×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Automatiniai masturbatoriai

Elementai 129 į 160231 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    „Moto Bator X“ pagerina masturbaciją galingu stūmoklio stūmokliu, kad būtų galima patirti geriausią glostymo patirtį. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogiam spaudimui laisvų rankų įranga, apgaubdama savo varpą minkštų malonumo galvučių eilėmis ir eilėmis. Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Šis mažas, bet galingas rankinis melžtuvas puikiai tinka kaip atskiras ir galingas masturbacijos žaislas! Naudokite vandens pagrindo lubrikantą ir užmaukite skaidrią, tamprią TPE rankovę ir užtraukite rutulinį dirželį aplink sėklides, kad jis liktų vietoje. Prijunkite vamzdelį prie rankovės galvutės ir įkiškite galingą kulkos vibratorių į rankovės kišenę.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Keturi, trys, du, vienas... atgalinis skaičiavimas baigėsi ir raketa kyla šviesos greičiu, kad nuves jus tiesiai į malonumų visatas!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Patirkite didžiausią malonumą naudodami vibracinį ir stumiamąjį „Optimum Power®“ stūmiklį – visiškai autonominį įkraunamą masturbatorių, turintį tiek vibracijos, tiek stūmimo galimybes. Su 10 intensyvių vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, taip pat 10 nepriklausomų glostymo funkcijų, šis prietaisas suteikia platų pojūčių spektrą ir pritaikytą malonumą.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Spinjob Oral Sex Stimulator

    Sveiki atvykę į ateitį. Šis aukštųjų technologijų straipsnis ne tik puikiai imituoja oralinį seksą, bet ir pagerina. Jis iš naujo apibrėžia malonumą savo galingais sukimais, pasirinkite iš trijų greičių. Jo grioveliai yra strategiškai išdėstyti taip, kad pagerintų tikroviškumo jausmą

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Tegul šis čiulpiamas masturbatorius atlieka darbą už jus! Mėgaukitės pasirinkimu iš 3 greičių ir 5 vibracijos modelių, 3 suspaudimo režimų ir papildomos šildymo funkcijos, kad seansas būtų jausmingas ir patenkintas.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Pasidalykite savo interaktyvia patirtimi su blogiausia mergina Jessica Drake™. Ši „Wicked Pictures“ superžvaigždė yra daugybę apdovanojimų pelniusi suaugusiųjų aktorė, rašytoja, režisierė ir sekso pedagogė. Ji išmokys jus vieno ar dviejų dalykų, kaip elgtis miegamajame.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Kas nemėgsta oralinio sekso? O jei pasakysime, kad yra dar vienas aukštesnis lygis? „Jamyjob“ uraganas ateina tiesiai iš ateities, kad parodytų, kaip ten viskas daroma. Šis stimuliatorius yra ne tik oralinio sekso simuliatorius, bet netgi jį patobulina!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Šis neįtikėtinai autentiškas masturbatorius tikrai uždegs visus jūsų pojūčius erotine patirtimi. Įrengtas 3 siurbimo nustatymai ir 12 vibracijos režimų, skirtingu intensyvumu ir ritmu stimuliuoti jautriausias varpos vietas. Nudžiugins tankios tekstūros rankovė su itin švelniais malonumo klostėmis. O kai vėl būsite pasiruošę, išmaniosios atminties funkcija įsimena jūsų mėgstamą nustatymą. Lengvai valomas su nuimama rankove, suteikite šiam galingam masturbatoriui galimybę iš naujo išgyventi savo solo akimirkas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Asa Akira yra viskas, ką galite įsivaizduoti... ir dar daugiau! Ji yra daugiau nei 500 XXX filmų žvaigždė, publikuota autorė, poetė, daugelio apdovanojimų laureatė, o XBIZ ir AVN ją paskelbė Metų atlikėja.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker siūlo visapusišką jutiminio malonumo patirtį su reaguojančiu erotiniu bendravimu. Be aistringų dejonių, 20 gundančių tiesioginių reakcijų ir 10 seksualių judesių sužadintų reakcijų sužadins jūsų protą ir suteiks nepakartojamo, padidinto intensyvaus malonumo kiekvienam masturbacijos seansui.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Atraskite naujus pojūčius, kurie pagerins jūsų solo seansus su šiuo „Auto Milker Extreme Sucking Mastorbator“! Melžėjas čiulpia, spaudžia ir vibruoja, kad suteiktų jums didžiausią pasitenkinimą ir naujus pojūčius, kuriais galėsite mėgautis! Vidinis tunelis yra itin tikroviškas, todėl galite mėgautis tikroviška fantazija, kai glostote minkštą, elastingą TPE.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Masturbuojantiems vyrams svarbiausia yra tekstūra. Būtent tai skatina Deveną. Jis pagamintas iš labai saugaus silikagelio ir ABS medžiagos, kuri yra patogi ir draugiška aplinkai. Pagal poreikį galima pasirinkti 6 dažnio vibracijos režimus. Galite pasirinkti skirtingus šildymo būdus pagal sezoną. Atsparus vandeniui IPX6 klasė yra paprasta naudoti ir valyti. Akumuliatorius veikia ilgiau nei 60 minučių, todėl mėgaukitės juo ilgai.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FPPR Electric Blowjob Stroker

    Patirkite nepamirštamą kulminaciją su šiuo elektriniu masturbatoriumi iš FPPR. kolekcija! Rankovė švelniai priglunda prie odos ir yra su nuostabiais mazgeliais, kurie maksimaliai stimuliuoja jūsų varpą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Skaidrus lango dizainas suteikia jums laukinę ir jaudinančią vizualinę patirtį. Į kristalą panašus skaidrus vag*na saldus kanalas visiškai atsiskleidžia priešais jus! Galite stebėti, kaip jūsų rašiklis* spaudžiasi į žavingą skylę, kaip dešimtys minkštų išsikišimų kutena jūsų galiuką, kai stumiate, ir kaip putlūs šonkauliai švelniai čiulpia ir bučiuoja jūsų brolį.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Norite paįvairinti savo seksualinį gyvenimą? Neieškokite daugiau nei Xone – interaktyvaus glostymo, kuris siūlo tikrovišką patirtį, nesvarbu, ar žaidžiate vienas, ar su partneriu. Naudodami „Xone“ judesio valdymo sistemą galite pasirinkti iš 10 skirtingų rankinių modelių ir mėgautis judesiu aukštyn ir žemyn, kad galėtumėte visiškai pritaikyti savo poreikius ir patenkinti visus jūsų poreikius.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow AI Ultra Pussy Sleeve Skin

    Jūsų Autoblow AI Ultra keičiamos rankovės, kurias lengva valyti ir jaučiasi fantastiškai! Šiuo metu galima rinktis iš trijų dviejų odos atspalvių angų, kurių kiekvienas turi savo unikalią tekstūrą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Pulsar siurbimo stimuliatorius turi 3 siurbimo režimus ir 4 pulsuojančius vibracijos režimus, kad patirtumėte intensyvius siurbimo judesius. Jis pagamintas iš ABS ir TPE, o vidinė rankovė yra nuimama, kad būtų lengviau valyti. Valdymas paprastas naudojant 3 mygtukus. Taip pat yra oro slėgio išleidimo mygtukas. Patogumui „Pulsar“ galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Vyriškas masturbatorius su 7 vibracijos modeliais ir 5 galingais siurbimo režimais. Jame yra makšties formos anga su tekstūruotu futuristinio dizaino kanalu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Įsisukite į aukščiausio lygio malonumą su galingu Bionic™ Thrusting Masturbator. Šis visiškai autonominis stumiamasis masturbatorius buvo sukurtas taip, kad apgaubtų pojūčius visiškai pritaikoma glostymo patirtimi. Itin sandari tekstūruota kamera tvirtai apgaubia jus, o 7 intensyvaus stūmimo funkcijos ir turbokompresoriaus mygtukas suteikia neprilygstamą malonumą su kiekvienu smūgiu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Thrust Blow principas pagrįstas automatiniu ir reguliariu judėjimu pirmyn ir atgal, siekiant autentiškos patirties, artimos tikrovei. Šis naujas Dorcel masturbatorius išsiskiria galingu siurbtuku, kuris leidžia tvirtai sukibti su bet kokiu lygiu paviršiumi.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    CRUIZR CM04 masturbatorius yra atskiras varpos stimuliatorius, pasižymintis besisukančiu, spiraliniu judesiu. Galite rinktis iš 3 greičių, o sukimosi funkcija sukasi tiek į kairę, tiek į dešinę. Nusukite dangtelį nuo viršaus ir atraskite minkštą, lanksčią makšties angą. Rankovė turi dygliuotą ir briaunuotą vidų ir atrodo tikroviškai. Jis yra nuimamas ir lengvai valomas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Pristatome BLOWCAST; sukurtas su naujovėmis ir aistra, kad jūsų fantazijas įgyvendintų! Dėl masažuojančių karoliukų korpuse Wingman PLUS suteikia unikalią patirtį. Su galingu varikliu ir minkštos tekstūros rankove atrasite pojūčių kaip niekada anksčiau.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Su FLIP ZERO EVR pasinerkite į didžiausią malonumą!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Pasinerkite į kito lygio malonumą su galingu Bionic™ čiulpimo ir vibravimo masturbatoriumi. Šis visiškai savarankiškas masturbatorius buvo sukurtas taip, kad apgaubtų pojūčius visiškai pritaikoma glostymo patirtimi.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Romi Rain yra Rytų pakrantėje gimusi italų kilmės gražuolė. Ji yra daugybę apdovanojimų pelniusi suaugusiųjų atlikėja, vaidinusi daugiau nei 300 kūrinių. Priklausomas nuo valdžios ir visada pasiruošęs veikti, Romi Rain pasiūlys jums šlapią ir laukinę interaktyvią patirtį.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Rotating Masturbator

    Patogus Rebel besisukantis masturbatorius su besisukančia vidine minkšta rankove. Nesuskaičiuojama daugybė ryškiai išreikštų šilkinių glotnumo gumbų sukasi aplink varpą ir daro jaudinantį masažą iki pat laimingos pabaigos – automatinis stimuliuojantis rankų darbas savo klasėje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160231 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.