×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai tekstūra

Elementai 97 į 128290 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Soft

    Su specialia vožtuvo struktūra Original Vacuum CUP užtikrina nuostabų siurbimą, kai uždengia oro angą elemento viršuje. Dėl savo garsios smėlio laikrodžio formos jis užtikrina tvirtą suspaudimą įdėjus ir neprilygstamą stimuliavimą iš unikalių vidinių detalių.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Keith Haring Party

    Kita revoliucinė TENGA koncepcija – EASY ONA-CAP. UŽKURŠKITE SAU, IŠSITEMPKITE ir MĖGAUKITE!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Į savo melžimo patirtį įtraukite išskirtinę tekstūrą! Šis tvirtinimo cilindras yra jūsų Milker Automatic Stroker Machine patobulinimas su tekstūruotų karoliukų eilėmis, kad būtų malonumas. Šis cilindras, padengtas elastinga guma, užtikrina sandarų sandarumą ir tikroviškus judesius, telpa per visą jūsų veleno ilgį, kai jis čiulpia jį. Erzinkite save kulminacijos link arba žaiskite su partneriu. Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais ir nuplaukite švelniu muilu bei šiltu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Double Hole Cup Ultra Size

    Dvigubas pojūtis, dabar itin dydžiu! TENGA „Double Hole CUP“ prisijungia prie „Ultra Size“ sąrašo ir pasižymi vis populiarėjančia dvigubo kanalo struktūra, suteikiančia skirtingą pojūtį iš abiejų pusių!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Stroker Masturbation Sleeve White

    Šis masturbatorius jus supras! Jis yra maloniai minkštas ir lankstus, todėl prisitaiko prie jūsų dydžio, o tekstūruotas vidus privers jus išprotėti. Jis idealiai tinka visų dydžių, nes turi atvirus abu galus ir tinka tiek patyrusiems, tiek pradedantiesiems.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Tegul šis čiulpiamas masturbatorius atlieka darbą už jus! Mėgaukitės pasirinkimu iš 3 greičių ir 5 vibracijos modelių, 3 suspaudimo režimų ir papildomos šildymo funkcijos, kad seansas būtų jausmingas ir patenkintas.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Keturi, trys, du, vienas... atgalinis skaičiavimas baigėsi ir raketa kyla šviesos greičiu, kad nuves jus tiesiai į malonumų visatas!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga 3D Module

    Atsitiktinai iškilę blokeliai puošia šio objekto sienas. Išsikišę blokai trinasi išilgai jūsų, kad jaustųsi tvirtai, o atsitraukę blokai prilimpa prie jūsų, paryškindami toną.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    USB įkraunamas SM390 masturbatorius suteikia visiškai naują masturbacijos patirtį. Įkiškite varpą su lubrikantu į veleną ir leiskite save lepinti teleskopiniu judesiu. Norėdami gauti maksimalų malonumą, įjunkite šildymo funkciją.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    „Boundless™ Vulva“ yra vienas karščiausių suaugusiųjų žaislų šiuo metu rinkoje. Visiškai supakuota vulvos replika jūsų laukia lengvai sugriebiame glostyklėje su uždaru galu, užtikrinančiu puikų siurbimą. Vandeniui atsparus dizainas leidžia lengvai valyti ir naudoti bet kur, kur norite patirti erotiškiausių įspūdžių. Jei naudojate vienas arba partneris, tikroviškas modeliavimas suteikia jausmų, kurių ieškojote.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Wavy II

    Kita revoliucinė TENGA koncepcija – EASY ONA-CAP. UŽDĖKITE KURELĮ, IŠSITEMPKITE ir MĖGAUKITE!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim MasturbaTIN Swirl Girl

    žada naujus audringus nuotykius. Ji gauna geriausią jūsų kūrinį dėl savo įspūdingos sūkurinės struktūros, jaučiasi ypač minkšta ir natūrali ir nepaleis jūsų taip greitai. Greitai nepatirsite plakimo traumos, bet būsite įsprausti į vingiuotą, sultingą svajonę. Palyginti su tuo, tornadas yra tik švelnus vėjas.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga 3D Pile

    Jo struktūrą sudaro švelniai sukrauti trikampiai išsikišimai. Su sandariai suspaustais trikampiais, turinčiais švelnų pojūtį prie pagrindo ir ryškų raibuliavimą, kai jie išsiskleidžia viršūnėje.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Spinner Masturbator Hexa

    Pasisukite! Pristatome TENGA SPINNER!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Nuotolinio valdymo pultas nebėra skirtas tik moterims, atsiųskite nuorodą, leiskite savo partneriui valdyti jūsų įrenginį, kad ir kur būtumėte – iš tūkstančio mylių ar net viešai! leiskite savo vyrui mėgautis didžiausiu jauduliu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Šis neįtikėtinai autentiškas masturbatorius tikrai uždegs visus jūsų pojūčius erotine patirtimi. Įrengtas 3 siurbimo nustatymai ir 12 vibracijos režimų, skirtingu intensyvumu ir ritmu stimuliuoti jautriausias varpos vietas. Nudžiugins tankios tekstūros rankovė su itin švelniais malonumo klostėmis. O kai vėl būsite pasiruošę, išmaniosios atminties funkcija įsimena jūsų mėgstamą nustatymą. Lengvai valomas su nuimama rankove, suteikite šiam galingam masturbatoriui galimybę iš naujo išgyventi savo solo akimirkas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Masturbator Egg Fierce

    Dėl lanksčios medžiagos mini masturbatorius yra it tamprus ir stimuliuoja visą penį. Kiaušiniai yra pagaminti tik iš hidroaktyvaus TPE, todėl vartotojas gali tiesiog sudrėkinti kiaušinį šlakeliu vandens, kad patirtis būtų sklandi. Mini masturbatoriai yra skirti vienkartiniam naudojimui ir po malonumo juos galima lengvai išmesti.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Silky White

    Stiprūs spiraliniai šonkauliai stimuliuoja dinamišku siurbimu. Pasinerkite į spiralinius pojūčius! Raskite išleidimą su TENGA FLEX. Mūsų naujausia kalioji medžiaga leido mums sukurti visiškai naują pojūtį!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    „Fap-O-Matic“ pagerina masturbaciją su galingu pertrūkiu siurbimu, kad būtų galima kuo geriau glostyti. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogiam varpą supančiomis laisvų rankų įranga su itin švelniu automatiniu glostymu! Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Gilinkitės į nepasotinamą suaugusiųjų žvaigždę Kendra Lust! Tiesiai iš Kendros makšties suformuotas gyvenimiškas įėjimas yra minkštas ir slidus, su puikiu dovanojimo ir atšokimo kiekiu, kad imituotų jaudinantį seksą su jūsų mėgstamiausia žvaigžde! Pridedamas 16 valandų trukmės DVD su išskirtinėmis Kendra Lust scenomis jūsų fantaziją pavers dar ryškesne! Jį lengva valyti, nes jis atviras ir gali būti naudojamas su vandens pagrindu arba silikoniniu lubrikantu, kad važiavimas būtų dar sklandesnis!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Keith Haring Soft Tube Cup

    Šis TAURAS suteikia jums visišką slėgį ant veleno. Pojūtis, kurio trokštate, kontroliuojamas pagal tai, kaip stipriai ar lengvai sugriebiate taurę. Keith Haring ribotas leidimas!

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    „Lusty Tongues“ rankovė švelniai praryja jūsų vyriškumą žaibiškai pliaukštelėjusių ir laižomų lūpų, pažadindama jūsų seksą per burnų sūkurį. Numalšinkite savo malonumą taip, kaip turėjote. Mėgaukitės pasivažinėjimu pasiekę kiekvieną laukinę kulminaciją.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Ar esate žaismingas ir iš masturbacijos norite tik geriausio? Dešinė ranka viena negali! Aprūpinkite ją šiuo kvapą gniaužiančiu masturbatoriumi, kuris yra labai patogus ir tuo pat metu universalus. Jis buvo sukurtas atsižvelgiant į vyrų poreikius ir suteikia tikrai įdomių įspūdžių. Jis turi malonią tekstūrą nuostabiam masažui, taip pat turi keletą vibracijos režimų, rinkitės!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup

    Dėl aukščiausios kokybės siurbimo patirties.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Hard

    Su specialia vožtuvo struktūra Original Vacuum CUP užtikrina nuostabų siurbimą, kai užden oro angą elemento viršuje. Dėl savo garsios smėlio laikrodžio formos jis užtikrina tvirtą suspaudimą įdėjus ir neprilygstamą stimuliavimą iš unikalių vidinių detalių.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    „Boundless™ Vulva“ yra vienas karščiausių suaugusiųjų žaislų šiuo metu rinkoje. Visiškai supakuota vulvos replika jūsų laukia lengvai sugriebiame glostyklėje su uždaru galu, užtikrinančiu puikų siurbimą. Vandeniui atsparus dizainas leidžia lengvai valyti ir naudoti bet kur, kur nori patirti erotiškiausių įspūdžių. Jei naudojate vieną arba partneris, tikroviškas modeliavimas suteikia jausmų, kurių ieškojote.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Masturbator Egg Bubble

    Dėl lanksčios medžiagos mini masturbatorius yra it tamprus ir stimuliuoja visą penį. Kiaušiniai yra pagaminti tik iš hidroaktyvaus TPE, todėl vartotojas gali tiesiog sudrėkinti kiaušinį šlakeliu vandens, kad patirtis būtų sklandi. Mini masturbatoriai yra skirti vienkartiniam naudojimui ir po malonumo juos galima lengvai išmesti.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FPPR Vagina Masturbator White

    Mėgaukitės intensyvia stimuliacija ir nepamirštama kulminacija su šiuo FPPR masturbatoriumi. kolekcija! Rankovė yra neutralios baltos spalvos ir tikroviška makšties anga. Vidinė rankovės dalis yra užsegta ir su briaunomis, kad maksimaliai stimuliuotų jūsų varpą. Po naudojimo išimkite įvorę nuo korpuso ir tinkamai nuvalykite vandeniu ir žaislų valikliu arba švelniu antibakteriniu muilu. Masturbatorius atrodo labai diskretiškai, todėl galite nesijaudindami pasidėti naują žaislą ant naktinio staliuko arba pasiimti su savimi į krepšį.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Air-Tech Regular Vacuum Controller Compatible

    Visiškai naujas AIR-TECH yra suderinamas su naujuoju TENGA vakuumo valdikliu, taip pat sukurtas taip, kad užtikrintų aukščiausią siurbimo pojūtį net ir vienas!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Sujungę minkštas AIR-TECH serijos oro pagalvių kameras ir oro srauto struktūrą su nauju kaliuoju dėklu, sukūrėme daugkartinį malonumą, kurį galite valdyti savo rankena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Lengvai laikomas WYNE masturbatorius 01 su jaudinančiai taškuota, minkšta makšties formos rankove. Be to, šildymo funkcija iki 42°C, 5 skirtingi vibracijos režimai 3 greičiais ir intensyvaus siurbimo funkcija 3 režimais. Visas funkcijas galima valdyti kartu arba atskirai vienu mygtuko paspaudimu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128290 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.