×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Nevibruojantys masturbatoriai

Elementai 161 į 192487 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Patirkite kelių lygių ekstazę su „Tri Delights“ rankove. Pirmiausia mėgaukitės tvirtu, bet švelniu briaunelės suėmimu, kai jūsų penis patenka į šią tvankią rankovę. Tada pasinerkite į šį „malonumo skliautą“, kur jūsų stangrumą masažuoja minkšti gumbai. Galiausiai leiskite šilkinėms tekstūroms peržengti ribą ir pasiekti stulbinančią kulminaciją.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Tenga 3D Zen

    Subtilūs srautai, kylantys šiomis sienomis, kartu sukuria persipinantį pojūtį. Apgaubkite save šiuo sklandžiu glostymo stimulu. Būtina turėti tiems, kurie siekia švelnaus pojūčio.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tantaly Jessica 6kg Cute Sex Doll for Beginner Masturbation

    Džesika yra miela, karšta ir aistringa patriotiška mergina. Pamatysite, kad žiūrite į jos pilnas krūtis ir tvirtus mažus spenelius. Ji šilta, atvira ir lengvai sutariama, todėl jums patiks su ja leisti laiką. Be to, ji turi tyrą ir malonią širdį, kuri neaprėpiamai myli savo šalį.

    309 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Flight Commander

    Pakilkite į naujas aukštumas naudodamiesi elegantišku ir aerodinaminiu dizainu „Flight from Fleshlight“. Kaip ir visi mūsų geriausiai parduodami gaminiai, „Flight“ pasižymi kūnui saugiomis medžiagomis, kurios buvo sukurtos taip, kad tarnautų, ir mūsų išskirtinė „SuperSkin“ rankovė, suteikianti itin tikrovišką pojūtį. Tačiau „Flight“ iš tikrųjų kyla dėl savo unikalių savybių, įskaitant kompaktišką dizainą ir atskirą dėklą – puikiai tinka kelionėms ir saugojimui.

    87,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vacuum Cup Vagina

    Pretty Love vakuuminis puodelis masturbatorius. Pasiekite naujas jausmingo malonumo aukštumas su šiuo ypač minkštu, aukštos kokybės gaminiu, kuris jaučiasi taip pat gerai, kaip ir išpūstas.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sono No.23 Stroker Transparent

    Šis "TPE" Stroker sukurtas su briaunotos struktūros kanalu, kuris vis labiau veržiasi. Be to, jis yra labai tamprus, tačiau išlieka tvirtas, nepaisant jūsų dydžio.

    37,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Maitland Ward Toy Meets World Vagina

    Maitlandas, žinomas iš savo vaidmenų kaip Reičel seriale „Boy Meets World“ ir išvaizdi šviesiaplaukė Brittany filme „White Chicks“, Maitland turėjo ilgą karjerą prieš kamerą. Nenorėdama būti tipiška miela ir nekalta mergina, ji taip pat pamėgo vaidmenų žaidimą.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Men Sex Puppet Beige

    Sex Puppet turi atviro galo briaunuotą meilės tunelį su makšties ir analiniu įėjimu. Didelės, minkštos „Sex Puppet“ krūtys ir užpakalis bei prigludę prie kūno suteikia intensyvų potyrį. Pagaminta iš švelnių, tikroviškų „Blush“ X5 medžiagų. Unikalios X5 savybės leidžia realistiškai jaustis kaip žmogaus kūne. Itin minkštas, elastingas ir greitai įšyla iki kūno temperatūros. X5 taip pat yra ypač patvarus ir atsparus plyšimui, todėl tikrai gali susigadinti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass XL Masturbator Brown

    Atėjo laikas įgyvendinti visas savo seksualines fantazijas su mūsų Perfect Ass XL masturbatoriumi!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Streetgirl's #2 Skin

    Gražaus dizaino su gražiai išsiplėtusia makštimi ir seksualiomis rausvomis lytinėmis lūpomis. Ši tikroviška privati dalis yra pagaminta iš gražaus modelio, kad patirtis būtų autentiškiausia.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Horny Fuckslut Mega Stroker

    Mėgaukitės bėgimu su Fuck Me Silly To Go! Sumanaus dydžio, kad būtų gyvas ir kompaktiškas, patentuotas „Fanta Flesh®“ ir itin minkštas vidinis tunelis jaučiasi kaip tikras, tik geriau! Praslyskite pro jos tikroviškas mėsingas lūpas ir įeikite į jos prigludusį, tekstūruotą tunelį, kuris tvirta, aksomine šiluma apgaubia jūsų malonumo lazdelę. Ji nori, kad būtumėte giliai jos viduje su kiekvienu smūgiu, o jos aptemptas pūlingas siurbimą gerinantis uždaras galas kiekvieną kartą jus kvailys.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Keith Haring Party

    Kita revoliucinė TENGA koncepcija – EASY ONA-CAP. UŽKURŠKITE SAU, IŠSITEMPKITE ir MĖGAUKITE!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Hanna Onahole Masturbator

    Itin tikroviška, originali Hannas makšties ir išangės 1:1 dydžio kopija iš priekio. Makšties ir analinio įsiskverbimo misionieriaus stilius.

    329 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Flesh

    Seksas makšties ištvermės tunelio masturbatoriuje

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Scarlett

    Kišeninis pūlingas su itin minkšta ir tikroviška tekstūra viduje, kad patirtumėte jaudinamų pojūčių. Scarlett yra „Girl Next Door“, kuri jus įjungia! Pagaminta iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Scarlett turi tempiamą makštį. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Elsa Jean Treat

    Garsiai išlenkto kūno Elsa Jean turi grobį, kuris tiesiog prašosi susimušti. Įsispausk į jos užpakalines duris ir palepink savo gaidį smailiais įdubimais, įgaubtais malonumo iškilimais ir paskutine lygių, pagalvių karoliukų kamera – puikus pojūtis jūsų svajonių analiniam orgazmui.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Turbo Core

    MALONUMAS ŠERDŽIAI Fleshlight Turbo Core siūlo kelis vidinės stimuliacijos sluoksnius, specialiai sukurtus atkartoti žemę drebinančius oralinio sekso pojūčius. Unikaliai suprojektuotas su mūsų patentuotais keliais pakabinamais įėjimo taškais, kiekvienas sluoksnis sugriebs jus įvairiais tekstūros pojūčiais.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Anal

    Šis naujas Cold Easy Rider suteiks jums geriausią įsiskverbimo patirtį. Vamzdžių šalto įsiskverbimo patirtis dar niekada nebuvo tokia tikroviška, todėl kiekviena fantazija taps realybe! Nesvarbu, ar jums patinka analinis, vagininis ar oralinis, mes sukūrėme juos specialiai jums, kad jūsų fantazija taptų dar tikroviškesnė! Dėl puodelyje esančių oro angų galite reguliuoti siurbimo lygį, o nauja banguota sritis užtikrins tikroviško įdėjimo jausmą. Suveržimo zona leidžia patirti daugiau pojūčių nei anksčiau.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    FLIP ZERO grįžta su gerbėjų pamėgtu Strong Black Edition! Futuristinis FLIP stilius grįžta su tvirtesne medžiaga ir drąsesnėmis detalėmis, kad galėtumėte patirti visiškai naują FLIP serijos patirtį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Pink Pussy Masturbator

    Išdykkite įslysdami į šią tikrovišką pūlingą superskin rankovę. Patirsite kelius beldžiančią seksualinę palaimą dėl šio vyriško masturbatoriaus kelių greičių. Puikus masturbatorius tiems, kuriems tai patinka neklaužada ir beprotiška.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Dark Easy Rider Anal

    Puikus, paprastas naudoti nešiojamasis masturbatorius, turintis itin minkštą meilės tunelį ir jaučiantis kaip tikras daiktas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti tepalo ir viskas.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Spinner Masturbator Shell

    Pasisukite! Pristatome TENGA SPINNER!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Black Masturbator Wand Attachtment Black

    Lazdelės priedas yra masažo prietaisas, kuris leis patirti naujus malonumo ir džiaugsmo lygius. Galimybės neribotos!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Victoria June Stars Collection Male Masturbator

    „Feel Victoria June Stroker“ buvo suformuota iš jos realių kūno dalių. Galite pajusti kiekvieną išskirtinę jos anatomijos detalę, atkartojamą mūsų neįtikėtinai minkštoje, odą primenančioje medžiagoje, kartu su rankove, kurioje yra šonkaulių ir iškilimų jūsų asmeniniam malonumui.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Masturbator Flex Vagina

    Norite išbandyti, kaip atrodo, kai dešinę ranką pakeičia lanksti ir grakšti makštis? Šis masturbatorius puikiai tinka išbandyti ir atrasti naujų potyrių, kuriuos gali suteikti erotiniai žaislai. Jis pagamintas iš minkštos medžiagos, yra maloniai lankstus ir jame jūsų penis jausis kaip medvilnė! Nelaukite ir įdėkite jį į savo krepšelį dabar, jūsų vyriškumas jums padėkos.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Pink Lady Mini-Lotus

    „Classic Pink Lady Mini-Lotus Fleshlight“ šviestuvas pasižymi nuostabia makštimi, kartu su nesenstančia vidine tekstūra. Kaip ir kiekvienas „Classic Fleshlight“, šis „Mini-Lotus“ vyriškas masturbatorius pagamintas iš mūsų patentuotos „SuperSkin“ medžiagos, sukurtos tam, kad suteiktų jums itin tikrovišką ir labai patenkintą patirtį.

    109 €

    60,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Realistic Vagina

    Realus malonumas stilingoje pakuotėje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Juliana 2 In 1 Masturbator

    Juliana suteikia jums viską, ko jums reikia kompaktiškame tikroviško dizaino masturbatoriuje. Masturbatorius turi dideles, apvalias krūtis su kietais speneliais. Ar nesugebate valdyti savo norų? Tada atraskite Julianos makštį su tekstūruotu, stimuliuojančiu kotu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    „Boundless™ Vulva“ yra vienas karščiausių suaugusiųjų žaislų šiuo metu rinkoje. Visiškai supakuota vulvos replika jūsų laukia lengvai sugriebiame glostyklėje su uždaru galu, užtikrinančiu puikų siurbimą. Vandeniui atsparus dizainas leidžia lengvai valyti ir naudoti bet kur, kur norite patirti erotiškiausių įspūdžių. Jei naudojate vienas arba partneris, tikroviškas modeliavimas suteikia jausmų, kurių ieškojote.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Wavy II

    Kita revoliucinė TENGA koncepcija – EASY ONA-CAP. UŽDĖKITE KURELĮ, IŠSITEMPKITE ir MĖGAUKITE!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Wave Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Banguotos formos Wave Sucker glostiklis suteikia puikų sukibimą ir daug malonumo ten, kur to norite.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Pocket Stroker Spark Beads

    Malonumas kelyje! Puikus kišeninis malonumas!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 161 į 192487 viso

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.