×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 97 į 128164 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Pristatome BLOWCAST; sukurtas su naujovėmis ir aistra, kad jūsų fantazijas įgyvendintų! Dėl masažuojančių karoliukų korpuse Wingman PLUS suteikia unikalią patirtį. Su galingu varikliu ir minkštos tekstūros rankove atrasite pojūčių kaip niekada anksčiau.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Unikalus rotacinis masturbatorius jūsų mėgstamam HiSmith sušiktam aparatui!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tada jums patiks Big Ass Banger Vibrating iš Hidden Desire kolekcijos Bangers! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Oh Push Me Masturbator Vagina

    Su „Oh PUSH ME Vagina“ patirsite tobulą seksualinį pojūtį. Realiai suformuota, makšties formos rankovė leidžia automatiškai padidinti greitį naudojant „pavarų lazdelę“, nes itin minkšta, glotni ir itin jautri medžiaga kviečia į nepaprastus sukimus. Priklausomai nuo to, ar jums patinka ilgesni ar trumpesni pasivažinėjimai: jūsų ladykiller gali būti sureguliuotas! Paspauskite siaurėjančią sritį, kad sutrauktumėte karštą statinę. Reguliuodami oro slydimą taip pat galite patys reguliuoti, kaip stipriai įsiurbiamas jūsų penis. Su šiuo jojimo stiliumi tikrai pasieksite finišą, o šampano dušas taip pat garantuotas!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush

    Mūsų naujausios inžinerinės technologijos leido sukurti lanksčią rutulio struktūrą. Tvirti rutuliai, išdėstyti minkštame elastomere, susiduria ir stimuliuoja, kad suteiktų visiškai naują pojūtį naudojant FLIP ORB.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Įsiurbia ir vibruoja intensyviam solo malonumui!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Gonex yra automatinis vyriškas masturbatorius su sukimosi funkcija ir stūmimo aukštyn ir žemyn judesiais. Bet ne tik tai, jis turi idealią dejavimo funkciją, kad padidintumėte malonumą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    „Opus E“ masturbatorius yra tikras šedevras visais įmanomais būdais. Iš pirmo žvilgsnio gana neįvertinta, ypač analinė versija turi daug ką pasiūlyti. Kviečianti išangė tiesiog laukia, kol bus apžiūrėta. Su Opus E tikri meno mylėtojai spontaniškai pasiekia savo įrankius ir su malonumu leidžiasi į jausmingą atradimų kelionę į gilesnes sferas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Patobulinkite savo masturbacijos patirtį naudodami šį neįtikėtiną masturbatorių. Šiame masturbatoriuje yra 10 greičių stūmimo ir sukimosi funkcija ir balso integracija 4 kalbomis: tai suteikia jums didžiausią tikrovišką patirtį! Lorelei daro viską – besisukantis viduje suteiks 10 skirtingų intensyvumo lygių.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith C1096-R Foot Masturbator with Vagina 100% Silicone Right Foot 21cm

    Mes visi turime savo daiktus ir jei tai jūsų pėdos, ypač pėdos, atėjote į reikiamą vietą. Tai ne bet kokia pėda, joje yra makštis, užtikrinanti malonų įsiskverbimą, ir judantys pirštai, ant kurių galite klijuoti nagus ir nudažyti juos mėgstama spalva, turėdami šiek tiek vaizduotės. Įsimylėkite tikrovišką silikoninę koją su makšties anga, kuri trokšta jūsų penio.

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Galingas WYNE masturbatorius 03, kuris užtikrina intensyvų, visiškai automatinį varpos stimuliavimą su 7 vibracijos ir 3 siurbimo režimais. Šildymo funkcija iki 40°C ir lengvos bei seksualios dejonės (3 garsai) per pridedamas ausines dar labiau sujaudins besinaudojantį masturbatoriumi. Visas funkcijas galima lengvai ir atskirai valdyti lengvai naudojamo sekso žaislo mygtukais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Britney Amber Stars Collection Male Masturbator

    Atraskite vienintelį glostymą, sukurtą pagal Britney Amber intymiausias kūno vietas. Perkelkite savo fantazijas į aukštesnį lygį ir pajuskite kiekvieną Britney judesį, kai suporuosite savo strėlytę su Keon by KIIROO, kad patirtumėte tikrai įtraukiančių, interaktyvių įspūdžių.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizainas, galia ir elegancija. Norėdami patirti beprecedentę patirtį, atraskite MAN.WAND Kad visada siektumėte malonumo, šis visiškai naujas masturbatorius turi 8 skirtingus greičius ir 20 vibracijos režimų. Jo lanksti galvutė ir itin galingas variklis suteiks jums nepakartojamų pojūčių. Tiesiog pritaikykite revoliucinę ergonomiką MAN.WAND... Orgazmas garantuotas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Reagan Foxx yra pietų mergina, kilusi iš religinės aplinkos ir savo poreikį išlaikyti šeimą bei meilę seksui pavertė labai sėkminga karjera. Ištyrusi siūbavimą ir kameravimą, Reiganas persilaužė į filmą suaugusiems ir nuo to laiko nebežiūri atgal.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    Stipresni rutuliai susiduria ir stimuliuoja iš vidaus tvirtos, aštrios vidinės detalės! FLIP ORB STRONG sukurtas tam, kad suteiktų dar daugiau sprogstamųjų pojūčių, o stiprūs rutuliai yra aptraukti tvirta rankovių medžiaga. Mėgaukitės naujo tipo įspūdžiais, kurių vien minkšta medžiaga negali prilygti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Vandeniui atsparus masturbatorius su vibracija ir šildymo funkcija (iki 40 °C). 6 režimai, 3 intensyvumo lygiai. Su 4 mygtukais (įjungimas/išjungimas, temperatūra, pliusas ir minusas). Įkraunama kartu su USB laidu. Juoda/rožinė. Visas ilgis 13 cm, įterpimo gylis 7 cm, Ø 3 cm (lankstus). Medžiaga: silikonas, ABS, be ftalatų pagal ES reglamentą REACH. Įkrovimo laikas 3 valandos, akumuliatoriaus veikimo laikas 1 valanda.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Lengvai laikomas WYNE neigiamo slėgio masturbatorius, kuris sujungia siurbimo funkciją ir vibraciją. 10 vibracijos režimų ir 3 siurbimo režimai suteikia malonią įvairovę ir juos galima lengvai valdyti žaislo mygtukais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Pasiruoškite teleskopiniams ir vibracijos dažniams aplink jūsų varpą. Vyriškas masturbatorių variklis pasižymi galingu našumu su 7 teleskopiniais dažniais ir 7 vibracijos dažniais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Voy Black

    Arcwave Voy yra aukščiausios kokybės kompaktiškas glostiklis, pasižymintis aukščiausios kokybės medžiaga, pritaikytu pritaikymu ir sumania technologija. Sureguliuokite sandarumą, kad patirtumėte unikalią patirtį, kai pasieksite galingą orgazmą.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Aero Masturbator Silver

    Naujai sukurtas Aero.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Vienu metu čiulpti ir vibruoti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    WYNE masturbatorius 02 su 4 varikliais, 10 vibracijos režimų ir 3 siurbimo režimais intensyviai varpos stimuliacijai. Lengvos ir seksualios dejonės (3 garsai) per pridedamas ausines dar labiau sujaudins masturbatorių besinaudojantį asmenį. Visos funkcijos gali būti valdomos atskirai arba derinamos su lengvai naudojamo sekso žaislo mygtukais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blowcast Wingman Lite Automatic Masturbator

    Pristatome BLOWCAST; sukurtas su naujovėmis ir aistra, skirtas įgyvendinti jūsų fantazijas! Wingman LITE siūlo unikalią patirtį su nuostabia glostymo funkcija. Su galingu varikliu ir minkštos tekstūros rankove atrasite pojūčių kaip niekada anksčiau.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    SPANK mano užpakalį! Mano grobis yra nuostabus, todėl galite jį supainioti su tikru! Įkaitinkite mane karštame vandenyje, kad sukurtumėte tikrovišką pojūtį, įmeskite kulkos vibratorių į vieną iš mano 2 tikroviškų skylių, kad galėtumėte mėgautis įvairiais greičiais ir vibruoti.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Lauren Phillips Male Masturbator

    Seksuali, statuliška ugningoji raudonplaukė Lauren Phillips yra žinoma kaip Ekstremalus imbieras ir viena sunkiausiai dirbančių moterų pramonėje. Krūtinga, žiauri Džersio mergina suaugusiųjų pramonėje pradėjo dirbti kaip modelis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Rachel Starr pradėjo savo karjerą suaugusiųjų industrijoje 2007 m. ir nuo to laiko vaidino beveik 600 scenų! Ji neseniai buvo įtraukta į AVN šlovės muziejų 2022 m. ir laimėjo keletą apdovanojimų, įskaitant Metų MILF apdovanojimą šių metų „Fleshbot“ apdovanojimuose.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Talk Dirty Rotobator

    Patirkite tikras naujoves masturbacijos srityje! Kompaktiško dizaino PDX ELITE® Talk Dirty Rotobator pasižymi seksualiomis kalbomis, kvėpuojančiais aimanais ir unikaliai stimuliuojančiu sukimu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Stars Collection Strokers Feel Victoria June Mouth

    Nuostabi Lotynų Amerikos žvaigždutė Viktorija June yra viena ryškiausių suaugusiųjų pramonės žvaigždžių dėl karštų jos pasirodymų, kurie prikausto dėmesį nuo pat jos pasirodymo ekrane.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Pow Stroker Blue

    Arcwave Pow yra aukščiausios kokybės ranginis glostymas su siurbimo valdymu, tekstūruota CleanTech silikonine mova ir dvigubu įėjimu. Intuityvus Pow silikono naudojimo metu maloniai veržiasi, o oro slėgio išleidimo vožtuvas sukuria intensyvų siurbimą, kad pasiektumėte ir tikrai kulminaciją.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Suteikite šiek tiek naujovių savo solo ar porų žaidimui su šiuo automatiniu glostikliu, kuris turi galingus vibracijos ir glostymo režimus.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Žaislai, skirti peniams, dažnai yra didžiuliai, negražūs ir patogu su partneriu. Elegantiškas, lengvai valdomas MANTA sukurtas taip, kad puikiai tiks tiek partnerių seksui, tiek solo žaidimui, slysdamas tarp jūsų kūnų ir iš esmės paversdamas jūsų penį vibratoriumi. Tai taip pat nuostabus blowjob aksesuaras, apjuosiantis užpakalinę varpos dalį, kad pajustumėte gilią gerklę. Nepamirškite apie solo žaidimą! MANTA keteros sulaiko tepalus, kad būtų geresnis glostymo pojūtis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128164 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.