×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 65 į 96142 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Patarimas F1S V2 m-cup dizainas leidžia optimizuoti optimalų pasitenkinimą, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad patirti orgazmą. Atsi „AndroidiOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Veronia Masturbator

    Realistiška Veronijos išvaizda ir provokuojanti poza neleidžia atsispirti šiai seksualiai meilės lėlei. Didelė sekso lėlė yra visiškai pagaminta iš TPR, kuri jaučiasi kaip tikra oda. Lėlė turi dideles, apvalias krūtis ir 2 angas: makštį ir išangę.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Masturbator Large Male Ass & Cock

    Pakelkite savo intymius potyrius į naujas aukštumas, naudodami vyrišką užpakalį su minkštu varpos masturbatoriumi, kuris akimirksniu nukelia jus į nepakartojamo malonumo karalystę. Šis kruopščiai pagamintas žaislas gali pasigirti didelio dydžio vyriškais sėdmenimis su tikroviškomis sėklidėmis ir viliojančia išange, leidžiančia įgyvendinti giliausius analinio malonumo troškimus. Tai išskiria gyvenimiškas minkštas penis, kuris išsikiša ir yra idealus paviršius žavingam lytėjimo potyriui be prasiskverbimo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Būkite vienas pirmųjų, įžengusių į interaktyvų pasaulį su galingiausiu automatizuotu vyrų masturbatoriumi.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Sveiki atvykę į naują ir patobulintą sutarčių sudarymo technologiją. Visiškai nauja patirtis toje pačioje formoje.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tantaly Eva 24.5kg BBW Doggy Style Sex Doll

    Eva, seksuali brandi 35 metų ponia, turi didelį užpakaliuką. Ji ką tik išsiskyrė su savo vaikinu. Ir ji ieško vyro, kuris galėtų jai užmegzti romantiškus santykius. Seksualinio gyvenimo metu ji yra šiek tiek drovi, bet vis tiek nori, kad su kuo nors patyrinėtų jos seksualinį gyvenimą.

    1 379 €

    879 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Britney Amber

    Buxom blondinė stulbinanti Britney yra viena paklausiausių pramonės žvaigždžių. Norite sužinoti, koks jausmas būti su ja? Sujunkite FeelBritney strėlytę su KEON ir mėgstamu Britney turiniu ir tyrinėkite…

    429 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tantaly Joanna 6kg Mini Sex Doll

    Joana yra sportiška šaunuolė. Ji mėgsta mankštintis ir mėgaujasi įvairia veikla. Ji yra puiki draugė visiems sporto fanatikams. Ilgalaikiai pratimai palaiko gerą formą ir kupiną energijos, todėl nereikia jaudintis, kad ji pavargs. Greitai jus sužavės jos teigiama nuotaika ir norėsite kartu su ja daryti pažangą.

    309 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Hera Big Hip Masturbator

    Hera Big Hip masturbatorius yra tikroviškas, tikroviško dydžio masturbatorius. Šis žaislas turi labai tikrovišką makštį ir išangę begaliniam malonumui. Minkšti, apvalūs sėdmenys visada pasiruošę jums. Dėl plataus, plokščio dugno galite pastatyti Hera ant savo lovos, sofos ar virtuvės stalo.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xise Sydni Automatic Thrusting Vagina Doll 7.4kg Skin

    Praleiskite geriausią savo gyvenimo naktį su Sydni, tikrovišku masturbatoriumi. Jame yra minkštos ir purios medžiagos, todėl galite išspausti ir mėgautis be apribojimų. Ji turi dvi angas – makštį ir išangę.

    499 €

    379 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Žvilgtelėkite į jos tobulai apvalią stelažą ir puikiai išdėstytus asmenis ir sužinosite, kodėl mes ją vadiname „Perfect 10“! PDX Plus+ Perfect 10 Torso ne tik atrodo neįtikėtinai; tai atrodo taip tikroviška, kad iš tikrųjų gali pamiršti, ką tu velni! Pagaminta iš mūsų apdovanojimus pelniusio Fanta Flesh® TPE, ši itin aukščiausios kokybės formulė imituoja natūralios odos išvaizdą ir jausmą, kad būtų neįtikėtinas tikroviškumas ir sprogstamos kulminacijos.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Patobulintas F1S V2 m-cup dizainas leidžia mėgautis optimaliu pasitenkinimu, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad galėtumėte patirti orgazmą. Atsisiųskite „iOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Screw My Nasty Fuckholes 15kg Skin

    „Screw My Nasty Fuckholes“ yra puikus, tikroviškas masturbatorius iš „Bangers by Hidden Desire“ kolekcijos. Šis didelis, drąsus užpakalis sukurtas didžiausiam trenksmui. Itin didelis masturbatorius pagamintas iš kokybiško TPE, turi tikroviškos formos rožines lytines lūpas ir malonios tekstūros kanalus.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass XL Masturbator Brown

    Atėjo laikas įgyvendinti visas savo seksualines fantazijas su mūsų Perfect Ass XL masturbatoriumi!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Patirkite intensyvius pojūčius ir pasiekite asmeninio seksualinio pasitenkinimo viršūnę su Milker Pro. Leiskite sau tyrinėti, kaip melžiamas kiekvienas iš jūsų išeinantis šlapias lašas, kai jaučiate tekstūruotą, tamprią rankovę su grioveliais ir gumbeliais, trina jūsų falą kiekvienu siurbimu ir smūgiu.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Adel Onahole Real Hips Masturbator

    Tikras stiliaus žaidimai; dydis ir tekstūra beveik identiški tikrolo.

    329 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Bimbo 8.5kg Skin

    Fat Ass Bimbo yra sensacingas, tikroviškas masturbatorius iš Bangers by Hidden Desire kolekcijos. Šis didelis, drąsus, užpakalis sukurtas didžiausiam šuniško stiliaus malonumui. Didelis masturbatorius pagamintas iš kokybiško TPE, turi tikroviškos formos rožines lytines lūpas ir malonios tekstūros kanalus.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    Pirmasis interaktyvus vyriškas masturbatorius, skirtas nepamirštamiems pojūčiams. Yra judesio aktyvinimo funkcija, patogus analinis įėjimas, įmontuotas įkraunamas Hi-Fi garsiakalbis, galinga mikro kulka ir stačias gaidys. Palietus jo gyvą odą, kietą gaidį ir išgirdus seksualų balsą, nebegalėsite susilaikyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    „Hot Octopuss Pulse Solo Interactive“ yra jūsų vartai į visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Originalus Pulse Solo Essential buvo pavadintas pirmuoju pasaulyje Guybrator, o dabar jis yra interaktyvus! Daugybę apdovanojimų pelnęs „Hot Octopuss“ vyriškas sekso žaislas gali padėti jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Fuck Me Silly Bubble Butt Flesh

    Netrukus patirsite didžiausią, sunkiausią, tikroviškiausią ir intensyviausią vyrų masturbatorių pasaulyje!

    849 €

    649 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Brown

    Vyriškas liemuo Perfect Ride iš PDX Plus su varpa, kurią galima judinti bet kuria kryptimi, didelėmis sėklidėmis ir svetinga išangės anga. Masturbatorius su raumeninga krūtine ir šešių dalių komplektu turi aukštesnius klubus naujojo EZ Bang dizaino, kad būtų patogiau važiuoti. Išangės anga taip pat yra šiek tiek aukštesnėje padėtyje nei įprastai, todėl puikiu kampu patogiam įsiskverbimui. Įtemptas malonumo kanalas turi įvairių stimuliuojančių tekstūrų viduje ir jaučiasi beveik kaip tikra išangė.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Vacuum Gyro Roller

    TENGA VACUUM GIRO ROLLER SUUCTION x ROTATION

    579 €

    459 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Streetgirl's #8 Skin

    Šis išskirtinai sukurtas transkūnas tikrai sužavės jūsų giliausius troškimus ir pažadins drąsiausias erotines fantazijas. Ji pristato unikalią patirtį, neprilygstamą savo turtingumu ir intensyvumu.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Victoria June

    Nuostabioji Lotynų Amerikos žvaigždutė Viktorija June yra viena ryškiausių suaugusiųjų industrijos žvaigždžių dėl savo karštų pasirodymų, kurie prikausto dėmesį nuo pat jos pasirodymo ekrane.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Hanna Onahole Real Hips Masturbator

    Itin tikroviška, originali 1:1 dydžio Hannas užpakalio, makšties ir išangės kopija iš užpakalio šuniško stiliaus. Makšties ir išangės įsiskverbimas iš nugaros.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Skin

    Torso-Masturbator 360° Banger von PDX Plus turi patrauklią makšties ir išangės angą. Tai tikroviška liemens kopija su dideliais sėdmenimis, viršutine kojų dalimi ir apatine pilvo dalimi. Jis gali būti pasukamas į įvairias padėtis (pvz., misionierius, šuniškas stilius, kauburė ir kt.) ir gali būti prasiskverbtas iš abiejų galų. Abu ankšti, bet lankstūs malonumo kanalai turi įmantrią ir įvairią tekstūrą, skirtą intensyviems masažams.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Su tvirtesne medžiaga nei originalus FLIP ZERO EV, vibruojantis FLIP ZERO EV BLACK suteikia stipresnius pojūčius ir stipresnį suspaudimą. Mėgaukitės dinamiškiausia ūžesio stimuliacija su vidinėmis detalėmis, patobulintomis, kad atitiktų intensyvius tvirtesnės medžiagos pojūčius, ir dviejų vibracijų šerdies ūžesio stimuliacija!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tantaly Jessica 6kg Cute Sex Doll for Beginner Masturbation

    Džesika yra miela, karšta ir aistringa patriotiška mergina. Pamatysite, kad žiūrite į jos pilnas krūtis ir tvirtus mažus spenelius. Ji šilta, atvira ir lengvai sutariama, todėl jums patiks su ja leisti laiką. Be to, ji turi tyrą ir malonią širdį, kuri neaprėpiamai myli savo šalį.

    309 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    „Twerks“, „Shakes“ IR „Girates“ kaip išprotėjęs! Melžimas daro gerą gaidį! Tikimės, kad esate pasiruošę, nes ruošiatės mėgautis intensyviausia ir tikroviškiausia melžimo patirtimi pasaulyje su Milk Me Silly! Šis milžiniškas burbulinis užpakalio masturbatorius yra paruoštas numelžti jūsų gaidį su dviem itin galingais sukimo varikliais, kurie vibruoja ir masažuoja tuo pačiu metu. Galite rinktis iš 5 skirtingų sukimosi ir 5 skirtingų vibravimo funkcijų, kad galėtumėte mėgautis begaliniu melžimo malonumo deriniu.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Viena populiariausių ir žiūrimiausių apdovanojimus pelniusių suaugusiųjų pramogautojų pasaulyje yra ne kas kita, o Lisa Ann. Ji taip pat yra režisierė, mentorė, radijo asmenybė ir dizainerė, per savo karjerą turėjusi daugybę pagrindinių pasirodymų.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Streetgirl's #7 Skin

    Sutelkite dėmesį į šį putlų grožį, kad gautumėte autentiškiausią patirtį. Ši viliojanti dama dvelkia žaviu žavesiu, pabrėžiančiu jos moteriškumą, ypač apkūnūs išlinkimai ir kontūrai įspūdingesni nei įprasto dydžio.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Hanna Onahole Masturbator

    Itin tikroviška, originali Hannas makšties ir išangės 1:1 dydžio kopija iš priekio. Makšties ir analinio įsiskverbimo misionieriaus stilius.

    329 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96142 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.