×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai 10 - 14,9 cm

Elementai 65 į 96102 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Zero Tolerance Jenna Haze Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Gyvybiškas glostytojas su suaugusiųjų superžvaigždės Jenna Haze filmų atsisiuntimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Voy Black

    Arcwave Voy yra aukščiausios kokybės kompaktiškas glostiklis, pasižymintis aukščiausios kokybės medžiaga, pritaikytu pritaikymu ir sumania technologija. Sureguliuokite sandarumą, kad patirtumėte unikalią patirtį, kai pasieksite galingą orgazmą.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Turbo Stroker

    „Turbo Stroker by Private“ yra sensacingas automatizuotas masturbatorius, pasiruošęs nuvesti jus į jūsų gyvenimo kelionę. Šis modernus dizainas sukurtas taip, kad būtų malonu glostyti ir pulsuoti. Su geidulinga tikroviška tekstūra ir patogia ergonomiška rankena, tai yra aukščiausios kokybės pasirinkimas, suteikiantis malonų pasitenkinimą.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Stimulator

    Kompaktiškas ir labai paprastas naudoti masturbatorius Glans Stimulator iš Rebel, kuris tiesiogiai stimuliuoja gaktą ir raukšlę dilgčiojančia vibracija ir daugybe minkštų taškų. 10 vibracijos režimų suteikia daug įvairovės ir gali būti lengvai valdomi žaislo mygtuku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Cheap Thrills The Three Way Skin

    Pasiduokite viso gyvenimo fantazijai su Cheap Thrills® The Three Way masturbacijos glostytuvu. Gaukite geriausią iš abiejų pasaulių su įspūdingu dviejų galų dizainu, skirtu priekinių galinių durelių grojimui. Unikalios tekstūros kamera ir itin minkšta, tampri PureSkin® medžiaga apgaubia jūsų įrankį gyvu pojūčiu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Paprastas naudoti Blow Job Masturbator su 3 funkcijomis iš Rebel puikiai tinka intensyviems orgazmams – net ir esant erekcijos sutrikimams. Minkšta rankovė turi jaudinančius griovelius, kurie dėl savo ypatingos formos sukuria tikroviškus čiulpimo pojūčius, kai prasiskverbia.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stroker Pocket Masturbator Twister

    Labai paprastas naudoti, skaidrus Pocket Masturbator Twister iš Stroker su įdomia punktyrine ir griovelio tekstūra viduje. Lankstus masturbatorius taip pat turi taškuotą paviršių, o tai reiškia, kad karštų solo užsiėmimų metu jis neišslys iš rankų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Male Masturbator Vagina Xianger Skin

    Puikus vyriškas masturbatorius, norintis smagiai ir aistringai praleisti kelias naktis vienas arba su partneriu. Jame yra makšties formos anga ir tekstūruotas tunelis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Vibruojantis masturbatorius su šilumos funkcija. Šis masturbatorius turi 7 vibracijos ritmus ir 3 greičius, skirtus stimuliuoti varpą, ir 7 pulsavimo funkcijas bei 3 greičius antgalio varpos galvutei stimuliuoti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Cheap Thrills The First Time Skin

    Pasimėgaukite jaudinančia fantazija su „Cheap Thrills® The First Time“. Pliušinis PureSkinn® glostiklis su anatomiškai teisinga kamera, tikroviška anga ir nepažeista mergystės plėvė. Uždaras dizainas užtikrina puikų siurbimą, o unikalios tekstūros kamera ir ypač minkšta, tampri PureSkin® medžiaga sujaudina gyvybės pojūčiu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stroker Pocket Masturbator Speed

    Labai paprastas naudoti, skaidrus Pocket Masturbator Speed iš Stroker su įdomia taškuota tekstūra viduje. Lankstus masturbatorius taip pat turi taškuotą paviršių, o tai reiškia, kad karštų solo užsiėmimų metu jis neišslys iš rankų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Vibrating Lisa

    Šio kūno glostiklio viduje yra ypač minkšta ir tikroviška tekstūra, kuri suteikia jaudinančių pojūčių. Jis pagamintas iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Lisa turi tempiamą makštį ir atvirą galą kitoje pusėje, kad tilptų visus varpos ilgius arba būtų galima įkišti vieno greičio vibruojančią kulką, kuri yra komplekte. Jei jums patinka vibracijos per masturbacijos seansus, Lisa yra čia, kad jums patiktų.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stroker Pocket Masturbator Rave

    Labai paprastas naudoti, skaidrus Pocket Masturbator Rave iš Stroker su įdomiu koriu ir taškuota tekstūra viduje. Lankstus masturbatorius taip pat turi taškuotą paviršių, o tai reiškia, kad karštų solo užsiėmimų metu jis neišslys iš rankų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Foxx ULTRASKYN Pocket Pussy

    Atlikite kitos Jennos Foxx aktorės vaidmenį su šiuo Signature Stroker, kuris išlietas tiesiai iš jos makšties ir atkurtas iš ULTRASKYN, kad pajustumėte geriausią jausmą. Ši medžiaga be ftalatų šildo liečiant ir jaučiasi kaip tikroji.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Men 8X Vibrating Silicone Penis Sleeve

    Šio kompaktiško varpos stimuliatoriaus briaunotas vidus ir prigludęs antgalis derinami su galingu vibruojančiu varikliu ir suteikia intensyvaus erzinimo pojūčio, kuriuo galėsite mėgautis vieni arba su savo partneriu! Pasirinkite iš 8 vibravimo funkcijų, kad sukeltumėte savo ar jūsų partnerio vyriškumą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Šis išskirtinis ir labai paprastas naudoti Donut Masturbator nuo 40 metų kiekvieną varpos masažą paverčia tikru malonumu, nesvarbu, ar jis naudojamas vienas, ar su partneriu, namuose ar keliaujant!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NMC XXX To-Go Raina - Pocket Size Masturbator

    Odos spalvos makšties formos mini masturbatorius.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics The Gripper Dual Grip Orange

    Gripper™ Dual Grip yra tvirtas, lankstus, atviromis rankovėmis masturbatorius, suteikiantis vartotojui saugų ir veiksmingą būdą pagerinti intymų malonumą ir padėti pasiekti maksimalų orgazmą. Šis dizainas, kurio vienoje pusėje yra minkštos briaunos, o kitoje – malonumo mazgeliai, todėl kiekvienas gali žaisti lengvai – tiek solo, tiek vienam kitam!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Nubby Stroker Transparent

    Begalinis malonumas yra jūsų rankose su neįtikėtinu Boundless Reversible Nubby Stroker. Aukščiausios kokybės glostiklis pamalonina jūsų malonumą su grįžtama tekstūrine stimuliacija, uždaru dizainu ir patogiu laikymo dėklu. Paerzinkite ir džiuginkite unikaliu apverčiamu dizainu, įskaitant minkštą raibuliuojantį paviršių ir erzinantį piešinį, skirtą nepakartojamiems glostymo pojūčiams.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Original Vacuum Cup Short Size & Direct Top Custom Hard

    Su specialia vožtuvo struktūra Original Vacuum CUP užtikrina nuostabų siurbimą, kai užden oro angą elemento viršuje. Dėl savo garsios smėlio laikrodžio formos jis užtikrina tvirtą suspaudimą įdėjus ir neprilygstamą stimuliavimą iš unikalių vidinių detalių.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Stroker Transparent

    Glostytojas sukurtas taip, kad tilptų jūsų delne. Šis matinis ULTRASKYN masturbatorius pasižymi tikrovišku pūlingu atidarymu ir unikalia vidine tekstūra. Be ftalatų ir saugus kūnui.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Original Vacuum Cup Short Size & Direct Top Custom Soft

    Su specialia vožtuvo struktūra Original Vacuum CUP užtikrina nuostabų siurbimą, kai uždengia oro angą elemento viršuje. Dėl savo garsios smėlio laikrodžio formos jis užtikrina tvirtą suspaudimą įdėjus ir neprilygstamą stimuliavimą iš unikalių vidinių detalių.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Original Vacuum Cup Short Size & Direct Top Custom Regular

    Visi TENGA TAURĖS turi „Smooth Pad“ įdėjimo mechanizmą! Šis mechanizmas ne tik užtikrina papildomą sukibimą, sandarumą ir mažesnį tepalo nutekėjimą, bet ir automatiškai sutepa jūsų veleną, kai jį įkišate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Ass Stroker White

    Šis unikalus matinis glostiklis turi tikrovišką užpakalio angą ir yra pritaikytas taip, kad tilptų jūsų delne. Pagaminta iš Doc Johnson patentuoto ULTRASKYN, kad būtų užtikrintas maksimalus pojūtis, šis glostiklis turi tvirtą, tekstūruotą vidų, kad būtų maksimaliai stimuliuojamas.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics The Gripper Spiral Grip Purple

    „Gripper™ Spiral Grip“ yra patvari, atviromis rankovėmis masturbatorius, sukurtas taip, kad patiktų. Atvirų rankovių dizainas leidžia sukibti taip tvirtai, kaip norite. Tvirtai suspauskite arba atlaisvinkite ranką – ši masturbacijos sesija gali būti bet kokia, kokios norite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M For Men Elite Platinum Hekx Black

    „M for Men Hekx“ yra kupinas linksmybių! Vidiniai šonkauliai puikiai tinka įvairiems pojūčiams glostymo metu, o dėl tekstūruotos išorės Hekx lengva laikyti žaidimo metu. Itin minkštas ir lankstus, Hekx tinka visų dydžių velenams ir leidžia savaime susispausti bei spausti žaidimo metu. Pagaminta iš kūnui saugaus Purio™ Platinum Cured silikono, Hekx sudėtyje nėra ftalatų, kvapiųjų medžiagų, parafinų ir latekso. „Gript“ taip pat yra su bepūkuotu laikymo maišeliu, kad jis būtų saugus ir diskretiškas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Mouth Stroker Transparent

    Šis unikalus matinis glostiklis turi tikrovišką burnos angą, pritaikytą jūsų delnui. Pagaminta iš Doc Johnson patentuoto ULTRASKYN, kad būtų užtikrintas maksimalus pojūtis, šis glostiklis turi tvirtą, tekstūruotą vidų, kad būtų maksimaliai stimuliuojamas.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stroker Super Soft Masturbator & Vibrating Bullet

    „Super Soft Masturbator & Vibration“ iš Stroker susideda iš varpos masažo rankovės su sėklidės žiedu. Pridedama vibro kulka gali būti įkišama į rankovę, kad būtų galima ritmingai ir intensyviai dirbti rankomis, saugiai suėmus ir jaudinančiai traukiant sėklides.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96102 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.