×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 97 į 128342 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    SPANK mano užpakalį! Mano grobis yra nuostabus, todėl galite jį supainioti su tikru! Įkaitinkite mane karštame vandenyje, kad sukurtumėte tikrovišką pojūtį, įmeskite kulkos vibratorių į vieną iš mano 2 tikroviškų skylių, kad galėtumėte mėgautis įvairiais greičiais ir vibruoti.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Rachel Starr pradėjo savo karjerą suaugusiųjų industrijoje 2007 m. ir nuo to laiko vaidino beveik 600 scenų! Ji neseniai buvo įtraukta į AVN šlovės muziejų 2022 m. ir laimėjo keletą apdovanojimų, įskaitant Metų MILF apdovanojimą šių metų „Fleshbot“ apdovanojimuose.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Lauren Phillips Male Masturbator

    Seksuali, statuliška ugningoji raudonplaukė Lauren Phillips yra žinoma kaip Ekstremalus imbieras ir viena sunkiausiai dirbančių moterų pramonėje. Krūtinga, žiauri Džersio mergina suaugusiųjų pramonėje pradėjo dirbti kaip modelis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    WYNE masturbatorius 02 su 4 varikliais, 10 vibracijos režimų ir 3 siurbimo režimais intensyviai varpos stimuliacijai. Lengvos ir seksualios dejonės (3 garsai) per pridedamas ausines dar labiau sujaudins masturbatorių besinaudojantį asmenį. Visos funkcijos gali būti valdomos atskirai arba derinamos su lengvai naudojamo sekso žaislo mygtukais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Naujausias „Leten“ masturbacijos prietaisas vyrams SM 330 turi vibravimo, čiulpimo ir dejavimo funkciją: visa tai siekiama suteikti jums intensyvų orgazmą! Perjunkite tarp 10 skirtingų pavarų, svyruojančių nuo silpno iki vidutinio stiprio ir 7 dažnio konvertavimo. Be to, SM 330 yra įrengta 30 skirtingų garsų, kuriuos galima atsitiktinai perjungti ir pagerinti masturbatoriaus naudojimo patirtį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Hedy X-Experience

    Viduje susilieja spiralių ir juostelių rinkinys, leidžiantis žaisti jūsų malonumo ritmu.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Stroke It Mouth

    „Stroke It™“ kolekcijoje rasite „Tight Pussy and Ass“ glostymo rankoves, skirtas sujaudinti mėgstamomis glostymo galimybėmis; Pasinerkite į daugiau nei 1 svarą sveriantį sunkaus glostymo malonumą su dviem įėjimo galimybėmis ir itin sandaria tekstūra. Pliušinis dvipusis glostiklis suteikia jums geriausią iš abiejų pasaulių su dviem tikroviškomis įėjimo galimybėmis. Nesvarbu, kurią pusę pasirinksite, itin sandari tekstūruota kamera sukuria malonių stebuklų šalį kiekvienam nariui, norinčiam įlįsti į vidų.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Handjob Stroker

    Nudžiuginkite save arba savo partnerį šiuo rankų darbo glostytuvu iš Boners kolekcijos. Masturbatorius pagamintas iš labai minkštos ir tamprios medžiagos, kuri puikiai jaučiasi ant odos. Viduje esantys gumbeliai suteikia optimalią stimuliaciją su kiekvienu judesiu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics The Gripper Deep Pussy Grip

    Ar jums patinka protingas pūlingas ir norite tokios sau? Šis masturbatorius yra tai, ko jūs ieškote! Jis imituoja seksą, o jo vidinė stimuliuojanti tekstūra parodys jums naujas ekstazės aukštumas. Masturbatorius patogiai telpa rankoje ir tvirtai apgaubia jautrias vietas, todėl jausitės kaip tikrose įsčiose. Mėgaukitės tvirtais jausmais, čiulpimu dėl uždaro galo ir išradingos tekstūros.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Pasiruoškite teleskopiniams ir vibracijos dažniams aplink jūsų varpą. Vyriškas masturbatorių variklis pasižymi galingu našumu su 7 teleskopiniais dažniais ir 7 vibracijos dažniais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Doc Johnson naujoji „GoodHead Vibrating Helping Head Pro“ yra 3 colių mini strypas ir kulkos vibracija, specialiai sukurta naudoti rankoje, kad padidintų pojūčius ir malonumą treniruotės metu. Šis unikalios formos tamprus glostiklis yra minkštas išorėje ir su stimuliuojančiais masažo karoliukais viduje, pagamintas iš mūsų skaidraus, itin tikroviško ULTRASKYN, o vibratorius puikiai priglunda, kad suteiktų intensyvesnį pojūtį. Šį vakarą „GoodHead“ paverskite puikia galva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Blow Tornado Sleeve for Masturbator Transparent

    Masturbatorius Deep Blow taip pat suderinamas su šiomis 3 papildomomis rankovėmis, kurios yra nuimamos ir keičiamos su masturbatoriumi. Jie gali būti su Deep Blow dėklu arba be jo, kad padaugintumėte masturbacijos patirties. Kiekviena rankovė yra aiškiai, todėl vartotojas nepraleis jokio vizualinio malonumo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    CRUIZR CM06 masturbatorius yra diskretiškas varpos stimuliatorius su 10 skirtingų vibracijos nustatymų. Nusukite dangtelį nuo viršaus ir atraskite minkštą lanksčią rankovę su makšties anga. Jis turi dygliuotą ir briaunuotą vidų ir atrodo tikroviškai. Rankovė yra nuimama, todėl galite lengvai ją išvalyti. Paspauskite balso aktyvavimo mygtuką ir mėgaukitės tvankiu moterišku balsu, kuris aiškiai leidžia suprasti, kad jai tai patinka taip pat, kaip ir jums! Taip pat yra patogus atskiras ausinių lizdas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Hannes Neo

    Dominuokite savo kūną ir protą su Hannes Neo. „Connexion“ serijos dalis – tyrinėkite 2D interaktyvaus turinio pasaulį ir palaikykite glaudžius ryšius visame pasaulyje. Patirkite nepakartojamus tvinkčiojančius pojūčius, kurie paskatins jus perkrauti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges

    M for Men Soft & Wet puodelis yra kupinas linksmybių! Šis kišeninis glostiklis yra savaime sutepamas. Įpilkite šiek tiek vandens ar seilių ir viskas pasidarys slidu. Kaip tikra! Su puelį ir atidarykite arba užduokite oro vožtuvą, kad įsiurbtumėte ir maloniau. M for Men masturbatoriai yra minkšti, lankstūs ir pripildyti sensacingų tekstūrų.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Vortex

    Tai glostytojas, kuris priveržia ten, kur reikia! Leiskite savo vaizduotei įsibėgėti su gyvenimiška centrinio malonumo žiedo rankena, kuri spaudžia kaip tikras daiktas! Su dviem gražiais ir sandariais kanalais, iš kurių galite rinktis, ir griovelių tekstūromis, kurios išmuš jus per kraštą, itin minkštas TPE išsitempia, kad atitiktų kiekvieną jūsų potėpį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Clear-Leader Snatch Transparent

    Šis masturbatorius masažuoja varpą savo nuostabiai tikroviška medžiaga ir tekstūruotu malonumo kanalu, kuris jaučiasi kaip tikras dalykas. Skersmuo gali būti reguliuojamas paspaudus masturbatorių, o makšties anga suteikia begalę linksmybių. Vartotojas taip pat gali stebėti, kaip auga varpa, nes rankovė yra skaidri.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Lengvai laikomas WYNE neigiamo slėgio masturbatorius, kuris sujungia siurbimo funkciją ir vibraciją. 10 vibracijos režimų ir 3 siurbimo režimai suteikia malonią įvairovę ir juos galima lengvai valdyti žaislo mygtukais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    AIRTURN3 masturbatorių patogu laikyti ir jo išorė yra visiškai silikoninė. AIRTURN 3 turi 3 siurbimo modelius ir 6 vibracijos modelius (kiekvienas su 3 intensyvumu). Naudojant viršuje esančią 4 krypčių vairasvirtę, labai lengva perjungti skirtingas funkcijas. Nuimama minkšta silikoninė varpos rankovė turi smeigtukus ir įdubimus, kurie optimaliai stimuliuoja jūsų varpą. Visada naudokite lubrikantą ant varpos, kad būtų patogiau. Po naudojimo nuvalykite žaislą drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Jenna Haze Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Gyvybiškas glostytojas su suaugusiųjų superžvaigždės Jenna Haze filmų atsisiuntimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Sophia

    Dviejų įėjimų masturbatorius su itin minkšta ir tikroviška tekstūra viduje, kad sukurtų jaudinančius pojūčius. Sofija yra šalia esanti mergina, kuri tave įjungia! Pagaminta iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Sophia turi tempiamą makštį ir išangę. Dangtelį laikykite ant galo, kuris nenaudojamas siurbimui sukurti. Glostytojas yra ABS lengvai suimamame puodelyje su dangteliu kiekviename gale, kad būtų higieniška ir lengvas valymas. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Masturbator Egg Crunchy

    Dėl lanksčios medžiagos mini masturbatorius yra it tamprus ir stimuliuoja visą penį. Kiaušiniai yra pagaminti tik iš hidroaktyvaus TPE, todėl vartotojas gali tiesiog sudrėkinti kiaušinį šlakeliu vandens, kad patirtis būtų sklandi. Mini masturbatoriai yra skirti vienkartiniam naudojimui ir po malonumo juos galima lengvai išmesti.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Strong

    Dėl aukščiausios kokybės siurbimo patirties.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim MasturbaTIN Ribbed Rita

    O taip – lovoje yra daug įdomesnių dalykų nei ploni medvilniniai apatiniai trikotažai. Pavyzdžiui, mūsų MasturbaTIN Ribbed Rita. Ji erzina su dailia briaunota struktūra, tačiau ją saugo ir slepia. Galbūt nematysite tų stulbinančių jos šonkaulių, bet dar labiau juos pajusite, kai jūsų mažasis narys pakyla virš savęs toje ypač minkštoje pūlingoje. Viskas ten atrodo taip natūralu, kad pamiršite jus supantį pasaulį.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Premium Dual Sensation Cup

    Džiaukitės kontrastingu aukščiausios kokybės malonumu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim MasturbaTIN Dotty Dora

    Jei norite tiesiai prie reikalo, susisiekite su MasturbaTIN Dotty Dora. Aplankyti jos visada imlią aštuonkoją yra tikras malonumas ir visada nuostabu. Viduje jis jaučiasi gana natūraliai kaip tikroje pūlingoje. Visų pirma, dėl ryškios taško struktūros kontaktas su jūsų nuotykių trokštančiu niekšu tampa ypač intensyvus. Pradėkime: pažiūrėkite patys, ką Hotty gali padaryti už jus.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Padidinkite žaidimo laiką naudodami galingą glostymą, kuris ne tik čiulpia ir vibruoja, bet ir leidžia spausti kada tik norite, naudodami ergonomiškas suspaudimo rankenas!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128342 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.