atitolina ejakuliaciją, kad būtų ilgesnis pasitenkinimas. Vibruojantis gaidžio žiedas riboja kraujo tekėjimą, kad varpa būtų įtempta.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 45mm

    Šis aliuminio gaidžio žiedas yra patogiai prigludęs ir 45 mm skersmens. Plokščia dalis su užapvalintais kampais leidžia patogiai nešioti ir atlieka savo darbą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 40 + 45mm

    Sustiprinkite erekciją ir orgazmą naudodami Rimba gaidžio žiedą.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Pristatome „Sport Fucker“ „Fusion“ liniją!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Sukurtas taip, kad atitiktų jūsų kūno formą, kiekviena Revolution Ring išlinka buvo tiksliai išdėstyta taip, kad maksimaliai padidintumėte tai, ką jau turite. Šis universalus žiedas, dėvimas kaip žiedas, rutulinis neštuvas arba abu, buvo sukurtas tam, kad nenutrūktų!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96147 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.