×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai vyrams natūralus

Elementai 193 į 224282 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Zero Tolerance Pop & Toss

    Nuimkite viršutinę dalį šio minkšto ir elastingo glaistymo, kad rastumėte tikrovišką įėjimą ir tekstūruotą kanalą, kuris visada jus įtrins reikiamu keliu! Leiskite rankai atsipalaiduoti ant lengvai sugriebtos lemputės ir įdubimo dizaino, tada suspauskite kanistro išorę, kad padidintumėte slėgį, kai to labiausiai norite. Nuimkite įvorę, kad ją būtų lengviau išvalyti, ir uždėkite saugos dangtelį, kad galėtumėte laikyti. Pasiruošę, kai esate kiekvieną kartą!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Nustokite svajoti apie tai, kaip jaustųsi šios „Blogos merginos“ tobulas užpakaliukas, ir pradėkite jaustis! Ši realaus dydžio asilo kopija pagaminta iš ypač minkštos „Fanta Flesh“ ir atrodo bei jaučiasi kaip tikras daiktas. Minkšti, apvalūs užpakalio skruostai puikiai tinka trinktelėti ir pliaukštelėti, o gražios mažos pūlingos lūpos apgaubia kiekvieną varpos centimetrą. Jis šiltas, itin aptemptas ir priglunda prie jūsų gaidžio kaip antroji oda! Fuck jai į užpakalį ar pūlingą ir cum į bet kurią iš jos šūdas skylių, ji pasilenkusi ir laukia tavo gaidžio! Apverskite ją ir įkiškite vibruojančią kulką, kad patirtumėte dar daugiau įspūdžių! Geriausia, kad ji niekada nesako „ne“! Valymas yra akimirksniu po linksmybių su Pipedream žaislų valikliu ir šiltu vandeniu. Naudokite daug drėgno kūno losjono, kad galėtumėte patirti ypač šlapią, ypač laukinį susitikimą! Apverskite masturbatorių ir įkiškite kulką į apačioje esančią angą. Galingos vibracijos privers jus sprogti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FPPR Mouth Masturbator

    Mėgaukitės intensyvia stimuliacija ir nepamirštama kulminacija su šiuo FPPR masturbatoriumi. kolekcija! Rankovė turi patrauklią tikrovišką spalvą ir jaudinančią burnos angą, kad sukurtų blowjob jausmą. Vidinė rankovės dalis yra užsegta ir su briaunomis, kad maksimaliai stimuliuotų jūsų varpą. Po naudojimo išimkite įvorę nuo korpuso ir tinkamai nuvalykite vandeniu ir žaislų valikliu arba švelniu antibakteriniu muilu. Masturbatorius atrodo labai diskretiškai, todėl galite nesijaudindami pasidėti naują žaislą ant naktinio staliuko arba pasiimti su savimi į krepšį.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    M for Men Soft & Wet puodelis yra kupinas linksmybių! Šis kišeninis glostiklis yra savaime sutepamas. Įpilkite šiek tiek vandens ar seilių ir viskas pasidarys slidu. Kaip tikra! Su puelį ir atidarykite arba užduokite oro vožtuvą, kad įsiurbtumėte ir maloniau. M for Men masturbatoriai yra minkšti, lankstūs ir pripildyti sensacingų tekstūrų.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Trys vyrų masturbatoriai viename, burna, makštis ir krūtys. Jis pagamintas iš minkštų ir purių medžiagų, todėl galite spausti ir mėgautis be apribojimų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Sasha Grey Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Gyvybiškas glostytojas su suaugusiųjų superžvaigždės Sasha Grey filmų atsisiuntimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Chisa ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll

    Ši neklaužada „ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll“ yra pasirengusi jus įtikti bet kokiu būdu ir bet kada, kai tik norite! Patirkite itin karšto užpakalio sandarumą arba tikroviškos makšties jaudulį!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Cleo Anus Masturbator

    Cleo suteikia jums viską, ko jums reikia, bet kada ar bet kur. Šis masturbatorius turi apvalius sėdmenis ir išangę su briaunuotu kotu. Masturbatorius yra labai minkštas ir lankstus, puikiai jaučiasi ant odos. Dėl plokščio dugno Cleo galima dėti ant kiekvieno lygaus paviršiaus. Jūsų lova, virtuvės stalas, sofa, Cleo visada pasiruošęs išpildyti intymiausius jūsų norus. Kada jus suvilios Kleo?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Šis minkštas liesti lager buttplug Masterbator yra 2 žaislai viename.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy X-Basic Pocket Pussy Flesh

    X-Basic kišeninis masturbatorius

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Stacey

    Šio kūno glostiklio viduje yra ypač minkšta ir tikroviška tekstūra, kuri suteikia jaudinančių pojūčių. Jis pagamintas iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Stacey turi tempiamą makštį ir atvirą galą kitoje pusėje, kad tilptų bet kokio ilgio varpą ir būtų lengva valyti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Strong Suction Cup Vaginal

    Atidarykite dangelį ir įlašinkite kelis tepalo, kad pasiektumėte pakankamai rezultatų. Prezervatyvai nebūtini, bet rekomenduojami geresnei higienai.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Femme Fatale To Go

    „Femme Fatale To Go by Private“ yra kompaktiškas, kelionėms atsparus masturbatorius, pasiruošęs džiuginti jus bet kur ir kada tik norite! Šis kompaktiškas ir diskretiškas dizainas sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus glostymas ir siurbimas.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tuomet jums patiks „Hidden Desire“ „Hidden Desire“ „Wet Pussy Galore Vibrating“ iš „Bangers“ kolekcijos! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius. Pagaminta iš kokybiško TPR, dizainas yra švelnus ir patvarus, todėl galima nesibaigiantiems intymaus žaidimo seansams.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Hot Masturbator Vaginal

    Šis naujas „Hot Easy Rider“ suteiks jums geriausią įsiskverbimo patirtį. Įsiskverbimo į vamzdžius patirtis dar niekada nebuvo tokia tikroviška, todėl kiekviena fantazija taps realybe! Nesvarbu, ar jums patinka analinis, vagininis ar oralinis, mes sukūrėme juos specialiai jums, kad jūsų fantazija taptų dar tikroviškesnė!

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus EZ Bang Torso Skin

    PDX Plus masturbatorius EZ Bang Torso turi nuostabiai dideles krūtis ir patrauklią makšties bei išangės angą. Išlenktas liemuo yra naujo EZ Bang dizaino su intymiomis angomis, kurios yra aukštesnės nei įprastai, todėl yra puikiu kampu patogiam įsiskverbimui.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Jameson ULTRASKYN Pocket Pussy

    Pridėkite prieskonių toms intymioms akimirkoms su Jenna's ULTRASKYN Pussy! Šis prie delno prigludęs masturbatorius buvo pagamintas tiesiai iš pačios Jennos Jameson seksualios pūlingos, todėl yra tikslus visose dydžio, formos ir spalvos detalėse. Ir jis pagamintas iš Doc Johnson ULTRASKYN, pažangiausios virtualios odos rinkoje. Be ftalatų ir saugus kūnui.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tada jums patiks Big Ass Banger Vibrating iš Hidden Desire kolekcijos Bangers! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Šio kišeninio glostiklio viduje yra itin minkšta ir tikroviška tekstūra, kuri suteikia jaudinančių pojūčių. Jis pagamintas iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Tracey turi tempiamą makštį ir atvirą galą kitoje pusėje, kad tilptų visus varpos ilgius arba būtų galima įkišti vieno greičio vibruojančią kulką. Jei mėgstate vibraciją masturbacijos seansų metu, Tracey yra čia, kad jums patiktų.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Adam's Stroker Trio

    Ši neklaužada trijulė pasiruošusi jus įtikti bet kokiu būdu ir bet kada, kaip tik norite! Patirkite itin karšto užpakalio sandarumą, išalkusios burnos glotnumą ar tikroviškos makšties jaudulį.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Male Masturbator Vagina Nick

    Klasikinis vyriškas masturbatorius skardinėje su makšties formos anga.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Idealus vyrų masturbatorius toms naktims, kai nenorite apsispręsti. Jame yra makšties formos anga, o kita - burnos formos. Mėgaukitės 7 vibracijos režimais ir 3 greičiais. Jis turi pusiau standų dėklą patogiam sukibimui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Sleeve A

    Norite papildomų rankovių? Jūs atėjote į reikiamą vietą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Puikus, naudojasi nešiojamasis masturbatorius, turintis itin minkštą meilės tunelį ir paprastas jaučiasi kaip tikras daiktas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti tepalo ir viską.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Ella Masturbator

    Elos sėdmenys visada pasiruošę veiksmui! Šie seksualūs apvalūs sėdmenys ir atvira makštis meta jums iššūkį ir visada pasiruošę suteikti jums reikiamos stimuliacijos. Masturbatorius pagamintas iš labai minkštos ir lanksčios medžiagos, o jo banguotas kotas suteikia tikroviško pojūčio. Kotas yra briaunotas ir nuskleistas ir netgi turi G tašką. Eidami tyrinėti Elą naudokite kokybišką lubrikantą, kad gautumėte geriausią patirtį ir intensyviausią kulminaciją!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Grip It Light

    Patirkite maksimalų atpalaidavimą su šiuo minkštu ir elastingu kanistru, kuris yra neįtikėtinai gyvenimiškas. Praslyskite pro rausvas makšties lūpas ir pajuskite įtemptą vidinį kanalą, kurio tekstūra užtikrina tikrovišką važiavimą, tada patobulinkite savo patirtį su suspaudžiamu balionėliu, kuris gali jus išstumti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Įkiškite savo kotą į nekantriai burną, kai tik norite! Courtney visada turi gražias lūpas, o liežuvį išskleidė, pasiruošusi duoti jums šurmulingą pūtimą. Tiesiog įkiškite vibruojančią kulką, kad patirtumėte slegiantį jaudulį, kai įsikišate į jos gerklę! Gyvybė atrodo kaip tikra, o viduje esanti briaunota tekstūra suteikia unikalų masažą, o gilinantis Courtneys liežuvis stimuliuos jūsų slogą. Šis kompaktiškas dizainas pasižymi neslystančia patogia rankena, kad neprarastumėte kontrolės net ir intensyviai naudojant. Naudojant šį neribotą dizainą, valymas yra greitas. Naudokite tik su vandens pagrindo arba silikoniniais lubrikantais.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Pretty Love vakuuminis puodelis masturbatorius. Pasiekite naujas jausmingo malonumo aukštumas su šiuo ypač minkštu, aukštos kokybės gaminiu, kuris jaučiasi taip pat gerai, kaip ir išpūstas.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Three Sisters Nymph Masturbator

    Ar ieškote kompaktiško masturbatoriaus, kuris suteiktų tikrovišką pojūtį? Tuomet masturbatorius Nymph yra jūsų pasirinkimas! Šis tikroviškas masturbatorius yra ypač tvirtas, o jo struktūra yra nulenkta ir briaunota, kad būtų galima papildomai stimuliuoti kiekvieną kartą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Signature Strokers Leo of Leolulu ULTRASKYN Pocket Pussy Vanilla

    Užimkite savo vietą gerbėjų mėgstamoje poroje LeoLulu su šiuo Signature Stroker, suformuotu tiesiai iš Liūto kūno. Rankų darbo iš tikroviško ULTRASKYN, Leo Signature Stroker turi tvirtą, tekstūruotą interjerą, kuris šildo liečiant ir jaučiasi kaip tikras daiktas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Adarashi Masturbator

    Mėgaukitės tikroviška stimuliacija, kur ir kada norite su Adarashi! Šis masturbatorius yra tikroviško dizaino ir užtikrina optimalų jūsų varpos stimuliavimą. Masturbatoriaus viduje yra 8 karoliukai, kurie spaudžiasi prie koto.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 193 į 224282 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.