×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibruojantys masturbatoriai

Elementai 129 į 160273 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker siūlo visapusišką jutiminio malonumo patirtį su reaguojančiu erotiniu bendravimu. Be aistringų dejonių, 20 gundančių tiesioginių reakcijų ir 10 seksualių judesių sužadintų reakcijų sužadins jūsų protą ir suteiks nepakartojamo, padidinto intensyvaus malonumo kiekvienam masturbacijos seansui.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Manta Black

    Žaislai, skirti peniams, dažnai yra didžiuliai, negražūs ir patogu su partneriu. Elegantiškas, lengvai valdomas MANTA sukurtas taip, kad puikiai tiks tiek partnerių seksui, tiek solo žaidimui, slysdamas tarp jūsų kūnų ir iš esmės paversdamas jūsų penį vibratoriumi. Tai taip pat nuostabus blowjob aksesuaras, apjuosiantis užpakalinę varpos dalį, kad pajustumėte gilią gerklę. Nepamirškite apie solo žaidimą! MANTA keteros sulaiko tepalus, kad būtų geresnis glostymo pojūtis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential Dragon Eye

    Stulbinantis, vaivorykštis specialus mūsų geriausiai parduodamo žaislo, skirto varpos savininkams, PULSE DRAGON EYE leidimas yra toks seksualus, kad jį turėdami turėsite tiek pat malonumo, kiek ir naudodami... na, beveik.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Pulsar siurbimo stimuliatorius turi 3 siurbimo režimus ir 4 pulsuojančius vibracijos režimus, kad patirtumėte intensyvius siurbimo judesius. Jis pagamintas iš ABS ir TPE, o vidinė rankovė yra nuimama, kad būtų lengviau valyti. Valdymas paprastas naudojant 3 mygtukus. Taip pat yra oro slėgio išleidimo mygtukas. Patogumui „Pulsar“ galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Thrust Blow principas pagrįstas automatiniu ir reguliariu judėjimu pirmyn ir atgal, siekiant autentiškos patirties, artimos tikrovei. Šis naujas Dorcel masturbatorius išsiskiria galingu siurbtuku, kuris leidžia tvirtai sukibti su bet kokiu lygiu paviršiumi.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Su FLIP ZERO EVR pasinerkite į didžiausią malonumą!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Chisa ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll

    Ši neklaužada „ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll“ yra pasirengusi jus įtikti bet kokiu būdu ir bet kada, kai tik norite! Patirkite itin karšto užpakalio sandarumą arba tikroviškos makšties jaudulį!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Urban Nova Pulsating Squeezable Stroker Blue

    Patirkite gryną malonumą su NOVA – geriausiu glostikliu, sukurtu pagal jūsų norus. Suspaudžiamas pagal pritaikytą slėgį, jo pulsuojančios savybės sukuria įelektrinančią patirtį. Atraskite naują mėgavimosi savimi dimensiją, kai NOVA prisitaiko prie jūsų ritmo, todėl kiekvienas judesys tampa pojūčiu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Cuper yra daugiau nei vyriškas masturbatorius, pagamintas iš Premium silikono, turintis pažangią technologinę sistemą, skirtą vyrams. Šis masturbatorius turi 4 360º sukimosi funkcijas, kuriomis pasieksite vietas, kurių nemanėte įmanomomis.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Mūsų daugybę apdovanojimų pelnęs prabangus Guybrator™ – sekso žaislas kiekvienam peniui.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    INSCUP-3 – automatinis masturbatorius, kuris jūsų malonumą pakelia į naujas aukštumas. Su išmaniąja integruota trauka ir 360° apskrito susitraukimo funkcija šis masturbatorius suteikia nuotykių, kurių niekas kitas.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Unikalus rotacinis masturbatorius jūsų mėgstamam HiSmith sušiktam aparatui!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One Masturbator

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Pasinerkite į kito lygio malonumą su galingu Bionic™ čiulpimo ir vibravimo masturbatoriumi. Šis visiškai savarankiškas masturbatorius buvo sukurtas taip, kad apgaubtų pojūčius visiškai pritaikoma glostymo patirtimi.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Atraskite didžiausią malonumą su mūsų unikaliu dvipusiu masturbatoriumi. Patirkite lygius ir elastingus pojūčius išilgai vidinio kanalo. Naudodami 12 galingų vibracijos greičių, raskite tobulą dažnį. Lengvai įkraukite jį naudodami USB ir mėgaukitės bet kur, net po vandeniu. Jūsų laukia atviras malonumas!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Patirkite intymius savo gyvenimo pasivažinėjimus su galingu žadintuvu Optimum Power Ultimate Head. Plonas ir kompaktiškas masturbatorius pasižymi intensyviu stūmimo ir sukimosi veiksmu, kad galėtumėte patirti nepamirštamą orgazmą. Įstumkite varpą į vidų ir patirkite malonų malonumą. Lengvai naudojamas glostiklis pagamintas iš patvaraus ABS ir turi minkštą ir jausmingos tekstūros nuimamą TPR rankovę, kad padidintų jautrumą ir jaudinančius pojūčius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Šio kišeninio glostiklio viduje yra itin minkšta ir tikroviška tekstūra, kuri suteikia jaudinančių pojūčių. Jis pagamintas iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Tracey turi tempiamą makštį ir atvirą galą kitoje pusėje, kad tilptų visus varpos ilgius arba būtų galima įkišti vieno greičio vibruojančią kulką. Jei mėgstate vibraciją masturbacijos seansų metu, Tracey yra čia, kad jums patiktų.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Įsiurbia ir vibruoja intensyviam solo malonumui!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Pasiruoškite geriausiam glostymo potyriui savo gyvenime! PDX Elite Hydrobator sukurtas neįtikėtinai vandens stimuliacijai, nes jo naujoviškas dvigubas atviras galas leidžia vandeniui tekėti tuneliu, o tuo pat metu automatizuota glostymo technologija suteikia visapusišką glostymo patirtį. Sukurtas su tuščiaviduriu tuneliu, kad tilptų bet kokio ilgio veleną, prieinama Hydrobator forma leidžia automatiškai glostyti šlapiu ar sausu būdu ir vibruoti, todėl jis puikiai tinka masturbacijai po dušu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator with Ball Strap Clear

    Patenkinkite savo potraukį su šiuo Milker TPE masturbatoriumi! Storas glostiklis yra minkštas ir tamprus, todėl gali tvirtai priglusti prie bet kurio koto. Laikytas su rutuliniu dirželiu, juo galėsite mėgautis ir be rankų!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. CONTROL vibruojantis silikoninis apvadų treniruoklis buvo sukurtas maksimaliai solo stimuliacijai, apjuosiant visą kotą lanksčiais FlexFit sparnais ir galinga vibracija. Abu „FlexFit“ sparnai apsigauna ir leidžia pritaikyti individualų prigludimą bei pritaikomą slėgį, o įkraunamas variklis visada pasiruošęs sustiprinti malonumą. Vandeniui atsparus dizainas gali būti naudojamas bet kurioje drėgnoje aplinkoje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Galingas WYNE masturbatorius 03, kuris užtikrina intensyvų, visiškai automatinį varpos stimuliavimą su 7 vibracijos ir 3 siurbimo režimais. Šildymo funkcija iki 40°C ir lengvos bei seksualios dejonės (3 garsai) per pridedamas ausines dar labiau sujaudins besinaudojantį masturbatoriumi. Visas funkcijas galima lengvai ir atskirai valdyti lengvai naudojamo sekso žaislo mygtukais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizainas, galia ir elegancija. Norėdami patirti beprecedentę patirtį, atraskite MAN.WAND Kad visada siektumėte malonumo, šis visiškai naujas masturbatorius turi 8 skirtingus greičius ir 20 vibracijos režimų. Jo lanksti galvutė ir itin galingas variklis suteiks jums nepakartojamų pojūčių. Tiesiog pritaikykite revoliucinę ergonomiką MAN.WAND... Orgazmas garantuotas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stroker Masturbator with 2 Functions White

    Lengvai laikomas masturbatorius su 2 Stroker funkcijomis su vibracija ir siurbimo funkcija visiškai automatiniam malonumui. 10 vibracijos režimų ir 3 siurbimo greičiai, taip pat rankinio siurbimo funkcija suteikia jaudinančius ir įvairius pūtimo pojūčius. Intensyvias, tylias funkcijas galima valdyti žaislo mygtukais – atskirai arba kartu, kad patirtumėte ypač įdomių pojūčių.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NMC XXX To-Go Emery Pussy & Ass Vibrating Masturbator with Controller

    Trokštate autentiško malonumo? Šis masturbatorius atrodo lygiai kaip asilas! Be to, jis turi išsamią vulvą ir, žinoma, makšties ir išangės angas. Jau įsimylėjęs? Tai dar ne viskas! Jame yra mini vibratoriaus laidinis nuotolinio valdymo pultas, todėl galite pridėti vieną iš 10 dinaminių vibracijos režimų.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Padidinkite žaidimo laiką naudodami galingą glostymą, kuris ne tik čiulpia ir vibruoja, bet ir leidžia spausti kada tik norite, naudodami ergonomiškas suspaudimo rankenas!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    AIRTURN3 masturbatorių patogu laikyti ir jo išorė yra visiškai silikoninė. AIRTURN 3 turi 3 siurbimo modelius ir 6 vibracijos modelius (kiekvienas su 3 intensyvumu). Naudojant viršuje esančią 4 krypčių vairasvirtę, labai lengva perjungti skirtingas funkcijas. Nuimama minkšta silikoninė varpos rankovė turi smeigtukus ir įdubimus, kurie optimaliai stimuliuoja jūsų varpą. Visada naudokite lubrikantą ant varpos, kad būtų patogiau. Po naudojimo nuvalykite žaislą drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Dameron Suction & Vibration Masturbator Red

    Patirkite naują malonumo lygį su JAMYJOB Dameron vyrišku masturbatoriumi. Šis prabangus intymus žaislas sukurtas taip, kad patenkintų jūsų giliausius troškimus ir pakeltų jūsų intymumą į naujas aukštumas.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M Elite Soft and Wet Renata Tan

    Esu Renata ir esu pasiruošęs teikti malonumą ir suvilioti jūsų fantazijas. Įpilkite šiek tiek vandens ar seilių ir mėgaukitės mano savaiminio sutepimo sugebėjimais, nes aš jums tinka kaip pirštinė. Su savo briaunuotu kanalu suteikiu daugybę pojūčių ir esu atviras, kad būtų lengva valyti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    „Optimum Power® Masturball™“ yra visiškai savarankiškas vibracinis glostymas, kuriame yra 10 vibracijos funkcijų, 3 sensacingo suspaudimo funkcijos ir slėgiui jautrūs kutenimo pagalvėlės, užtikrinančios visiškai pritaikomą glostymo patirtį. Slėgiui jautrios suspaudimo pagalvėlės pritaiko sandarumą su kiekvienu smūgiu, o funkcijų įvairovė kutena ir erzina jus į naujas kulminacines aukštumas.

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160273 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.