×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai oralinis

Elementai 33 į 64102 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Blush M for Men Isabella Mocha

    M for Men Isabella suteikia minkštą ir elastingą burną, kuri jums plačiai atverta. Šis tikroviškas glostiklis yra produktyvus, lankstus ir pripildytas sensacingų tekstūrų. Jame yra kelių greičių vibruojanti kulka, kuri pagerina pojūtį glostymo metu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Men Oral Anne

    Gaukite savo gyvenimo „Blow Job“. Oral Anne yra jaunoji jūsų drąsiausių fantazijų nimfa. Jos liežuvis apkabina jautrią apatinę jūsų varpos dalį. Jos burna suspausta. Leisk jai giliai tau užkišti. Sumušk jai burną. Ji tam pasiruošusi. Laikykite Anne švarią, prieš ir po naudojimo nuplaukite muilu ir vandeniu. Nusausinkite švaria sausa šluoste ir leiskite išdžiūti prieš padėdami. Mėgaukitės ramybe, nes produktas pagamintas iš laboratorijoje patikrinto kūno saugaus TPE. TPE yra ypač tamprus ir patvarus. Siūlome žaislą laikyti mūsų saugaus sekso antibakteriniuose žaislų krepšiuose.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Tight Flip Fucker Pussy/Mouth

    Tight Flip Fucker Pussy/Mouth siūlo dvigubai daugiau intymių pramogų už vieno kainą! Šis universalus Hidden Desire Bangers kolekcijos masturbatorius turi ir makšties, ir burnos angą. Leidžia perjungti skirtingus stimuliavimo tipus, atsižvelgiant į tai, kokio išdykusio malonumo trokštate.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Kas gali būti geriau už pūtimą? Puikus darbas su vibracija!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bad Kitty Butterfly Gag

    Dėl tylaus malonumo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Mėgautis imituojamu oraliniu seksu pagal poreikį dar niekada nebuvo taip paprasta! Tai būtina vyrui, kuris staiga susidomi seksualiniu pomėgiu, kad ir ką žiūrėtumėte ar miegotumėte. Ilgai paspauskite mygtuką, kad įjungtumėte ir mėgstate garsiakalbį ar „Alexa“ tipą. daiktu siekiama paglostyti galvą...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Wave Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Banguotos formos Wave Sucker glostiklis suteikia puikų sukibimą ir daug malonumo ten, kur to norite.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Mėgaukitės blowjob jausmu su vibruojančiu blowjob simuliatoriumi iš Boners kolekcijos. Šis stilingas masturbatorius aprūpintas galingu varikliu su 10 skirtingų vibracijos nustatymų. Nustatymus lengva valdyti apačioje esančiais mygtukais.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Penis Mouth Gag Short Pink

    Varpos burnos kamštis yra sukurtas taip, kad nutildytų jūsų žaislą ir užtikrintų visišką komfortą. Unikali penio konstrukcija apima kampinius dirželius, kad būtų išvengta įprasto trynimo, kuris gali atsirasti naudojant standartinius kamščius. Dirželis reguliuojamas, kad tvirtai priglustų, ir turi užrakinimo sagtį, prie kurios galite pridėti savo spyną. Pats gagas pagamintas iš bekvapio, beskonio, be ftalatų silikono.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Clitella yra burnos klitorio stimuliatorius, kuris stimuliuoja ir sužadina klitorį įvairiais greičiais, raštais ir prisirišimais. Oralinio sekso jausmas dabar pasiekiamas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Mėgaukitės ypatingu oraliniu seksu per burną su šiuo unikalaus dizaino masturbatoriumi, kuris yra tikroviškos gerklės formos! Itin tikroviško „Fanta Flesh“ pamušalas ir tvirta išorė yra paruošta atsidaryti plačiai ir patikti!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA Glans čiulpimo masturbatorius suteikia fantastišką burnos stimuliaciją ir taip pat gydo save. Šildymo funkcija leis jums pasiekti maksimalią 45 laipsnių Celsijaus temperatūrą, ją galima įjungti ir išjungti atskirai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite pagerinti geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Ring True

    Uždėkite žiedą ant liežuvio, kad sustiprintumėte savo partnerio oralinį potyrį ir leiskite galingoms vibracijoms veikti kartu su jūsų liežuviu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Pirmasis kaitinantis oralinio sekso masturbatorius pasaulyje. Su Skidproof Frosted tekstūros dizainu, tikrai puiki dovana fiziniam pasirengimui.1. [vyrų masturbacijos žaislų funkcija] 6 rūšių vibracija + šildymas + atsparus vandeniui + nutildymas, garsas yra mažesnis nei 60 dB, gali būti prarytas kasdieninio triukšmo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Beveik taip pat gerai, kaip blowjob!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Čiulpti, laižyti, vibruoti! 216 orgazmų, kurių niekada nebandėte.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Mėgaukitės puikia stimuliacija su šiuo rankų darbo masturbatoriumi iš Boners kolekcijos. Masturbatorius yra atviro dizaino, todėl tinka kiekvienam vyrui. Vyrai, turintys erekcijos sutrikimų, taip pat gali naudoti šį masturbatorių.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Rapids Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Rapids Sucker Stroker masturbatorius suteikia jums intensyvaus pūtimo patirtį, nes uždaras galas suteikia gyvybės jausmą, o vidinė tekstūra suteikia nuostabią stimuliaciją.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Niekas gyvenime nėra tikras dalykas, išskyrus jaudinantį malonumą, kurį patirsite su CalExotics Sure Thing Love Doll. Jaudinanti sekso lėlė turi natūralaus dydžio dizainą, 3 neklaužada meilės skylutes ir suspaudžiamą kūną.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Kas nemėgsta oralinio sekso? O jei pasakysime, kad yra dar vienas aukštesnis lygis? „Jamyjob“ uraganas ateina tiesiai iš ateities, kad parodytų, kaip ten viskas daroma. Šis stimuliatorius yra ne tik oralinio sekso simuliatorius, bet netgi jį patobulina!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    „Hot Chocolate Heather“ suteikia minkštą ir lanksčią burną, kuri laukia, kol prarys jūsų kotą. Šis tikroviškas glostiklis yra tvirtas, lankstus ir pripildytas sensacingų tekstūrų. Jame yra kelių greičių vibruojanti kulka, kuri pagerina pojūtį glostymo metu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella yra burnos klitorio stimuliatorius, kuris stimuliuoja ir sužadina klitorį įvairiais greičiais, raštais ir prisirišimais. Oralinio sekso jausmas dabar pasiekiamas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Pasiruošę pereiti prie gudresnių instrumentų savo malonumui ir pažeminimui? Priverskite savo nuolankų augintinį atverti tas gražias lūpas su šiuo unikaliu burnos sklaidytuvu!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FPPR Mouth Masturbator

    Mėgaukitės intensyvia stimuliacija ir nepamirštama kulminacija su šiuo FPPR masturbatoriumi. kolekcija! Rankovė turi patrauklią tikrovišką spalvą ir jaudinančią burnos angą, kad sukurtų blowjob jausmą. Vidinė rankovės dalis yra užsegta ir su briaunomis, kad maksimaliai stimuliuotų jūsų varpą. Po naudojimo išimkite įvorę nuo korpuso ir tinkamai nuvalykite vandeniu ir žaislų valikliu arba švelniu antibakteriniu muilu. Masturbatorius atrodo labai diskretiškai, todėl galite nesijaudindami pasidėti naują žaislą ant naktinio staliuko arba pasiimti su savimi į krepšį.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Šis unikalus burnos stipriklis, specialiai sukurtas moters kūnui, atvers jus malonumui! Tiesiog pasilenkite iki norimo siaurumo ir įlįskite į vidų. Viduryje esantis guzas padeda stimuliuoti G tašką, o lankstūs galai išskleidžia lytines lūpas ir atskleidžia jūsų vidines sritis jūsų partnerio entuziazmui, o jų rankos gali laisvai judėti po kūną.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Clit Kisser™ mirganti kulka sujungia intensyvias kelių greičių vibracijas į erzinantį liežuvio formos rankovę. Į burną panašus stimuliatorius turi lengvai paliečiamą greitąjį rinkimą ir kiaušinio formos kulkos atmosferą, suteikiančią jaudinančius pojūčius.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Rubber Piss Gag

    Guminis piss-gag. Lengva užsidėti ir nurengti. 100% atsparus vandeniui.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    „Scandal® Wide Open Mouth Gag“ yra drąsus erotinis aksesuaras, puikiai tinkantis poroms, norinčioms eksperimentuoti su erotiniu santūriu žaidimu, arba stilingiems fetišistams, norintiems atsiduoti dizainerių troškimams.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    XOCOON Heartbreaker: revoliucinis „du viename“ stimuliatorius. Atraskite jausmingo malonumo pasaulį su XOCOON širdies formos klitorio ir spenelių stimuliatoriumi. Sudaužykite širdį ir mėgaukitės viena dalimi su mikrovibracijos funkcija ir viena dalimi su laižymo funkcija. Šis „Heartbreaker“ suteikia naujo įspūdžio jūsų solo žaidimui ar intymioms akimirkoms su partneriu. Šilko glotnumo silikonas ir diskretiškas dizainas suteikia tikslingą stimuliaciją jūsų mieliausioms vietoms. Nesvarbu, ar jums labiau patinka intensyvios vibracijos, ar erzinantys laižymai, šis širdies formos stebuklas padės jums patirti stulbinantį orgazmą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64102 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.