×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 33 į 64102 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Me You Us Rapids Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Rapids Sucker Stroker masturbatorius suteikia jums intensyvaus pūtimo patirtį, nes uždaras galas suteikia gyvybės jausmą, o vidinė tekstūra suteikia nuostabią stimuliaciją.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FPPR Vagina Masturbator White

    Mėgaukitės intensyvia stimuliacija ir nepamirštama kulminacija su šiuo FPPR masturbatoriumi. kolekcija! Rankovė yra neutralios baltos spalvos ir tikroviška makšties anga. Vidinė rankovės dalis yra užsegta ir su briaunomis, kad maksimaliai stimuliuotų jūsų varpą. Po naudojimo išimkite įvorę nuo korpuso ir tinkamai nuvalykite vandeniu ir žaislų valikliu arba švelniu antibakteriniu muilu. Masturbatorius atrodo labai diskretiškai, todėl galite nesijaudindami pasidėti naują žaislą ant naktinio staliuko arba pasiimti su savimi į krepšį.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FPPR Mouth Masturbator

    Mėgaukitės intensyvia stimuliacija ir nepamirštama kulminacija su šiuo FPPR masturbatoriumi. kolekcija! Rankovė turi patrauklią tikrovišką spalvą ir jaudinančią burnos angą, kad sukurtų blowjob jausmą. Vidinė rankovės dalis yra užsegta ir su briaunomis, kad maksimaliai stimuliuotų jūsų varpą. Po naudojimo išimkite įvorę nuo korpuso ir tinkamai nuvalykite vandeniu ir žaislų valikliu arba švelniu antibakteriniu muilu. Masturbatorius atrodo labai diskretiškai, todėl galite nesijaudindami pasidėti naują žaislą ant naktinio staliuko arba pasiimti su savimi į krepšį.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Quickshot Shower Mount Adapter

    Quickshot dušo laikiklio adapteris leidžia vienu metu mėgautis dviem mėgstamiausiais Fleshlight sekso žaislais: Quickshot ir dušo laikikliu. Tiesiog nuimkite abu dangtelius nuo „Quickshot“ žaislo, prisukite dušo laikiklio adapterį ir prisukite dušo laikiklį. Vykdykite dušo laikiklio instrukcijas, kad pritvirtintumėte savo Quickshot masturbatorių prie bet kokio lygaus, saugaus paviršiaus, ir būsite pasiruošę šėlti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Travel Beaver Brown

    Ar jums patinka griežtas, šlapias ir tikroviškas masturbacijos veiksmas? Tuomet jums patiks Hidden Desire „Bangers“ kolekcijos „Super Wet Travel Beaver“!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Pop & Toss

    Nuimkite viršutinę dalį šio minkšto ir elastingo glaistymo, kad rastumėte tikrovišką įėjimą ir tekstūruotą kanalą, kuris visada jus įtrins reikiamu keliu! Leiskite rankai atsipalaiduoti ant lengvai sugriebtos lemputės ir įdubimo dizaino, tada suspauskite kanistro išorę, kad padidintumėte slėgį, kai to labiausiai norite. Nuimkite įvorę, kad ją būtų lengviau išvalyti, ir uždėkite saugos dangtelį, kad galėtumėte laikyti. Pasiruošę, kai esate kiekvieną kartą!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy X-Basic Pocket Pussy Flesh

    X-Basic kišeninis masturbatorius

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Friend with Benefits Emily Finch Masturbator

    Emily Finch Masturbator paverčia jūsų troškimus realybe ir visada yra jūsų laukia. Šis tikroviškas modelis turi šilkinį minkštumą ir tikrovišką pojūtį. Interjeras sukurtas su stimuliuojančia struktūra, kuri suteikia papildomo stimuliavimo lygio. Medžiaga įsiskverbia ir lengvai juda pagal jūsų ritmą. Po to maurbatorių lengva valyti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Pristatome Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker – aukščiausios kokybės glostymą, sukurtą suteikti neprilygstamą malonumą ir pritaikomus pojūčius. Šis universalus glostytojas turi antgalį, taip pat patogus laikymo dėklas, skirtas diskretiškam ir higieniškam laikymui.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Mūsų SF masturbatorių kiaušiniai yra panašios į odą tekstūros ir džiugina varpos kotą ir galiuką. Įvairios vidinės formos stebina ir džiugina niuansuotais pojūčiais. O naujoviško Cyberskin dėka nereikia dėti jokio lubrikanto.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Stacey

    Šio kūno glostiklio viduje yra ypač minkšta ir tikroviška tekstūra, kuri suteikia jaudinančių pojūčių. Jis pagamintas iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Stacey turi tempiamą makštį ir atvirą galą kitoje pusėje, kad tilptų bet kokio ilgio varpą ir būtų lengva valyti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Soft Tube Cup Ultra Size

    Šis TAURAS suteikia jums visišką slėgį ant veleno. Pojūtis, kurio trokštate, kontroliuojamas pagal tai, kaip stipriai ar lengvai suimate taurę.

    16,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Men Downtown BJ Stroker Clear

    Tobulas oralinio žaidimo aksesuaras! Tyrinėkite naujus pojūčius, kol „Downtown BJ Stroker“ tvirtai laiko savo gaidžio pagrindą. Šis mini čiuožytuvas yra tamprus ir turi briaunuotą vidų, kad būtų dar daugiau malonumo kiekvieną kartą! Puikiai tinka tiems, kurie nori pasiekti gilų gerklės jausmą neapkraunant gerklės. Taip pat tiesiog smagus būdas pakeisti savo žaidimą!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Original Vacuum Cup Hard

    Didžiausia siurbimo patirtis

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Girdėjome, kad tarp jūsų viskas kaista. Dar labiau sušildykite savo Main Squeeze™ naudodami šią patentuotą šildomąją lazdelę, sukurtą tam, kad padidintumėte mūsų populiariosios Main Squeeze™ serijos kietų kintamo slėgio masturbatorių malonumą. „Main Squeeze™ Warming Accessory“ patogiai prijungiamas prie bet kurio USB įrenginio arba įkroviklio prievado, kad jį įjungtų, ir visiškai įkaitina ULTRASKYN™ vidų iki 98 °F (37 °C) vos per 8 minutes.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Ripple Dual End Stroker Male Masturbator

    Kalbant apie masturbaciją solo, seniai praėjo tie laikai, kai reikėjo tik tepalo ir rankos. Šiais laikais turguje gausu linksmų, keistų ir pasitenkinimą teikiančių būdų, kaip išlieti sultis. Pristatome vieną iš tokių gaminių – „Me You Us Ripple Dual End Stroker Male Masturbator“. Šis aksesuaras ne tik suteikia jums tikro seksualinio susitikimo jausmą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Quickshot Quick Connect

    Patobulinkite savo „Quickshot“ patirtį sujungdami du „Quickshot“, kad būtų dvigubai smagiau. Mėgaukitės dviejų skirtingų Quickshots tekstūromis vienu metu... patys ar net su draugu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Masturbator Nubbed

    Su šiuo smagiu masturbatoriumi galite palepinti save arba savo partnerį nuostabia stimuliacija! Patepkite varpą arba masturbatoriaus vidų lubrikantu. Pastumkite žaislą ant varpos galvutės ir judinkite jį aukštyn ir žemyn velenu norimu ritmu. Masturbatoriaus viduje yra stimuliuojančių šonkaulių. Jis pagamintas iš labai minkštos ir lanksčios medžiagos, kuri patogiai jaučiasi ant jūsų odos. Po naudojimo nuvalykite žaislą vandeniu ir žaislų valikliu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zolo Backdoor Pocket Stroker

    Zolo kišeninis glostymas Backdoor

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Puikus, naudojasi nešiojamasis masturbatorius, turintis itin minkštą meilės tunelį ir paprastas jaučiasi kaip tikras daiktas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti tepalo ir viską.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Pretty Love vakuuminis puodelis masturbatorius. Pasiekite naujas jausmingo malonumo aukštumas su šiuo ypač minkštu, aukštos kokybės gaminiu, kuris jaučiasi taip pat gerai, kaip ir išpūstas.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dansex WaterWoman Sex Toy for Men Ribbed 5 pack

    Dirbtinė makštis, kurią reikia užpildyti karštu vandeniu

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sono No.93 Reversible Textured Masturbator Transparent

    Shots Sono Nr. 93 apverčiamas tekstūruotas masturbatorius – skaidrus – šis minkštas TPE apverčiamas tekstūruotas masturbatorius yra labai tamprus, bet išlieka tvirtas, nepaisant jūsų dydžio. Dėl išorės jis turi nuostabų sukibimą, kuris yra labai patogus naudoti, o kadangi jis pagamintas iš lanksčios medžiagos, galite jį tiesiog suspausti, kad padidintumėte slėgį. Visa tai kartu paverčia jį puikiu masturbatoriumi, kuris paįvairina jūsų seksualinį gyvenimą.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Padidinkite ir pratęskite savo erotinį pasirodymą ir jausmingą malonumą su Hot Rod Enhancer. Patenkinkite savo meilužį, mėgaudamiesi orgazmo jausmu, stovintį tekstūrą rankovę, skirtą jūsų kulminacijai. Lengvai naudoti erekcijos stipriklis taip pat akimirksniu padidina apimtį ir sustiprina stimuliuojam veiksmą, kad būtų maksimaliai patenkintas gundymo pasitenkinimas.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 5cm

    Pristatome Boundless™ FTM Stroker 2"/5 cm – geriausią glostymo patirtį. Šis glostymas pagamintas iš skysto silikono – medžiagos, žinomos dėl savo minkštumo, lygumo ir ilgaamžiškumo.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hand Job Stroker Clear

    Patobulinkite savo intymų solo žaidimą su universaliu masturbatoriumi „Rubed Stroker Masturbator“. Itin minkšta ir itin elastinga rankovė yra paprasta naudoti ir apima erekciją, kad būtų galima akimirksniu glostyti. Lanksčios, lanksčios rankovės tekstūruotos su daugiau nei 100 viliojančių pakabukų ir yra visiškai apverčiamos, kad orgazmas būtų dvigubai didesnis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Pocket Pleaser Light

    Mėgaukitės elastingu ir minkštu malonumu delne su šiuo lanksčiu, švelniu glostikliu, kurio lūpos yra tikroviškos ir tikroviškas įėjimas į makštį.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Handjob Stroker

    Nudžiuginkite save arba savo partnerį šiuo rankų darbo glostytuvu iš Boners kolekcijos. Masturbatorius pagamintas iš labai minkštos ir tamprios medžiagos, kuri puikiai jaučiasi ant odos. Viduje esantys gumbeliai suteikia optimalią stimuliaciją su kiekvienu judesiu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zolo Original Pocket Stroker

    Originalus Zolo kišeninis glostymas

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stroker Pocket Masturbator Twister

    Labai paprastas naudoti, skaidrus Pocket Masturbator Twister iš Stroker su įdomia punktyrine ir griovelio tekstūra viduje. Lankstus masturbatorius taip pat turi taškuotą paviršių, o tai reiškia, kad karštų solo užsiėmimų metu jis neišslys iš rankų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Masturbator Ribbed

    Su šiuo smagiu masturbatoriumi galite palepinti save arba savo partnerį nuostabia stimuliacija! Patepkite varpą arba masturbatoriaus vidų lubrikantu. Pastumkite žaislą ant varpos galvutės ir judinkite jį aukštyn ir žemyn velenu norimu ritmu. Masturbatoriaus viduje yra stimuliuojančių šonkaulių. Jis pagamintas iš labai minkštos ir lanksčios medžiagos, kuri patogiai jaučiasi ant jūsų odos. Po naudojimo nuvalykite žaislą vandeniu ir žaislų pasirinkimą.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Male Masturbator Vagina Xianger Skin

    Puikus vyriškas masturbatorius, norintis smagiai ir aistringai praleisti kelias naktis vienas arba su partneriu. Jame yra makšties formos anga ir tekstūruotas tunelis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64102 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.