×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai 20 - 24,9 cm

Elementai 33 į 6491 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Fleshlight Flight Commander

    Pakilkite į naujas aukštumas naudodamiesi elegantišku ir aerodinaminiu dizainu „Flight from Fleshlight“. Kaip ir visi mūsų geriausiai parduodami gaminiai, „Flight“ pasižymi kūnui saugiomis medžiagomis, kurios buvo sukurtos taip, kad tarnautų, ir mūsų išskirtinė „SuperSkin“ rankovė, suteikianti itin tikrovišką pojūtį. Tačiau „Flight“ iš tikrųjų kyla dėl savo unikalių savybių, įskaitant kompaktišką dizainą ir atskirą dėklą – puikiai tinka kelionėms ir saugojimui.

    87,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    CRUIZR CM05 masturbatorius yra atskiras varpos stimuliatorius, kuris siūlo 3 skirtingus čiulpimo nustatymus ir 3 stūmimo greičius. Abi funkcijos gali būti naudojamos atskirai. Nusukite dangtelį nuo viršaus ir atraskite minkštą, lanksčią rankovę su makšties anga. Jo interjeras yra dygliuotas ir atrodo kaip gyvas. Rankovė yra nuimama, todėl ją lengva valyti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Pink Pussy Masturbator

    Išdykkite įslysdami į šią tikrovišką pūlingą superskin rankovę. Patirsite kelius beldžiančią seksualinę palaimą dėl šio vyriško masturbatoriaus kelių greičių. Puikus masturbatorius tiems, kuriems tai patinka neklaužada ir beprotiška.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Į savo melžimo patirtį įtraukite išskirtinę tekstūrą! Šis tvirtinimo cilindras yra jūsų Milker Automatic Stroker Machine patobulinimas su tekstūruotų karoliukų eilėmis, kad būtų malonumas. Šis cilindras, padengtas elastinga guma, užtikrina sandarų sandarumą ir tikroviškus judesius, telpa per visą jūsų veleno ilgį, kai jis čiulpia jį. Erzinkite save kulminacijos link arba žaiskite su partneriu. Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais ir nuplaukite švelniu muilu bei šiltu vandeniu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Tai trečios kartos Leten automatinis ištraukiamas, teleskopinis vyriškas masturbatorius ir siūlo geriausią visų laikų mechaninį rankų darbą.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Minkšti, stimuliuojantys, besisukantys liežuviai intensyviam varpos masažui!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Automatinis pūtimas – nereikia rankų!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Juliana 2 In 1 Masturbator

    Juliana suteikia jums viską, ko jums reikia kompaktiškame tikroviško dizaino masturbatoriuje. Masturbatorius turi dideles, apvalias krūtis su kietais speneliais. Ar nesugebate valdyti savo norų? Tada atraskite Julianos makštį su tekstūruotu, stimuliuojančiu kotu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Mėgaukitės ypatingu oraliniu seksu per burną su šiuo unikalaus dizaino masturbatoriumi, kuris yra tikroviškos gerklės formos! Itin tikroviško „Fanta Flesh“ pamušalas ir tvirta išorė yra paruošta atsidaryti plačiai ir patikti!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Brown

    Torso-Masturbator 360° Banger von PDX Plus turi patrauklią makšties ir išangės angą. Tai tikroviška liemens kopija su dideliais sėdmenimis, viršutine kojų dalimi ir apatine pilvo dalimi. Jis gali būti pasukamas į įvairias padėtis (pvz., misionierius, šuniškas stilius, kauburė ir kt.) ir gali būti prasiskverbtas iš abiejų galų. Abu ankšti, bet lankstūs malonumo kanalai turi įmantrią ir įvairią tekstūrą, skirtą intensyviems masažams.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite pagerinti geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    „Fap-O-Matic“ pagerina masturbaciją su galingu pertrūkiu siurbimu, kad būtų galima kuo geriau glostyti. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogiam varpą supančiomis laisvų rankų įranga su itin švelniu automatiniu glostymu! Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Wet Kitten Self Lubricating Pussy To Go

    Tinkamas bus čia, kai tik jo prireiks. Ši kompaktiška Private Wet Kitten makštis gali būti tinkama, tinkanti ne tik kelionėms. Jis padės jums gerai pasirodyti bet kada ir bet kur, yra diskretiško dizaino, tikroviško interjero ir telpa kaip pirštinė rankoje. Nori geriausio, trokšti savo tikro malonumo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Pasidalykite savo interaktyvia patirtimi su blogiausia mergina Jessica Drake™. Ši „Wicked Pictures“ superžvaigždė yra daugybę apdovanojimų pelniusi suaugusiųjų aktorė, rašytoja, režisierė ir sekso pedagogė. Ji išmokys jus vieno ar dviejų dalykų, kaip elgtis miegamajame.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    „Lusty Tongues“ rankovė švelniai praryja jūsų vyriškumą žaibiškai pliaukštelėjusių ir laižomų lūpų, pažadindama jūsų seksą per burnų sūkurį. Numalšinkite savo malonumą taip, kaip turėjote. Mėgaukitės pasivažinėjimu pasiekę kiekvieną laukinę kulminaciją.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    SPANK mano užpakalį! Mano grobis yra nuostabus, todėl galite jį supainioti su tikru! Įkaitinkite mane karštame vandenyje, kad sukurtumėte tikrovišką pojūtį, įmeskite kulkos vibratorių į vieną iš mano 2 tikroviškų skylių, kad galėtumėte mėgautis įvairiais greičiais ir vibruoti. Mano pūlingas ir užpakaliukas pagaminti iš revoliucinės tikroviškos X5 medžiagos, o mano skylės yra patenkinamai prigludusios; abu turi briaunuotą kanalą ir yra pasirengę jums sutepti, nes aš tikrai galiu pakentėti. Be ftalatų, kad būtų galima saugiai pasilinksminti. Lengvai išvalysiu su jūsų mėgstamu žaislų valikliu arba muilu ir vandeniu. Tavo dienos pradžioje ar pabaigoje aš lauksiu tavęs, kai tik norėsi mane pasodinti. Man reikalingos 2 AA baterijos, neįeina į komplektą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Sexy Sista To Go

    Sexy Sista To Go by Private yra kompaktiškas, kelionėms atsparus masturbatorius, pasiruošęs džiuginti jus bet kur ir kada tik norite! Šis kompaktiškas ir diskretiškas dizainas sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus glostymas ir siurbimas. Minkštos tikroviškos tekstūros ir patogios rankenos – jausmingas pasirinkimas intymiam pasitenkinimui. Privačios kolekcijos dalis „Sexy Sista To Go“ yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą, tikrovišką patirtį ir lengvą valymą. Jei norite aukščiausių standartų išdykusiose linksmybėse, „Private“ padės jums ir jūsų vyriškumui!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Trys funkcijos, kurių nenorėsite praleisti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Femme Fatale To Go

    „Femme Fatale To Go by Private“ yra kompaktiškas, kelionėms atsparus masturbatorius, pasiruošęs džiuginti jus bet kur ir kada tik norite! Šis kompaktiškas ir diskretiškas dizainas sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus glostymas ir siurbimas.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Pristatome didžiausią malonumo įrankį vyrams – Kioto masturbatorių Dildo Butt. Šis žaislas, sukurtas taip, kad suteiktų jums pritrenkiančią patirtį, yra meistriškai sukurtas taip, kad suteiktų intensyvius pojūčius ir padėtų jums pasiekti naujus malonumo lygius.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    Feel Stroker yra pirmasis KIIROO glostiklis, sukurtas pagal patį tikroviškiausią pojūtį. Patentuota RealFeel medžiaga suteikia jums kuo maloniausią patirtį. Tai taip arti tikrojo sandorio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker siūlo visapusišką jutiminio malonumo patirtį su reaguojančiu erotiniu bendravimu. Be aistringų dejonių, 20 gundančių tiesioginių reakcijų ir 10 seksualių judesių sužadintų reakcijų sužadins jūsų protą ir suteiks nepakartojamo, padidinto intensyvaus malonumo kiekvienam masturbacijos seansui.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Nustokite svajoti apie tai, kaip jaustųsi šios „Blogos merginos“ tobulas užpakaliukas, ir pradėkite jaustis! Ši realaus dydžio asilo kopija pagaminta iš ypač minkštos „Fanta Flesh“ ir atrodo bei jaučiasi kaip tikras daiktas. Minkšti, apvalūs užpakalio skruostai puikiai tinka trinktelėti ir pliaukštelėti, o gražios mažos pūlingos lūpos apgaubia kiekvieną varpos centimetrą. Jis šiltas, itin aptemptas ir priglunda prie jūsų gaidžio kaip antroji oda! Fuck jai į užpakalį ar pūlingą ir cum į bet kurią iš jos šūdas skylių, ji pasilenkusi ir laukia tavo gaidžio! Apverskite ją ir įkiškite vibruojančią kulką, kad patirtumėte dar daugiau įspūdžių! Geriausia, kad ji niekada nesako „ne“! Valymas yra akimirksniu po linksmybių su Pipedream žaislų valikliu ir šiltu vandeniu. Naudokite daug drėgno kūno losjono, kad galėtumėte patirti ypač šlapią, ypač laukinį susitikimą! Apverskite masturbatorių ir įkiškite kulką į apačioje esančią angą. Galingos vibracijos privers jus sprogti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Šis minkštas liesti lager buttplug Masterbator yra 2 žaislai viename.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Feel Stroker yra pirmasis KIIROO glostiklis, sukurtas atsižvelgiant į pačius tikroviškiausius pojūčius. Patentuota RealFeel medžiaga suteikia jums kuo maloniausią patirtį. Tai taip arti tikrojo sandorio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Strong Suction Cup Vaginal

    Atidarykite dangelį ir įlašinkite kelis tepalo, kad pasiektumėte pakankamai rezultatų. Prezervatyvai nebūtini, bet rekomenduojami geresnei higienai.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Patirkite intymius savo gyvenimo pasivažinėjimus su galingu žadintuvu Optimum Power Ultimate Head. Plonas ir kompaktiškas masturbatorius pasižymi intensyviu stūmimo ir sukimosi veiksmu, kad galėtumėte patirti nepamirštamą orgazmą. Įstumkite varpą į vidų ir patirkite malonų malonumą. Lengvai naudojamas glostiklis pagamintas iš patvaraus ABS ir turi minkštą ir jausmingos tekstūros nuimamą TPR rankovę, kad padidintų jautrumą ir jaudinančius pojūčius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tada jums patiks Big Ass Banger Vibrating iš Hidden Desire kolekcijos Bangers! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Adarashi Masturbator

    Mėgaukitės tikroviška stimuliacija, kur ir kada norite su Adarashi! Šis masturbatorius yra tikroviško dizaino ir užtikrina optimalų jūsų varpos stimuliavimą. Masturbatoriaus viduje yra 8 karoliukai, kurie spaudžiasi prie koto.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pasiruoškite neįtikėtiniausiam, intensyviausiam, pažangiausiam besisukančiam masturbatoriui, kokį tik kada nors įsivaizdavote!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6491 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.