×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 65 į 96108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Galite nueiti į atstumą! Ištvermės lavinimo metodai, tokie kaip apvadas, tapo standartiniais, nes vyrai visur mokosi taikyti šią techniką, kad padidintų ištvermę ir padidintų orgazmą. Įsitraukite į veiksmą naudodamiesi „Main Squeeze Endurance Trainer“ – tvirto korpuso glostymo įtaisu su įmontuota suspaudimo plokštelės rankena, leidžiančia vartotojui valdyti spaudimą. Ištvermės treniruoklis su tikrovišku pūlingu atidarymu ir tvirtu, tekstūruotu tikroviško ULTRASKYN vidumi, naudojant jį sušyla iki kūno temperatūros ir imituoja tikros odos pojūtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Shower Therapy Soothing Scrub Skin

    Pavargote daryti kompromisus dėl savęs priežiūros rutinos? Tada imkitės atsakomybės ir patobulinkite savo malonumo naudoti dušo terapiją – šampūno buteliuką, sukurtą išskirtinai išrankiems džentelmenams, tokiems kaip jūs. Sukurtas atsižvelgiant į jūsų privatumą, dušo terapijos g buvo sukurtas taip, kad imituotų įprasto šampūno buteliuko, kad jis lengvai įsilies į bet kokį vonios kambario aplinką, nepalikdamas jokių įtarimų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Main Squeeze Jenna Foxx ULTRASKYN Stroker Pussy Chocolate

    Smulki mažutė Jenna Foxx prisijungia prie Main Squeeze serijos su kintamo slėgio kietu glostikliu, suformuotu tiesiai nuo jos kūno. Rankų darbo iš tikroviško ULTRASKYN, Jenna's Main Squeeze turi tvirtą, tekstūruotą interjerą, kuris šildo liečiant ir jaučiasi kaip tikras daiktas. Kiekvienas „Main Squeeze“ turi skirtingą vidinę tekstūrą ir vartotojo valdomą suspaudimo plokštę, todėl jūsų patirtis yra tokia pat unikali, kaip ir kiekviena mūsų seksuali „Main Squeeze“ mergina. Dvigubo dangtelio kieto korpuso dizainas yra diskretiškas kelioninis ir saugojimo dėklas, todėl pagrindinis išspaudimas išlieka šviežias ir paruoštas bet kada, kai tik užklumpa nuotaika.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Men 8X Vibrating Silicone Penis Sleeve

    Šio kompaktiško varpos stimuliatoriaus briaunotas vidus ir prigludęs antgalis derinami su galingu vibruojančiu varikliu ir suteikia intensyvaus erzinimo pojūčio, kuriuo galėsite mėgautis vieni arba su savo partneriu! Pasirinkite iš 8 vibravimo funkcijų, kad sukeltumėte savo ar jūsų partnerio vyriškumą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flex II Fizzy Green

    Seniai parduodama TENGA FLEX serija vėl pristatoma su išplėstine asortimentu. Pagaminta naudojant naujausią trimačio modeliavimo technologiją, dabar jūsų klientai gali rinktis iš keturių skirtingų vidinių detalių.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Šis išskirtinis ir labai paprastas naudoti Donut Masturbator nuo 40 metų kiekvieną varpos masažą paverčia tikru malonumu, nesvarbu, ar jis naudojamas vienas, ar su partneriu, namuose ar keliaujant!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Suspaudžiamas masturbatorius pagamintas iš lygaus silikono ir siūlo 6 vibracijos ritmus su 3 greičiais. Jis yra minkštas ir suspaudžiamas, todėl vartotojai gali laikyti jį taip tvirtai arba laisvai, kaip nori, ir patys reguliuoti slėgį. Šildymo funkcija padaro visa tai dar patogesnę, nes masturbatorius jausis taip maloniai ir šiltai su patogia kūno temperatūra, kad bus malonu įsiskverbti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Main Squeeze Mia Malkova

    Ji visada pasiekiama. „Doc Johnson“ „Main Squeeze“ masturbatorių serija su kietu dėklu, kuriame vaidina mūsų populiariausios pornografinės žvaigždės formos, sukurta taip, kad jūsų rankose atiduotų galią, su išspaudžiama rankena, leidžiančia keisti kiekvieno smūgio sandarumą, ir siurbimą reguliuojančiu galiniu dangteliu. Šis ULTRASKYN™ glostytojas, pagamintas tiesiai iš šviesiaplaukės Mios Malkovos kūno, atrodo ir jaučiasi taip, kaip įsmeigęs į jos tobulą pūlingą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Donut Masturbator

    Šis išskirtinis ir labai paprastas naudoti Donut Masturbator nuo 40 metų kiekvieną varpos masažą paverčia tikru malonumu, nesvarbu, ar jis naudojamas vienas, ar su partneriu, namuose ar keliaujant!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Jayla de Angelis Pussy Skin

    Šiai gražuolei reikia ypatingo meilės ir būtent tai galite jai duoti! Jayla yra tikra sekso princesė, todėl išpildykite šios seksualios blondinės apetitą raguotam malonumui ir padovanokite jai geriausią laiką gyvenime. Jai patinka teikti nerūpestingą oralinį pasitenkinimą ir negali atsispirti stipriems ir ilgiems daužymams.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Shower Therapy Soothing Scrub Tan

    Pavargote daryti kompromisus dėl savęs priežiūros rutinos? Tada imkitės atsakomybės ir patobulinkite savo malonumo žaidimą naudodami dušo terapiją – šampūno buteliuką, sukurtą išskirtinai išrankiems džentelmenams, tokiems kaip jūs. Sukurtas atsižvelgiant į jūsų privatumą, dušo terapijos glostiklis buvo sukurtas taip, kad imituotų įprasto šampūno buteliuko išvaizdą, kad jis lengvai įsilies į bet kokią vonios kambario aplinką, nepalikdamas jokių įtarimų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Dream Touch

    Touch sukurta kaip atviro galo rankovė su strategiškai išdėstytais „žiedlapiais“, imituojančiais tvirtą jaudinančio rankų darbo sukibimą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Mermaid Coral

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukusTrumpa, atvira rankovė skirta tikslinei stimuliacijai. Tvirtos, bet lanksčios gumbeliai sukasi aplink vidinį Coral rankovės ilgį, sukurdami jaudinantį pojūtį, kurį galite sutelkti tiksliai ten, kur norite dėl trumpo ilgio. Tiems, kurie gali išstumti savo varpos galvutę, kad pailsėtų jautriausia vieta, tai puikiai tinka apvadui ir orgazmui kontroliuoti seanso metu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Dream Lotus

    Patirkite švelnią, švelnią glamonę, kai pirmą kartą įkiškite varpą į lotoso rankovę. Lotosas sukurtas taip, kad imituotų makšties pojūtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite ViewTube 2

    Visi mėgsta žiūrėti, o dabar galite ir jūs, naudodami ViewTube™ See-Thru Stroker!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Mermaid Pearl

    Kaip rodo pavadinimas, Pearl rankovės vidus išmargintas įvairių dydžių minkštų perlų formų, kad švelniai masažuotų koto ilgį. Netaisyklingas perlų išdėstymas sukurtas taip, kad su kiekvienu posūkiu ir potėpiu stimuliuotų skirtingai. Vieno galo angą supantys papildomi perlai puikiai tinka varpos galiuko masažui. Perlų formų išdėstymas palaipsniui intensyvėja nuo vieno galo iki kito, todėl galite pabandyti naudoti Pearl iš bet kurio galo, kad pamatytumėte, koks pojūtis jums patinka labiausiai!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Dash Stroker Black

    ROMP Dash yra rankinis masturbatorius – odai švelnus glostiklis, kuris jaučiasi taip gerai, kai pridedate reikiamą judėjimo kiekį. Naudojant natūralų siurbimą – nereikia baterijų – „ROMP Dash“ siurbia taip stipriai, kaip norite. Tai lengva naudoti, pakartotinai naudoti ir valyti. Lengvai ateina lengvai išeina.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Grip Stroker Black

    Rankinis silikoninis glostiklis užtikrina visišką malonumo kontrolę su 10 vibracijos funkcijų, tekstūruoto paviršiaus ir universalaus dizaino. Visiškai kontroliuokite savo malonumą su rankiniu glostytuvu – unikalios tekstūros paviršius suteikia papildomos stimuliacijos.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Your New Favourite Penis Vibrator Super Strong Yellow

    Dinamiškas, geltonas masturbatorius su lanksčiais, plazdėjančiais vibro sparnais, kurie stimuliuojančiai laiko varpą, kad vėliau galėtų intensyviai masažuoti ir džiuginti ryškiais, stimuliuojančiais grioveliais. 10 vibracijos režimų suteikia daug įvairovės dirbant rankomis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M For Men Elite Platinum Hekx Black

    „M for Men Hekx“ yra kupinas linksmybių! Vidiniai šonkauliai puikiai tinka įvairiems pojūčiams glostymo metu, o dėl tekstūruotos išorės Hekx lengva laikyti žaidimo metu. Itin minkštas ir lankstus, Hekx tinka visų dydžių velenams ir leidžia savaime susispausti bei spausti žaidimo metu. Pagaminta iš kūnui saugaus Purio™ Platinum Cured silikono, Hekx sudėtyje nėra ftalatų, kvapiųjų medžiagų, parafinų ir latekso. „Gript“ taip pat yra su bepūkuotu laikymo maišeliu, kad jis būtų saugus ir diskretiškas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Blow Masturbator with Sleeve White

    Šis rankinis masturbatorius turi lygų ir anatomišką dėklą, kuris puikiai telpa jūsų rankoje. Itin elastingos ir minkštos rankovės prisitaiko prie jūsų dydžio ir suteikia jums puikų komfortą. Deep Blow White turi rankovę su besikeičiančiais siaurais ir plačiais kanalais, tekstūruota karoliukais. Naudokite su dėklu, kad sustiprintumėte pojūtį vidinėmis tekstūromis. Naudokite be dėklo, kad rankovę būtų galima suspausti, kad galėtumėte pritaikyti malonumą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Vibrating Glans Masturbator Black

    Rankų darbui su tiesioginiu gaktos stimuliavimu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Decor2 Masturbator

    Decor 2 yra prabangus vyriškas masturbatorius su dezinfekuojančia UV lempa ir šildoma lazdele. Šildomas dėklas sušildo rankovę iki tobulos temperatūros, kad būtų tikroviški pojūčiai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M For Men Elite Platinum Gript Black

    „M for Men Gript“ yra kupinas linksmybių! Išilgai kelių tekstūros zonų yra malonumo raiščių, o vidiniai kutenimai puikiai tinka glostymo metu patirti įvairius pojūčius. Itin minkštas ir lankstus „Gript“ tinka visų dydžių kotams ir leidžia savaime susispausti bei spausti žaidimo metu, kad papildytų visą norimą malonumą. Pagaminta iš kūnui saugaus Purio™ Platinum Cured silikono, Gript sudėtyje nėra ftalatų, kvapiųjų medžiagų, parafinų ir latekso. „Gript“ taip pat yra su bepūkuotu laikymo maišeliu, kad jis būtų saugus ir diskretiškas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toro Strem Masturbator Double Motor Black

    Strem yra vyriškas masturbatorius, skirtas vyrams, kurie neatitinka reikalavimų. Šis masturbatorius pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono, todėl jis yra lankstus ir itin patogus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Blow Masturbator with Sleeve Black

    Šis rankinis masturbatorius turi lygų ir anatomišką dėklą, kuris puikiai telpa jūsų rankoje. Itin elastingos ir minkštos rankovės prisitaiko prie jūsų dydžio ir suteikia jums puikų komfortą. „Deep Blow Black“ apima rankovę su karoliukais, spiralę ir smaigalius, kad galėtumėte mėgautis įvairiomis patirtimis. Naudokite su dėklu, kad sustiprintumėte pojūtį vidinėmis tekstūromis. Naudokite be dėklo, kad rankovę būtų galima suspausti, kad galėtumėte pritaikyti malonumą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Cock Vibrator 0552461 Black

    Rebel Cock Vibrator turi lanksčius, plazdančius vibro sparnus, kurie jaudinančiai prilaiko varpą. Tada jis stimuliuoja varpą ir intensyviai masažuoja ryškiais, stimuliuojančiais grioveliais. 10 vibracijos režimų suteikia daug įvairovės dirbant rankomis. Žaislo mygtukais galima judėti aukštyn ir žemyn režimais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NMC Intimate Lover Life Like Masturbator 6.4" Skin

    Norite lavinti savo ištvermę ar tiesiog smagiai praleisti laiką? Bet jei šis masturbatorius savo pojūčiu bus stebimas kaip į tikro žmogaus odą. Savo forma primena moters kūną, netrūksta nei išangės, nei makšties angos. Pasinerkite į jį, užmerkite akis ir mėgaukitės kelione į savo orgazmo tikslą.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Dream Koko Masturbator Vibrating

    Pajuskite norimą įtempimą ir stimuliaciją! Kokos turi realiausių moterų masturbatorių.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Shower Therapy Deep Cream Transparent

    Pavargote daryti kompromisus dėl savęs priežiūros rutinos? Tada imkitės atsakomybės ir patobulinkite savo malonumo naudoti dušo terapiją – šampūno buteliuką, sukurtą išskirtinai išrankiems džentelmenams, tokiems kaip jūs. Sukurtas atsižvelgiant į jūsų privatumą, dušo terapijos g buvo sukurtas taip, kad imituotų įprasto šampūno buteliuko, kad jis lengvai įsilies į bet kokį vonios kambario aplinką, nepalikdamas jokių įtarimų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Tight End Black

    Jūsų laukia orgazminiai smūgiai su šiuo novatorišku smūgiu, kuris stangrėja žaidžiant. Du unikalūs įėjimai abiejuose galuose veda į švelnų ir minkštą vidinį kanalą, sukurtą taip, kad apgaubtų jus giliai tikroviškai. Kai būsite pasiruošę stipriau suspausti, tiesiog suimkite ir pasukite balionėlį, kad pasiektumėte malonumo įvarčio liniją. Valymui nuimami du apsauginiai dangteliai.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Urge Large Black

    Pasiduokite „The Urge“ savo malonumui su šiuo „Stroker“, sukurtu maksimaliam malonumui. Minkštas ir lankstus įėjimas suteikia vietą sandariam, bet produktyviam karoliukų vidiniam kanalui, kuris apgaubia jus žaidžiant. Mėgaukitės stabiliu sukibimu dėl tekstūruotos, smailėjančios talpyklos, leidžiančios visiškai atsipalaiduoti su kiekvienu smūgiu. Dangtelis ir vidinė rankovė yra nuimami, kad būtų lengviau valyti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.