×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Automatiniai masturbatoriai

Elementai 65 į 96100 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Lengvai laikomas WYNE masturbatorius 01 su jaudinančiai taškuota, minkšta makšties formos rankove. Be to, šildymo funkcija iki 42°C, 5 skirtingi vibracijos režimai 3 greičiais ir intensyvaus siurbimo funkcija 3 režimais. Visas funkcijas galima valdyti kartu arba atskirai vienu mygtuko paspaudimu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Pulsar siurbimo stimuliatorius turi 3 siurbimo režimus ir 4 pulsuojančius vibracijos režimus, kad patirtumėte intensyvius siurbimo judesius. Jis pagamintas iš ABS ir TPE, o vidinė rankovė yra nuimama, kad būtų lengviau valyti. Valdymas paprastas naudojant 3 mygtukus. Taip pat yra oro slėgio išleidimo mygtukas. Patogumui „Pulsar“ galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Thrust Blow principas pagrįstas automatiniu ir reguliariu judėjimu pirmyn ir atgal, siekiant autentiškos patirties, artimos tikrovei. Šis naujas Dorcel masturbatorius išsiskiria galingu siurbtuku, kuris leidžia tvirtai sukibti su bet kokiu lygiu paviršiumi.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Pristatome BLOWCAST; sukurtas su naujovėmis ir aistra, kad jūsų fantazijas įgyvendintų! Dėl masažuojančių karoliukų korpuse Wingman PLUS suteikia unikalią patirtį. Su galingu varikliu ir minkštos tekstūros rankove atrasite pojūčių kaip niekada anksčiau.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pasiruoškite neįtikėtiniausiam, intensyviausiam, pažangiausiam besisukančiam masturbatoriui, kokį tik kada nors įsivaizdavote!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Gonex yra automatinis vyriškas masturbatorius su sukimosi funkcija ir stūmimo aukštyn ir žemyn judesiais. Bet ne tik tai, jis turi idealią dejavimo funkciją, kad padidintumėte malonumą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AK Super Series S1 Automatic Masturbator

    AK Super S1 – geriausias 2022 m. automatinis vyrų masturbatorius visame pasaulyje. Be to, tai yra imperatoriškas AK produktas, kurio visame pasaulyje kas mėnesį parduodama daugiau nei 10 000 vienetų.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Patobulinkite savo masturbacijos patirtį naudodami šį neįtikėtiną masturbatorių. Šiame masturbatoriuje yra 10 greičių stūmimo ir sukimosi funkcija ir balso integracija 4 kalbomis: tai suteikia jums didžiausią tikrovišką patirtį! Lorelei daro viską – besisukantis viduje suteiks 10 skirtingų intensyvumo lygių.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Vacuum Max Vacuum Controller II

    Pažangi vakuumo technologija kartu su optimalaus dizaino puodeliu maksimaliai padidins jūsų malonumą.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Galingas WYNE masturbatorius 03, kuris užtikrina intensyvų, visiškai automatinį varpos stimuliavimą su 7 vibracijos ir 3 siurbimo režimais. Šildymo funkcija iki 40°C ir lengvos bei seksualios dejonės (3 garsai) per pridedamas ausines dar labiau sujaudins besinaudojantį masturbatoriumi. Visas funkcijas galima lengvai ir atskirai valdyti lengvai naudojamo sekso žaislo mygtukais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Padidinkite žaidimo laiką naudodami galingą glostymą, kuris ne tik čiulpia ir vibruoja, bet ir leidžia spausti kada tik norite, naudodami ergonomiškas suspaudimo rankenas!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Vyriškas masturbatorius su 7 režimais ir 3 teleskopinės funkcijos bei sukimosi greičiais. Jame yra apvali anga su tekstūruotu kanalu. Labai praktiška ir lengva laikyti dėl dėklo su dangteliu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Hannes Neo

    Dominuokite savo kūną ir protą su Hannes Neo. „Connexion“ serijos dalis – tyrinėkite 2D interaktyvaus turinio pasaulį ir palaikykite glaudžius ryšius visame pasaulyje. Patirkite nepakartojamus tvinkčiojančius pojūčius, kurie paskatins jus perkrauti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Pasiruoškite teleskopiniams ir vibracijos dažniams aplink jūsų varpą. Vyriškas masturbatorių variklis pasižymi galingu našumu su 7 teleskopiniais dažniais ir 7 vibracijos dažniais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Naujausias „Leten“ masturbacijos prietaisas vyrams SM 330 turi vibravimo, čiulpimo ir dejavimo funkciją: visa tai siekiama suteikti jums intensyvų orgazmą! Perjunkite tarp 10 skirtingų pavarų, svyruojančių nuo silpno iki vidutinio stiprio ir 7 dažnio konvertavimo. Be to, SM 330 yra įrengta 30 skirtingų garsų, kuriuos galima atsitiktinai perjungti ir pagerinti masturbatoriaus naudojimo patirtį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    WYNE masturbatorius 02 su 4 varikliais, 10 vibracijos režimų ir 3 siurbimo režimais intensyviai varpos stimuliacijai. Lengvos ir seksualios dejonės (3 garsai) per pridedamas ausines dar labiau sujaudins masturbatorių besinaudojantį asmenį. Visos funkcijos gali būti valdomos atskirai arba derinamos su lengvai naudojamo sekso žaislo mygtukais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blowcast Wingman Lite Automatic Masturbator

    Pristatome BLOWCAST; sukurtas su naujovėmis ir aistra, skirtas įgyvendinti jūsų fantazijas! Wingman LITE siūlo unikalią patirtį su nuostabia glostymo funkcija. Su galingu varikliu ir minkštos tekstūros rankove atrasite pojūčių kaip niekada anksčiau.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Pridėkite šiek tiek naujovių į savo solo ar porų žaidimą su šiuo automatiniu glostymo čiužiniu, kuris turi galingus vibracijos ir glostymo režimus.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Suteikite šiek tiek naujovių savo solo ar porų žaidimui su šiuo automatiniu glostikliu, kuris turi galingus vibracijos ir glostymo režimus.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Marissa Male Masturbator Vibration, Heating, Sex Talk and Licking

    Patirkite absoliučią kulminaciją su šiuo masturbatoriumi su vibracijos, šilumos, sekso pokalbių ir laižymo funkcija. Jo šilko lygumo vidus įkaista iki natūralios temperatūros, o galingas variklis pasižymi 7 laižymo būdais ir 12 vibracijos intensyvumo lygių. Išorę lengva suimti, todėl galite rasti geriausią vietą nepamirštamai kulminacijai.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Einar Advanced Automatic Male Masturbator Suction and Vibration Black

    Šiltai pasveikinkite Einarą, masturbatorių vyrą, kurio, kaip žinome, laukėte ir su kuriuo praleisite nepamirštamas naktis (popiečius, rytus, vidurdienį...).

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 05 Masturbator Thrusting, Rotating, Moaning & Lighting Function

    Intensyviam varpos masažui su seksualiomis dejonėmis! Galingas WYNE besisukantis masturbatorius 05 su besisukančia mova (kairėn ir dešinėn) ir stūmimo funkcija (10 režimų), užtikrinančia visapusišką varpos stimuliavimą – funkcijos lengvai valdomos mygtuko paspaudimu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AK Super Series Traveller Electric Masturbator

    „Super Series“ pristato savo naujausią gaminį „Traveler Masturbation Cup“. Šis kompaktiškas, bet galingas masturbatorius yra jūsų geriausias kompanionas sprogstanti kulminacija! Dėl naujoviškos siurbimo technologijos jis atkartoja tikrovišką oralinio stimuliavimo jausmą ir suteikia nepamirštamų įspūdžių. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir pasižymintis aukščiausios kokybės meistriškumu, šį masturbatorių dėl diskretiško dizaino lengva valdyti ir laikyti.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic Pro

    PDX ELITE® FAP-O-Matic PRO™ pagerina masturbaciją su galingu įsiurbimu, kad būtų galima glostyti. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogstamai laisvų rankų įrangai vibracijai, supančia jūsų kamuoliukus su minkštų malonumo galvučių eilėmis ir eilėmis. Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM320 Automatic Masturbator with Heating, Thrusting and Moaning Function

    Naujausias „Leten“ vyrų masturbacijos prietaisas SM 320 turi šildymo, stūmimo ir dejavimo funkciją: visa tai siekiama suteikti jums intensyvų orgazmą!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBotz The Milker Max 14X Thrusting & Vibrating Masturbator

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 07 Masturbator Vibrating & Sucking Function

    Visiškai automatinis pūtimas su vibracija ir neįtikėtinu siurbimo efektu! Dviejų variklių WYNE Masturbator 07 palepina varpą savo galingomis vibracijomis ir tiksliai stimuliuoja gaktą su intensyvaus siurbimo funkcija.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96100 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.