×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai ypatingas

Elementai 65 į 96102 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Blush Hot Chocolate Nicoles Kitty Chocolate

    Aš turiu pūlingą ir mano vardas yra Nicole, čia kitty kitty kitty! Nicole's Kitty yra tamprus, jausmingai minkštas, jaučiasi šiltas ir tikras su papildytu vidiniu briaunuotu kanalu. Visi kartu jie masažuoja jūsų kotą, kad būtų kuo intensyviau stimuliuojama jūsų patogiam darbui priversti ją murkti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Handjob Stroker

    Nudžiuginkite save arba savo partnerį šiuo rankų darbo glostytuvu iš Boners kolekcijos. Masturbatorius pagamintas iš labai minkštos ir tamprios medžiagos, kuri puikiai jaučiasi ant odos. Viduje esantys gumbeliai suteikia optimalią stimuliaciją su kiekvienu judesiu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow A.I. Machine

    Ši stebuklinga programėlė suprogramuota taip, kad suteiktų jums blowjob naudojant realius metodus. Slinkite žemyn, kad peržiūrėtumėte veiksmą.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Pink

    Pagyvinkite savo miegamojo fantazijas su The Firefly Stroker! Suteikite laukinio ir seksualaus susitikimo toną su pirmuoju pasaulyje masturbatoriumi „Super Soft Platinum Silicone Glow in the Dark“. Yra įvairių formų, spalvų ir dydžių. „Firefly“ glotnūs šilkiniai glostikliai – viliojanti švytinti tamsoje staigmena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #1 Black

    Itin detali ir meistriškai sukurta rankomis su ergonomiškai suprojektuotu tuneliu, ši tikroviška ateivių dalis sukurta autentiškam pasauliui. Jo bandelės pyragas lengvai atlaiko ilgus metus trukusią dieną ir naktį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow A.I.+ Machine

    Ilgai laukta nauja patobulinta Autoblow AI versija! Ši stebuklinga programėlė suprogramuota taip, kad suteiktų jums blowjob naudojant realius metodus. Slinkite žemyn, kad peržiūrėtumėte veiksmą.

    369 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Vampire

    Su Easy Rider Vampire masturbatoriumi galite mėgautis nuostabia seksualine patirtimi. Vidus pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos ir jaučiasi labai tikroviškai. Masturbatoriaus konstrukcija suteikia puikų sukibimą naudojimo metu. Po naudojimo apverskite vidinę rankovę ir lengvai nuvalykite žaislų valikliu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Lumino Play Masturbator Ribbed

    „Lumino play“ masturbatoriai siūlo daug jaudinančių pramogų po to, kai užges šviesa. Jo tampri medžiaga slysta aukštyn ir žemyn jūsų kotu, masažuodama jūsų vyriškumą su sukurta vidine tekstūra. Praturtintas netoksiška švytėjimo pudra, sutemus skleidžia spalvingą matomą mėlyną šviesą, puikiai tinka kiekvieną vakarinį glostymą!

    41,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine

    Milkeris sukurtas atlikti visą sunkų darbą už jus, šis meilės aparatas specialiai sukurtas automatiniam glostymui ir čiulpimui, su dviem cilindrais įvairiems pojūčiams.

    1 149 €

    849 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    „Deluxe Mega-Bator“ yra vienintelis laisvų rankų įrangos masturbatorius pasaulyje, kuris atlieka visą darbą už jus, kad galėtumėte patirti didžiausią malonumą be rankų! Novatoriškas Deluxe Mega-Bator sujungia laisvų rankų įrangą ir stūmimą, kuriuo galima mėgautis 10 unikalių modelių, kad būtų galima visiškai pritaikyti masturbacijos seansus. Mėgaukitės geriausia iš abiejų pasaulių!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Šis futuristinis vyrų masturbatorius veikia su fiksuota 220V jungtimi ir turi įvairių funkcijų, užtikrinančių nuostabų intensyvų orgazmą. Šiame gaminyje yra 2 skirtingos rankovės, 220 V maitinimo laidas su adapteriu ir buteliukas kvepalų.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Pristatome pirmą tokio tipo melžėjo masturbacijos technologiją, sukurtą taip, kad jūsų kotas būtų pilnai apsuptas vibruojančia, sukamąja stimuliacija, kad galėtumėte mėgautis savimi!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • You2Toys Suck-O-Mat

    Naujoviška SUCK-O-MAT® HANDS FREE MASTUBATION TECHNOLOGIJA su intervalais valdoma stimuliacija leidžia tai padaryti. Jei turite SUCK-O-MAT®, jums nereikia daryti įprastų rankų judesių – tereikia atsigulti ir mėgautis. Galingi siurblio/siurbimo impulsai priverčia minkštą, lanksčią silikoninę movą automatiškai, ritmingai judėti aukštyn ir žemyn varpą – imituoja aistringą burną, teikiančią karštą malonumą... Oho! Be to, integruotas malonumo žiedas padidins nuostabų čiulpimo pojūtį!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Novatoriška oro pagalvių technologija sukurta taip, kad išsipūstų ir išsisklaidytų, tuo pačiu apjuosiant kotą stimuliuojančiu suspaudimu ir atpalaidavimo malonumu. Kelios oro pagalvės su įvairiomis funkcijomis kartu su galingu hermetišku siurbimu, kad melžtų kiekvieną gaidžio colį, suteiks jums geriausią masturbacijos patirtį jūsų gyvenime!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Tvirtas siurbtukas reiškia, kad jį galite priklijuoti prie bet kokio lygaus paviršiaus ir galėsite mėgautis malonumu be rankų, nes visa kita padarys jo aukštyn ir žemyn funkcija. Užtepkite vandens pagrindu pagaminto lubrikanto (Jamyjob rekomenduoja naudoti Aqua Quality lubrikantus, kad slydimas būtų veiksmingas ir ilgalaikis) ir nustumkite jo minkštos tekstūros vidinę rankovę. Dabar belieka pasirinkti vieną iš 5 modelių ir 3 intensyvumo lygių, kuriuos maitina galingas modernus variklis, ir leiskite Milker visa tai padaryti už jus.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #2 Flesh

    Itin detali ir meistriškai sukurta rankomis su ergonomiškai suprojektuotu tuneliu, ši tikroviška ateivių dalis sukurta autentiškam pasauliui. Jo bandelės pyragas lengvai atlaiko ilgus metus trukusią dieną ir naktį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Patirkite intensyvius pojūčius ir pasiekite asmeninio seksualinio pasitenkinimo viršūnę su Milker Pro. Leiskite sau tyrinėti, kaip melžiamas kiekvienas iš jūsų išeinantis šlapias lašas, kai jaučiate tekstūruotą, tamprią rankovę su grioveliais ir gumbeliais, trina jūsų falą kiekvienu siurbimu ir smūgiu.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Atraskite fetišiškiausią ir neklaužadiškiausią savo pusę su Fetish by Intoyou kolekcija.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    „Action“ nepaliekame nuošalyje vyriškos masturbacijos ir sukūrėme „Action Man“ – vyrišką Action liniją, skirtą šiuolaikiniam žmogui, norinčiam mėgautis savo seksualumu.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    „Heating Suck Machine“ yra masturbatorius su 6 siurbimo režimais ir 9 vibracijos ritmais. Kad patirtis būtų dar labiau pribloškianti ir tikroviškesnė, jame yra šildymo funkcija, todėl kanalas jausis maloniai ir šiltai kaip kūno temperatūra prasiskverbdamas į jį. „Mr Pleasure“ masturbatorius „Heating Suck Machine“ yra atsparus vandens purslams, todėl po naudojimo jį lengva išvalyti. Vibes, siurbimo ir pašildymo funkcijas galima patogiai valdyti 3 mygtukais. Pridedamas USB laidas, skirtas masturbatoriui įkrauti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Masturbator Nelly Beer Bottle

    Labai diskretiškas masturbatorius. Dėl tikroviškos makšties formos ir minkštų bei tvirtų medicininių medžiagų niekas nesužinos, ką turite dėl alaus butelio formos. Jis turi griovelį ir tekstūruotą tunelį papildomai stimuliacijai. Tai labai liguero, o norint jį išvalyti, tereikės nuimti rankovę.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    „Twerks“, „Shakes“ IR „Girates“ kaip išprotėjęs! Melžimas daro gerą gaidį! Tikimės, kad esate pasiruošę, nes ruošiatės mėgautis intensyviausia ir tikroviškiausia melžimo patirtimi pasaulyje su Milk Me Silly! Šis milžiniškas burbulinis užpakalio masturbatorius yra paruoštas numelžti jūsų gaidį su dviem itin galingais sukimo varikliais, kurie vibruoja ir masažuoja tuo pačiu metu. Galite rinktis iš 5 skirtingų sukimosi ir 5 skirtingų vibravimo funkcijų, kad galėtumėte mėgautis begaliniu melžimo malonumo deriniu.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP01 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su 10 besisukančių ir 5 čiulpimo funkcijų. Galite mėgautis skania varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti vieną iš visų variantų. Masturbatorius atlieka sraigtinį sukimosi judesį ir turi šildymo funkciją, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o viduje yra daug smeigių ir įdubų.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    CRUIZR CM05 masturbatorius yra atskiras varpos stimuliatorius, kuris siūlo 3 skirtingus čiulpimo nustatymus ir 3 stūmimo greičius. Abi funkcijos gali būti naudojamos atskirai. Nusukite dangtelį nuo viršaus ir atraskite minkštą, lanksčią rankovę su makšties anga. Jo interjeras yra dygliuotas ir atrodo kaip gyvas. Rankovė yra nuimama, todėl ją lengva valyti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    „Fap-O-Matic“ pagerina masturbaciją su galingu pertrūkiu siurbimu, kad būtų galima kuo geriau glostyti. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogiam varpą supančiomis laisvų rankų įranga su itin švelniu automatiniu glostymu! Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Masturbator Sonya Beer Bottle

    Labai diskretiškas masturbatorius. Dėl tikroviškos makšties formos ir minkštų bei tvirtų medicininių medžiagų niekas nesužinos, ką turite dėl alaus butelio formos. Jis turi griovelį ir tekstūruotą tunelį papildomai stimuliacijai. Jis labai lengvas, o norint jį išvalyti, tereikės nuimti rankovę. Naudokite savo mėgstamą vandens pagrindo lubrikantą ir prezervatyvą, kad patirtumėte itin šlapią patirtį. Tinkamam valymui naudokite žaislų valiklį ir silikoninius atnaujinamuosius miltelius, bet niekada nenaudokite cheminių medžiagų, kurios gali sugadinti masturbatorių.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    CRUIZR CM04 masturbatorius yra atskiras varpos stimuliatorius, pasižymintis besisukančiu, spiraliniu judesiu. Galite rinktis iš 3 greičių, o sukimosi funkcija sukasi tiek į kairę, tiek į dešinę. Nusukite dangtelį nuo viršaus ir atraskite minkštą, lanksčią makšties angą. Rankovė turi dygliuotą ir briaunuotą vidų ir atrodo tikroviškai. Jis yra nuimamas ir lengvai valomas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pasiruoškite neįtikėtiniausiam, intensyviausiam, pažangiausiam besisukančiam masturbatoriui, kokį tik kada nors įsivaizdavote!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Naujausias „Leten“ masturbacijos prietaisas vyrams SM 330 turi vibravimo, čiulpimo ir dejavimo funkciją: visa tai siekiama suteikti jums intensyvų orgazmą! Perjunkite tarp 10 skirtingų pavarų, svyruojančių nuo silpno iki vidutinio stiprio ir 7 dažnio konvertavimo. Be to, SM 330 yra įrengta 30 skirtingų garsų, kuriuos galima atsitiktinai perjungti ir pagerinti masturbatoriaus naudojimo patirtį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jessy Summer Life-Size Sex Doll

    Realus grožis su karštomis kreivėmis!

    2 149 €

    1 539 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jessy Summer Sofia

    Ši Jessy Summer natūralaus dydžio meilės lėlė Sofija beveik nesiskiria nuo tikros moters! Sofija turi tobulą 3D veidą su ilgomis blakstienomis ir jausmingomis lūpomis. Jos mielos tamsiai rudos akys gali būti pakeistos į viliojančias žalias su uždara akių pora. Norint greitai pakeisti tipą, jos gražius ilgus plaukus taip pat galima pakeisti iš brunetės į rausvai juodus.

    3 079 €

    1 919 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots SLT Self Lubrication Pocket Masturbator Flesh

    Šis kišeninis masturbatorius, aprūpintas nauja ir novatoriška savaiminio tepimo technologija, tikrai išsiskiria perpildytame sau malonumą teikiančių prietaisų pasaulyje. SLT Onacup visada pasiruošęs, kai būsite! Jokio lubrikanto nereikia! Tiesiog įpilkite šiek tiek vandens ar net seilių į svetingą vidų ir viskas!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96102 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.