×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai pradedantiesiems

Elementai 65 į 96109 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Masturbator Egg Crunchy

    Dėl lanksčios medžiagos mini masturbatorius yra it tamprus ir stimuliuoja visą penį. Kiaušiniai yra pagaminti tik iš hidroaktyvaus TPE, todėl vartotojas gali tiesiog sudrėkinti kiaušinį šlakeliu vandens, kad patirtis būtų sklandi. Mini masturbatoriai yra skirti vienkartiniam naudojimui ir po malonumo juos galima lengvai išmesti.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Sophia

    Dviejų įėjimų masturbatorius su itin minkšta ir tikroviška tekstūra viduje, kad sukurtų jaudinančius pojūčius. Sofija yra šalia esanti mergina, kuri tave įjungia! Pagaminta iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Sophia turi tempiamą makštį ir išangę. Dangtelį laikykite ant galo, kuris nenaudojamas siurbimui sukurti. Glostytojas yra ABS lengvai suimamame puodelyje su dangteliu kiekviename gale, kad būtų higieniška ir lengvas valymas. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Strong

    Dėl aukščiausios kokybės siurbimo patirties.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Doc Johnson naujoji „GoodHead Vibrating Helping Head Pro“ yra 3 colių mini strypas ir kulkos vibracija, specialiai sukurta naudoti rankoje, kad padidintų pojūčius ir malonumą treniruotės metu. Šis unikalios formos tamprus glostiklis yra minkštas išorėje ir su stimuliuojančiais masažo karoliukais viduje, pagamintas iš mūsų skaidraus, itin tikroviško ULTRASKYN, o vibratorius puikiai priglunda, kad suteiktų intensyvesnį pojūtį. Šį vakarą „GoodHead“ paverskite puikia galva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Voy Black

    Arcwave Voy yra aukščiausios kokybės kompaktiškas glostiklis, pasižymintis aukščiausios kokybės medžiaga, pritaikytu pritaikymu ir sumania technologija. Sureguliuokite sandarumą, kad patirtumėte unikalią patirtį, kai pasieksite galingą orgazmą.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Sukurta galinti daryti įtaką, CONTROLš siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Beginner Silicone Cock Teaser buvo sukurtas taip, kad greitai perkeltų jus nuo suglebimo iki suklydimo, tvirtai apgaubdamas visą galvą galinga vibracija. Su gerai išdėstytu vidiniu varikliu 10 vibracinių raštų apjuosia jautrią varpos galvutę, kad būtų malonu masturbuotis. Vandeniui atsparus dizainas gali būti naudojamas bet kurioje drėgnoje aplinkoje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stroker Pocket Masturbator Twister

    Labai paprastas naudoti, skaidrus Pocket Masturbator Twister iš Stroker su įdomia punktyrine ir griovelio tekstūra viduje. Lankstus masturbatorius taip pat turi taškuotą paviršių, o tai reiškia, kad karštų solo užsiėmimų metu jis neišslys iš rankų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Male Masturbator Vagina Xianger Skin

    Puikus vyriškas masturbatorius, norintis smagiai ir aistringai praleisti kelias naktis vienas arba su partneriu. Jame yra makšties formos anga ir tekstūruotas tunelis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Robin Masturbator White

    Integruotas išskirtinis variklis sukuria 5 skirtingus vibruojančius modelius, sukurtus tam, kad sužavėtų tobulais judesio ir galios deriniais.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Tongue

    Su Easy Rider Tongue masturbatoriumi galite mėgautis nuostabia seksualine patirtimi. Vidus pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos ir jaučiasi labai tikroviškai. Masturbatoriaus konstrukcija suteikia puikų sukibimą naudojimo metu. Po naudojimo apverskite vidinę rankovę ir lengvai nuvalykite žaislų valikliu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Ending Rinse and Repeat Whack Sleeve

    Ieškote paprasto, patvaraus ir patogaus Whack? Jei taip, ši skalavimo ir kartojimo pakuotė gali būti puikus produktas jums. Jo paprastas velenas ir kūginis galas palengvina įsiskverbimą, net jei anksčiau niekada nenaudojote vibratoriaus. Šie vibratoriai padės jums patirti daugiau malonumo nei bet kada anksčiau.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stroker Pocket Masturbator Speed

    Labai paprastas naudoti, skaidrus Pocket Masturbator Speed iš Stroker su įdomia taškuota tekstūra viduje. Lankstus masturbatorius taip pat turi taškuotą paviršių, o tai reiškia, kad karštų solo užsiėmimų metu jis neišslys iš rankų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joy Cup Masturbator Vagina Thrilling Skin

    Puikiai tinkantys masturbacijai Joy Cup masturbatorių puodeliai taps puikiais jūsų palydovais bet kokiai progai.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FPPR Fap One-time Dotted Texture

    Mėgaukitės intensyvia varpos stimuliacija su šiuo rankoviu masturbatoriumi iš FPPR. kolekcija! Dėl diskretiško dizaino ir kompaktiško dydžio juos galite lengvai pasiimti su savimi į kelionę.

    14,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Stroker Pocket Masturbator Rave

    Labai paprastas naudoti, skaidrus Pocket Masturbator Rave iš Stroker su įdomiu koriu ir taškuota tekstūra viduje. Lankstus masturbatorius taip pat turi taškuotą paviršių, o tai reiškia, kad karštų solo užsiėmimų metu jis neišslys iš rankų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M For Men Soft and Wet Magnifier Clear

    „M for Men“ didintuvas yra kupinas linksmybių! Šis kišeninis glostiklis yra skaidrus, todėl galite žiūrėti, kaip naudojatės! Didintuvas taip pat yra savaime sutepamas. Įpilkite šiek tiek vandens ar seilių ir viskas taps slidu, kaip tikra! Viduje yra kelios kameros ir unikalios tekstūros, kurios užtikrina galingą siurbimo pojūtį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Masturbator Egg set Naughty, Savage, Crunchy 3 pack

    Odą primenančios tekstūros mūsų SF Masturbator Eggs džiugina ir varpos kotą, ir galiuką. Įvairios vidinės formos stebina ir džiugina niuansuotais pojūčiais. Dėl naujoviškos kibernetinės odos nereikia dėti lubrikantų.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Gentle

    Dėl aukščiausios kokybės siurbimo patirties.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Vibrating Lisa

    Šio kūno glostiklio viduje yra ypač minkšta ir tikroviška tekstūra, kuri suteikia jaudinančių pojūčių. Jis pagamintas iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Lisa turi tempiamą makštį ir atvirą galą kitoje pusėje, kad tilptų visus varpos ilgius arba būtų galima įkišti vieno greičio vibruojančią kulką, kuri yra komplekte. Jei jums patinka vibracijos per masturbacijos seansus, Lisa yra čia, kad jums patiktų.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics The Gripper Dual Grip Orange

    Gripper™ Dual Grip yra tvirtas, lankstus, atviromis rankovėmis masturbatorius, suteikiantis vartotojui saugų ir veiksmingą būdą pagerinti intymų malonumą ir padėti pasiekti maksimalų orgazmą. Šis dizainas, kurio vienoje pusėje yra minkštos briaunos, o kitoje – malonumo mazgeliai, todėl kiekvienas gali žaisti lengvai – tiek solo, tiek vienam kitam!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Pussy to Go Juicy

    Karštas dėklas intensyvioms solo pramogoms!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Lengvai laikomas masturbatorius varpos treniruoklis su 3 taškų stimuliacija iš Rebel su lanksčiais sparnais, kurie saugiai laikosi ant varpos koto. Lankstūs segmentai švelniai dengia gaktą ir sėklides.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Nubby Stroker Transparent

    Begalinis malonumas yra jūsų rankose su neįtikėtinu Boundless Reversible Nubby Stroker. Aukščiausios kokybės glostiklis pamalonina jūsų malonumą su grįžtama tekstūrine stimuliacija, uždaru dizainu ir patogiu laikymo dėklu. Paerzinkite ir džiuginkite unikaliu apverčiamu dizainu, įskaitant minkštą raibuliuojantį paviršių ir erzinantį piešinį, skirtą nepakartojamiems glostymo pojūčiams.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Original Vacuum Cup Extra Gentle

    Smulkios detalės ir švelnūs įdubimai, sukurti minkštoje medžiagoje, suteikia išskirtinai švelnų įvyniojimo stimuliavimą. Tai kol kas maloniausia TENGA CUP serijos sensacija

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • All Black Real Skin Touch Masturbator E-Boy

    Nešiojamas masturbatorius intensyviam ir precedento neturinčiam malonumui. Daugkartinio naudojimo. 100% atsparus vandeniui. Tekstūruota viduje, kad būtų tobulai natūralūs pojūčiai. Naudoti pačiam arba kartu su partneriu. gerą lubrikantą arba vandens pagrindo masažo skystį.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Alexa Tomas Pocket Pussy

    Alexa Thomas Pocket Pussy. Įsileisk į Alexa Thomas privatų kišeninį pūlingą ir patirk šią mažą senjoritą iš arti. Šis kompaktiškas, kelionėms atsparus masturbatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kad patirtumėte tikrovišką patirtį. Minkštos, tikroviškos tekstūros ir patogios rankenos. Sureguliuokite sandarumą spausdami masturbatorių ranka. Ši karamelės spalvos pūlinga nuves jus į jūsų gyvenimo kelionę lygiai taip pat, kaip tai darytų Alexa.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Schag's Luscious Lager Frosted

    Luscious Lager kupinas neįtikėtinų pojūčių! Šis glostytojas yra savaime sutepamas – įpilkite šiek tiek vandens ar seilių, ir viskas pasidarys slidu! „Luscious Lager“ turi švelnų erotinį pojūtį, suteikiantį sensacingą glostymą, o keturios skirtingos kameros su briaunuota vidus suteikia malonumo taškų masažo ir universalumo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CutiePies Hannah's Handful Pussy & Boob Head Stroker

    Paimkite saują Hanos – jos švelnus, bet lankstus pojūtis leis jums atspėti, ar ji tikra! Viename gale raskite jos tikrovišką spenelį, kuris šaukiasi, kad būtų suspaustas, o kitame – jos tikroviškai siaura makšties anga. Hannah daro viską, pradedant glamonėjančiomis preliudijomis ir baigiant pagrindiniu renginiu. Kaip papildomą priedą, Hannah yra su papildoma kulka, užtikrinančia stiprias vibracijas kiekvieną kartą.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    Silikono įkraunamas Elite 12X Enhancer naudoja puikų 12 vibracijos funkcijų derinį su drąsiu erzinimu, kad suteiktų dvigubai didesnį kelio drebėjimo malonumą. Tamprus atraminis žiedas sukurtas tam, kad sustiprintų malonumą ir pradedantiesiems, ir erotikos ekspertams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Masturbator Nelly Beer Bottle

    Labai diskretiškas masturbatorius. Dėl tikroviškos makšties formos ir minkštų bei tvirtų medicininių medžiagų niekas nesužinos, ką turite dėl alaus butelio formos. Jis turi griovelį ir tekstūruotą tunelį papildomai stimuliacijai. Tai labai liguero, o norint jį išvalyti, tereikės nuimti rankovę.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Pussy to Go Delicious

    Karštas dėklas intensyvioms solo pramogoms!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics The Gripper Spiral Grip Purple

    „Gripper™ Spiral Grip“ yra patvari, atviromis rankovėmis masturbatorius, sukurtas taip, kad patiktų. Atvirų rankovių dizainas leidžia sukibti taip tvirtai, kaip norite. Tvirtai suspauskite arba atlaisvinkite ranką – ši masturbacijos sesija gali būti bet kokia, kokios norite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96109 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.