×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai už reiklumą

Elementai 33 į 6262 viso

  1. 1
  2. 2
  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite mėgautis geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – automatiškai. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens pagrindo lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valiklį, kad įsitikintumėte, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow išvalyti yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Būkite vienas pirmųjų, įžengusių į interaktyvų pasaulį su galingiausiu automatizuotu vyrų masturbatoriumi.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP02 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su judesiu aukštyn ir žemyn bei vibruojančia funkcija. Galite mėgautis skania varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti iš 5 greičių arba 10 vibracijos režimų. Masturbatorius atlieka sraigtinį sukimosi judesį, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o viduje yra daug smeigių ir įdubų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Žvilgtelėkite į jos tobulai apvalią stelažą ir puikiai išdėstytus asmenis ir sužinosite, kodėl mes ją vadiname „Perfect 10“! PDX Plus+ Perfect 10 Torso ne tik atrodo neįtikėtinai; tai atrodo taip tikroviška, kad iš tikrųjų gali pamiršti, ką tu velni! Pagaminta iš mūsų apdovanojimus pelniusio Fanta Flesh® TPE, ši itin aukščiausios kokybės formulė imituoja natūralios odos išvaizdą ir jausmą, kad būtų neįtikėtinas tikroviškumas ir sprogstamos kulminacijos.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Patirkite intensyvius pojūčius ir pasiekite asmeninio seksualinio pasitenkinimo viršūnę su Milker Pro. Leiskite sau tyrinėti, kaip melžiamas kiekvienas iš jūsų išeinantis šlapias lašas, kai jaučiate tekstūruotą, tamprią rankovę su grioveliais ir gumbeliais, trina jūsų falą kiekvienu siurbimu ir smūgiu.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    „Hot Octopuss Pulse Solo Interactive“ yra jūsų vartai į visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Originalus Pulse Solo Essential buvo pavadintas pirmuoju pasaulyje Guybrator, o dabar jis yra interaktyvus! Daugybę apdovanojimų pelnęs „Hot Octopuss“ vyriškas sekso žaislas gali padėti jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    „Action“ nepaliekame nuošalyje vyriškos masturbacijos ir sukūrėme „Action Man“ – vyrišką Action liniją, skirtą šiuolaikiniam žmogui, norinčiam mėgautis savo seksualumu.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Brown

    Vyriškas liemuo Perfect Ride iš PDX Plus su varpa, kurią galima judinti bet kuria kryptimi, didelėmis sėklidėmis ir svetinga išangės anga. Masturbatorius su raumeninga krūtine ir šešių dalių komplektu turi aukštesnius klubus naujojo EZ Bang dizaino, kad būtų patogiau važiuoti. Išangės anga taip pat yra šiek tiek aukštesnėje padėtyje nei įprastai, todėl puikiu kampu patogiam įsiskverbimui. Įtemptas malonumo kanalas turi įvairių stimuliuojančių tekstūrų viduje ir jaučiasi beveik kaip tikra išangė.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO elektroninis super masturbatorius su sukimosi ir stūmimo funkcija

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    „Twerks“, „Shakes“ IR „Girates“ kaip išprotėjęs! Melžimas daro gerą gaidį! Tikimės, kad esate pasiruošę, nes ruošiatės mėgautis intensyviausia ir tikroviškiausia melžimo patirtimi pasaulyje su Milk Me Silly! Šis milžiniškas burbulinis užpakalio masturbatorius yra paruoštas numelžti jūsų gaidį su dviem itin galingais sukimo varikliais, kurie vibruoja ir masažuoja tuo pačiu metu. Galite rinktis iš 5 skirtingų sukimosi ir 5 skirtingų vibravimo funkcijų, kad galėtumėte mėgautis begaliniu melžimo malonumo deriniu.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP01 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su 10 besisukančių ir 5 čiulpimo funkcijų. Galite mėgautis skania varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti vieną iš visų variantų. Masturbatorius atlieka sraigtinį sukimosi judesį ir turi šildymo funkciją, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o viduje yra daug smeigių ir įdubų.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Mėgautis imituojamu oraliniu seksu pagal poreikį dar niekada nebuvo taip paprasta! Tai būtina vyrui, kuris staiga susidomi seksualiniu pomėgiu, kad ir ką žiūrėtumėte ar miegotumėte. Ilgai paspauskite mygtuką, kad įjungtumėte ir mėgstate garsiakalbį ar „Alexa“ tipą. daiktu siekiama paglostyti galvą...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA Glans čiulpimo masturbatorius suteikia fantastišką burnos stimuliaciją ir taip pat gydo save. Šildymo funkcija leis jums pasiekti maksimalią 45 laipsnių Celsijaus temperatūrą, ją galima įjungti ir išjungti atskirai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite pagerinti geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Būkite pirmųjų, įžengusių į interaktyvų pasaulį su galingiausiu automatizuotu vyrų masturbatoriumi.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Šis išskirtinis rinkinys yra puikus perkurtų detalių švelnaus gelio ir karšto malonumo derinys. Tankios detalės išdėstytos taip, kad tilptų kartu, kad būtų visiškai apgaubiamos, o kartu su kūno šilumą primenančia šiluma suteikia svaiginantį malonumą.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker siūlo visapusišką jutiminio malonumo patirtį su reaguojančiu erotiniu bendravimu. Be aistringų dejonių, 20 gundančių tiesioginių reakcijų ir 10 seksualių judesių sužadintų reakcijų sužadins jūsų protą ir suteiks nepakartojamo, padidinto intensyvaus malonumo kiekvienam masturbacijos seansui.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Sleeve B

    Norite užimti rankovių? Jūs atėjote į reikiamą vietą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Gonex yra automatinis vyriškas masturbatorius su sukimosi funkcija ir stūmimo aukštyn ir žemyn judesiais. Bet ne tik tai, jis turi idealią dejavimo funkciją, kad padidintumėte malonumą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Žingsnis nuo PULSE DUO, PULSE DUO LUX derina universalumą ir didžiulę galią. Su dviem nešiojamaisiais nuotolinio valdymo pulteliais, leidžiančiais kiekvienam partneriui visiškai kontroliuoti savo patirtį, šis porų sekso žaislas gali padėti jums abiems pasiekti be rankų. Sumanus dizainas reiškia, kad tai tobulas žaislas kiekvieniems santykiams.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Deep Sea Blue-Black

    Ar prisimeni, kai pirmą kartą sėdai prie automobilio vairo? Tie laisvės, galimybės, galios jausmai? Žinios, kurias galėjai tyrinėti ir atrasti tokiais būdais, kurių anksčiau nebuvo įmanoma? Beveik taip nutinka jūsų peniui pirmą kartą naudojant COBRA LIBRE II.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    Skystas silikonas, švelnesnis prisilietimas, geriau apsaugo jautrius nervus ir subtilias privačias dalis. Visas korpusas pagamintas iš medicininės silikoninės medžiagos, minkštos ir malonios odai. Pagamintas iš medicininio silikono, jis yra saugus ir higieniškas, nekenksmingas odai ir patogus liesti.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Tantaly Britney 2.0 13.5kg Huge Tits Best Male Masturbator

    Dėka mūsų klientų atsiliepimų, sukūrėme Britney, kurios krūtys yra minkštos 32B krūtinės ir seksualūs klubai, sverianti tik 28,6 svaro. Tai leidžia mūsų klientams puikiai patirti tikrąjį sekso su gražia moterimi jausmą.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The F-Machine Tremblr Milking Machine

    „F-Machine Tremblr“ yra visiškai naujas laisvų rankų įrangos masturbacijos aparatas, skirtas čiulpti ir dulkintis tiek laiko, kiek norite, kada tik norite. Įsivaizduokite profesionalų pūtimą, kurį galite valdyti iš pirštų galiukų kada tik norite ir tiek kartų, kiek norite.

    1 149 €

    919 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Liberator Fleshlight Top Dog Black

    Šios tvirtos dirbtinės odos formos jūsų „Fleshlight“ yra puikioje padėtyje, kad būtų galima imituoti šunų pozicijas. Idealus aukštis stumti, kai nereikia laikyti jo vietoje.

    189 €

    149 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Autoblow 2+ Sleeve A

    Norite papildomų rankovių? Jūs atėjote į reikiamą vietą.

    49,90 €

    30,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 33 į 6262 viso

  1. 1
  2. 2
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.